! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Ručné práce, modelárstvo, remeslá strana 125 z 131

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Šperky z tekutého polymeru (-90%)


Publikace je určena pro všechny, kteří tvoří nebo se tvořit chystají s polymerovou hmotou a zajímají se o nové materiály a techniky v této oblasti. Jedním z takových materiálů je mimořádný, u nás zatím neprávem opomíjený, tekutý polymer. Kniha přináší soubor pracovních postupů s fotografiemi na výrobu originálních šperků z tekutého polymeru a polymerové hmoty. Použití tekutého polymeru v kombinaci s dalšími zajímavými materiály, například alkoholovými inkousty, kovovými plátky a perleťovými pudry, nabízí další úžasné možnosti při tvorbě s tímto mnoha způsoby využitelným materiálem. Podle podrobných návodů je možné vytvořit originální zářivé šperky s intarzií, perleťovou mozaikou, techniku cloisonné, koláž ve stylu steampunk a mnoho dalších polymerových klenotů. Vedle těchto návodů kniha obsahuje také postup na tvorbu vlastních šablon a texturových plátků, praktické rady, typy na kombinované techniky a využití zajímavých zbytků hmoty při tvorbě šperků. Závěrem se kni ha věnuje možnostem dokončení šperků, jejich vsazení do různých rámečků a způsobům zavěšení medailonů a přívěsků.
Vypredané
0,37 € 3,74 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kouzelné krajky z papíru 2 (-90%)


Kniha Romantické krabičky nabízí další možnosti využití zajímavé techniky zvané Pergamano(c), která je podrobně popsána v publikaci Kouzelné krajky z papíru. Najdete v ní náměty na půvabné malé dárkové krabičky z papírové krajky a také pár nádherných 3D dekorací, zdobených toutéž technikou. Obrázky v této knize vám budou inspirací, jak a pro které příležitosti tato křehká dílka využít. Publikace si jistě najde své příznivce i všude tam, kde se tvoří s papírem, protože šablony, které jsou zde zobrazeny, lze s úspěchem použít k výrobě krabiček z jakéhokoliv druhu papíru.
Vypredané
0,37 € 3,74 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha DaVinci 53 Jarné a veľkonočné papierové ozdoby (-90%)


Po sivej zime je tu opäť pestrofarebná jar. Nemáte chuť prizdobiť si vaše bývanie? Pestrými papierovými ozdobami z našej knižky si môžete vyzdobiť okná aj dvere. Nájdete v nej pestrofarebné kvietky, lienky, veselé žabky, zajkov aj malého krtka. Každý motív si môžete prekopírovať z predlohy, prípadne ho vylepšiť podľa fantázie vašich detí a úspech je zaručený.
Vypredané
0,26 € 2,62 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Originálne šperky z recyklovaných materiálov (-90%)


V knihe nájdete originálne šperky vytvorené jednoduchými a netradičnými metódami z recyklovaných materiálov. Tieto materiály nájdete bežne takmer v každej domácnosti, sú len dozdobené korálikmi, farebnými drôtiky a ďalšími dostupnými bižutérnymi komponenty. S postupmi krok po kroku, názornými nákresmi a fotografiami si môže každý vytvoriť svoj vlastný originál.
Vypredané
0,41 € 4,12 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Naučte se kreslit - Lidské tělo 2 - anatomie (-90%)


Bez znalosti lidské anatomie se neobejde žádný kreslíř, malíř nebo grafik. Tato kniha je překladem publikace Human Anatomy Made Amazingly Easy jednoho ze světově nejprodávanějších autorů, Christophera Harta. Ať už se o kresbu zajímáte jako nadšený amatér nebo profesionál, znalost základů anatomie člověka je při kreslení postavy nezbytná. Naštěstí není nutné chodit tak daleko, jak to činili věhlasní renesanční umělci, kteří objevovali tajemství lidského těla při – obvykle nezákonných – pitvách. Na rozdíl od řady jiných publikací se Christopher Hart zaměřuje jen na kosti a svaly, co přímo ovlivňují vzhled postavy, a jde do detailů, které jsou pro výtvarníka skutečně podstatné.
Vypredané
1,26 € 12,64 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Pletené topy Skvělé barvy a perfektní střihy (-90%)


S vlastnoručně upletenými topy vás budou obdivovat i v Karibiku, u Středozemního moře nebo na letní procházce jen tak rodným městem. Pletené topy ze skvělých přízí různých tvarů s vtipnýžmi detaily přitáhnou každého. Díky přesným popisům a praktické rozkládací obálce se základními návody je úspěch zaručen i začátečníkům.
Vypredané
0,37 € 3,71 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kötés (-90%)


A kötés ősi mestersége újabb virágkorát éli. Akár egyszerű ruhadarabot szeretnénk elkészíteni, akár bonyolultabb csipkét a könyv több mint 25 ötlete közül biztosan minden kézimunkázó talál valami figyelemre méltót saját maga vagy otthona számára. A bevezető rész megismertet bennünket a kötés alapjaival, a modellek leírása mellett pedig az egyes lépéseket bemutató fotók, ábrák segítik munkánkat.
Vypredané
1,74 € 17,43 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Nápaditý patchwork (-90%)


Šijte na dovolené, na pláži, na chatě, v autobusu či ve vlaku, kdekoli mimo domov. Šicí stroj nebudete potřebovat! Navíc originální ruční práce se cení. Seznámíte se s nezbytnými pomůckami k ručnímu prošívání neboli quiltování, technikami, návrhy výrobků, přehledem vzorů v 38 barevných kombinacích. Podle podrobných návodů ušijete přehoz na pohovku, pouzdro na notebook, polštáře, kosmetickou taštičku, kabelu nebo cestovní deku.
Vypredané
1,31 € 13,11 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Selyemfestés (-90%)


A selyemfestés nem csak a felnőttek hobbija lehet, a gyerekek éppúgy örömüket lelik benne. Könyvünk egyszerű módszereket mutat be, amelyekkel a gyerekek is könnyen elkészíthetik a vidám motívumokat. A legegyszerűbb módszereket, a guttatechnikát és a sótechnikát alkalmazzuk. A tarka mintákat, a macit, tengerimalacot, békát és a cicát a melléklet ábráiról könnyen átrajzolhatjuk kendőkre, sapkákra, könyvborítókra, nyakba akasztható táskákra és még sok más selyemfelületre, és egyszerűen kifesthetjük őket. A gyerekek maguknak is elkészíthetik a mutatós díszeket, de akár ajándékokat, például nyakkendőt, kendőt vagy szemüvegtartót is, amelyekkel a felnőtteknek örömet szerezhetnek. A gyerekek egyedül vagy a barátaikkal is elkészíthetik az itt bemutatott tarka dísztárgyakat, de akár saját motívumokat is festhetnek, például a kedvenc állatuk rajzát vagy képregény- és rajzfilmfigurákat.
Vypredané
0,23 € 2,30 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Papierové skladačky a pozdravy (-90%)


Papier je ľahko dostupný materiál a určite ho nájdeš aj doma. Podľa nenáročných návodov v tejto knižke si z neho vyčaríš plávajúce lode, domčeky so záhradkami, listnaté stromy, pôvabné motýle či kráľovské zámky, ale aj originálne pozdravy a pozvánky, napríklad pozvanie na oslavu, poďakovanie, blahoželanie alebo sviatočný pozdrav. Hravý prístup ocenia aj učitelia a rodičia. Pri spoločnej tvorivej činnosti rozvíjajúcej fantáziu a zručnosť zaiste strávia s deťmi veľa príjemných chvíľ. Pre deti od 4 rokov.
Vypredané
0,49 € 4,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Méhviasz díszek (-90%)


„A méhviasz lapot (hivatalos nevén műlép) a méhészek használják. A kaptárakban helyezik el, ahol a méhek erre építik a hatszögletű sejteket, amelyekben a mézet gyűjtik, és a következő méhnemzedéket nevelik. A méhek így azt az időt és energiát, amivel felépítenék a lépnek ezt a részét, arra fordítják, hogy mézet és virágport gyűjtsenek. A műlép anyagát, a méhviaszt is a méhek gyűjtik össze, ezt megolvasztva hatszögmintás hengerek között lappá préselik. Ezekből a lapokból illatos, hosszan égő gyertyákat készíthetünk. A kereskedelemben a natúrszínű méhviasz lapok mellett színesek is kaphatók. A könyvben bemutatjuk a tekert gyertya készítését, valamint ötleteket adunk a méhviasz lap díszítéshez való felhasználására. Készíthetünk egyedi díszeket karácsonyra, születésnapra vagy lakásdísznek.”
Vypredané
0,05 € 0,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kabelky a tašky (-90%)


Dnešní doba znovu objevuje půvab pletení a háčkování – klasické techniky ručních prací se stávají na celém světě stále populárnějšími. Ať už s háčkováním nebo pletením teprve začínáte, anebo jen hledáte nové nápady, tuto knihu jistě uvítáte. Mezi návody k vytvoření kabelek a tašek naleznete pletené a háčkované modely vhodné k mnoha různým příležitostem – od robustnějších tašek přes prostorné kabely, společenské kabelky, síťovku až po maličkou portmonku. U každého z projektů je přehledně uvedena velikost použitého háčku nebo jehlic, jakou přízi máte zvolit, i výčet ostatního potřebného materiálu a pomůcek.
Vypredané
0,70 € 7,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Pleteme kloboučky, čepice a barety (-90%)


Upleťte si nejoblíbenější módní čepice a klobouky: buřinku, toku, beanie, baret, klobouček, kšiltovku, šálovou kapuci, kulich, chullo, cloche, kuklu, fez, či dokonce fascinátor. Modelová řada 50 stylových pokrývek hlavy od současných předních návrhářek, popsaná krok za krokem, nabízí pletené výrobky jak na procházku lesem, tak do města či pro společenskou událost. Dozvíte se také vše o pletení v rovných i kruhových řadách, o volbě příze nebo pletení podle diagramu.
Vypredané
1,64 € 16,40 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Detské papučky (-90%)


50 nápadov, ako upliesť roztomilé papučky pre dieťatko. Originálne na slávnostné príležitosti, hrejivé na zimu, vzdušné do teplého počasia, vzorované a pestrofarebné... Okrem papučiek tu nájdete aj nápadité ponožky na celý rok! Skvelé tipy, ako neodolateľne obuť drobné nôžky.
Vypredané
1,29 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Abeceda domáceho majstra (-90%)


Každý dom či byt má z času na čas svoje problémy, ktoré je potrebné bezodkladne riešiť. Nie vždy si však môžete či chcete volať domov odborníka. Preto vám teraz prostredníctvom knihy Abeceda domáceho majstra prinášame praktické tipy a rady pre všetkých domácich majstrov. Kniha je rozdelená na kapitoly, ktoré sa zameriavajú na rôzne typy úloh, alebo na konkrétne miestnosti. Na každý problém vám pritom ponúkame riešenie a návod, ako dať všetko znova do poriadku. Tento titul je ideálny pre absolútnych začiatočníkov, ktorí potrebujú postupovať krok za krokom, ale aj pre skúsenejších domácich majstrov. Naučíte sa z neho nielen to, ako používať rôzne náradie, napríklad vodováhu, priamočiaru a kotúčovú pílu, ale aj to, ako zavesiť garnižu, osadiť dvere, nasadiť vchodové dvere, vymeniť okennú tabuľu či dláždiť podlahu. No a pre tých najpokročilejších je tu aj špeciálna kapitola, ktorá sa venuje práci s drevom a vonkajším projektom. Jednoducho povedané, Abeceda domáceho majstra by nemala chýbať v žiadnej praktickej domácnosti.
Vypredané
0,89 € 8,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Šúpoľová obuv (-90%)


Táto edícia zaznamenáva predovšetkým také techniky tradičných remesiel, ktoré sú už v súčasnosti na ústupe alebo sú úplne zabudnuté. Aj technika pletenia šúpoľovej obuvi patrí medzi tie menej známe, nakoľko kukurica sa v minulosti pestovala iba na južných častiach Slovenska a šúpoľovú obuv nosili v minulosti iba tí najchudobnejší. Dnes je šúpoľová obuv vhodnou alternatívou zdravej obuvi najmä v lete. Publikácia umožňuje čitateľovi osvojiť si techniku pletenia obuvi z kukuričného šúpolia: sandál a šľapiek. Technika je pomerne náročná a vyžaduje si aj zaobstaranie obuvníckeho kopyta požadovanej veľkosti. Nadväzuje na staršiu brožúrku v rovnakej edícii s názvom Pletenie zo šúpolia od autorky Zory Valentovej.
Vypredané
1,20 € 12,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Papierové bábky a zvieratká (-90%)


Urob si! Papierové bábky a zvieratká Papier je ľahko dostupný materiál a určite ho nájdeš aj doma. Podľa nenáročných návodov v tejto knižke si z neho vyčaríš rozličné zvieratká žijúce na farme, ale aj papierové maňušky – prstové bábky, s ktorými budeš môcť svojim kamarátom porozprávať zaujímavé príbehy. Hravý prístup ocenia aj učitelia a rodičia. Pri spoločnej tvorivej činnosti rozvíjajúcej fantáziu a zručnosť zaiste strávia s deťmi veľa príjemných chvíľ. Pre deti od 4 rokov.
Vypredané
0,49 € 4,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Hardangerská výšivka (-90%)


Zošit predstavujúci hardangerskú výšivku prináša bohatú škálu vzorov. Táto výšivka, obľúbená v Nemecku, škandinávskych krajinách a najmä v Nórsku, si za krátky čas získala pozornosť žien aj v ďalších kútoch Európy, pretože je jemná a jednoduchá. Handangerská výšivka sa tradične vyšíva bielymi bavlnenými niťami väčšinou na jednofarebnej tkanine. Jej štýl odzrkadľuje jednoliatosť vzorov a farieb a robí sa na tkaniny podľa počítaných nití. V uvedených návrhoch sú použité materiály spoločnosti Zweigart, ktorej tkaniny na vyšívanie patria k najstarším svojho druhu a vynikajú špičkovou kvalitou, a vyšívacie priadze DMC, čo je popredná značka medzi výrobcami nití na vyšívanie. V zošite zostavenom z 19 návrhov sa okrem bielej, čo je tradičná farba hardangerskej výšivky, objavujú výšivky farebnými niťami na farebných tkaninách. Vzory na vyšívanie obrusov, vankúšov a stolových behúňov môžete vyšiť bavlnenou perlovkou farbami podľa svojho individuálneho vkusu a rovnako si vybrať tkaniny, aké sa vám páčia. Vzory v knihe možno obmieňať. Hardangerská výšivka sa dá kombinovať aj s inými výšivkami. Schémy návrhov sú farebné, aby ste si ľahšie osvojili postup. Rozličné techniky v jednotlivých návrhoch dopĺňajú ilustrácie s pokynmi na vypracovanie techniky.
Vypredané
0,99 € 9,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Nápadité poďakovania (-90%)


Vytvorte si 20 ďakovných kartičiek, 20 štítkov a 7 darčekových mini škatuliek! Vytrhnite, poskladajte a vytvorte si vlastnú darčekovú škatuľku a ozdobte ju niektorou z vyše 200 nálepiek! Poďakujte sa ľuďom okolo seba pomocou vlastnoručne vyrobených papierových kartičiek a škatuliek, ktoré navrhla a nakreslila ilustrátorka Ellen Giggenbachová. Na každej strane nájdete nádherné darčekové škatuľky, dvoj- aj trojrozmerné kartičkya štítky. Na konci zošita sú nálepky, ktorými svoje výtvory ozdobíte. Postupujte podľa jednoduchého návodu a vytvorte darčeky pre svojich blízkych!
Vypredané
0,89 € 8,90 €

dostupné aj ako:


V kategórii ručné práce, modelárstvo, remeslá nájdete knihy zamerané na rôzne druhy ručných prác, modelárstva a tradičných remesiel, ktoré zapájajú a obohacujú nielen ruky, ale aj myseľ a dušu.

Tieto knihy vám poskytnú inšpiráciu, návody a odborné rady pre rôzne ručné práce. Môžete objaviť techniky šitia, pletenia, háčkovania, vyšívania, patchwork, maľovanie, kreslenie a mnoho ďalších remeselných zručností. Tieto diela vám pomôžu rozvíjať vaše umenie a zdokonaliť sa v konkrétnych technikách.

Modelárstvo je ďalšou fascinujúcou súčasťou tejto kategórie. Modelári tvoria detailné modely lietadiel, vozidiel, lodí, budov a mnoho ďalších objektov. Literatúra zameraná na modelárstvo poskytuje návody na stavbu, farbenie a detailovanie modelov. Taktiež vám poskytne informácie o histórii a technikách modelárstva, ktoré vám pomôžu stať sa zručným modelárom.

V tejto kategórii nájdete knihy, ktoré vám pomôžu s pletením, vyšívaním a háčkovaním, návody na kreslenie a maľovanie, výrobky z papiera,, koráliky a šperky, vianočné ozdoby, veľkú noc, knihy o skle a keramike, o remeslách ako je drotárstvo a košikárstvo, a samozrejme modelárstvo a vystrihovačky.