Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Ručné práce - ostatné strana 52 z 75

DaVinci 20 Moderné šperky z korálikov


Do tejto knižky sme pre vás vybrali šperky vyrobené z populárnych a moderných materiálov ako sú Swarovského korálikov, brmbolcov alebo štrasu. Tieto nezvyčajné, jedinečné kúsky môžu byť peknými doplnkami každodenného aj slávnostného oblečenia. Do navliekania korálikov sa môžu smelo pustiť aj začiatočníci, pretože ku každému šperku je priložený podrobný návod na zhotovenie.
Vypredané
0,94 € 0,99 €

DaVinci 26 Papierové girlandy


Papierové girlandy sú neoddeliteľnou súčasťou detských osláv a sviatočných príležitostí či veselými dekoráciami do detských izieb. Do publikácie sme vybrali také girlandy, ktoré môžete vyrábať v každom ročnom období. Najzaujímavejšie je vyrábať girlandy s deťmi, ich fantázia nepozná hranice.
Vypredané
0,94 € 0,99 €
  • 4 /5

DaVinci 13 Nevädnúce kvety


Twistartový papierový špagát je vyrobený z celulózy a je to prírodný materiál. Má veľa vynikajúcich vlastností: nepriťahuje prach, na slnečnom svetle nemení farbu, je veľmi trvácny, odolný voči oderu a netrhá sa. A hlavne – dajú sa z neho vyrobiť krásne ozdoby. Tipy a návody vám ponúkame v tejto publikácii.
Vypredané
0,94 € 0,99 €
  • 5 /5

DaVinci 12 Veselé figúrky z hmoty Fimo


V tejto knižke vám ponúkame presný návod na to ako zhotoviť figúrky, ktoré treba nechať stvrdnúť(vypáliť) v rúre. Popustite uzdu svojej fantázii a originálnymi figúrkami môžete zdobiť tašky, poličky, či potešiť svojich blízkych milým darčekom.
Vypredané
0,94 € 0,99 €

DaVinci 22 Tkanie korálikov


Technika tkania je stará niekoľko tisíc rokov. Tkanie korálikov sa líši od tkania textilu najmä v tom, že na niť osnovy sa navlieka kolmo priadza navlečená do ihly. Na ňu sa navliekajú rôznorodé koráliky a ich poradie vytvára vzor. Objavte túto starú techniku a môžete si s pomocou tejto knižky zhotoviť náramky a ozdoby podľa návodu aj podľa vlastnej chuti.
Vypredané
0,94 € 0,99 €

DaVinci 28 Adventné kalendáre


Skráťte si radostné obdobie očakávania Štedrého dňa zhotovovaním adventných kalendárov. Adventný kalendár má 24 okienok, z ktorých každé ukrýva drobný darček. Po jeho objavení budete mať každý deň až do Vianoc dôvod na radosť. Pustite sa smelo do práce, naša publikácia vám bude dobrým pomocníkom.
Vypredané
0,94 € 0,99 €
  • 1 /5

DaVinci 9 Maľované sklenené predmety


Maľovanie na sklo je spôsob ozdobovania, ktorý praje fantázii a kreativite. Stačí len zvládnuť samotnú techniku. S našou knižkou sa vám to určite podarí, ponúkame vám v nej nie len presné návody, tipy a triky, ale aj presné vzory podľa ktorých môžete postupovať. Keď si osvojíte základy, môžete sa pustiť aj do odvážnejších projektov a vyzdobiť si bývanie ako len chcete.
Vypredané
0,94 € 0,99 €

DaVinci 15 Farebné ozdobné koráliky-acrybello


Chceli by ste rýchlo a nápadito ozvláštniť svoje šaty, doplnky alebo zhotoviť dekoračnú ozdobu do kvetináča? S veľkými plastovými korálikmi je to hračka!
Vypredané
0,94 € 0,99 €
  • 5 /5

DaVinci 21 Príprava sviečok


Neviete nájsť v obchode sviečku podľa vašich predstáv? S našou knižkou si ľahko vyrobíte sviečku podľa vlastného vkusu. S voskovým práškom a gélom spolu s našimi presnými návodmi dokážete ľahko vyrobiť sviečku na každú príležitosť.
Vypredané
0,94 € 0,99 €

DaVinci 5 Zvieratká a ozdoby z krepového papiera


Krepový papier je obdivuhodný materiál, jeho živé farby a všestranné možnosti využitia rozhýbu vašu fantáziu. Dajú sa z neho zhotoviť krásne veci a výborne sa hodí aj na zdobenie. Pri zhotovovaní ozdôb z krepového papiera, ktoré nájdete v tejto knižke, vám prídu na um ďalšie a ďalšie nápady.
Vypredané
0,94 € 0,99 €

DaVinci 19 Bytové doplnky v orientálnom štýle


Orient môžete mať doma. Tajomnú atmosféru Východu môžete vytvoriť s pomocou tejto knižky bohatej na inšpiráciu a plnej výborných a presných návodov. Farebné lampáše, zdobené poháre, ozdobné vankúše, alebo môžete orientálne ornamenty použiť na všeličo iné, po čom vám srdce piští.
Vypredané
0,94 € 0,99 €

Vášeň pre patchwork


Objavujte podoby patchworku - od jednoduchých vecí, ktoré spravíte za dve hodiny, až po komplikované modely. V knihe nájdete viac ako 100 rôznych projektov, od trendových taštičiek a puzdier po adventný kalendár a úžasné veľké prikrývky.
Vypredané
10,37 € 10,92 €
  • 5 /5

DaVinci Korálikové hviezdy na Vianoce


Vianočné prípravy robia z Vianoc najkrajší sviatok roka. Spoločne zhotovené korálikové hviezdy budú peknou ozdobou stromčekov alebo okien a môžete ich využívať každý rok. A po Vianociach si určite spomeniete na radosť pri ich zhotovovaní a spoločne prežité príjemné chvíle. V Tejto knižke vám ponúkame jednoduché aj zložitejšie oydobz, podrobné návody sa postarajú o tom, aby sa vám ozdoba podarila.
Vypredané
1,89 € 1,99 €

Vyrábíme mýdla


Mýdlo používáme několikrát denně a tudíž bychom neměli podceňovat vliv na naše tělo. Proto musíme mít na paměti, že průmyslově vyráběná mýdla nebo levná s nejistým původem mohou obsahovat chemikálie, které mohou uškodit naší pokožce. Autor nás v knize edice Šikovné ruce seznamuje s návody na výrobu vlastních mýdel s minimálním obsahem chemikálií a nezbavená glycerinu, který je pro pokožku velmi cenný.V knize najdeme návody na zhotovení mýdla odléváním do forem, na plochu i výrobu mýdel z rostlinných i živočišných tuků současně je zde zmíněn i návod na zhotovení lukoprénových forem.
Vypredané
6,24 € 6,57 €

Malujeme nejen na trička


Zkuste si vlastnoručně vyrobit originální oděv či jeho doplněk nebo se pusťte do výroby textilní bytové dekorace. V této knížce ediční řady Šikovné ruce najdete návody na výrobu osobitých výrobků zhotovených známými i méně známými technikami malování na textil, budete se moci orientovat se v barvách, kterých je dnes na trhu velké množství. Seznámíte se s pomůckami z domácích zdrojů, které si zvládne udělat každý, a najdete zde i projekty vhodné pro děti.Naleznete zde i mnoho názorných fotografií a nákresů, které vás provedou všemi kapitolami. Kniha je vhodná pro dospělé i děti, ale také pro školy, družiny a zájmové kroužky.
Vypredané
6,24 € 6,57 €

Svíčky


Druhá knížka o svíčkách vycházející v edici Šikovné ruce obsahuje nové techniky ruční výroby svíček doposud u nás nepublikované. Zaměřuje se zejména na ty zájemce, kteří si již vyzkoušeli základní techniky a mají zájem zdokonalit se v technikách nových a složitějších. Novinkou je tvarování svíček z odlitých parafinových plátů, rolované svíčky, palmové svíčky, skládané svíčky a v neposlední řadě nové směry v dekorování a zdobení svíček. Také zde nalezneme popis možných chyb při výrobě svíček, jejich příčiny a odstraňování.
Vypredané
6,24 € 6,57 €

Stehy, švy a jiné detaily


Příručka je neocenitelným zdrojem informací pro šití na všech úrovních. Provází základními technikami ručního i strojového šití, od stehů a zapošívání až po textilní materiály a druhy švů. Začátečníci v ní naleznou návody na základní postupy, doplněné názornými fotografiemi a nákresy, zkušeným ukáže nové možnosti, jak mohou své dovednosti uplatnit. Obsáhlý Přehled stehů představuje spojovací a ozdobné stehy pro ruční šití a pro šicí a obnitkovací stroje. Přehled textilních materiálů informuje o práci s více než sedmdesáti látkami, od jemného šifonu a krajky až po pevný denim. Přináší současně návrhy vhodných stehů a použití.
Vypredané
17,02 € 17,92 €

Dinogami


Máte rádi pravěká zvířata? A víte, z čeho jsou? No přece z papíru! Tak dobrá, připouštíme, že papíroví jsou jen ta, která pobíhají na stránkách téhle knížky, ale zato si s nimi užijete daleko víc než s těmi skutečnými z masa a kostí. A vyhrajete si s nimi hned dvakrát. Jednou při jejich výrobě a podruhé, až si s hotovými figurkami budete hrát. Podrobné a srozumitelně popsané kroky zajistí, že svého dinosaura si dokáže složit úplně každý. Obrázky a nákresy pomohou pochopit postup a naznačí, jak má hotový přírůstek do vaší pravěké ZOO vypadat. Takže na co čekáte? Honem pro papíry a vítejte v dinosvětě!!!
Vypredané
2,84 € 2,99 €

Figúrky z korálikov


V knihe nájdete veľa nových zvieratiek, plochých i plastických, ktoré sa dajú ľahko vyrobiť. S podrobnými popismi a presnými náčrtmi.
Vypredané
3,41 € 3,59 €

V kategórii ručné práce, modelárstvo, remeslá nájdete knihy zamerané na rôzne druhy ručných prác, modelárstva a tradičných remesiel, ktoré zapájajú a obohacujú nielen ruky, ale aj myseľ a dušu.

Tieto knihy vám poskytnú inšpiráciu, návody a odborné rady pre rôzne ručné práce. Môžete objaviť techniky šitia, pletenia, háčkovania, vyšívania, patchwork, maľovanie, kreslenie a mnoho ďalších remeselných zručností. Tieto diela vám pomôžu rozvíjať vaše umenie a zdokonaliť sa v konkrétnych technikách.