! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Ručné práce, modelárstvo, remeslá strana 126 z 131

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Kabelky a tašky (-90%)


Dnešní doba znovu objevuje půvab pletení a háčkování – klasické techniky ručních prací se stávají na celém světě stále populárnějšími. Ať už s háčkováním nebo pletením teprve začínáte, anebo jen hledáte nové nápady, tuto knihu jistě uvítáte. Mezi návody k vytvoření kabelek a tašek naleznete pletené a háčkované modely vhodné k mnoha různým příležitostem – od robustnějších tašek přes prostorné kabely, společenské kabelky, síťovku až po maličkou portmonku. U každého z projektů je přehledně uvedena velikost použitého háčku nebo jehlic, jakou přízi máte zvolit, i výčet ostatního potřebného materiálu a pomůcek.
Vypredané
0,70 € 7,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Pleteme kloboučky, čepice a barety (-90%)


Upleťte si nejoblíbenější módní čepice a klobouky: buřinku, toku, beanie, baret, klobouček, kšiltovku, šálovou kapuci, kulich, chullo, cloche, kuklu, fez, či dokonce fascinátor. Modelová řada 50 stylových pokrývek hlavy od současných předních návrhářek, popsaná krok za krokem, nabízí pletené výrobky jak na procházku lesem, tak do města či pro společenskou událost. Dozvíte se také vše o pletení v rovných i kruhových řadách, o volbě příze nebo pletení podle diagramu.
Vypredané
1,64 € 16,40 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Detské papučky (-90%)


50 nápadov, ako upliesť roztomilé papučky pre dieťatko. Originálne na slávnostné príležitosti, hrejivé na zimu, vzdušné do teplého počasia, vzorované a pestrofarebné... Okrem papučiek tu nájdete aj nápadité ponožky na celý rok! Skvelé tipy, ako neodolateľne obuť drobné nôžky.
Vypredané
1,29 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Abeceda domáceho majstra (-90%)


Každý dom či byt má z času na čas svoje problémy, ktoré je potrebné bezodkladne riešiť. Nie vždy si však môžete či chcete volať domov odborníka. Preto vám teraz prostredníctvom knihy Abeceda domáceho majstra prinášame praktické tipy a rady pre všetkých domácich majstrov. Kniha je rozdelená na kapitoly, ktoré sa zameriavajú na rôzne typy úloh, alebo na konkrétne miestnosti. Na každý problém vám pritom ponúkame riešenie a návod, ako dať všetko znova do poriadku. Tento titul je ideálny pre absolútnych začiatočníkov, ktorí potrebujú postupovať krok za krokom, ale aj pre skúsenejších domácich majstrov. Naučíte sa z neho nielen to, ako používať rôzne náradie, napríklad vodováhu, priamočiaru a kotúčovú pílu, ale aj to, ako zavesiť garnižu, osadiť dvere, nasadiť vchodové dvere, vymeniť okennú tabuľu či dláždiť podlahu. No a pre tých najpokročilejších je tu aj špeciálna kapitola, ktorá sa venuje práci s drevom a vonkajším projektom. Jednoducho povedané, Abeceda domáceho majstra by nemala chýbať v žiadnej praktickej domácnosti.
Vypredané
0,89 € 8,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Šúpoľová obuv (-90%)


Táto edícia zaznamenáva predovšetkým také techniky tradičných remesiel, ktoré sú už v súčasnosti na ústupe alebo sú úplne zabudnuté. Aj technika pletenia šúpoľovej obuvi patrí medzi tie menej známe, nakoľko kukurica sa v minulosti pestovala iba na južných častiach Slovenska a šúpoľovú obuv nosili v minulosti iba tí najchudobnejší. Dnes je šúpoľová obuv vhodnou alternatívou zdravej obuvi najmä v lete. Publikácia umožňuje čitateľovi osvojiť si techniku pletenia obuvi z kukuričného šúpolia: sandál a šľapiek. Technika je pomerne náročná a vyžaduje si aj zaobstaranie obuvníckeho kopyta požadovanej veľkosti. Nadväzuje na staršiu brožúrku v rovnakej edícii s názvom Pletenie zo šúpolia od autorky Zory Valentovej.
Vypredané
1,20 € 12,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Nápadité poďakovania (-90%)


Vytvorte si 20 ďakovných kartičiek, 20 štítkov a 7 darčekových mini škatuliek! Vytrhnite, poskladajte a vytvorte si vlastnú darčekovú škatuľku a ozdobte ju niektorou z vyše 200 nálepiek! Poďakujte sa ľuďom okolo seba pomocou vlastnoručne vyrobených papierových kartičiek a škatuliek, ktoré navrhla a nakreslila ilustrátorka Ellen Giggenbachová. Na každej strane nájdete nádherné darčekové škatuľky, dvoj- aj trojrozmerné kartičkya štítky. Na konci zošita sú nálepky, ktorými svoje výtvory ozdobíte. Postupujte podľa jednoduchého návodu a vytvorte darčeky pre svojich blízkych!
Vypredané
0,89 € 8,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Papierové bábky a zvieratká (-90%)


Urob si! Papierové bábky a zvieratká Papier je ľahko dostupný materiál a určite ho nájdeš aj doma. Podľa nenáročných návodov v tejto knižke si z neho vyčaríš rozličné zvieratká žijúce na farme, ale aj papierové maňušky – prstové bábky, s ktorými budeš môcť svojim kamarátom porozprávať zaujímavé príbehy. Hravý prístup ocenia aj učitelia a rodičia. Pri spoločnej tvorivej činnosti rozvíjajúcej fantáziu a zručnosť zaiste strávia s deťmi veľa príjemných chvíľ. Pre deti od 4 rokov.
Vypredané
0,49 € 4,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Hardangerská výšivka (-90%)


Zošit predstavujúci hardangerskú výšivku prináša bohatú škálu vzorov. Táto výšivka, obľúbená v Nemecku, škandinávskych krajinách a najmä v Nórsku, si za krátky čas získala pozornosť žien aj v ďalších kútoch Európy, pretože je jemná a jednoduchá. Handangerská výšivka sa tradične vyšíva bielymi bavlnenými niťami väčšinou na jednofarebnej tkanine. Jej štýl odzrkadľuje jednoliatosť vzorov a farieb a robí sa na tkaniny podľa počítaných nití. V uvedených návrhoch sú použité materiály spoločnosti Zweigart, ktorej tkaniny na vyšívanie patria k najstarším svojho druhu a vynikajú špičkovou kvalitou, a vyšívacie priadze DMC, čo je popredná značka medzi výrobcami nití na vyšívanie. V zošite zostavenom z 19 návrhov sa okrem bielej, čo je tradičná farba hardangerskej výšivky, objavujú výšivky farebnými niťami na farebných tkaninách. Vzory na vyšívanie obrusov, vankúšov a stolových behúňov môžete vyšiť bavlnenou perlovkou farbami podľa svojho individuálneho vkusu a rovnako si vybrať tkaniny, aké sa vám páčia. Vzory v knihe možno obmieňať. Hardangerská výšivka sa dá kombinovať aj s inými výšivkami. Schémy návrhov sú farebné, aby ste si ľahšie osvojili postup. Rozličné techniky v jednotlivých návrhoch dopĺňajú ilustrácie s pokynmi na vypracovanie techniky.
Vypredané
0,99 € 9,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Pletieme bez ihlíc (-90%)


Dve techniky v jednom, Pletieme na rukách, Najrýchlejší spôsob, ako upliesť moderný hrubý šál, 15 skvelých návrhov s podrobným návodom. Na rukách upletiete šály, kapucne, nákrčníky, peleríny a štóly. Nádherný nekonečný šál vyrobíte za menej ako hodinu. Pletieme na prstoch, Doplnky z priadze rýchlo, ľahko a zábavne, 14 nenáročných, rýchlych a zábavných modelov. Vyrobíte štýlové náramky, náhrdelníky, šály, opasky a čelenky. Upletiete štýlové podložky, koberčeky a vankúše.
Vypredané
1,19 € 11,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Vianočné dekorácie (-90%)


Knihy vám ponúkajú veľa kreatívnych, pritom však jednoduchých nápadov a pomôžu vám v domácich podmienkach vykúzliť jedinečné sviatočné dekorácie alebo nezabudnuteľné praktické či jedlé darčeky pre vašich blízkych. Postupy sú krok za krokom znázornené na fotografiách, čo vám uľahčí prípravu týchto malých umeleckých diel. Ich príprava nezaberie veľa času, zaručene však prinesú radosť vám či obdarovaným.
Vypredané
0,24 € 2,40 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Šperky z textilu (-90%)


Pre všetkých, ktorí majú šikovné ruky a tvorivého ducha, je tu úplne nová technika výroby textilných šperkov! Stačí trocha trpezlivosti a snaženia a môžete obohatiť svoju šperkovnicu o množstvo nových a veľmi originálnych kúskov v podobe náušníc, náramkov, čeleniek, prsteňov, príveskov či sponiek do vlasov. Naučte sa jednoduchú techniku, pri ktorej zošívaním prámikov a všívaním rôznych korálikov vznikajú originálne výrobky. Komponenty Swarovski, ktoré v našej knihe používame a odporúčame, dodajú vašim výtvorom krásu a eleganciu.
Vypredané
0,25 € 2,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Zábavné kreslenie – Na farme (-90%)


Vďaka jednoduchým návodom je knižka Zábavné kreslenie – Na farme vynikajúcim pomocníkom pre všetky deti, ktoré sa chcú naučiť kresliť. Nájdete v nej informácie o všetkom, čo sa pri kreslení používa, jednoduché techniky na zlepšenie motorických schopností a množstvo užitočných rád. 12 gúm 12 farbičiek 32-stranová knižka
Vypredané
0,79 € 7,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Velká kniha dárků z peněz (-90%)


Peníze jako krásně zabalený dárek, který udělá každému radost. Originálně darované peníze ke křtinám, narozeninám, svátku, svatbě či mnoha dalším příležitostem. Dárky s poskládanými, srolovanými nebo rafinovaně ukrytými penězmi jsou krásným překvapením, které potěší nejen kapsu, ale i duši a oko obdarovaného. V návodech jsou použity bankovky evropské měny euro, které lze snadno nahradit českými korunami.
Vypredané
0,23 € 2,30 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kreatívne leto (-90%)


Konečne je tu leto, na ktoré sme už tak dávno čakali! Prišiel čas leňošenia pri vode i príjemných večerných záhradných párty. V tejto časti kreatívnej série nájdete množstvo zaujímavých nápadov od chutných chuťoviek cez koktaily až po dekorácie, pomocou ktorých môžete usporiadať pre svojich priateľov fantastickú oslavu, ba čo viac, môžete osviežiť svoju garderóbu. V tejto knihe sú všetky modely a recepty ilustrované "fotopostupom krok za krokom", aby ich príprava bola pre vás čo možno najjednoduchšia.
Vypredané
0,35 € 3,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Vianoce so snehuliakmi (-90%)


Vianočné sviatky sú ten pravý čas na rozvíjanie fantázie, kreativity i manuálnej zručnosti detí. Na to bola táto kniha špeciálne pripravená. Otvorte knihu na stránke s pokynmi a podľa nákresov zostavte model, Jednotlivé časti modelu sú rozmiestnené na stránkach knihy a označené číslicami, ktoré uľahčujú zloženie celého projektu. Časti modelu sú vyrezané, stačí ich jednoducho vybrať zo stránky. Deti môžu vytvoriť model podľa obrázku na obálke, alebo si môžu vytvoriť vlastnú verziu. A teraz už zapojte vlastnú fantáziu a užite si zábavu.
Vypredané
0,49 € 4,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Vianoce na stole (-90%)


Knihy vám ponúkajú veľa kreatívnych, pritom však jednoduchých nápadov a pomôžu vám v domácich podmienkach vykúzliť jedinečné sviatočné dekorácie alebo nezabudnuteľné praktické či jedlé darčeky pre vašich blízkych. Postupy sú krok za krokom znázornené na fotografiách, čo vám ulahčí prípravu týchto malých umeleckých diel. ich príprava nezaberie veľa času, zaručene však prinesú radosť vám či obdarovaným.
Vypredané
0,24 € 2,40 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Můj květinový ateliér (-90%)


Obohaťte svůj každodenní život květinami a udělejte radost sami sobě i vašim nejbližším! Jedinečnost knihy spočívá v podrobném popisu doprovázeném detailní fotodokumentací nejrůznějších květinových vazeb, věnců, svícnů, aranží a dalších nápadů na dárky z květin napříč ročními obdobími, svátky a slavnostními událostmi. Obsahuje přes 200 návodných a ilustračních fotografií, podle kterých dokáže i začátečník vyrobit půvabný a originální dárek pro dívku, ženu či muže. Autorka knihy zasvěcuje čtenáře srozumitelnou a čtivou formou do základů praktické floristiky, jejích technik a pojetí, ale obsahuje také řadu užitečných rad týkajících se nákupu květin, péče o ně a jejich vlastností. Kniha potěší všechny kreativní milovníky květin a květinových dekorací, ať už je pro ně floristika pouhým koníčkem, nebo přemýšlejí o profesionální dráze.
Vypredané
1,50 € 14,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Originální textilní techniky (-90%)


Naučte se, jak dodat textilním látkám šmrnc! Barvení, batika, malování voskem, filcování, tisk – s látkami můžete doslova kouzlit. Chce to jen pár vyzkoušených tipů a triků, o nichž se dočtete na stránkách této knihy. Nové přepracování autorčina původního titulu Kouzlení s hedvábím nabízí velké množství technik, postupů i konkrétních projektů doplněných o srozumitelné a názorné fotonávody. Naučíte se, jak ke zdobení textilu používat nejrůznější materiály od vosku, přes přírodniny, keramickou hlínu, barvy a tiskátka, až po filc. Osvojíte si léty prověřené postupy i jejich originální variace. Můžete se těšit například na: * malbu na hedvábí, * šibori mandalu, * prkénkovou batiku, * šitou batiku, * filcování, * kresbu ornamentů, * akvarelové zdobení, * hliněnou batiku, * sluneční šablony.
Vypredané
1,45 € 14,49 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Ikebana (-90%)


Ikebana, japonské umění květinové vazby, je jedním z nejvytříbenějších projevů japonské estetiky. Jde o starobylou dovednost, jež v průběhu staletí prošla vývojem, který vyústil do různorodých stylů a stále kreativnějších forem. Při tvorbě vazeb není důležité zobrazovat povrch rostlin, ale sdělit jejich vnitřní podstatu. Tato kniha představuje díla tří velkých škol ikebany: Ikenobo, Ohara a Sógecu. Tvorba je nafocena krok za krokem, kompozice náleží k různým stylům a sledují rytmus ročních dob. Třebaže tradiční i moderní vazby pocházejí z různých škol, všechny mají některé společné vlastnosti. Cílem publikace je vést čtenáře, aby pronikl do umění ikebany, jež vyzývá k vnímání toku času a krásy pomíjivosti.
Vypredané
1,45 € 14,49 €

dostupné aj ako:


V kategórii ručné práce, modelárstvo, remeslá nájdete knihy zamerané na rôzne druhy ručných prác, modelárstva a tradičných remesiel, ktoré zapájajú a obohacujú nielen ruky, ale aj myseľ a dušu.

Tieto knihy vám poskytnú inšpiráciu, návody a odborné rady pre rôzne ručné práce. Môžete objaviť techniky šitia, pletenia, háčkovania, vyšívania, patchwork, maľovanie, kreslenie a mnoho ďalších remeselných zručností. Tieto diela vám pomôžu rozvíjať vaše umenie a zdokonaliť sa v konkrétnych technikách.

Modelárstvo je ďalšou fascinujúcou súčasťou tejto kategórie. Modelári tvoria detailné modely lietadiel, vozidiel, lodí, budov a mnoho ďalších objektov. Literatúra zameraná na modelárstvo poskytuje návody na stavbu, farbenie a detailovanie modelov. Taktiež vám poskytne informácie o histórii a technikách modelárstva, ktoré vám pomôžu stať sa zručným modelárom.

V tejto kategórii nájdete knihy, ktoré vám pomôžu s pletením, vyšívaním a háčkovaním, návody na kreslenie a maľovanie, výrobky z papiera,, koráliky a šperky, vianočné ozdoby, veľkú noc, knihy o skle a keramike, o remeslách ako je drotárstvo a košikárstvo, a samozrejme modelárstvo a vystrihovačky.