Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Knihy - Psy, kynológia strana 33 z 45

Môj pes a ja - Máme radi zvieratká


Tak toto je môj pes: ako zvieratá spoznať a porozumieť im. Dôveru treba budovať od začiatku, len tak sa z vás stanú naozajstní kamaráti. Hry a zábava s psíkom: hodiny vzrušujúcej zábavy pod vlastnou strechou. Šťastná staroba: čo potrebuje pes vo vyššom veku.
Vypredané
4,08 € 4,29 €

Psy (Príroda v kocke)


Viac ako 300 plemien psov z celého sveta. Presná, jednoduchá a spoľahlivá identifikácia všetkých plemien. Farebné fotografie a stručné textové opisy jednotlivých psov. Faraónsky chrt King Charles španiel Treeing Walker Coonhound Sussexský španiel Puli Bernardín Austrálsky teriér Nemecký ovčiak Krátkosrstá kólia Veľký pudel
Vypredané
15,73 € 16,56 €

Pes – jak ho pochopit


Nová kniha z edice Domácí mazlíček potěší všechny majitele, milovníky a obdivovatele psů. Psi jsou, stejně jako my lidé, velmi sociálně založená stvoření, a proto jsou ochotni se s námi dorozumívat. I pes používá pro dorozumívání zvuky, kromě nich však využívá celé tělo a všechny smysly k tomu, aby se mohl vyjádřit. Psi se dozumívají viditelnými signály, zvuky, pachy a tělesným kontaktem. Této psí ''řeči těla'' vás naučíme rozumět. Budete umět pozorovat svého psa tak, že pochopíte, co vám chce sdělit.
Vypredané
6,24 € 6,57 €

Německý ovčák


Německého ovčáka lze bez přehánění označit za nejoblíbenějšího pracovního, sportovního a rodinného psa. Nejen vynikající pracovní schopností, inteligence a odvaha mu zaručují výsadní postavení u milovníků tohoto plemene, ale i jeho spolehlivost, ostražitost a bezmezná věrnost pánovi a členům rodiny. To vše jsou vlastnosti, které zajišťují tomuto všestrannému plemenu trvalý zájem ze strany jeho příznivců. Pro každého, kdo má v úmyslu pořídit si německého ovčáka nebo jej už má, představuje tato kniha kompletní a spolehlivý zdroj informací.
Vypredané
8,88 € 9,35 €

Výcvik všestranného psa


Všechno o výcviku a výchově psa srozumitelně a přehledně popisuje tato kniha, autor vás seznámí s metodami a cviky vhodnými pro štěně, mladého psa i dospělé zvíře. Všechny postupy jsou osvědčené v praxi a přiměřeně použitelné na psa jakéhokoliv plemene.
Vypredané
11,15 € 11,74 €

Slovenský čuvač


Kynologická príručka venovaná historii, charakteristike, plemennému štandartu, starostlivosti a výcviku tohoto nádherného plemena.
Vypredané
2,84 € 2,99 €

Americký pitbulteriér


Kniha zo série malých monografií o vyhľadávaných psích plemenách prináša poznatky o pôvode plemena, jeho štandarde a osobitostiach, každodennej starostlivosti o psa, o jeho plemenitbe, výchove, využití a výcviku, o výstavách, zdravotnej starostlivosti a opatere starého psa. Pripojený je slovníček najdôležitejších kynologických a veterinárnych pojmov. Všetky tieto cenné informácie sprevádza starostlivo vybraná obrazová dokumentácia.
Vypredané
2,84 € 2,99 €

Výcvik psov


Autorka predstavuje metódy a najdôležitejšie povely pri výcviku psa. Súčasne dáva návod, ako sa vyhnúť chybám pri jednotlivých cvičeniach. Farebné fotografie sprevádza jasný a zrozumiteľný text. Základné povely Vodenie na vôdzke, SADNI, ĽAHNI, STOJ, ZOSTAŇ, K NOHE, APORT, VPRED Užitočné cvičenia Ako odnaučiť psa vyskakovať, ako ho cvičiť na bezkonfliktové stretnutia s inými psami a ľuďmi Chyby pri výcviku Aké chyby sa najčastejšie robia a ako im predchádzať Starostlivosť o psa a jeho zdravie Úprava srsti, podávanie očných kvapiek, nosenie goliera a náhubku, zvykanie si na prepravku.
Vypredané
11,00 € 11,58 €

Afgánský chrt


Kynologická príručka
Vypredané
2,84 € 2,99 €

Francouzský buldoček


Kynologická príručka
Vypredané
2,84 € 2,99 €

Svatobernardský pes


Kynologická príručka so zrozumiteľnými pokynmi pre chovateľa bernardína. Oboznámite sa s históriu a charakteristikou plemena, získate užitočné rady o výchove a každodennej starostlivosti o tohto majestátneho psa.
Vypredané
2,84 € 2,99 €

dostupné aj ako:

Pes – správné krmení


Pes, který není se žrádlem nikdy spokojen? Pes s faldíky? Pes, který už nemá žádné zuby? Každý (nebo téměř každý) problém má řešení!V této knize nenajdete pouze tipy a informace pro „problémové strávníky“, ale je zde srozumitelně a zároveň obsáhle vysvětleno, jak krmit zdravého psa. jednoduché recepty vám pak usnadní převedení teorie do praxe. Dozvíte se, jaké má váš pes nároky na krmení a jak těmto požadavkům vyhovět – a to od štěněte přes rodinný typ psa, aktivního sportovního psa nebo chovnou fenu až po čtyřnohého seniora. Ale žádný strach: Nečekají vás suché tabulky a šedá teorie, ale názorné a praktické příklady, které dokáží dodat chuť! Konec konců z toho budete mít užitek i vy, neboť: Láska prochází žaludkem – i u psů!
Vypredané
6,24 € 6,57 €

Encyklopedie - Psi


Encyklopedie představuje vhodnou příručku pro každého, kdo stojí před obtížným rozhodnutím, jak si z pestré palety plemen vybrat vlastního psa vhodného vlastnostmi i exteriérem. Kniha, nabízí hodnotné informace nejen začínajícím chovatelům, ale i zkušeným majitelům psa a zabývá se více než 225 plemeny.
Vypredané
17,81 € 18,75 €

První pomoc pro psa


Pokousání, dopravní nehoda, úžeh nebo vyostření chronického onemocnění - v naléhavé situaci se muže jednat o minuty Dříve, než dojedete k veterináři, mohou správné zásahy rozhodnout o zdraví psa a často dokonce o jeho životě a smrti. S důrazem na praxi, lehce a pochopitelně vysvětlené veterinářem a expertem na první pomoc Frankem Lausbergem, co je třeba dělat ve vážných situacích: * Rozpoznat naléhavé situace a správné je vyhodnotit * Poskytnout správně první pomoc Kniha obsahuje hodně podrobných návodů v textu i na obrázcích, osvětluje kontrolu zdravotního stavu, popisuje vybavení lékárny první pomoci jak se účinně vyhnout nebezpečí Praktické znalosti o psovi - pro štastný psí život.
Vypredané
12,50 € 13,16 €

Retrívři


Příručka představuje všechna plemena retrívrů chovaná u nás. Informuje o chovu, výživě, výcviku i veterinární problematice.
Vypredané
5,13 € 5,40 €

Základná škola kynológie


Základná škola kynológie
Vypredané
5,33 € 5,61 €

Americký Staffordshirský Teriér


Americký Staffordshirský Teriér
Vypredané
5,02 € 5,28 €

Lacná kniha Briard (-90%)


Všetko o tomto psovi, o chove, zdraví, histórii ai. 53 foto. (220x120, 117 s., FB, TV)
Vypredané
0,53 € 5,28 €

dostupné aj ako:


V kategórii "Psy, kynológia" nájdete široký výber kníh a príručiek pre všetkých milovníkov psích plemien a kynológie. Táto kategória je ideálna pre majiteľov psov, budúcich majiteľov psov, chovateľov, ale aj pre všetkých, ktorí sa chcú viac dozvedieť o výchove, starostlivosti a správaní našich štvornohých priateľov.

Naše knihy ponúkajú podrobné informácie o rôznych plemenách psov, ich charakteristikách, potrebách a výchovných metódach. Ponúkame tiež tituly zamerané na kynológiu - vedu o psích plemenách a ich chove. Bez ohľadu na to, či ste skúsený chovateľ alebo práve plánujete príchod šteniatka do svojej domácnosti, nájdete tu knihu, ktorá vám poskytne potrebné informácie.

Starostlivosť o psa je nielen zodpovednosť, ale aj obrovské potešenie a obohacujúca skúsenosť.