! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Knihy - Spoznávame prírodu strana 2 z 2

Lacná kniha Poznáváme zvířata podle stop (-90%)


V naší přírodě žije mnoho zvířat, která jen vzácně vidíme, ale každé z nich zanechává nějakou známku o své přítomnosti. Klasickou stopou je otisk nohy, ovšem stopou může být kmen stromu zbavený kůry, kaliště v lesní půdě, zemní nora, nebo kopeček hlíny na louce, ohlodaná jedlová šiška, ukousnutá větvička, hnízdo v křoví, vaječná skořápka, peří, trus nebo vývržek. Pozornému a zkušenému stopaři mohou stopy zvířat hodně povědět o jejich přítomnosti a chování. • Nalezenou stopu si snadno vyhledáte a bezpečně určíte • 125 nejdůležitějších zvířecích stop v přírodě, na poli, v lese • Více než 260 barevných fotografií
Vypredané
1,41 € 14,05 €

dostupné aj ako:


V kategórii "Spoznávame prírodu" nájdete široký výber kníh a príručiek určených pre všetkých, ktorí majú radi prírodu a chcú sa o nej dozvedieť viac. Táto kategória je ideálna pre milovníkov výletov do prírody, turistov, ale aj pre tých, ktorí sa chcú naučiť viac o rôznych druhoch rastlín, zvierat, húb, vtákov a iných prírodných úkazov.

Naše knihy ponúkajú podrobné informácie a zaujímavosti o prírode, jej ochrane a súžití s ňou. Ponúkame tiež tituly zamerané na výuku detí a mládeže o prírode a jej poznávaní.