! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Zvieratá, chovateľstvo, lov strana 133 z 133

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Ptáci - Běžci,tučnáci,potáplice,potápky


Kniha prevedie zvedavého čitateľa svetom najrozmanitejších druhov vtákov, prostredníctvom unikátnych farebných fotografií...
Vypredané
13,35 € 14,05 €

Bulteriér


Všetko, čo potrebujeme vedieť o týchto psoch, ich chov, odchov, výchova, starostlivosť, zdravie a výstava. Veľa fareb. foto. (220x120, 91 s., FB, TV)
Vypredané
5,02 € 5,28 €

Chováme gekóny


Vypredané
0,91 € 0,96 €

How to Raise the Perfect Dog


What's going on, guys? Adam here from Southend Dog Training. If you've got a puppy already or you're thinking about getting one in the future, there is tons of advice and guidance to help you with what is - let's be very clear - a pretty massive step in life. If you've seen any of my videos on TikTok or articles on my website, you'll know I'm all about keeping things simple and saying it as it is. How to Raise the Perfect Dog tells you everything you need to know to train your puppy, with straight-talking advice from Southend Dog Training founder Adam Spivey. The first twelve months or so of a dog's life are the hardest work, but Adam Spivey can help. He will help you both thrive as you learn to understand your dogs needs and behaviours. Adam's simple, straight-talking approach takes all the nonsense out of dog training and puts your pup at the centre of everything you do. Read How to Raise the Perfect Dog and build a bond with your dog that lasts a lifetime.
Vypredané
13,25 € 13,95 €

Život so samojedom - Yoshi a my


Slovensky psaná monografie zkušené chovatelky Ing. Jany Fulierová se zabývá Yoshim z odborného i osobního hlediska. Najdete v ní zábavné příběhy ze života se samojedem, ale samozřejmě hlavně veškeré potřebné věcné informace týkající se tohoto plemene, rady jak vybrat štěně, jak ho naučit základní čistotnosti a důležitým povelům, jak o psa pečovat (správné krmení, zvláštní typy a triky v péči o bohatou srst samojeda, zdravotní péče, včetně výčtu možných onemocnění a návrhu léčby, atd.).
Vypredané
12,24 € 12,88 €

Škrečky trpasličie a zlaté


Škrečky sú veselé domáce zvieratká vhodné i do najmenšieho bytu. Táto príručka Vám poskytne odpovede na všetky otázky výberu druhu, zariadenia príbytku a správnej výživy, aby sa týto hlodavci u Vás cítili spokojne a zostali zdraví.
Vypredané
5,02 € 5,28 €

Trpasličie králiky


Kniha o výbere, chove a výžive králikov pre začiatočníkov ale aj pokročilých chovateľov. (200x135, 95 s., ČB, MV)
Vypredané
5,02 € 5,28 €

Lacná kniha Motýle (-90%)


Praktická príručka vreckového formátu na určovanie najvýznamnejších druhov európskych denných a nočných motýľov. Neoceniteľná pomôcka pre zberateľov, spoľahlivý sprievodca pre každého, kto chce spoznať farebný svet tohto krásneho hmyzu, prináša 245 unikátnych farebných fotografií a 50 kresieb motýľov a húseníc.
Vypredané
0,66 € 6,61 €

dostupné aj ako:


Kategória literatúry Zvieratá, chovateľstvo, lov je zameraná na knihy, ktoré poskytujú informácie, poradenstvo a inšpiráciu pre všetkých záujemcov o chov zvierat a lov. Tieto knihy sa zaoberajú rôznymi aspektmi a témami týkajúcimi sa živočíchov, ich chovu, starostlivosti a ochrany, ako aj technikami a zručnosťami potrebnými pre lov.

V tejto kategórii nájdete rôznorodú literatúru, vrátane odborných príručiek o rôznych druhoch zvierat, ich biológii, správaní, potrebách a rôznych spôsoboch chovu a starostlivosti o ne.

Okrem toho sa kategória zameriava aj na tému lovu a poskytuje knihy o technikách lovu, výstroji a lovných zbraniach. Tieto knihy obsahujú užitočné rady, tipy a pokyny pre loveckých nadšencov a poľovníkov.

Nájdete tu knihy z kategórií psy a kynológia, mačky, kone, vtáky a hydina, akvárium, terárium, rybárstvo, poľovníctvo a hmyz.