! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Krížovky, hádanky, hlavolamy strana 49 z 49

Krížovky BOX


Na sklade 2Ks
11,39 € 11,99 €

Tajemný Edgar Allan Poe: Sbírka hádanek


Vstupte do podivného světa Edgara Allana Poea a ponořte se do záhadné mysli tohoto mistra děsuplných příběhů. Vydejte se spletitým labyrintem znepokojivých vidin a halucinací, hledejte skryté významy slov, dedukujte, pátrejte a snažte se odlišit fantazii od reality – jedině tak odhalíte tajemství opuštěného kostela, skryté komnaty, poutníka v zahradě smrti a řady dalších záhad.
Vypredané
17,20 € 18,10 €

Murdle


The 'utterly addictive' murderous puzzle book for armchair detectives everywhere From G. T. Karber, the creator of the popular online daily mystery game at www.Murdle.com, comes this fiendishly compulsive and absolutely killer collection of 100 original murder mystery logic puzzles. Join Deductive Logico and pit your wits against a slew of dastardly villains in order to discover: - Who committed the ghastly deed? - What weapon was used to dispatch the victim? - Where did the dreadful demise occur? These humorous mini-mystery puzzles challenge you to find whodunit, how, where, and why. Examine the clues, interview the witnesses, and use the power of deduction to complete the grid and catch the culprit. Packed with illustrations, codes, and maps, this is the must-have detective casebook for the secret sleuth in everyone. Are you the next Miss Marple or Hercule Poirot? You'll soon find out, if you dare to Murdle!
Vypredané
18,86 € 20,95 €

Krížovky pre moju babičku: Sviatky, oslavy, výročia


Každý z nás rád oslavuje rozličné sviatky so svojimi najbližšími, s kolegami na pracovisku alebo s priateľmi. Vianoce, Veľká noc, fašiangy, Valentín, meniny, narodeniny, promócia, svadba... Vždy sa nájde príležitosť na oslavu. V tejto knižke nájdete mnoho informácií o tom, čo znamenajú jednotlivé sviatky, ako ich osláviť a aký darček kúpiť. Stačí, keď vylúštite krížovky a dozviete sa viac. Veľké písmená uľahčujú lúštenie. Správne riešenia sa dozviete na konci knihy.
Vypredané
7,99 € 15,99 €

Křížovkářský slovník


Slovník je nepostradatelnou pomůckou pro zájemce o luštění křížovek, rébusů a dalších křížovkářských útvarů. Obsahuje více než 66 000 základních abecedně řazených pojmů a doplňků včetně klíče k vyhledávání.
Vypredané
4,23 € 4,45 €

Pečeme s křížovkami aneb 100 nejlepších receptů


100 nejlepších receptů = 100 nejlepších švédských křížovek. Každá tajenka je klíčem k úspěchu v kuchyni. Luštěte a připravujte dobroty pro chvíle pohody.
Vypredané
4,42 € 4,65 €

Sudoku na kúpalisko


Vypredané
1,39 € 1,46 €

Krížovky sa nám spájajú s rôznymi asociáciami - či už je to sedenie na pohovke, pohodlná teplá deka alebo čaj, s jednou asociáciou sa nám spájajú všetkým: Ten neopísateľne dobrý pocit napätia, keď sa pred vami pomaličky odkrýva riešenie hlavolamu.

Historicky prvá krížovka v dnešnej podobe bola vytvorená v decembri roku 1913. Vyšla v novinách New York World a človek, ktorý dostal nápad vytvoriť takýto typ rébusu sa volal Artur Wynne. Do tej doby nevídaný hlavolam si okamžite získal obrovskú popularitu a od tej doby vychádzal na žiadosť čitateľov každý týždeň. Krížovky sa stali spoločenskou mániou porovnateľnou s nedávnym šialenstvom kvôli hre Pokémon Go.

Krížovky sa stali súčasťou mnohých historických udalostí, napríklad v 2. svetovej vojne boli v britskej armáde na výskum šifier vybraní tí vojaci, ktorým sa darilo pri riešení krížoviek.

Tento hlavolam bol, je a bude dôležitou súčasťou nášho života a snáď neexistuje jazyk, v ktorom by žiadna krížovka nikdy nevznikla.

Nemusíte ale ostať len pri klasických slovných krížovkách. Nájdete tu aj rôzne knihy s číselnými rébusmi.

Chceme vyhovieť všetkým, a preto ponúkame aj krížovky s ľahšie čitateľnými veľkými písmenami. Pokiaľ chcete sebe alebo svojím blízkym spríjemniť nejaké tie hodiny, niet nad čím premýšľať!