Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Knihy - Pletenie, hačkovanie, vyšívanie, paličkovanie strana 14 z 19

Nebojte se šicího stroje


Nebojte se šicího stroje! V této příručce najdete všechny potřebné informace, návody, tipy a rady se kterými se pro vás stane šití na šicím stroji hračkou!
Vypredané
11,56 € 12,17 €

Háčkování velkým háčkem


Originální, rychlé a slušivé výrobky z nastříhaných zbytků látekMyslíte, že háčkovat se dá jen z koupené příze? Ale kdepak! Úžasné věci mohou vzniknout i recyklací. Vyrobte si přízi z proužků látek, jež vám zbyly nebo starého oblečení, které už prostě nepotřebujete. A pak stačí jen velký háček a můžeme jít na to.Žádných složitostí ani obtížných postupů se přitom bát nemusíte. Z těch nejjednodušších sloupků hravě uháčkujete všechno možné – od náramků přes módní pestrobarevné tašky až po originální prostírání. Podrobné návody a ilustrační fotografie pomohou i úplným začátečníkům vytvořit krásné věci.Navíc můžete mít dobrý pocit, že si tak nejen pořídíte spoustu nápaditých věcí pro sebe i své přátele, ale zároveň touto recyklací nepotřebných látek děláte něco pro planetu a chováte se ekologicky.
Vypredané
8,73 € 9,19 €

Horgolás


Problémája van a horgolással? Szeretne többet megtudni egy sajátos technikáról? Szeretné elsajátítani, hogyan alkothat többfajta díszítést? Könyvünk a horgolási témák széles körében ad választ 200 kérdésre. - A könyv kezdők és haladók lehetséges kérdéseire egyaránt választ ad - Hasznos tanácsok egy elismert szakértőtől a horgolás minden területéről - Egyértelmű, részletes illusztrációk segítik a technikák magyarázatát - A kérdések foglalkoznak a kezdősor készítésével, az alappálcákkal, a horgolás formázásával, a szegélyekkel, a különleges technikákkal, a minták elkészítésével, és még sok minden mással.
Vypredané
8,45 € 8,89 €

Varrás - Alapok és technikák


Kezdőknek, akik meg akarják ismerni a varrógépüket, a leggyakrabban használt anyagokat, és a varrás alapvető fogásait, de hasznos azoknak is, akik régi tudásukat szeretnék felfrissíteni. Lefogyott néhány kilót és be szeretné szűkíteni a ruhadarabjait? Beszegne egy függönyt vagy asztalterítőt? Esetleg kicserélné a cipzárt egy nadrágban? Elszakadt a kedvenc ruhája, és be kellene foltozni, méghozzá láthatatlanul? Ezek nem megoldhatatlan feladatok, még akkor sem, ha nincs gyakorlata, viszont van varrógépe. Ebből a könyvből könnyedén elsajátíthatja az alapmódszereket, amelyeket rövid és tömör leírások, valamint jól érthető képek mutatnak be. Alapmű, amely jó, ha ott van a könyvespolcon, hogy bármikor elő lehessen kapni.
Vypredané
7,64 € 8,04 €

Háčkované čtverce


V této knize najdou příznivci háčkování 46 babiččiných čtverců („granny squares“), jejichž výběr sahá od těch nejjednodušších až po opravdu složité vzory s plastickým efektem (3D vzory), a různé modely jako předlohu a inspiraci pro vlastní tvorbu. Připojte se i vy k nestárnoucímu trendu!
Vypredané
8,88 € 9,35 €

A horgolás technikáinak enciklopédiája


A horgolás technikáinak enciklopédiája egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy csodálatos anyagokat készítsünk. Átfogóan bemutatja a horgolás eszközeit és technikáit, lépésről lépésre illusztrált, könnyen érthető leírásokkal, kezdve a pálcáktól és a horgolás feszességétől a munkánk díszítésén át a horgolás befejezéséig. Fedezzük fel az újdonságokat, sajátítsuk el az áttört és a csipkehorgolás, a többszínű minták, a különböző formájú motívumok készítési módját, ismerkedjünk meg a seprű- és a villahorgolással. Minden technikához mintagyűjtemény tartozik, a modelleket bemutató fejezet az elsajátított ismeretek felhasználásához kínál példákat. Az utolsó fejezetben látható ruhákból és kiegészítőkből ötleteket és inspirációt meríthetünk saját horgolt alkotásainkhoz.
Vypredané
13,54 € 14,25 €

Horgolás pólófonalból - 25 hasznos holmi újrahosznosított fonalból


A 25 modellel mintaleírása ötletet ad arra, hogyan készítsünk újrahasznosított textíliákból izgalmas kiegészítőket és lakáscikkeket. Minden leírás elején közöljük az adott modell elkészítéséhez szükséges eszközök és alapanyagok listáját, valamint a horgoláspróbára és a kész tárgy méreteire vonatkozó adatokat. A Tisztítási útmutatóban az elkészült tárgy tisztítására és további kezelésére vonatkozó információkat közlünk. A könyv végén a pólófonal-készítés három különböző módját ismertetjük, és bemutatjuk a horgolásban használatos alapszemeket és pálcákat, illetve néhány speciális pálcát. Emellett a mintaolvasást, a tűválasztás szempontjait és a színváltás, valamint a befejezés és a száleldolgozás technikáit tekintjük át.
Vypredané
13,56 € 14,27 €

Praktikus horgolt babaholmik hároméves korig


Kisgyereknek horgolni örömteli feladat, hiszen hol mutatna szebben a kezünk munkája, mint egy mosolygó kisbabán. Ám a pici pillanatok alatt kinövi a szeretettel és gonddal készített holmit. Hogy minél tovább tartson az öröm, néhány ötletes és persze aranyos megoldással szeretnénk hozzájárulni a kellemes és hasznos időtöltéshez. Csepp fiúkra és pici lányokra is gondoltunk, és a finom, pasztellárnyalatú színeket is lecserélhetjük kedvünk szerint. A tartalomból Anyagok és eszközök Alapvető technikák Trükkök a babakocsiban Poncsó vagy takaró, ahogy tetszik Cumisüvegkabát Négyzetes kapitányi sapka Horgolt kedvencek Pillangó Teknős A babával együtt növő holmik Babatakaró több részletben A közkedvelt kerek mellény is megnőhet Masnik és virágok Masnis fejpánt Masnis kendő Masnis sapka Virágdíszes fejpánt Virágdíszes kendő Virágdíszes sapka
Vypredané
6,12 € 6,44 €

Tanuljunk pulóvert kötni


Kényelmes és simogató, öröm viselni, és úgy áll, mintha ránk öntötték volna... Igen, ez a tökéletes pulóver! És hogyan készítsük el? Erre ad választ ez a könyv. Szerezzük be a kedvenc fonalunkat, és máris belekezdhetünk a megálmodott, saját tervezésű pulóverbe, mert egy fejezet ezt is elmagyarázza. A három legkedveltebb pulóverforma 12 különböző változatban mutatkozik be. Lehetünk kezdők vagy haladók, a különböző nehézségi fokú modellek között biztosan találunk kedvünkre valót. Helyezkedjünk el kényelmesen a kanapén, elő a fonalakkal és a kötőtűkkel, és kezdjük el kötni álmaink pulóverét!
Vypredané
10,17 € 10,70 €

Embroidery Stitches


An inspirational and practical guide to more than 200 dress-making, needlepoint and embroidery stitches. DK brings you an all-encompassing embroidery book on needlework, stitches and more! Full of top tips on which threads, needles and fabrics work best with which stitches, this design book is sure to unleash your potential and inspire your creativity like never before! Dive straight in to discover: -Over 200 decorative stitches with practical ideas on where to use them -A comprehensive stitch gallery allowing readers to quickly find the stitches they're interested in -Featuring several handy how-to guides and basic embroidery considerations for beginners Whether you are an embroidery beginner looking for a clear and easy-to-follow guide to a plethora of beautiful stitch types or an accomplished crafter seeking to perfect your technique and pattern design, this all-encompassing embroidery stitch book has something for everyone to love. From materials to mounting techniques, fabrics to frames, this easy-to-navigate needlework book has more than 200 stitches explained in excellent detail, with a practical stitch gallery providing readers with a clear view of each stitch, suitable for both beginners and proficient stitch enthusiasts. It's time to perfect your patterns and clean up your cross stitch with this embroidery starter kit that'll redefine textile art as you know it! At DK, we believe in the power of discovery. So whether you fancy taking up a new skill this New Year, or simply find sanctuary in sewing, unleash your creativity and craftiness with this modern embroidery book. Proving the perfect embroidery gift for the stitching lover in your life, embark on embroidery projects and create inspiring stitches to treasure forever.
Vypredané
18,00 € 18,95 €
  • 5 /5

Pletieme ponožky pre malé aj veľké nôžky


V tejto inšpiratívnej knihe nájdete ponožky pre každého od bábätiek po dospelých. Na výber máte 25 vzorov od bláznivo farebných ponožiek po klasické, so zvieracím či nórskym vzorom alebo ponožky na spanie. Podrobný návod vás povedie krok za krokom.
Vypredané
6,60 € 6,95 €

Pleteme ponožky pro malé a velké nožky


Chcete mít duhové prsty a nožky s motivy zvířátek, dáváte přednost klasickým žakárovým vzorům a útulným silným ponožkám pro volný čas, toužíte klasickým žakárovým vzorům a útulným silným ponožkám pro volný čas, toužíte okaté berušky a plstěné botičky? V této inspirující kolekci s 25 návody je pro každého něco.
Vypredané
6,65 € 7,00 €

Háčkovaná ZOO


Autorka úspěšných knih Háčkování a Háčkování 2 předkládá další podrobné a srozumitelné postupy na zhotovení 20 úžasných háčkovaných zvířátek ze ZOO s krátkou vysvětlující školičkou základů techniky v úvodu. Vtip a originální výtvarné cítění autorky s dokonale zvládnutou technikou se znovu promítne v nových nápadech. Samozřejmě nechybí popis vhodných materiálů, pomůcek, spolu s radami a tipy pro co nejlepší výslednou práci.
Vypredané
7,94 € 8,36 €

Foltvarázslat - Minden, amit a foltmunkákról tudni kell


A foltvarrás napjainkban soha nem látott népszerűségnek örvend. A foltvarrás egyik legnagyobb vonzereje, hogy bármilyen stílusról vagy technikáról legyen szó, azokat maradéktalanul saját egyéniségünkhöz igazíthatjuk. A hagyományos blokkok legtöbbje remekül mutat a különböző stílusú textíliákból elkészítve, érdemes kipróbálnunk, hogy mutatnak a régi, hagyományos minták kortárs textíliákkal kombinálva. A könyvben bemutatott darabok különböző nehézségi fokúak, így fokozatosan fejleszthetjük a tudásunkat, miközben magabiztosan elsajátítjuk az alapokat. Készítsük el a saját mintatakarónkat a blokkgyűjtemény alapján.
Vypredané
16,95 € 17,84 €

Horgolás


Tudnivalók dióhéjban. 101 nélkülözhetetlen tanács, tipp, trükk és fortély. Rövid, lényeges és könnyen megjegyezhető magyarázatok, gyors válaszok minden kérdésre.
Vypredané
4,41 € 4,64 €

Varrás


Tudnivalók dióhéjban. 101 nélkülözhetetlen tanács, tipp, trükk és fortély. Rövid, lényeges és könnyen megjegyezhető magyarázatok, gyors válaszok minden kérdésre.
Vypredané
4,41 € 4,64 €

Čepice a kloboučky pro každou náladu - 2.vydání


Originální pletené modely jsou vytvořeny příznačným způsobem – každý zdůrazňuje jednu charakteristickou vlastnost, buď tvar, barvu, detail či strukturu. Neotřelé nápady, jak vyjádřit aktuálním doplňkem náladu a postoj: vycházková. čapka vykouzlí úsměv na tváři, tajemný klobouček dovolí být inkognito... Čepice, barety, kšiltovky, kapuce, kloboučky – rozpustilé, vznosné, veselé, důstojné – široká škála vzorů a technik zaručuje, že v kolekci najdete doplněk na každou hlavu.
Vypredané
8,88 € 9,35 €

dostupné aj ako:

Vyšívání


Naučit se vyšívat je tak snadné! Vytvořte si pomocí jehly a nitě svůj osobitý módní styl! Vyšívaná taštička, klíčenka, boty nebo svetr – v tomto malém kurzu vyšívání se naučíte, jak s pomocí pár jednoduchých stehů proměníte obyčejnou věc v osobitý klenot. Je to tak snadné: Krok za krokem jsou v knize popsány nejdůležitější a nejkrásnější vyšívací stehy – slovem i obrazem. Rychlý výsledek: 15 skvělých trendy nápadů se srozumitelným návodem, užitečné tipy a triky a spousta předloh ke stažení. V kostce: Důležité informace o vhodných přízích a dalších užitečných pomůckách.
Vypredané
6,65 € 7,00 €

Pleteme pejsky, kočičky a myšky


36 pletených zvířátek a maňásků Milovníci ručních prací najdou v knize návody na 36 pletených figurek, jednoduchých i náročnějších modelů, které se mohou stát inspirací pro vlastní výtvory. Díky rafinované náplni mohou panenky a zvířátka posloužit jako vtipná dekorace nebo roztomilé hračky na mazlení! Vedle pejska Fabíka a myšky Šarlotky čeká ještě mnoho dalších vtipných a kouzelných zvířátek z farmy, cirkusu, lesa a z pláže, až je upletete. Podrobné návody krok za krokem, úvod do technik a informace o materiálu usnadňují jejich zhotovení.
Vypredané
13,35 € 14,05 €

Sme veľmi radi, že vás zaujímajú naše knihy v kategórii "Pletenie, hačkovanie, vyšívanie, paličkovanie". Táto sekcia je určená pre všetkých, ktorí milujú ručné práce a hľadajú nové nápady, techniky a inšpiráciu na tvorbu svojich vlastných diel. Ponúkame širokú škálu kníh pre začiatočníkov aj pokročilých. Nájdete tu detailné návody, tipy a triky od skúsených remeselníkov, ktorí sa venujú pleteniu, hačkovaniu, vyšívaní a paličkovaniu. Každá kniha v tejto kategórii vám poskytne jedinečnú príležitosť naučiť sa niečo nové a zlepšiť svoje zručnosti.

Pre tých, ktorí hľadajú konkrétne tituly kníh alebo chcú získať väčšie znalosti o určitých technikách, naša kategória "Pletenie, hačkovanie, vyšívanie, paličkovanie" ponúka presne to, čo potrebujete. 

Naše knihy sú ideálne pre každého, kto hľadá samostatné vzdelávanie alebo chce svoje záľuby posunúť na ďalší level. A nezabudnite, že pletenie, hačkovanie, vyšívanie, paličkovanie sú nielen zábavné a relaxačné činnosti, ale tiež skvelý spôsob, ako vytvárať osobité a originálne darčeky pre svojich blízkych.