! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Knihy - Psy, kynológia strana 38 z 44

Záprahové psy


Záprahové psy
Vypredané
6,28 € 6,61 €

Zlatý retrívr


Bohatě ilustrovaná příručka, která vám umožní pochopit svého čistokrevného psa, starat se o něj a mít z něj potěšení.
Vypredané
3,08 € 3,24 €

Lacná kniha Encyklopedie psů (-90%)


Přehledná a logicky členěná encyklopedie s více jak 225 plemeny psů.
Vypredané
1,78 € 17,76 €

dostupné aj ako:

Pudl


V knize PUDL poznejte historii pudla, specifické tělesné a povahové znaky tohoto plemene. Kniha je ilustrovaná speciálně vybranými barevnými fotografiemi.
Vypredané
2,98 € 3,14 €

Novofundlandský pes a landseer


Monika Raitzová, skúsená trénerka a poradkyňa Nemeckého klubu landseerov, odpovedá v tejto príručke kompetentne a zasvätene na otázky výberu, chovu, výchove a opatere novofundlandských psov a landseerov. (140X200, str.94, MV,FB,r.vyd.1997)
Vypredané
4,70 € 4,95 €

Cvičte svého psa


V knize Cvičte svého psa jsou kapitoly o tom, co bychom měli vědět dříve, než si psa pořídíme, jak je tomu se štěnětem i dospělým psem při výcviku, jaké mohou při výcviku nastat obtíže a jak se mají psi chovat ve společnosti více jedinců.
Vypredané
6,44 € 6,78 €

Výcvik psů loveckých plemen


Psi loveckých plemen jsou velmi společenští, přátelští a bezkonfliktní, proto si je často pořizují i ti, kteří o jejich výcviku nebo myslivosti nic nevědí. Nicméně i pes, který se svým pánem žije ve městě a plní úlohu především společenskou, se potřebuje důsledně naučit pravidla chování. A právě výcviku a výchově psů loveckých plemen je věnována kniha cvičitele Karla Zelníčka. Autor zastává názor, že drilování loveckého psa na oploceném cvičišti nikam nevede, neboť je mu zapotřebí právě lovecké výchovy, s jejíž pomocí jej lze nejsnáze dovést k poslušnosti a ovladatelnosti. Někteří chovatelé se zpočátku obávají, že se pes vycvičený k lovu naučí zabíjet vše, co se kde pohne. Je tomu ale právě naopak: loveckou výchovou se pes naučí klidu před zvěří, poslušnosti a ovladatelnosti za všech okolností, trpělivosti a spolupráci s člověkem, s nímž pak tvoří sehraný tým.
Vypredané
18,24 € 19,20 €

Pudel


Chov a starostlivosť o týchto psov, ich vývoj a história.
Vypredané
5,33 € 5,61 €

Zlatý retrívr


Zlatý retrívr je publikací vhodnou pro všechny, kteří by si toto populární plemeno rádi pořídili. Kniha obsahuje zajímavé informace nejen o výchově retrívra, ale například i o chovu, historii plemene či úpravě strsti na výstavu. Jednotlivé kapitoly jsou řazeny abecedně a doplňuje je mnoho barevných fotografií a obrázků.
Vypredané
7,10 € 7,47 €
  • 5 /5

Kokeršpaniel


Podrobnejšie informácie o knihe Kokeršpaniel - Anglický a americký: Bohato ilustr. príručka, kt. umožňuje pochopiť tohto psa, starať sa oňho a mať z neho radosť.
Vypredané
3,29 € 5,61 €

Psi, kteří štěkají, nekoušou?


Autorka, zkušená veterinářka a psí trenérka, jednoduchou a srozumitelnou formou vyvrací lidové pověry a pověsti, které se tradují o některých psích rasách, o psí výživě, o výchově a chování domácích miláčků. Zároveň poskytuje cenné rady, zejména začínajícímu chovateli, čeho se vyvarovat, když si přivede nový přírůstek do rodiny, jenž by s ní měl strávit příštích 10-15 let. Vtipně napsáno, doprovázeno ilustracemi.
Vypredané
2,00 € 2,11 €

Papillon


Kniha obsahuje: Historii plemene, Chov v Čechách a na Slovensku, Standard plemene, Výstavy a bonitace, Péče, výživa a chov.
Vypredané
3,52 € 3,71 €

Rhodeský ridgeback


História a vývoj plemena, výchova a výcvik, chovateľské akcie, výživa a zdravie, čb a fareb. foto a veľa iného... (215x145, 102 s., FB, TV)
Vypredané
3,52 € 3,71 €

Novofundlandský pes


V knize NOVOFUNDLANDSKÝ PES se dozvíte něco z historie a vývoje plemene, také o chovu a péči o štěňata, jak se vyhnout dědičným problémům, péči o srst a další zajímavé rady a triky.
Vypredané
3,52 € 3,71 €

Malý munsterlandský ohař


Publikace je určena pro všechny, kdo hledají v psovi potěšení z jeho pravé nefalšované přirozenosti. Tyto hodnoty může pochopit jen ten, kdo psa opravdu miluje a bere jej jako...
Vypredané
3,52 € 3,71 €

Německý ovčák


Bohatě ilustrovaná příručka, která vám umožní pochopit svého čistokrevného psa, starat se o něj a mít z něj potěšení.
Vypredané
2,98 € 3,14 €

Pes pro život


Tři přední britští odborníci na chov psů společně napsali jedinečnou knihu, která chovatelům poradí, jak pomoci psímu miláčkovi, aby byl i v pozdním věku šťastný a zdravý jako když byl štěnětem. Kniha Pes pro život obsahuje potřebné informace jak udržet psa stále v dobré kondici.
Vypredané
8,84 € 9,31 €

V kategórii "Psy, kynológia" nájdete široký výber kníh a príručiek pre všetkých milovníkov psích plemien a kynológie. Táto kategória je ideálna pre majiteľov psov, budúcich majiteľov psov, chovateľov, ale aj pre všetkých, ktorí sa chcú viac dozvedieť o výchove, starostlivosti a správaní našich štvornohých priateľov.

Naše knihy ponúkajú podrobné informácie o rôznych plemenách psov, ich charakteristikách, potrebách a výchovných metódach. Ponúkame tiež tituly zamerané na kynológiu - vedu o psích plemenách a ich chove. Bez ohľadu na to, či ste skúsený chovateľ alebo práve plánujete príchod šteniatka do svojej domácnosti, nájdete tu knihu, ktorá vám poskytne potrebné informácie.

Starostlivosť o psa je nielen zodpovednosť, ale aj obrovské potešenie a obohacujúca skúsenosť.