Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Krížovky, hádanky, hlavolamy strana 13 z 49

Az eredeti Sudoku könyv - 2023/24 tél


300 fantasztikus SUDOKU rejtvény
Vypredané
3,20 € 3,37 €

Babkine krížovky na celý rok, 2. vydanie


Výber viac ako 365 krížoviek plných kuriozít či praktických rád, ako stvorený pre starú mamu. Veľké písmená sa navyše postarajú o pohodlné čítanie a lúštenie.
Vypredané
11,39 € 11,99 €

Dedkove krížovky na celý rok, 2. vydanie


Výber viac ako 365 krížoviek plných kuriozít či praktických rád, ako stvorený pre starého otca. Veľké písmená sa navyše postarajú o pohodlné čítanie a lúštenie.
Vypredané
11,39 € 11,99 €

Create Your Own Camping Activities 1


Create Your Own Camping Activities, the follow up to Lonely Planet Kids' Create Your Own Vacation Games, is packed with over 80 ideas for the best camping games, crafts and activities. There are suggestions for fun things to do throughout the entire trip, whether you're in-the-tent or on-the-road, around the campfire or at the picnic table, as well tips for exploring nature in and around the campground. With plenty of photos and step-by-step instructions, there are games to entertain the whole family, stuff that's just for kids, things to do outside, and ideas for cold and rainy days. Written by Laura Baker and accompanied by fun illustrations by Sean Sims, this book can be used wherever and whenever your family goes camping. All you need is your imagination and things that can be found around the campsite (or basic craft items like paper, pens and glue). Inside Create Your Own Camping Activities: - Basic guide to camping - from what equipment you'll need to pack, to setting up your tent and exploring the area around you. - Camping games and activities - Make your own camp-ground treasure hunt, campground obstacle course, lawn games, sleeping bag races. - Camping crafts - Create a nature collage, make camping hats with leaves and twigs, nature paintings, stick mazes. - Exploring the great outdoors - Tree climbing, create your own nature journal, nature scavenger hunt, make nature rubbings, using field guides to find rocks, plants and animals, listening out for creatures at night. - Camping survival skills - Building your own shelter, going fishing, foraging for food, orienteering (reading a map and a compass), building your own campfire or pizza box solar oven (fully supervised!), morse-code messages. - Around the campfire - Camp-style cooking (toasting marshmallows, making s'mores), campfire games, stargazing, campfire songs and stories.
Vypredané
18,00 € 18,95 €

A Nagy Fotelkvíz


A hatalmas sikert arató Nagy Kocsmakvízkönyv után érkezik a Quiznight játékmesterének, Bartha Álmosnak egy újabb izgalmas és fordulatos kérdésgyűjteménye, amelynek segítségével akár otthoni társaságban, akár online is összecsaphatunk családtagjainkkal, barátainkkal, munkatársainkkal vagy ismerőseinkkel. A Nagy Fotelkvíz kiváló alap izgalmas és fordulatos társasjátékokhoz, házi vetélkedőkhöz.
Vypredané
12,02 € 12,65 €

365 švédskych krížoviek pre pohladenie duše


365 švédskych krížoviek pre pohladenie duše je publikácia od Miroslava Gomolu, ktorá ponúka krížovky na každý deň. Krížovky sú pekne zostavené, majú veľké písmena a v tajničkách sa nachádzajú myšlienky od svätcov, celebrít, spisovateľov, či zo Svätého písma.
Vypredané
11,78 € 12,40 €

Az eredeti Sudoku könyv


300 fantasztikus SUDOKU rejtvény
Vypredané
2,93 € 3,08 €
  • 5 /5

Krížovky na každý deň - Vtipy - slávne osobnosti - zo sveta


Na každý deň 1 krížovka – kniha švédskych krížoviek ponúka začiatočníkom i skúseným lúštiteľom zábavu a poučenie po celý rok. Tajničky pobavia vtipnými bonmotmi, motivujú výrokmi slávnych osobností a poučia zaujímavosťami zo sveta.
Vypredané
5,00 € 9,90 €

Krížovky Cestujeme po svete 2. vydanie


Spestrite si chvíle oddychu a zabavte sa so švédskymi krížovkami. V ich tajničkách sa ukrýva množstvo zaujímavých a užitočných informácií o turistických destináciách na celom svete.
Vypredané
4,74 € 4,99 €

Krížovky Cestujeme po Slovensku 2. vydanie


Spestrite si chvíle oddychu a zabavte sa so švédskymi krížovkami. V ich tajničkách sa ukrýva množstvo zaujímavých a užitočných informácií o turistických destináciách na Slovensku.
Vypredané
4,74 € 4,99 €

Křížovky – Luštění pro seniory (červené)


Jedním z nejlepších způsobů, jak si udržet svěží mysl, je luštění křížovek. Na míru seniorům jsme proto sestavili tento sešit švédských křížovek. Velké písmo usnadňuje čtení, a luštění je díky tomu pohodlné a přehledné. Tak vezměte tužku do ruky, zábava začíná!
Vypredané
5,22 € 5,49 €

Retro křížovky: První republika


Víte, čemu se říkalo Táflrunda? Co si přála v roce 1936 většina žen k Vánocům? Čemu kralovala Eliška Junková nebo kdy a komu se v Praze konečně povedlo otevřít zoologickou zahradu? Zažijte časy první republiky a procvičte si mozek luštěním. Naše RETRO křížovky vám přinášejí tajenku na každý den v roce!
Vypredané
6,74 € 7,09 €
  • 5 /5

Krížovky na relax 7 - herci – o víne - humor


Pre všetkých vášnivých lúštiteľov je tu opäť 228 švédskych krížoviek. Tajničky vám prezradia rôzne zaujímavosti a kuriozity zo života slovenských a svetových hercov, dozviete sa užitočné informácie o víne či
Vypredané
4,00 € 7,90 €
  • 5 /5

Nagy rejtvénykönyv 19.


Az Alexandra Kiadó Nagy rejtvénykönyv sorozata nélkülözhetetlen társa a rejtvényfejtés szerelmeseinek. A legújabb kötetben a több évtizedes hagyományoknak megfelelően a rejtvények vannak túlsúlyban, de rengeteg mással is készültünk a kedves olvasók számára: a fejtörők mellett számos receptet, kultúr-, tudomány- és technikatörténeti érdekeséget, regényrészletet és viccet olvashatnak. A Nagy rejtvénykönyv remek kikapcsolódást jelent kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Jó fejtörést!
Vypredané
9,37 € 9,86 €
  • 4,8 /5

Krížovky Bylinková lekáreň


Na Slovensku máme mnoho druhov liečivých byliniek, ktoré blahodarne pôsobia na rozličné choroby a neduhy. Niektoré nájdeme voľne v prírode, iné sa pestujú v záhradkách alebo ich môžeme kúpiť v špecializovaných obchodoch. Ak vylúštite krížovky, dozviete sa viac o ich výskyte, vzhľade a liečivých účinkoch na ľudské zdravie. Veľké písmená uľahčujú lúštenie, správe riešenia nájdete na konci knihy.
Vypredané
4,99 € 7,99 €
  • 4,5 /5

Krížovky s veľkými písmenami Anjeli


Pôvabný anjel Mariel rád pracuje s našimi spomienkami... Charizmatického majstra Budhu sprevádzajú krásni anjeli múdrosti... Romantický archanjel Christiel miluje nežnosť snehových vločiek... Milovaný archanjel Gabriel nás pohládza svojimi krídlami lásky... Veríte na anjelov? Ak vylúštite príslušnú krížovku a osemsmerovku, dozviete sa viac o úžasnej energii a liečivej sile lásky, ktorú nám ľuďom dávajú anjeli a ostatné bytosti nebeskej ríše. Veľké písmená uľahčujú lúštenie, na konci knihy nájdete správne riešenia.
Vypredané
4,99 € 7,99 €

Lacná kniha Krížovky s veľkými písmenami Anjeli (-70%)


Pôvabný anjel Mariel rád pracuje s našimi spomienkami... Charizmatického majstra Budhu sprevádzajú krásni anjeli múdrosti... Romantický archanjel Christiel miluje nežnosť snehových vločiek... Milovaný archanjel Gabriel nás pohládza svojimi krídlami lásky... Veríte na anjelov? Ak vylúštite príslušnú krížovku a osemsmerovku, dozviete sa viac o úžasnej energii a liečivej sile lásky, ktorú nám ľuďom dávajú anjeli a ostatné bytosti nebeskej ríše. Veľké písmená uľahčujú lúštenie, na konci knihy nájdete správne riešenia.
Vypredané
2,40 € 7,99 €

dostupné aj ako:

Az eredeti Sudoku könyv - 2022 nyár


300 fantasztikus SUDOKU rejtvény
Vypredané
3,05 € 3,21 €

The Seashore Sticker Anthology


Become immersed in the splendour of the sea with this alluring collection of stickers. Page after page of this book is packed with vintage drawings of coral, fish, and shells that portray the beauty of the ocean and the simple pleasures of a day at the beach. Get creative! Adorn your personal items with more than a thousand images of marine life, create gorgeous artwork and stationery, or simply enjoy this book as an exquisite keepsake.
Vypredané
25,60 € 26,95 €

Krížovky sa nám spájajú s rôznymi asociáciami - či už je to sedenie na pohovke, pohodlná teplá deka alebo čaj, s jednou asociáciou sa nám spájajú všetkým: Ten neopísateľne dobrý pocit napätia, keď sa pred vami pomaličky odkrýva riešenie hlavolamu.

Historicky prvá krížovka v dnešnej podobe bola vytvorená v decembri roku 1913. Vyšla v novinách New York World a človek, ktorý dostal nápad vytvoriť takýto typ rébusu sa volal Artur Wynne. Do tej doby nevídaný hlavolam si okamžite získal obrovskú popularitu a od tej doby vychádzal na žiadosť čitateľov každý týždeň. Krížovky sa stali spoločenskou mániou porovnateľnou s nedávnym šialenstvom kvôli hre Pokémon Go.

Krížovky sa stali súčasťou mnohých historických udalostí, napríklad v 2. svetovej vojne boli v britskej armáde na výskum šifier vybraní tí vojaci, ktorým sa darilo pri riešení krížoviek.

Tento hlavolam bol, je a bude dôležitou súčasťou nášho života a snáď neexistuje jazyk, v ktorom by žiadna krížovka nikdy nevznikla.

Nemusíte ale ostať len pri klasických slovných krížovkách. Nájdete tu aj rôzne knihy s číselnými rébusmi.

Chceme vyhovieť všetkým, a preto ponúkame aj krížovky s ľahšie čitateľnými veľkými písmenami. Pokiaľ chcete sebe alebo svojím blízkym spríjemniť nejaké tie hodiny, niet nad čím premýšľať!