! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Ručné práce, modelárstvo, remeslá strana 130 z 130

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Mastering Machine Knitting: From the Thread to the Finished Garment


A very useful step-by-step manual for mastering the creation of knitted garments using a knitting machine in a new updated edition. In the world of textiles, knitted fabric is one of the most complicated materials to work with but also one of the most used. This is a book for all fashion lovers who, while fascinated by knitted fabric, have not dared to venture into this field, as well as for advanced and professional knitters who want to systematically round off their knowledge. It includes all the steps necessary to create a knitted garment, from the choice of yarn to manufacturing apparel, explaining such things as how to use a flatbed knitting machine correctly and the linking, cutting, sewing and, ultimately, ironing of knitted garments. The book not only takes into account how crucial it is to recognize and develop a stitch. It also acknowledges the importance of knowing how to represent stitches for different machines in a useful way. For the first time, the author describes the various stitches in a clear and well-structured manner with a language of symbols developed for use with all kinds of studio and domestic knitting machines regardless of the brand: Brother, Silver Reed, Passap, Coppo and Dubied. The book includes examples of working with traditional materials like wool, alpaca, cotton and linen but also encourages experimenting with paper, plastic materials and vegetal and metallic yarns to create texture, three-dimensional effects and unusual volumes.
U dodávateľa
37,00 € 38,95 €

Friends: The One With The Crochet: The Official Friends Crochet Pattern Book


Crochet your favourite characters, iconic outfits, delightful décor, and more from the beloved sitcom, Friends! There's nothing better than enjoying an activity with your friends! Gather yours and re-create iconic moments with this deluxe collection of over 25 official patterns for amigurumi, housewares, costume replicas, inspired apparel, and more both inspired by and pulled directly from the hit TV show, Friends. Featuring patterns for all skill levels, beautiful full-colour photography, step-by-step instructions, and clearly presented charts and schematics, Friends: The One with the Crochet is the ultimate crocheter's guide to the show that's always been there for you.
U dodávateľa
36,58 € 38,50 €

Papírové květiny


Na sklade 1Ks
13,35 € 14,05 €

Ako kresliť zátišie


S touto knihou sa aj vy naučíte kresliť zátišia. Pokúsi sa vás ľahko a jednoducho, metódou krok za krokom, previesť všetkými fázami kresby až k hotovému umeleckému dielu. Naučí vás aj základnému porozumeniu kreslenia a skicovania objektov z každodenného okolia. Pretože naučiť sa kresliť a prípadne sa zlepšiť môžete nielen neustálym cvičením, ale hlavne pochopením svojho námetu. Zapamätajte si teda: keď môžete zátišie vidieť alebo si ho predstaviť, môžete ho aj nakresliť!
Vypredané
3,71 € 3,90 €

Ako kresliť portréty, tváre a hlavy


S touto knihou sa aj vy naučíte kresliť portréty. Pokúsi sa vás ľahko a jednoducho, metódou krok za krokom, previesť všetkými fázami kresby až k hotovému umeleckému dielu. Kresliť portrét možno mnohými spôsobmi a vy sa s ňou zoznámite so základnými z nich. Naučiť sa kresliť portrét a prípadne sa zlepšiť môžete len neustálym cvičením, ale aj schopnosťou sa na váš námet správne pozerať. Zapamätajte si teda: keď môžete tvár vidieť alebo si ju predstaviť, môžete ju aj nakresliť!
Vypredané
3,71 € 3,90 €

Ako kresliť ľudskú postavu


S touto knihou sa aj vy naučíte kresliť ľudskú postavu. Pokúsi sa vás ľahko a jednoducho, metódou krok za krokom, previesť všetkými fázami kresby postavy až k hotovému umeleckému dielu. Kresliť postavu možno mnohými spôsobmi a vy sa s ňou zoznámite so základnými z nich. Naučiť sa kresliť postavu a prípadne sa zlepšiť môžete neustálym cvičením, ale aj schopnosťou sa s námetom zoznámiť a naučiť sa naň správne pozerať. Zapamätajte si teda: keď môžete postavu vidieť alebo si ju predstaviť, môžete ju aj nakresliť!
Vypredané
3,71 € 3,90 €

Kreatívne sviečky a svietniky


Pomocou nápadov v tejto knižke si môžete vyrobiť nádherné sviečky a svietniky na mimoriadne príležitosti, ale určite si sviečku vyberie aj ten, kto si chce jednoducho okolo seba vyčarovať pokojnú a príjemnú atmosféru
U dodávateľa
2,76 € 2,90 €

Üvegfestés


A fény és anyag találkozása hívta életre az üvegfestés művészetét. A könyvben olyan eszközök és különböző típusú festékek felsorolását találjuk, melyek az üvegfestésre alkalmasak és könnyen beszerezhetőek a művészeti boltokban. A jól illusztrált munkafázisok a könnyű lépéseken keresztül elvezetnek az alaptechnika elsajátításáig, hogy a könyv fontos részét képező mintagyűjteményben bemutatott témákat továbbfejleszthessük és alkalmazhassuk, oly módon, hogy amatőr szinten is meglepően szép és esztétikus dísztárgyakat hozzunk létre.
Vypredané
1,43 € 1,50 €
  • 5 /5

Kirigami


Vypredané
1,99 € 3,59 €

BLEACH: The Official Anime Coloring Book


Color striking images from the smash hit anime series BLEACH, based on the best-selling manga by Tite Kubo with BLEACH: The Official Anime Coloring Book! Bleach: The Official Anime Coloring Book is filled with 80 pages of striking line art from the massively popular animated TV show based on the hit manga by Tite Kubo. This book features thick, high-quality paper and includes a flexible binding for easy coloring. Readers of all ages will enjoy coloring the action-packed images of Ichigo Kurosaki, Rukia Kuchiki, and many more!
Vypredané
17,05 € 17,95 €

Critical Role: The Mighty Nein Coloring Book


Relive the best moments from Critical Role’s thrilling Mighty Nein campaign with this all-new coloring book! Join Beauregard Lionett, Mollymauk Tealeaf, Jester Lavorre, Caleb Widogast, Fjord Stone, Yasha Nydoorin, Nott the Brave/Veth Brenatto, and Caduceus Clay, alongside some familiar faces, as they travel across Exandria. Experience the adventure once more—and join in on the fun—with 45 moments selected by the cast of Critical Role and brought to the page by beloved Critter artists.
Vypredané
24,23 € 25,50 €

Háčkování Barevné vlnkové vzory


V téhle nádherné ilustrované knížce najdete spoustu zajímavých – ale také velice snadných – háčkovaných vzorů v těch nejkrásnějších a nepůsobivějších barevných kombinacích. Na stovce návrhů se naučíte všemožným efektům a budete hravě tvořit proužky, vlnky, cik-cak vzory a mnoho dalších. U každého modelu vás čeká jednoduchý, srozumitelný návod a přesný popis, doplněný nákresy a ilustračními fotografiemi. Vyberou si začátečníci, kteří můžou postupovat od lehkých modelů k obtížnějším, ale i pokročilí, kteří pravidelně zásobují své blízké háčkovanými dárky a pozornostmi. Všichni najdou inspiraci pro svá háčkovaná díla, ať už to budou celé přikrývky nebo dečky, prostírání, svetry, šály, přehozy a jiné úžasné věci.
Vypredané
6,54 € 6,88 €

V kategórii ručné práce, modelárstvo, remeslá nájdete knihy zamerané na rôzne druhy ručných prác, modelárstva a tradičných remesiel, ktoré zapájajú a obohacujú nielen ruky, ale aj myseľ a dušu.

Tieto knihy vám poskytnú inšpiráciu, návody a odborné rady pre rôzne ručné práce. Môžete objaviť techniky šitia, pletenia, háčkovania, vyšívania, patchwork, maľovanie, kreslenie a mnoho ďalších remeselných zručností. Tieto diela vám pomôžu rozvíjať vaše umenie a zdokonaliť sa v konkrétnych technikách.

Modelárstvo je ďalšou fascinujúcou súčasťou tejto kategórie. Modelári tvoria detailné modely lietadiel, vozidiel, lodí, budov a mnoho ďalších objektov. Literatúra zameraná na modelárstvo poskytuje návody na stavbu, farbenie a detailovanie modelov. Taktiež vám poskytne informácie o histórii a technikách modelárstva, ktoré vám pomôžu stať sa zručným modelárom.

V tejto kategórii nájdete knihy, ktoré vám pomôžu s pletením, vyšívaním a háčkovaním, návody na kreslenie a maľovanie, výrobky z papiera,, koráliky a šperky, vianočné ozdoby, veľkú noc, knihy o skle a keramike, o remeslách ako je drotárstvo a košikárstvo, a samozrejme modelárstvo a vystrihovačky.