! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Gyöngyékszerek


A könyvet haszonnal forgathatja, aki még csak most kezdi az ismerkedést a gyöngyözéssel-drótozással, de az is, aki már sokféle ékszert készített és most újabb ötletekre, mintákra, további ismeretekre vágyik. A leírások különböző gyöngyfűzési technikákkal és drótozással született modellek készítését mutatják be. Az egyes fűzéstechnikáknál találunk általános tájékoztatót, legalább egy kezdő és középhaladó szintű ékszert, és legtöbbször egy-egy haladó szintűt is. A hét ismertetett fűzéstechnika közül ötnél összefoglaló, trükkök-fortélyok zárják az ismertetést. Az adott fűzéstechnika lépései többé-kevésbé egymásra épülnek, de az egyes technikák egymástól függetlenek, bármelyikkel kezdhetjük az ismerkedést. A drótos ékszerek készítéséből is ízelítőt adunk, ismertetjük az alapfogásokat, amelyekre a fűzött daraboknál is szükségünk lehet. A könyv utolsó fejezetében további kalandra invitáljuk az olvasót. A megszerzett technikai tudás birtokában belevághatunk valami igazán izgalmasba: a személyre szabott ékszerek tervezésébe, megvalósításába. A kiadvány tartalmából: - Alapismeretek - Alkatrészek - Gyöngytípusok - Fűzőanyagok és használatuk, eldolgozásuk - Eszközök - Ékszereink hosszú élettartamának titka - Fémre érzékenyeknek - Ékszerkészítés egyszerűen - Tűvel-szállal - Hálós öltés - Peyote-öltés - Létraöltés - Heringöltés - Téglaöltés - Négyszögöltés - RAW - Tűszövés - Fogóval-dróttal - Drótos alapok - Ékszerek - Kombinált technikákkal - A tervezéstől a megvalósításig - Angol-magyar szószedet - Mintarácsok
Vypredané
13,56 € 14,27 €

Praktická kniha-háčkování


Tato publikace je určena pro úplné začátečníky, ale i pro odvážnější a zkušené milovníky ručních prací. Je členěna do tří kapitol: Techniky, Vzory a Projekty. Naleznete zde prakticky vše – odborné rady ohledně výbavy, výběru přízí, háčku a ostatních pomůcek, základní techniky, jednoduché i složitější vzory a především kolekci originálních háčkovaných modelů pro děti i dospělé či předmětů a dekorací pro zkrášlení vašeho domova, jejichž realizace je popsána krok za krokem. - originální modely autorky – oděvní výtvarnice - úvodní pojednání o materiálech, vybavení a pracovních postupech - srozumitelně vysvětlené techniky háčkování - přehled vzorů od základních po nejsložitější - přes 30 konkrétních projektů s postupem krok za krokem - fotografie všech vzorů a každého projektu - seznam použitých přízí
Vypredané
6,65 € 7,00 €

Praktická kniha-pletení


Praktická kniha-pletení
Vypredané
6,65 € 7,00 €

Magyar motívumok kifestőkönyve


A füzetben 32 motívum színes képe és azok vonalrajzos, kiszínezetlen párja található. A kifestő végén mindegyik motívumról rövid leírás szerepel. A kifestőkönyvet összeállította: Horváth Ágnes.
Vypredané
5,05 € 5,32 €

Első papírhajtogatós könyvem


A gyerekek nagyon élvezik a papírhajtogatást. Elragadtatva látják, ahogyan egy négyzet alakú papírból új formák fejkendő, boríték, vitorlás hajó, hal vagy malom alakulnak ki. Hajtogatás közben a kicsik (már két-három éves kortól) megismerkednek a színekkel és a formákkal, és játékosan fejlődik kitartásuk és koncentrációs képességük. A szemléletes fényképeknek köszönhetően nyomon követhetik a hajtogatás lépéseit, és közben megismerhetik a kis tündér és a varázsló történetét.
Vypredané
6,04 € 6,36 €

Origami - tradiční modely


Origami je japonské slovo, které znamená „skládat papír“. Skládání papíru má v Japonsku dlouhou tradici a dnes je známé po celém světě. ORIGAMI TRADIČNÍ MODELY obsahuje 14 modelů. Postup skládání je srozumitelně popsán a doplněn názornými ukázkami. Přejeme příjemnou zábavu.
Vypredané
2,84 € 2,99 €

Origami - pro děti


Origami je japonské slovo, které znamená „skládat papír“. Skládání papíru má v Japonsku dlouhou tradici a dnes je známé po celém světě. ORIGAMI PRO DĚTI obsahuje 17 jednoduchých modelů, které děti snadno zvládnou. Postup skládání je srozumitelně popsán a doplněn názornými ukázkami. Přejeme příjemnou zábavu.
Vypredané
2,84 € 2,99 €

Fonalfalva vidám lakói


Tizenkét karakteres állatfigura, amelyeket még a kezdők is könnyedén elkészíthetnek, mert csak a legegyszerűbb technikákat és horgolóöltéseket kell ismerniük. A díszes társaság tagjai: a túrázást kedvelő mackó, barátai a jávorszarvas és a mosómedve, egy jóvágású róka, három vállalkozó kedvű kismalac, nyúlmama és kisnyuszija, a romantikus pandalány, párjával a koalával, és nem hiányozhat a sorból egy csupa szív farkas sem. Az állatokon túl horgolhatunk nekik kardigánt, pulóvert, nadrágot, öltönyt, sapkát, kötényt, ruhát és még tucatnyi különféle kiegészítőt, így végtelenül variálhatjuk valamennyit. Remek játék kicsiknek és nagyoknak..
Vypredané
12,52 € 13,18 €

Az akrilfestés technikáinak enciklopédiája


Fedezzük fel az akrilfestékek világát, próbáljuk ki őket, és képzőművészek inspiráló útmutatását követve gyakoroljuk az új technikákat! A művészek vezetésével lépésről lépésre ismerhetjük meg az akrilfestés technikáit, a fotók segítenek abban, hogy a legteljesebben kiaknázhassuk az akril nyújtotta új lehetőségeket. A kötet második felében számos festőművész ihletadó festményein láthatjuk, hogyan alkalmazhatjuk magunk is művészi célokra az izgalmas és változatos akriltechnikákat.
Vypredané
13,54 € 14,25 €

A legszebb kötésminták újabb tárháza - 250 kötésminta ábrákkal és leírással


Minden, amit tudni kell a sima és fordított szemes mintákról, a csavart és szemáthelyezéses mintákról, az áttört és csipkemintákról, a bogyós, noppos és csomós mintákról, a rakással, ránccal, vízszintes bordával és hajtással készülőkről, a hurkos és texturált mintákról, a betakart és leengedett szemes mintákról, a leemelt szemesekrôl, a chevron- és hullámmintákról,a színes kötéstechnikájú mintákról és a fonatosakról. Részletes szöveges leírások, mintaábrák, és szemet vonzó nagy mintadarabok mutatják be mind a 250 mintát.
Vypredané
18,71 € 19,69 €

Origami könnyedén


Fedezd fel, hogyan hozhatsz létre egyetlen négyzet alakú papírlapból valami lenyűgözőt! Semmi másra nem lesz hozzá szükséged, csak a két kezedre és erre a nagyszerű könyvre. Az alapvető hajtások egyszerűen, lépésről lépésre elsajátíthatók az ábrák és a könnyen érthető útmutatás segítségével. Készítsd hát az ujjaidat, és hajtogass játékos kiskutyát, félelmetes T. rexet, csodaszép hattyút vagy bármilyen más állatot – egy szempillantás alatt mesterévé válhatsz ennek az ősi művészetnek!
Vypredané
10,70 € 11,26 €

Lacná kniha Kreatív esküvő (-90%)


Az esküvő egy ifjú pár számára közös életük egyik legkülönlegesebb napja, ezért természetes, hogy mindennek szépnek és csodálatosnak kell lennie. Ehhez adunk ötleteket, hogy saját készítésű dekorációkkal, kellékekkel, meghívókkal igazán egyedivé tehessük ezt a nagyszerű eseményt. Az ünnepi asztal kellemes hangulatot kölcsönöz, különösen akkor, ha saját alkotások díszítik. Kellemes időtöltést és készülődést kívánunk!
Vypredané
0,30 € 3,04 €

dostupné aj ako:

Šití tašek, kabelek a doplňků


Návody od české autorky na šití překrásných a praktických tašek, kabelek a doplňků. Představte si ten pocit, když se vás někdo zeptá, odkud máte tu novou báječnou kabelku, a vy bez mrknutí oka odpovíte: „To je moje práce.“ No nebylo by to naprosto úžasné?! S knihou od zkušené tvůrkyně tašek a taštiček Taťany Žejdlové, která již řadu let sklízí úspěchy na Fler.cz, si můžete jednoduše svůj malý sen splnit. Nejprve si vyzkoušíme jednoduchý, leč nápaditý, obal na mobil či na brýle, pak zkusíme první tašku nebo baťůžek a ani se nenadějeme a šijeme svoji první propracovanou kabelku. Kniha je samozřejmě vhodná jak pro začátečníky, tak pokročilé kreativce. Všichni si v ní najdou to své – návody pečlivě rozepsané krok po kroku či důmyslnou radu nebo nějakou novou „vychytávku“. K originalitě vám chybí už jen krůček!
Vypredané
13,35 € 14,05 €

Otthonos bábok - Bábos otthonok


"A bábjáték a jelenlét művészete. Az alkotás ezer szálon kapcsolódik megálmodójához, annak környezetéhez. Először el kell képzelni, azután megvalósítani, és miközben dolgozunk, rengeteget tanulunk az anyagok természetéről, önmagunkról és egymásról. Akinek van belső képzelőereje, az és csak az lesz majd később képes önálló gondolatokra és önálló döntésekre, és neki lesz majd képessége mindezek megvalósítására. Megkerülhetetlen feladat tehát gyermekeink képzelőerejének, önismeretének és önbecsülésének fejlesztése, a játék, az alkotás öröme által. Babos Eszter könyve közös játékra és alkotásra hívja az olvasót. Közös alkotásra buzdítja a szülőket, pedagógusokat úgy, hogy segítséget, vezetőt ad a kezükbe. Kiváló ötletek tárháza a mesék választásához, a bábok elkészítéséhez" (Dr. Józsa Éva)
Vypredané
12,72 € 13,39 €

Csomózott karkötők


A kiadvány tartalma: -Anyagok, eszközök és technikák -Divatos ékszerek: Keskeny és széles, Kék rombuszminták, Csíkok és háromszögek, Bőrkarkötők, Tűz és jég, Tengerszemek, Egyszerű és gyors, Rózsaszín és kék, Színes világ, Kígyók és szívek A(z) Csomózott karkötők (Könyv) szerzője Ingrid Moras.
Vypredané
4,06 € 4,27 €

Boldog karácsonyt!


A karácsony varázslatos ünnep, mindannyiunk számára megható. A könyv szerzője Marie-Anne Réthoret-Mélin, akinek angolszász stílusú kézimunkái mindenkit kigyógyítanak az év végi fásultságból. Marie-Anne pontosan tudja, mi adja meg otthonának az ünnepi hangulatot: névre szóló Mikulás-csizmák, puha takaró, süteményes doboz, adventi naptár vagy egy ünnepi terítő a fa alá. Ezeken kívül üdvözlőlapok, a vendégeknek szánt apró figyelmességek, összesen több mint 25 gyönyörűen kivitelezett karácsonyi kézimunka várja, hogy az ügyes kezek meghímezzék őket.
Vypredané
8,96 € 9,43 €

Gumičkování pro náročné


Módní trendy si žádají své. Naštěstí se u šperků z gumiček nemusíte bát, že budete mít stejný kousek jako všichni ostatní. S pomocí gumiček si vytvoříte vlastní originální doplňky, a to za použití prastaré techniky tkaní. Postupovat budete podle barevných fotografií s podrobnými návody a radami. V knize si najdou své úplní začátečníci i mistři gumičkování.
Vypredané
7,14 € 7,52 €

TOPP Pletené ponožky


Už nikdy žiadne nespárované ponožky. Obe ponožky sa totiž dajú upliesť okrúhlymi ihlicami zároveň. Akým spôsobom, to vám ukážeme podrobne a názorne na desiatich stránkach samostatného kurzu pletenia. Aké typy modelov pre malé a veľké nôžky sa dajú týmto spôsobom upliesť, vám prinesie táto knižka. Nie je to vôbec tak zložité – najlepšie bude, ak sa hneď do toho pustíte! Detailné pracovné postupy, fotografie a tabuľky menia pletenie ponožiek na detskú hru.
Vypredané
4,64 € 4,99 €

TOPP Účesy pro princezny


"Takovýhle cop chci!“ - Tohle jste jistě již slyšeli. Ale jak se tenhle složitý francouzský cop češe? V této knize je krok za krokem a s mnoha fotografiemi vysvětleno 18 účesů od jednoduchých a rychlých pro všední den, po profesionální slavnostní účesy. Na své si tak přijdou jak malé královničky stylingu, tak i dovádivé povahy.
Vypredané
5,18 € 5,45 €

V kategórii ručné práce, modelárstvo, remeslá nájdete knihy zamerané na rôzne druhy ručných prác, modelárstva a tradičných remesiel, ktoré zapájajú a obohacujú nielen ruky, ale aj myseľ a dušu.

Tieto knihy vám poskytnú inšpiráciu, návody a odborné rady pre rôzne ručné práce. Môžete objaviť techniky šitia, pletenia, háčkovania, vyšívania, patchwork, maľovanie, kreslenie a mnoho ďalších remeselných zručností. Tieto diela vám pomôžu rozvíjať vaše umenie a zdokonaliť sa v konkrétnych technikách.

Modelárstvo je ďalšou fascinujúcou súčasťou tejto kategórie. Modelári tvoria detailné modely lietadiel, vozidiel, lodí, budov a mnoho ďalších objektov. Literatúra zameraná na modelárstvo poskytuje návody na stavbu, farbenie a detailovanie modelov. Taktiež vám poskytne informácie o histórii a technikách modelárstva, ktoré vám pomôžu stať sa zručným modelárom.

V tejto kategórii nájdete knihy, ktoré vám pomôžu s pletením, vyšívaním a háčkovaním, návody na kreslenie a maľovanie, výrobky z papiera,, koráliky a šperky, vianočné ozdoby, veľkú noc, knihy o skle a keramike, o remeslách ako je drotárstvo a košikárstvo, a samozrejme modelárstvo a vystrihovačky.