! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Knihy - Záhrada - Ostatné strana 26 z 27

Dědečkovy tipy a triky


Kniha Dědečkovy tipy a triky (Friedrich Mende): Aký je váš názor? Povedzte ho ostatným návštevníkom ako prvý!
Vypredané
10,14 € 10,67 €

Rýchly kľúč na ochranu rastlin


Krátko hľadať- rýchlo nájsť. Presne to vám umožní Rýchly kľúč na ochranu rastlín. Jedinečný vyhľadávací systém s praktickými obrazovými tabuľkami vám uľahčí určenie problému. V piatich krokoch vás dovedie k pôvodcovi, ktorý trápi vašu rastlinu a poradí vám, ako sa s ním vyrovnať. Rozsiahle určovacie kapitoly sú rozčlenené do piatich farebne odlíšených odsekov podľa typu rastlín, čo urýchli hľadanie. 120 najčastejších škodcov a chorôb rastlín je podrobne predtsavených v obrazovom atlase, kde sú uvedené i najúčinnejšie metódy boja proti nim. S Rýchlym kľúčom sa vaše rastliny rýchlo uzdravia.
Vypredané
13,21 € 13,90 €

Ja a Ty (biela - červená)


Originálna umelecká ručná knihárska práca. Obsahom tejto knihy sú prózy od autorov ako: Publius Vergilius Maro, Publius Ovidius Naso, Dante Alighieri, Michelangelo Buonarroti, F.Petrarca, W.Shakespeare, J.W.Goethe a Heinrich Heine.
Vypredané
12,83 € 13,50 €

Receptár prima nápadov


Prima nápady na každý deň, vynálezy a zlepšováky, záľuby popul. osobností, veľa fareb. foto, nákresov a plánikov. (300x240, 222 s., FB, TV)
Vypredané
7,86 € 8,27 €

Babiččiny dobré rady


Jak vyčistit oblečení, zastavit škytavku, nazdobit dort nebo vycídit stříbro? Odpovědi nejen na tyto otázky nabízí právě tato kniha plná užitečných rad, nápadů a moudrostí našich babiček.
Vypredané
11,12 € 11,70 €

Babiččiny dobré rady


Jak vyčistit oblečení, zastavit škytavku, nazdobit dort nebo vycídit stříbro? Odpovědi nejen na tyto otázky nabízí právě tato kniha plná užitečných rad, nápadů a moudrostí našich babiček.
Vypredané
11,12 € 11,70 €

Receptář na každý den


Nabízíme vám knížku plnou nápadů a zlepšováků i rad pro vaši zahradu, byt či dílnu. Obsahuje nejzajímavější články, které čtenáře časopisu Receptář nejvíc zaujaly. Největší část knihy je věnována zahradě; v knížce ovšem najdete i ty nejzajímavější články z kapitoly chovatelství i oblíbených receptářových rubrik Dámský klub (pro ženy) a Pošta plná nápadů (pro muže). Vše je pro zpestření navíc doplněno několika rozhovory s oblíbenými hosty Receptáře.
Vypredané
11,12 € 11,70 €

Vadgyümölcsök a kertben és az ültetvényekben


Napjainkban a fogyasztók és a termesztők érdeklődése is megnőtt a vadgyümölcsök iránt. A megszokottól eltérő ízviláguknak, és nem egyszer gyógyhatásuknak köszönhetően teret nyernek a mindennapi felhasználásban. Egyre több gazdaság foglalkozik vadgyü mölcsfajok telepítésével, illetve termesztésével. Könyvünk alapos ismereteket ad ehhez a munkához, és minden segítséget megad a kiskerttulajdonosoknak is, hogy kedvet kapjanak egy-két hasznos és szép egyed telepítéséhez.
Vypredané
10,17 € 10,70 €

Úprava hrobů


Tato u nás zcela ojedinělá publikace se zabývá problematikou úpravy a údržby hrobů a hřbitovů, tedy problematikou, která se bezprostředně týká snad každého člověka. Autor v ní vychází ze svých bohatých zkušeností specialisty na projektování zelený ch ploch a celkového architektonického pojetí hřbitovů. Předkládá charakteristiku jednotlivých typů hřbitovů, zabývá se strukturou a posláním jednotlivých vegetačních prvků, druhy hrobů, novými trendy osazení hrobů a jejich povrchovými úpravami, upla tněním okrasných rostlin i ostatního materiálu, jako jsou vázy, svítilny, kropenky apod., radí, jak zlepšit celkový vzhled starých, zanedbaných objektů, co dělat s přerostlými porosty, jak udržet sítě cest a trávníkové plochy i jak postupovat při pře měně starých, uzavřených hřbitovů na klidové, odpočinkové prostory v soustavě zeleně sídel.
Vypredané
6,91 € 7,27 €

Leto


Šesťdielny súbor kníh Ilustrovaný Sprievodca záhradkára prináša nápady a inšpiráciu nielen pre záhradkárov, ale pre všetkých, ktorí chcú pestovať rastliny hoci len na terase. Len čo nastanú najdlhšie dni, všetko vo vašej záhradke začne rásť na plné obrátky. Každý deň vás potešia čerstvo otvorené kvety. Leto je obdobie, kedy záhrada potrebuje veľa starostlivosti. V knihe LETO nájdete nielen veľa potrebných prác, ktoré by ste mali v tomto období vykonať, aby boli vaše rastliny čo najkrajšie, ale aj množstvo projektov na rôzne záhradné úpravy.
Vypredané
7,87 € 8,28 €

Neskoré leto


Šesťdielny súbor kníh Ilustrovaný Sprievodca záhradkára prináša nápady a inšpiráciu nielen pre záhradkárov, ale pre všetkých, ktorí chcú pestovať rastliny hoci len na terase. V knihe NESKORÉ LETO vám poskytneme skvelé rady, tipy a inšpirácie pre toto obdobie zberu úrody a zrezávania rastlín. Poradíme vám ako na rôzne projekty – od založenia bylinkovej záhrady až po výstavbu schodov. Nájdete tu všetky rady, ktoré vám pomôžu vytvoriť záhradu snov po celý rok.
Vypredané
7,87 € 8,28 €

Skorá jar


ILUSTROVANÝ SPRIEVODCA ZÁHRADKÁRA prináša nápady a inšpiráciu nielen pre záhradkárov, ale pre všetkých, ktorí chcú pestovať rastliny hoci len na terase. Jar je obdobím, keď sa začína záhradkárov rok. Od tohto obdobia asi najviac záleží, aké budú výsledky vášho snaženia. Záhrada teraz potrebuje veľa starostlivosti. V knihe SKORÁ JAR nájdete nielen veľa potrebných prác, ktoré by ste mali v tomto období vykonať, aby boli vaše rastliny čo najkrajšie, ale aj množstvo projektov na rôzne záhradné úpravy.
Vypredané
7,87 € 8,28 €

Neskorá jar


ILUSTROVANÝ SPRIEVODCA ZÁHRADKÁRA prináša nápady a inšpiráciu nielen pre záhradkárov, ale pre všetkých, ktorí chcú pestovať rastliny hoci len na terase. NESKORÁ JAR je obdobím intenzívneho vysievania a vysádzania nových rastlín. Naša kniha vám oskytne skvelé rady, tipy a inšpirácie pre toto obdobie. Poradíme vám ako si poradíte s rôznymi projektmi - od budovania pergoly až po založenie nového trávnika. Nájdete tu všetky dôležité rady, ktoré vám pomôžu vytvoriť vašu záhradu snov.
Vypredané
7,87 € 8,28 €

Jeseň


Šesťdielny súbor kníh ILUSTROVANÝ SPRIEVODCA ZÁHRADKÁRA prináša nápady a inšpiráciu nielen pre záhradkárov, ale pre všetkých, ktorí chcú pestovať rastliny hoci len na terase. Okrem bohatého výberu rastlín, typických pre dané ročné obdobie, poskytuje praktické a tipy odborníkov – presne v čase, keď sú potrebné. Jeseň je obdobím zberu úrody, ale aj množenia rastlín, sadenia a upratovania záhrady. Kniha JESEŇ prináša prehľad prác nutných pred nástupom zimy, zoznam rastlín, ktoré dorastajú v tomto období, či tých, ktoré môžete vysádzať. Nájdete tu veľa podrobných a užitočných rád, postupy krok za krokom, doplnené názornými fotografiami.
Vypredané
7,87 € 8,28 €

Zima


Šesťdielny súbor kníh ILUSTROVANÝ SPRIEVODCA ZÁHRADKÁRA prináša nápady a inšpiráciu nielen pre záhradkárov, ale pre všetkých, ktorí chcú pestovať rastliny hoci len na terase. Okrem bohatého výberu rastlín, typických pre dané ročné obdobie, poskytuje praktické rady a tipy odborníkov – presne v čase, keď sú potrebné. Aj keď sa zdá, že záhrada v zime spí, stále nám poskytuje veľa radosti. Láka nás z domu, aby sme sa potešili mrazivým vzduchom a zimným slniečkom. Zima je ale tiež obdobím vhodným na zber neskorých plodín, strihanie stromov a na opravy či údržbu náradia a strojov. V publikácii ZIMA sa dozviete, ako sa v tomto čase starať o cibuľoviny, dvojročné rastliny a skalničky, alebo ako si napríklad postaviť parenisko.
Vypredané
7,87 € 8,28 €

Praktické rady a návody


Příručka plná praktických rad triků,např. jak si poradit v domácnosti, jak si upevnit zdraví a dokázat si sami jednoduše a rychle pomoci. Kromě přírodní kosmetiky jsou zde i recepty na přípravu nápojů, jako jsou přírodní čaje, sirupy, med, vína, likéry... V závěru knihy je ponechán prostor pro doplnění vlastních rad a návodů čtenářů.
Vypredané
5,76 € 6,06 €

Buď dobrý hostitel


Baví vás pořádat večírky pro přátele, známé, zákazníky, kolegy či příbuzné, a jen se ptáte, jak: zvládnout i větší akci, samostatně servírovat celé menu, a přitom ještě se šarmem konverzovat? Pak je tato kniha určena přesně vám. Je pomocníkem pro hostitele, kteří chtějí udělat radost svým přátelům a přitom se cítit sebejistě a uvolněně – ať ve velkém či malém kruhu, ať je to svatba, pracovní oběd nebo setkání s přáteli: příležitostí ke slavení je mnoho. V této příručce najdete návod, jak snadno uspořádat slavnost a dovést ji až do úspěšného konce. Dokonalá příprava: Využijte zkušeností naší expertky a nic vás nepřekvapí. Díky množství rad pro náročnější situace a díky praxí prověřeným tipům bude vaše oslava dokonale úspěšná. Požitek pro hosty i hostitele: Od stylového uvítání a perfektně servírovaného jídla až po zábavu u stolu – nadchnete své hosty a přitom se sami budete cítit příjemně Oslava na úrovni: doma i v restauraci. NAVÍC – nápadité texty pozvánek, ilustrované inspirace pro bufet, banket a dokonale prostřený stůl.
Vypredané
4,61 € 4,85 €

365 dobrých rad pro jaro, léto


Mnohé osvědčené recepty se vyplatí připravit v předstihu. A kromě toho není většinou třeba sahat nějak hluboko do kapsy – kilo cibule přijde určitě levněji než tabletky z lékárny. Navíc je ta cibule přímo pokladnicí léčivých látek na všelijaké menší i větší bolesti, stačí jenom vědět, jak a kdy ji používat. V této knize najdete recepty na rychlou první pomoc z vlastních zdrojů, s nimiž vyzrajete na řadu neduhů těla i duše.
Vypredané
7,31 € 7,69 €

Tajné staročeské recepty naší babičky


V dalším díle tajných receptů naší babičky si uděláme výpravu do staročeské kuchyně. Tradiční, léty prověřené rodinné recepty, přijdou k chuti i dnes a obohatí váš jídelníček. Ilustrace pocházejí ze starých obrázků a pohlednic týkajícíh se kuchyně.
Vypredané
3,08 € 3,24 €

V kategórii literatúry Zahrada nájdete široký výber kníh, ktoré sa zaoberajú rôznymi aspektmi záhradníctva, záhradnej architektúry, pestovania rastlín a údržby záhrady. Táto kategória je určená pre záhradkárov, záhradných nadšencov a všetkých milovníkov prírody, ktorí sa chcú dozvedieť viac o tvorbe, starostlivosti a využití záhradných priestorov.

V knihách o záhradách nájdete bohatú paletu tém, od návrhu a plánovania záhrady cez výber rastlín a ich pestovanie až po údržbu a záhradné projekty. Tieto knihy poskytujú užitočné rady, tipy a inšpiráciu pre vytvorenie krásnej a funkčnej záhrady.

V kategórii Zahrada nájdete aj knihy o záhradnej architektúre a dizajne, ktoré sa zaoberajú vytváraním rôznych štýlových záhrad a ich prvokov, ako sú kvetinové záhony, trávnaté plochy, vodné prvky a terénne úpravy. Tieto knihy vám pomôžu vytvoriť si koncept pre svoju vlastnú záhradu a využiť jej potenciál.

Ak sa zaujímate o konkrétne druhy rastlín, nájdete tu knihy o kvetinách, zelenine, ovocí, bylinkách a iných rastlinách vhodných pre pestovanie v záhrade. Tieto knihy poskytujú informácie o výbere, výsadbe, starostlivosti a riešení bežných problémov pri pestovaní jednotlivých druhov rastlín.