! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Výrobky z papiera strana 7 z 7

Tangrami


Pojem tangrami sa skladá zo slovíčok tangram a origami. Tento názov vznikol v súvislosti s tým, že technika skladania sa ponáša na origami a skladanie roznych figúrok sa veľmi podobá na obľúbenú logickú hru tangram. Technika tangrami je veľmi jednoduchá - papierové štvorce sa skladajú na trojuholníky. Tak vzniká základný model, s ktorým sa dá vytvoriť neuveriteľná paleta motivov. Skladanie tangrami je vysvetlené krok za krokom s fotografiami a presnými popismi každého výrobku.
Vypredané
3,41 € 3,59 €

Papírové květiny


Na sklade 1Ks
13,35 € 14,05 €

Naše knihy pokrývajú rôzne techniky a metódy, vrátane origami, quillingu, scrapbookingu, tvorby papierových kvetov a mnoho ďalších. Bez ohľadu na to, či ste začiatočník alebo skúsený remeselník, nájdete tu knihu, ktorá vám pomôže zdokonaliť vaše zručnosti a inšpirovať vás k novým projektom.

Výroba z papiera je nielen zábavná a kreatívna, ale tiež relaxačná. Tvorba vlastných papierových výrobkov vám umožní vyjadriť svoju osobnosť a vytvoriť jedinečné diela, ktoré môžete použiť ako dekorácie alebo darčeky pre vašich blízkych.