! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Papírové květiny


Na sklade 1Ks
13,35 € 14,05 €

Kreatívne sviečky a svietniky


Pomocou nápadov v tejto knižke si môžete vyrobiť nádherné sviečky a svietniky na mimoriadne príležitosti, ale určite si sviečku vyberie aj ten, kto si chce jednoducho okolo seba vyčarovať pokojnú a príjemnú atmosféru
U dodávateľa
2,76 € 2,90 €

Žába Příliš staří na hraní?


"Možná Vás nenapadlo to složit. Kolik důvodů pro spoustu zábavy s dětmi nebo přáteli potřebujete?Někteří si jí pamatují z dětství - žábu z jednoho kusu papíru, která umí skákat. Komu skočí dál, kdo se trefí do terče, komu přistane na nohách a ne na zádech... nezkusili byste to znova? Doma s dětmi nebo, kolegy v kanceláři, ve škole. Nebo jste už příliš staří na hraní?Díky unikátnímu fotografickému návodu - každý sklad je jedna fotografie - dokáže složit origami žábu každý, od dětí až po nejstarší.V balení najdete i 5 papírů na skládání."
Vypredané
3,52 € 3,71 €

Üvegfestés


A fény és anyag találkozása hívta életre az üvegfestés művészetét. A könyvben olyan eszközök és különböző típusú festékek felsorolását találjuk, melyek az üvegfestésre alkalmasak és könnyen beszerezhetőek a művészeti boltokban. A jól illusztrált munkafázisok a könnyű lépéseken keresztül elvezetnek az alaptechnika elsajátításáig, hogy a könyv fontos részét képező mintagyűjteményben bemutatott témákat továbbfejleszthessük és alkalmazhassuk, oly módon, hogy amatőr szinten is meglepően szép és esztétikus dísztárgyakat hozzunk létre.
Vypredané
1,43 € 1,50 €

BLEACH: The Official Anime Coloring Book


Color striking images from the smash hit anime series BLEACH, based on the best-selling manga by Tite Kubo with BLEACH: The Official Anime Coloring Book! Bleach: The Official Anime Coloring Book is filled with 80 pages of striking line art from the massively popular animated TV show based on the hit manga by Tite Kubo. This book features thick, high-quality paper and includes a flexible binding for easy coloring. Readers of all ages will enjoy coloring the action-packed images of Ichigo Kurosaki, Rukia Kuchiki, and many more!
Vypredané
17,05 € 17,95 €

Critical Role: The Mighty Nein Coloring Book


Relive the best moments from Critical Role’s thrilling Mighty Nein campaign with this all-new coloring book! Join Beauregard Lionett, Mollymauk Tealeaf, Jester Lavorre, Caleb Widogast, Fjord Stone, Yasha Nydoorin, Nott the Brave/Veth Brenatto, and Caduceus Clay, alongside some familiar faces, as they travel across Exandria. Experience the adventure once more—and join in on the fun—with 45 moments selected by the cast of Critical Role and brought to the page by beloved Critter artists.
Vypredané
24,23 € 25,50 €

Háčkování Barevné vlnkové vzory


V téhle nádherné ilustrované knížce najdete spoustu zajímavých – ale také velice snadných – háčkovaných vzorů v těch nejkrásnějších a nepůsobivějších barevných kombinacích. Na stovce návrhů se naučíte všemožným efektům a budete hravě tvořit proužky, vlnky, cik-cak vzory a mnoho dalších. U každého modelu vás čeká jednoduchý, srozumitelný návod a přesný popis, doplněný nákresy a ilustračními fotografiemi. Vyberou si začátečníci, kteří můžou postupovat od lehkých modelů k obtížnějším, ale i pokročilí, kteří pravidelně zásobují své blízké háčkovanými dárky a pozornostmi. Všichni najdou inspiraci pro svá háčkovaná díla, ať už to budou celé přikrývky nebo dečky, prostírání, svetry, šály, přehozy a jiné úžasné věci.
Vypredané
6,54 € 6,88 €

Making Comics


The renowned author of Understanding Comics offers brilliant instruction on how to actually create this widely beloved art form. Scott McCloud tore down the wall between high and low culture in 1993 with Understanding Comics, a massive comic book about comics, linking the medium to such diverse fields as media theory, movie criticism, and web design. In Reinventing Comics, McCloud took this to the next level, charting twelve different revolutions in how comics are generated, read, and perceived today. Now, in Making Comics, McCloud focuses his analysis on the art form itself, exploring the creation of comics, from the broadest principles to the sharpest details (like how to accentuate a character's facial muscles in order to form the emotion of disgust rather than the emotion of surprise.) And he does all of it in his inimitable voice and through his cartoon stand–in narrator, mixing dry humor and legitimate instruction. McCloud shows his reader how to master the human condition through word and image in a brilliantly minimalistic way. Both comic book devotees and the uninitiated will marvel at this journey into a once–underappreciated art form.
Vypredané
21,38 € 22,50 €
  • 5 /5

Kirigami


Vypredané
1,99 € 3,59 €

V kategórii ručné práce, modelárstvo, remeslá nájdete knihy zamerané na rôzne druhy ručných prác, modelárstva a tradičných remesiel, ktoré zapájajú a obohacujú nielen ruky, ale aj myseľ a dušu.

Tieto knihy vám poskytnú inšpiráciu, návody a odborné rady pre rôzne ručné práce. Môžete objaviť techniky šitia, pletenia, háčkovania, vyšívania, patchwork, maľovanie, kreslenie a mnoho ďalších remeselných zručností. Tieto diela vám pomôžu rozvíjať vaše umenie a zdokonaliť sa v konkrétnych technikách.

Modelárstvo je ďalšou fascinujúcou súčasťou tejto kategórie. Modelári tvoria detailné modely lietadiel, vozidiel, lodí, budov a mnoho ďalších objektov. Literatúra zameraná na modelárstvo poskytuje návody na stavbu, farbenie a detailovanie modelov. Taktiež vám poskytne informácie o histórii a technikách modelárstva, ktoré vám pomôžu stať sa zručným modelárom.

V tejto kategórii nájdete knihy, ktoré vám pomôžu s pletením, vyšívaním a háčkovaním, návody na kreslenie a maľovanie, výrobky z papiera,, koráliky a šperky, vianočné ozdoby, veľkú noc, knihy o skle a keramike, o remeslách ako je drotárstvo a košikárstvo, a samozrejme modelárstvo a vystrihovačky.