! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Krížovky, hádanky, hlavolamy strana 44 z 49

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Krížovky s praktickými radami do kuchyne - veľké písmená


Chcete ušetriť v kuchyni, dozvedieť sa ďalšie praktické rady a popritom sa aj zabaviť? Ak áno, siahnite po tejto publikácii. Nájdete v nej švédske krížovky, ktorých formát a veľké písmená uľahčia lúštenie tajničiek.
Vypredané
3,32 € 3,49 €

Az eredeti Sudoku könyv


300 fantasztikus SUDOKU rejtvény
Vypredané
2,93 € 3,08 €

Krížovka na každý deň


Krížovky a riešenia na každý deň jedna. (210x145, ČB, MV)
Vypredané
3,13 € 3,29 €

Hry života


Kniha Hry života ponúka štrnásť hier, ktoré človek v živote môže alebo musí hrať: Hra na harmóniu * Hra so strachom * Hra s láskou * Manipulačná hra * Hra na trpezlivosť * Hra o moc * Hra na reakcie * Hra na šťastie * Partnerská hra * Komunikačná hra * Hra na fantáziu * Organizačná hra * Hra na demokraciu * Záverečná hra. Okrem návodu kedy, s kým a za akých podmienok hrať, prináša i päť otázok, ktoré by si každý hráč mal zodpovedať ešte skôr, než sa hru rozhodne. A trinásť pravidiel, ako hru vyhrať.
Vypredané
3,13 € 3,29 €

Logické hádanky hlavolamy a paradoxy


Sofista e jeho lenivý, ale prešibaný žiak. Ako (iba vďaka intelektu) získať kráľovstvo? Dôkaz, že každý kôň má trinásť nôh. Ako rytier intelektu zachráni ľudstvo pred chorobami. Kto je páchateľom? ...
Vypredané
3,13 € 3,29 €

Sudoku na čas - Zmeraj si svoj výkon!


Zmeraj si svoj výkon! Tri rozličné úrovne náročnosti.
Vypredané
3,13 € 3,29 €

Sudoku do kapsy 1/15


Sudoku do kapsy
Vypredané
2,35 € 2,47 €

300 sudoku do kapsy


Co je to sudoku? Potřebujete jen papír, tužku a gumu - a můžete hrát! Název pochází z japonštiny, kde tato původně americká hra získala obrovskou oblibu. Později se rozšířila do celého světa. V této knize najdete 500 sudoku v 6 stupních obtížnosti. Součástí je i 20 zcela netradičních sudoku.
Vypredané
2,94 € 3,09 €

Lušti a spojuj s kamarády


40 stran plných zábavných křížovek k vyluštění a spojovaček, které odhalí skrytý obrázek. Tyto knihy děti nejen pobaví a zabaví, ale navíc též pomáhá procvičovat jejich schopnosti – soustředěnost, pečlivost a pozornost. Publikace jsou vhodné pro děti od 7 let.
Vypredané
2,55 € 2,68 €

Lušti a spojuj se zviřátky


40 stran plných zábavných křížovek k vyluštění a spojovaček, které odhalí skrytý obrázek. Tyto knihy děti nejen pobaví a zabaví, ale navíc též pomáhá procvičovat jejich schopnosti – soustředěnost, pečlivost a pozornost. Publikace jsou vhodné pro děti od 7 let.
Vypredané
2,55 € 2,68 €

Sudoku na deku


Kdo pokoří první - úspěšně umístí čísla od 1-9 do jednaosmdesáti čtverečků tvořících jeden výsledný čtverec - je ztracen a jen tak se od magických čtverců neodtrhne. Nakladatelství Academia přináší další knížku hlavolamů.
Vypredané
2,55 € 2,68 €

Svedske krizovky do kapsy


96 stran zábavy a poučení pro každého v titulu ŠVÉDSKÉ KŘÍŽOVKY DO KAPSY.
Vypredané
2,55 € 2,68 €

Taktické myšlení


Kniha pro bystré čtenáře přináší 50 cvičení, rébusů a hlavolamů, kterými si procvičíte své taktické myšlení - budete myslet o jeden krok dopředu, nejdříve se zamyslíte a poté teprve budeme mluvit a naučíte se dívat na věci z nečekaných úhlů. Každý hlavolam má čas určený ke svému vyřešení, správné odpovědi jsou na konci knihy. Podívejte se i na další tituly z této edice, abyste mysleli jasněji, ostřeji a produktivněji.
Vypredané
2,75 € 2,89 €

Vizuální myšlení


Kniha pro bystré čtenáře přináší 50 cvičení, rébusů a hlavolamů, kterými si procvičíte své vizuální myšlení - změňte nápady v představy, zlepšete svou komunikaci a rychleji se rozhodujte. Každý hlavolam má čas určený ke svému vyřešení, správné odpovědi jsou na konci knihy. Podívejte se i na další tituly z této edice, abyste mysleli jasněji, ostřeji a produktivněji.
Vypredané
2,75 € 2,89 €

Az eredeti Sudoku könyv - 2021 nyár


300 fantasztikus SUDOKU rejtvény
Vypredané
2,75 € 2,89 €

Az eredeti Sudoku könyv - 2021/22 tél


300 fantasztikus SUDOKU rejtvény
Vypredané
2,75 € 2,89 €

Křížovky s velkými písmeny


Luštíte pro radost, ve chvílích volna nebo na cestách? V tajenkách 125 oblíbených švédských křížovek najdete citáty slavných osobností, pranostiky a různé zajímavosti. Jejich luštění vám půjde díky velkým písmenům snadněji a navíc si procvičíte také paměť. Přejeme vám hodně zábavy při luštění.
Vypredané
2,95 € 3,10 €

365 sudoku pre profesionálov


Nový hlavolam na každý deň. Táto kniha obsahuje 365 hlavolamov extra náročných sudoku, ktoré vyžadujú kombinovaný talent.
Vypredané
2,76 € 2,90 €

365 sudoku pre začiatočníkov


Nový hlavolam na každý deň. Táto kniha obsahuje 365 jednoduchých sudoku pre všetkých, ktorí dosiaľ nenašli odvahu pustiť sa do riešenia týchto číselných hlavolamov alebo ktorí hľadajú rýchle rozptýlenie.
Vypredané
2,76 € 2,90 €

Krížovky sa nám spájajú s rôznymi asociáciami - či už je to sedenie na pohovke, pohodlná teplá deka alebo čaj, s jednou asociáciou sa nám spájajú všetkým: Ten neopísateľne dobrý pocit napätia, keď sa pred vami pomaličky odkrýva riešenie hlavolamu.

Historicky prvá krížovka v dnešnej podobe bola vytvorená v decembri roku 1913. Vyšla v novinách New York World a človek, ktorý dostal nápad vytvoriť takýto typ rébusu sa volal Artur Wynne. Do tej doby nevídaný hlavolam si okamžite získal obrovskú popularitu a od tej doby vychádzal na žiadosť čitateľov každý týždeň. Krížovky sa stali spoločenskou mániou porovnateľnou s nedávnym šialenstvom kvôli hre Pokémon Go.

Krížovky sa stali súčasťou mnohých historických udalostí, napríklad v 2. svetovej vojne boli v britskej armáde na výskum šifier vybraní tí vojaci, ktorým sa darilo pri riešení krížoviek.

Tento hlavolam bol, je a bude dôležitou súčasťou nášho života a snáď neexistuje jazyk, v ktorom by žiadna krížovka nikdy nevznikla.

Nemusíte ale ostať len pri klasických slovných krížovkách. Nájdete tu aj rôzne knihy s číselnými rébusmi.

Chceme vyhovieť všetkým, a preto ponúkame aj krížovky s ľahšie čitateľnými veľkými písmenami. Pokiaľ chcete sebe alebo svojím blízkym spríjemniť nejaké tie hodiny, niet nad čím premýšľať!