! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Knihy - Škodcovia a choroby strana 2 z 2

Prvá pomoc v záhrade


Táto kniha vám pomôže diagnostikovať a riešiť bežné problémy s rastlinami od tulipánovej plesne po vädnutie kvetov či hnednutie listov. Kapitola Vedomosti o záhrade objasňuje, ako rastliny fungujú, aké majú potreby a ako ich udržiavať zdravé aj bez chemikálií. Diagnostika vám prostredníctvom série otázok pomôže určiť pravdepodobnú príčinu chorľavenia rastliny. Zelená klinika pre všetky typy plodín a okrasných rastlín odpovie na otázky a vysvetlí, ako si poradíte so škodcami a s chorobami. Staňte sa osobným lekárom svojich rastlín – pomocou tejto knihy záhradu vyčistíte od problematických škodcov, vyliečite z nepríjemných chorôb a prestanete mať strach z nosánikov, molíc či plesní.
Vypredané
15,11 € 15,90 €

V kategórii "Škodcovia a choroby" nájdete široký výber kníh a príručiek určených pre všetkých, ktorí sa chcú efektívne postaviť proti rôznym problémom ohrozujúcim ich záhrady. Táto kategória je ideálna pre záhradkárov, pestovateľov, ale aj pre všetkých, ktorí sa chcú naučiť viac o ochrane rastlín a boji proti škodcom a chorobám.

Naše knihy ponúkajú podrobné informácie o identifikácii a kontrole škodcov a chorôb rastlín, ich prevencii a liečbe. Ponúkame tiež tituly zamerané na ekologické a udržateľné metódy ochrany rastlín.