! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Ručné práce, modelárstvo, remeslá strana 129 z 131

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha DaVinci 38 Šperky z japonských korálikov (-90%)


Japonské koráliky sa tešia veľkej obľube vďaka svojej jemnosti, peknému vypracovaniu, rôznym odtieňom i nezvyčajným tvarom. Do tejto knižky sme zozbierali šperky zhotovené rozličnými technikami navliekania. Nájdu sa medzi nimi jednoduché aj zložité, takže na svoje si prídete všetci.
Vypredané
0,10 € 0,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha DaVinci 69 Plstenie na hodváb a gázu (-90%)


Plstenie je starodávna textilná technika a jej vznik sa spája so začiatkami chovu oviec. Jemné dlhé vlákna ovčej vlny sa pod vplyvom pôsobenia vody a pohybu prichytia k sebe a vznikne pevná, silná látka s dobrými izolačnými vlastnosťami...
Vypredané
0,10 € 0,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha DaVinci 55 Ozdobné škatuľky (-90%)


Obľúbenou servítkovou technikou môžete zhotoviť originálne škatuľky na uskladnenie rôznych drobností či ako darčeky. V tejto knižke vám ukážeme, ako sa zo škatuliek zdobených servítkovou technikou dajú vykúzliť jedinečné kusy pomocou korálikov, dekoračného piesku, mušlí a iných ozdôb. Medze sa nekladú ani vašej fantázii....
Vypredané
0,10 € 0,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha DaVinci 32 Mozaika (-90%)


Postihlo nás mozaikové šialenstvo! Do tejto knižky sme zozbierali také nápady, ktoré vám môžu skrášliť byt alebo poslúžia ako milý a užitočný darček. Dajte sa smelo do práce, s nami vám to pôjde jedna radosť.
Vypredané
0,10 € 0,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha DaVinci 56 Šperky z háčkovaných korálikov (-90%)


Aj keď to tak na prvý pohľad nevyzerá, háčkovanie z korálikov je jednoduchá technika. Dá sa ľahko osvojiť podľa predpísaného pracovného postupu, okrem šperkov z tejto knižky si môžete vyrobiť retiazky aj náramky podľa vlastnej fantázie. Obmieňaním druhov a farieb korálikov môžete vytvoriť krásne vzory.
Vypredané
0,10 € 0,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha DaVinci 18 Nápady zo slaného cesta (-90%)


Slané cesto je jednoduchá prírodná surovina, pomocou ktorej môžete hravo rozvíjať fantáziu, koncentráciu a zručnosť detí a zároveň im ponúka skvelú zábavu. Táto knižka zas ponúka tipy a návody na pekné figúrky a ozdoby zo slaného cesta.
Vypredané
0,10 € 0,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Valentin-napi ajándékok (-90%)


A szerelem ünnepén a figyelmesség a lényeg, tehát elegendő egy-egy aprósággal meglepnünk szívünk választottját. Természetesen mindenki akkor örül a legjobban, ha az ajándék nem szokványos, hiszen ez azt bizonyítja, hogy aki adta, valóban odafigyel a megajándékozottra. Egyedivé teszi ajándékunkat, ha kedves csomagolásban adjuk át, sőt, saját magunk is készítettük. Ebben kíván segíteni ez a könyv.
Vypredané
0,27 € 2,66 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Potisky (-90%)


Tričko, ubrus, polštář nebo závěsy ve vašem pokoji mohou být přesně podle vašich představ. Stačí vymyslet vzor, potisknout je a hned bude v pokoji veseleji. Tisknout se dá i na kachličky, květináče, šuplíky nebo třeba krabice. Celý pokoj si můžete předělat do podoby, která se vám bude nejvíce líbit. A nezapomínejte ani na rodiče a kamarády. Pěkný dárek s natištěnými vzory jistě ocení, zvláště, když ho vymyslíte a uděláte sami. A pokud vás nic nenapadá, nevěste hlavu. V knize najdete tolik nápadů, že stačí pouze začít.
Vypredané
0,32 € 3,15 €

dostupné aj ako:

  • 5 /5

Lacná kniha DaVinci 71 Predmety z korku


Príručka vás oboznámi s materiálmi, pomôckami a so základnými zručnosťami, ktoré budete potrebovať pri práci. Podľa podrobných návodov sa do práce môžu pustiť aj začiatočníci. Nechajte sa inšpirovať priloženými vzormi, ktoré si môžete podľa vlastnej fantázie meniť a dopĺňať.
Vypredané
0,05 € 0,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Šijeme z korku


V krajčírskom svete sa objavil nový materiál –korok! Čudujete sa, že z korku možno šiť? Áno! Materiál sa reže vo veľmi tenkých vrstvách a nanáša na nosný materiál, takže sa šije ako látka. Či si vyberiete odevné alebo bytové doplnky, kabelky či dizajnové predmety, korok sa dá spracovať na všetko. Nestrapká sa a nezmršťuje, na dotyk je teplý, mäkký, priam zamatový. Takmer ako koža, ale prijateľný aj pre všetkých ochrancov prírody. Korok ako dorastajúca surovina je totiž trvanlivý, dokonale biologicky rozložiteľný a recyklovateľný materiál. Ušite si z korku krásne kabelky, módne šperky alebo vkusné bytové doplnky. V tejto knihe nájdete košíky, prestieranie, závesné vrecká na gauč a veľa ďalších inšpiratívnych nápadov vrátane návodu, ako s korkom pracovať.
Vypredané
0,50 € 9,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kabalák


Mindenkinek szüksége van őrangyalra, aki vigyáz rá, őrködik felette! A könyvben szereplő őrangyalkák elkészítéséhez mindössze színes papírra, drótra, fagolyókra, hőre keményedő gyurmára, cserepekre és más könnyen beszerezhető anyagokra van szükség. Ajándékozzunk őrangyalkát, hogy szeretteink tudják, mindig gondolunk rájuk. Ott lehetnek velünk a munkahelyünkön, a vizsgán, az autóban stb. a kis angyalkák kulcscsomóra függesztve vigyázhatnak a kulcsunkra, babakocsiba függesztve a kisbaba álmára. A hátizsákunkra is rögzíthetjük őket, hogy mindig velünk legyenek, bárhová is megyünk.
Vypredané
0,13 € 2,68 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Velká kniha lidových obyčejů a nápadů pro šikovné ruce na celý rok


Kniha vás seznámí s nejvýznamnějšími svátky a lidovými obyčeji celého roku. Zároveň v ní najdete řadu užitečných nápadů k výrobě zvykoslovných předmětů: na jaře si upletete velikonoční pomlázku, v létě uvijete svatojánský věnec z lučního kvítí, na podzim si vyrobíte pestrobarevného papírového draka a v zimě ozdobíte vánoční stromeček tradičními lidovými ozdobami. Navíc vaše děti na těchto stránkách objeví starodávné kouzlo her našich babiček a dědečků a kuchařky se zde mohou inspirovat řadou osvědčených receptů ze staročeské kuchyně. Tradiční české svátky Lidové obyčeje Zvykoslovné předměty Dětské hry našich předků Osvědčené recepty staročeské kuchyně
Vypredané
0,89 € 17,89 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Prsten za 30 minut


Naše ruce sdělují svému okolí radost a zklamání, nejistotu a zkušenost, lásku a naději. Originální prsteny k nim rozhodně přitáhnou pozornost. Vyberte si ze 60 návrhů různé obtížnosti od 49 světových šperkařů a vytvořte si elegantní, extravagantní nebo všestranný doplněk. Můžete pracovat s drátkem a studenými spoji nebo pájet a vsazovat kameny. Máte schované zbytky stříbrných řetízků, pár korálků, lastur nebo knoflíků? Výborně! Při vytváření efektních prstenů uplatníte kreativitu a zlepšíte uměleckou zdatnost.
Vypredané
0,70 € 14,05 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Pohodlné a šik - Snadné šití modelů


V této knížce s přiloženými střihy na CD najdete podrobnou instruktáž na ušití 15 rozevlátých modelů, ve kterých se budete cítit krásná a sebejistá.
Vypredané
0,82 € 16,40 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Jak uplést rukavice s norským vzorem


Seznamte se s postupy pletení rukavic a palčáků pro celou rodinu s překrásnými barevnými vzory, které se tradičně vyrábějí na Fair Isle, jednom ze Shetlandských ostrovů. Kniha obsahuje 40 návodů, jejichž vzory sahají od klasických tlumených barev až k současným variacím, včetně podrobných popisů, kterými se mohou řídit i začínající pletařky.
Vypredané
0,68 € 13,60 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Gumičkování - duhová zábava


Holky i kluci gumičky prostě milují! Nosit náramek z barevných gumiček je velká móda. Ovšem nyní můžeš uplést daleko více! Přinášíme 25 zcela nových a neobyčejných nápadů, díky kterým si užiješ zábavu a ještě se blýskneš před kamarády.
Vypredané
0,50 € 9,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Šperky z FIMO hmoty


Pracujete rádi s FIMO hmotou a chcete načerpat novou inspiraci? Toužíte po originálním šperku? Nezáleží na tom, zda jste začátečník nebo pokročilý, pokud odpovíte alespoň jedenkrát ano, pak je tato kniha přesně pro vás. Již tradičně se seznámíte s použitými materiály a technikami a poté se již můžete pustit do výroby 23 nápaditých šperků – náhrdelníků, náramků, přívěsků a náušnic – které potěší vaše oko i tvůrčího ducha.
Vypredané
0,50 € 9,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Mókás kötött gyereksapkák


"A mókás állat- és szörnyfigurás sapkákat a gyerekek is szívesen viselik. A könyvben található legtöbb modell csősapka, így egyszerre tartja melegen a gyerekek fejét és nyakát is. A praktikus, bebújós modell megakadályozza, hogy a sapka leessen a gyerekek fejéről, amíg a szabadban játszanak. Mindegyik sapkához terveztem hozzáillő kesztyűt és néhány modellhez zoknit is. A könyvben megtaláljuk a munkához szükséges alapanyagokat és eszközöket, ezenkívül számos hasznos tanácsot is kaphatunk a modellek elkészítéséhez." (a Szerző) A tartalomból: -Kedvenc mesefiguráink -Mézesmackó -Bolyhos nyuszi -Medvebocs -Malacka -Tollas barátaink -Álmos cinke -Harcias kiskakas -Csöppnyi csibe -Bölcs bagoly -Szeretnivaló szörnyecskék -Rémecske -Űrmanó -Mikrobi -Sárkánykölyök -Bájos állatkák -Panda -Cápa -Rókakoma -Béka -Téli cimborák -Hóember -Rénszarvas -Télapó maci -Pingvin -Alapismeretek -Rövidítések és tűméretek -Lelőhelyek
Vypredané
0,77 € 15,37 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Ozdobné balení dárků 2. díl


Kniha obsahuje přes 60 nových námětů na zabalení dárků i návodů na zhotovení nejrůznějších květin, mašlí a ozdob ze zbytků papíru nebo odstřižků stuh, které byste už jinak nevyužili. Uvedené ozdoby a květiny nemusíte používat jen na dárky, ale třeba i jako dekoraci do bytu, na vánoční stromeček, jako ozdobu na šaty a do vlasů nebo je můžete předat jako samostatný dárek.
Vypredané
0,66 € 13,11 €

dostupné aj ako:


V kategórii ručné práce, modelárstvo, remeslá nájdete knihy zamerané na rôzne druhy ručných prác, modelárstva a tradičných remesiel, ktoré zapájajú a obohacujú nielen ruky, ale aj myseľ a dušu.

Tieto knihy vám poskytnú inšpiráciu, návody a odborné rady pre rôzne ručné práce. Môžete objaviť techniky šitia, pletenia, háčkovania, vyšívania, patchwork, maľovanie, kreslenie a mnoho ďalších remeselných zručností. Tieto diela vám pomôžu rozvíjať vaše umenie a zdokonaliť sa v konkrétnych technikách.

Modelárstvo je ďalšou fascinujúcou súčasťou tejto kategórie. Modelári tvoria detailné modely lietadiel, vozidiel, lodí, budov a mnoho ďalších objektov. Literatúra zameraná na modelárstvo poskytuje návody na stavbu, farbenie a detailovanie modelov. Taktiež vám poskytne informácie o histórii a technikách modelárstva, ktoré vám pomôžu stať sa zručným modelárom.

V tejto kategórii nájdete knihy, ktoré vám pomôžu s pletením, vyšívaním a háčkovaním, návody na kreslenie a maľovanie, výrobky z papiera,, koráliky a šperky, vianočné ozdoby, veľkú noc, knihy o skle a keramike, o remeslách ako je drotárstvo a košikárstvo, a samozrejme modelárstvo a vystrihovačky.