! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Knihy - Psy, kynológia strana 40 z 44

Parson Russel teriér


Energia a obratnosť, to je Parson Russel teriér, rodený lovec. Keďže dnes nemá veľa príležítostí predviesť svoju zdatnosť pri love na líšku, cenia sa najmä jeho vynikajúce vlastnosti dokonalého spoločníka, výborného strážcu a domáceho pomocníka.
Vypredané
2,84 € 2,99 €

Bulmastif


Bulmastif, plemeno, ktoré vzniklo koncom 19. storočia skrížením buldoga a mastifa, dnes patrí k oceňovaným pracovným plemenám. Je obdivovaný najmä pre svoju živú povahu, statnú postavu a nesmiernu energiu. Kniha obsahuje všetky zásadné informácie pre chovateľov, ktorý majú čas a dostatok lásky pre toto jedninečné plemeno.
Vypredané
2,84 € 2,99 €

Pes


Praktická příručka pro děti, které si domů chtějí pořídit psího kamaráda. Knížka dětem poradí, jaké plemeno si pro chov zvolit, jak zařídit novému členu domácnosti bydlení, čím ho krmit, jak často venčit i co si počít v případě nemoci či úrazu. Doprovázeno velkým množstvím fotografií.
Vypredané
2,84 € 2,99 €

Pekinéz


Ďalšia kniha zo série malých monografií o vyhľadávaných psích plemenách. Každá z nich prináša poznatky o pôvode plemena, jeho štandarte a osobitostiach, každodennej starostlivosti o psa, o jeho plemenitbe, výchove, využití a výcviku, o výstavách, zdravotnej starostlivosti a opatere starého psa.
Vypredané
2,84 € 2,99 €

Genetika a šlechtění plemen psů


Nově zpracovaná příručka předního odborníka, která vyčerpávajícím způsobem zasvěcuje do genetiky psích plemen. Cenné informace v ní najdou nejen chovatelé, ale i zájemci o koupi psa, kterým kniha pomáhá pochopit problemitiku genetických vad u různých plemen psů. Český text
Vypredané
12,50 € 13,16 €

Výchova štěněte


Kurz výchovy štěněte krok za krokem
Vypredané
6,44 € 6,78 €

Velká kniha her pro psy


Velká kniha her pro psy je praktický rádce pro majitele psů, kteří se chtějí svému miláčkovi více věnovat. Knihu napsala Christina Sondermann. Vhodné pro děti i dospělé, laiky i kynology, fyzicky zdatné pejskaře i milovníky domácí pohody. Jasné a srozumitelné návody na hry doma a venku. Činnosti na pár minut i celý volný den. Hry s dostupnými domácími rekvizitami jako jsou například krabice od bot, deka nebo deštník. Různé úrovně obtížnosti - jednoduché hry i jejich složitější varianty. Základy poslušnosti, hledání předmětů, parkúr v obýváku, hry pro chytré hlavičky, dobrodružné procházky, žvýkací hračky a učení se veselým trikům. Ať máte doma čivavu či bernardýna, štěně nebo chundelatého stařečka, sportovce či polštářového mazlíka, zaměstnejte ho činnostmi, při kterých se spolu pobavíte a naučíte novým trikům
Vypredané
17,24 € 18,15 €

dostupné aj ako:

Velká kniha péče o psa


Tato všestranná, prakticky zaměřená kniha vám poskytne návod ke kompletní péči o vašeho psa. Pomůže vám vybrat si štěně, poskytne důležité informace týkající se krmení, péče o srst, výcviku, plemenitby, porodní péče a nakonec samotné výchovy štěňat. Najdete v ní více než 650 původních barevných fotografií, doplněných anatomickými schématy a grafy s názornými radami. Stane se nepostradatelným průvodcem i rádcem k radostnému soužití s vaším čtyřnohým přítelem.
Vypredané
13,83 € 14,56 €

Ilustrovaná encyklopedie psích plemen


Tato kniha, která je doplněna výstižnými a půvabnými ilustracemi, je moderní příručkou pro každého milovníka psů. Obsahuje nejen základní informace, ale i různé zajímavosti. Hlavní částí je jednotně zpracovaný atlas psů, obsahující všechna nejznámější plemena z celého světa. Kniha vysvětluje chování psů, jejich myšlenkové pochody a tělesné znaky, a tak vám napomůže při budování pevného a láskyplného vztahu s vaším čtyřnohým miláčkem. Obsahuje také velmi zajímavé rady, jak svého psa pozorovat, jak o něj pečovat, aby byl zdravý a spokojený.
Vypredané
17,81 € 18,75 €

Psy


Encyklopédiu napísala odborníčka na psy. Kniha umožňuje nahliadnuť do fascinujúceho sveta psov. Nie je to obyčajný zdroj informácií, ale bohato ilustrovaná encyklopédia, ktorá každému milovníkovipsov prístupným spôsobom povie všetko, čo sa chcel kedy dozvedieť o tomto azda najzaujímavejšomzo všetkých zvierat.Hovorí o tom, aký bol pes dôležitý pre Rimanov, o pôvode afganského chrta a austrálskeho hodvábneho teriéra, prezradí všetko o histórii a anatómii, plemenách a chove, starostlivosti o srsť aj vystavovaní psov. V prehľade sú podrobne opísané jednotlivé plemená od labradora po menej často sa vyskytujúceho peruánskeho naháča.Text dopĺňa 1000 fotografií, vďaka ktorým sa jednotlivé plemená dajú rýchlo a ľahko identifikovať. V knihe sú prehľadne usporiadané rady zamerané na starostlivosť o psa, ktoré majiteľom a budúcim majiteľom psov poskytnú všetky informácie, čo budú potrebovať, aby sa mohli dobre postarať o tieto čarovné, zábavné a prítulné zvieratá.
Vypredané
15,73 € 16,56 €

Môj pes


Praktická publikácia, v ktorej nájdete všetko, čo potrebujete vedieť o výchove, výcviku a starostlivosti o psa. S touto knihou získate dostatok vedomostí, ako pripraviť svojmu štvornohému miláčikovi zdravý a šťastný život. (220X280, str.192,TV,FB, r.vyd.2005)
Vypredané
15,73 € 16,56 €

Veľká kniha starostlivosti o psa


Všestranná, prakticky zameraná kniha poskytujúca návod ku kompletnej starostlivosti o vášho psa. Obsahuje vyše 650 názorných farebných fotografií, doplnených anatomickými schémami a tabuľkami s radami. (195X260, str.191, TV,FB, r.vyd.2003)
Vypredané
11,00 € 11,58 €

Buď já, nebo pes!


Právě jste si přinesli domů roztomilé štěňátko a chcete, aby se z něj stal příjemný společník, a nikoli nepříjemný spolubydlící? Pak potřebuje správnou výchovu. Někdy se však přesto něco nepodaří a potom je nutné nežádoucí chování potlačit. Jenže jak na to? Kniha odborníka na psí chování a majitele výcvikové stanice Rámo Iva Eichlera vám poradí.
Vypredané
10,44 € 10,99 €

Váš pes to ví


V knize plné úchvatných příběhů a podnětných úvah světově proslulý biolog Rupert Sheldrake dokazuje, že mezi lidmi a zvířaty existuje silná vzájemná propojenost a že právě ta zvířata, která jsou nám nejbližší, nás mohou mnohému naučit o komunikaci, vnímání či přírodě. Sheldrakeovy provokativní myšlenky o sociálních neboli morfických polích vysvětlují záhadné chování často pozorované u domácích zvířat, i udivující chování zvířat v divoké přírodě. br / Kniha nabízí fascinující pohled na chování lidí a zvířat a vede nás ke zpochybnění hranic konvenčního vědeckého myšlení.
Vypredané
11,96 € 12,59 €

Bišonek


Kniha zo série malých monografií o vyhľadávaných psích plemenách prináša poznatky o pôvode plemena, jeho štandarde a osobitostiach, každodennej starostlivosti o psa, o jeho plemenitbe, výchove, využití a výcviku, o výstavách, zdravotnej starostlivosti a opatere starého psa. Pripojený je slovníček najdôležitejších kynologických a veterinárnych pojmov. Všetky tieto cenné informácie sprevádza starostlivo vybraná obrazová dokumentácia. Titul je momentálne vypredaný
Vypredané
12,92 € 13,60 €

Život so psom


Ako mi Kika zmenila život. Pes je jediným živým tvorom na Zemi, ktorý bude mať svojko pána radšej ako seba.
Vypredané
10,45 € 11,00 €

dostupné aj ako:

A beagle


A "Kisállataink" című könyvsorozat segítséget ad ahhoz, hogy kedvenceinket megfelelően gondozzuk. Bevált módszereket és hasznos ötleteket ismertet a környezet helyes kialakításától az etetésen át a változatos foglalkoztatásig.
Vypredané
9,12 € 9,60 €

PSI HOROSKOPY


Podtitul: I pes má duši Speciální kniha horoskopů vypovídá o tom, jak mohou jednotlivá znamení zvěrokruhu do určité míry ovlivňovat typické vlastnosti psů, jakou stravu nebo případně i hračku budou psi narození v určitém znamení preferovat, na co si je třeba dávat u jejich výchovy pozor a co bude předností takového pejska. Pro větší přesnost jsou horoskopy rozděleny podle jednotlivých psích plemen a pro ty, kteří si nejsou jisti, do jakého plemena jejich čtyřnohý miláček patří, je na závěr knihy uvedena tabulka. V poslední části autorka přináší zajímavosti ze života psů a také několik příběhů, které vypovídají o šikovnosti a velké inteligenci těchto zvířat.
Vypredané
11,78 € 12,40 €

Psy


Kniha je rozdelená do niekoľkých kapitol, z ktorých prvé sa venujú pôvodu psov a ich zdomácneniu. V ďalších kapitolách sú psy rozdelené na malé, stredné, veľké a mimoriadne veľké plemená. Uvedený je názov každého plemena, jeho veľkosť, pôvod, najlepšia starostlivosť oň a základná charakteristika. Posledné kapitoly sú venované starostlivosti o psov všeobecne a ich tréningu. V knihe s množstvom farebných obrázkov a vysvetliviek sa čitateľ ľahko orientuje a nájde to, čo hľadá.
Vypredané
22,04 € 23,20 €

V kategórii "Psy, kynológia" nájdete široký výber kníh a príručiek pre všetkých milovníkov psích plemien a kynológie. Táto kategória je ideálna pre majiteľov psov, budúcich majiteľov psov, chovateľov, ale aj pre všetkých, ktorí sa chcú viac dozvedieť o výchove, starostlivosti a správaní našich štvornohých priateľov.

Naše knihy ponúkajú podrobné informácie o rôznych plemenách psov, ich charakteristikách, potrebách a výchovných metódach. Ponúkame tiež tituly zamerané na kynológiu - vedu o psích plemenách a ich chove. Bez ohľadu na to, či ste skúsený chovateľ alebo práve plánujete príchod šteniatka do svojej domácnosti, nájdete tu knihu, ktorá vám poskytne potrebné informácie.

Starostlivosť o psa je nielen zodpovednosť, ale aj obrovské potešenie a obohacujúca skúsenosť.