! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Rend a lelke mindennek


Marie Kondo ötéves kora óta bújja a háziasszonyoknak szóló magazinokat. Már ekkor rabul ejtette a jól szervezett terekben rejlő rend és szépség, majd tizenöt évesen úgy döntött: komolyabban is tanulmányozni fogja a rendrakás művészetét. A saját hálószobájával kezdte, majd ... Folytatás ›› a testvérei szobájával folytatta. Ma már rendkívül sikeres üzleti vállalkozása van Tokióban, amely abban segít az ügyfeleknek, hogy zsúfolt otthonaikból szemet gyönyörködtető, harmonikus, ihletet adó lakótereket varázsoljanak. Fogj hozzá, és kezdj új életet! "Képzelj el egy kacatokkal telezsúfolt szobát! Nem magától lett rendetlen: te, aki benne élsz, idézted elő a rendetlenséget. Úgy tartják, hogy ha "körülötted nincs rend, akkor a fejedben sincs". Én legalábbis így gondolom. Amikor egy szoba rendetlenné válik, annak nem csak fizikai oka van. A látható rendetlenség segít elterelni a figyelmedet a zűrzavar igazi forrásáról. A rendetlenség valójában ösztönös reflex, amelynek az a szerepe, hogy elvonja a figyelmedet a valódi kérdésekről." (a Szerző) A(z) Rend a lelke mindennek (Könyv) szerzője Marie Kondo.
Vypredané
10,15 € 10,68 €

Mistrovství světa motocyklů 2014


17. ročník knihy MISTROVSTVÍ SVĚTA MOTOCYKLŮ 2014 vychází tradičněv předvánočním čase. Publikace v sobě opět zahrnuje vše podstatné z uplynulé sezóny seriálů silničních motocyklů GRAND PRIX a MS třídy superbike. Dále se v knize můžete dozvědět něco o evropském šampionátu superstocků, národních šampionátech Německa, České republiky, britského mistrovství SBK, poháru Alpe Adria a MS sidecarů. Kromě světových šampiónů si v knize můžete připomenout výkony Karla Abrahama, Jakuba Kornfeila, Karla Haniky, Jakuba a Matěje Smržových, Ondry Ježka a mnoha dalších. Texty jsou v anglické, německé a české verzi, stejně jako kompletní přehled výsledků. Hlavní část knihy tvoří množství barevných fotografií.
Vypredané
34,44 € 36,25 €

Kódolt sport


Sokan sokféleképpen írtak már a mozgás és a sportolás fontosságáról. Az olimpiai bajnok birkózó, Növényi Norbert könyve mégis más, mint a többi. Írásában negyvenöt éves versenyzői tapasztalatát osztja meg olvasóival. Útmutatást nyújt nemcsak a megfelelő sportág kiválasztásához, de a fiatalság életkori sajátosságaiból adódó problémák hatékony kezeléséhez is. A szerző, aki öt különböző küzdősport világversenyének győztese, felhívja a figyelmet arra is, hogy a sportoló elsődleges célja ne az olimpiai aranyérem, az Európa- vagy a világbajnokság legyen, hanem az örömszerzés. Ugyanis maga a mozgás, a sport öröme, az egészség megőrzése az, amiben kimagasló, tartós eredményt lehet elérni. Növényi Norbert könyve támpontot ad a szülőknek, hogy mivel tudják gyermekeiket olyan útra terelni, mely pozitívan befolyásolja a sportoláshoz való viszonyukat. Ezenkívül segítséget nyújt azoknak a testnevelőknek, edzőknek is, akik gyakorlati munkájuk során törekednek a fiatalok megértésére, annak érdekében, hogy tevékenységük még sikeresebbé és eredményesebbé váljon.
Vypredané
7,43 € 7,82 €

Gumičkování pro náročné


Módní trendy si žádají své. Naštěstí se u šperků z gumiček nemusíte bát, že budete mít stejný kousek jako všichni ostatní. S pomocí gumiček si vytvoříte vlastní originální doplňky, a to za použití prastaré techniky tkaní. Postupovat budete podle barevných fotografií s podrobnými návody a radami. V knize si najdou své úplní začátečníci i mistři gumičkování.
Vypredané
7,14 € 7,52 €

Olympijský park Soči-Letná 2014


XXII. zimní olympijské hry v Soči sledovalo v médiích 96 procent Čechů. Pouze 30 procent z nich však pravidelně aktivně sportuje. Olympijský park Soči - Letná proto na jednom místě nabídl propojení hned několika možností: u televizních přenosů bylo možné třeba bruslit anebo se osobně potkat s reprezentanty vracejícími se z olympijských her. Koncept navazoval na Český dům v Londýně, který před dvěma lety úspěšně spojil svět sportovců a fanoušků a jímž prošlo 80 tisíc návštěvníků. Jenže zimní hry v Soči byly pro většinu lidí daleko a drahé. V české metropoli si veřejnost mohla zahrát curling, vyzkoušet biatlon, poznat boby či saně. Během 18 dní do Olympijského parku na pražskou Letnou zavítalo vice než 400 tisíc návštěvníků, parkem prošly desítky tisíc děti. Tato fotografická, dvojjazyčná (ČJ a AJ) publikace kronikářským způsobem přibližuje dění v Olympijském parku den za dnem.
Vypredané
17,81 € 18,75 €

FTC évkönyv 2014 (DVD melléklettel)


"A hétköznapok forgataga néha minket is magával ragad. Ilyenkor kell egy pillanatra megállni, és visszatekinteni, mi mindent értünk el együtt - mi, Fradisták. Az FTC Évkönyve is ezt a célt követve jelenik meg, immáron harmadik alkalommal. A 2014-es év megismételhetetlen teljesítményeket ... Folytatás ›› hozott: új futball-stadionunk épült, Európa- és világbajnoki aranyat ünnepelhettünk, és büszkén mondhatjuk, hogy egyesületünk mind a 17 szakosztálya okozott felejthetetlen pillanatokat a Fradi-családnak. A Ferencvárosi Torna Club idei történetét egy exkluzív tartalommal és egyedi képi világgal megjelenő kiadványban nyújtjuk át szurkolóinknak. Évkönyvünkkel így hozzájárulunk, hogy a Fradizmus a jövőben is apáról fiúra szálljon." (a Kiadó) A(z) FTC évkönyv 2014 (DVD melléklettel) (Könyv) szerzője .
Vypredané
15,25 € 16,05 €

Száguldás és cirkusz 2014-2015


A Forma-1 rajongóinak többsége már nagyon várta, hogy véget érjen Sebastian Vettel és a Red Bull négy éven át tartó egyeduralma. Az imák meghallgattattak, a száguldó cirkusz új korszaka, a V6-os turbómotorok első esztendeje a Mercedest emelte a sportág trónjára. Az olyan neves istállók, mint a Ferrari és a McLaren 2014-ben ugyan nem tudtak beleszólni a bajnoki küzdelmekbe, a szintén patinás Williams viszont visszakapaszkodott a legjobbak közé, kissé kiszínezve a szezon történéseit. Alonso, Raikkönen, Vettel és Button ugyan ezúttal esélytelen volt az Ezüstnyilak pilótáival szemben, de dráma így is akadt bőséggel a 19 futam alatt: az egykor gyerekfejjel és tinédzserként együtt versenyezni kezdő Nico Rosberg és Lewis Hamilton az utolsó összecsapásig nyitva hagyták a kérdést, végül kinek a kezébe kerüljön a motorsportok legértékesebb trófeája. Évösszefoglaló kötetünk ennek a fantasztikus szezonnak a legszebb pillanatait eleveníti fel, az élmények felidézéséhez a sportág legjobb fotósait hívva segítségül. Az ő képeiken és a legjobb hazai szakírók helyszíni beszámolóin keresztül mindenki újra átélheti az esztendő izgalmait, a kötet méltó társa és folytatása lesz a korábbi években megjelent hasonló kiadványoknak.
Vypredané
20,32 € 21,39 €

Boldog karácsonyt!


A karácsony varázslatos ünnep, mindannyiunk számára megható. A könyv szerzője Marie-Anne Réthoret-Mélin, akinek angolszász stílusú kézimunkái mindenkit kigyógyítanak az év végi fásultságból. Marie-Anne pontosan tudja, mi adja meg otthonának az ünnepi hangulatot: névre szóló Mikulás-csizmák, puha takaró, süteményes doboz, adventi naptár vagy egy ünnepi terítő a fa alá. Ezeken kívül üdvözlőlapok, a vendégeknek szánt apró figyelmességek, összesen több mint 25 gyönyörűen kivitelezett karácsonyi kézimunka várja, hogy az ügyes kezek meghímezzék őket.
Vypredané
8,96 € 9,43 €

Csomózott karkötők


A kiadvány tartalma: -Anyagok, eszközök és technikák -Divatos ékszerek: Keskeny és széles, Kék rombuszminták, Csíkok és háromszögek, Bőrkarkötők, Tűz és jég, Tengerszemek, Egyszerű és gyors, Rózsaszín és kék, Színes világ, Kígyók és szívek A(z) Csomózott karkötők (Könyv) szerzője Ingrid Moras.
Vypredané
4,06 € 4,27 €

Rodinné domy 760 projektových riešení - katalóg 2015


Katalóg na rok 2015 obsahuje 760 projektových riešení rodinných domov s uplatnením moderných materiálových, konštrukčných a typologických princípov. Vypracovali ho renomovaní architekti po skúsenostiach s požiadavkami slovenských investorov.
Vypredané
2,85 € 3,00 €

Horgolt nyakbavalók Annás kertjéből


"A horgolt sálak, kisebb-nagyobb kendők, stólák és nyakmelegítők nagyszerűen kiegészítik alapruhatárunkat. Horgolótű, pár gombolyag fonal és néhány óra szabadidő elég az egyszerűbb modellek elkészítéséhez, ezekkel kezdők is könnyedén megbirkózhatnak. A bonyolultabb, csipkés darabokat a horgolásban már gyakorlottabb kézimunkázóknak ajánljuk. Horgolhatunk sálakat, kendőket magunknak, de kiváló ajándékok lehetnek családtagjainknak, barátainknak, mivel csak a kedvenc színükkel és öltözködési stílusukkal kell tisztában lennünk ahhoz, hogy személyre szóló ajándékkal lephessük meg őket." (részlet az Előszóból) A kiadvány tartalmából: - A horgolás alapjai - Anyagok és eszközök - Alapvető tudnivalók - Alapvető technikák - Modellek - Reggel a városban - Sejtmintás stóla - Adria - Egyszerű nyakmelegítő - Szilvás gombóc - Nagyimintás gombos nyakmelegítő - Pipacs - Fodros kendő - Rézi - Bojtos sál - Szikra - Nagyimintás sál - Mínusz tíz - Puha buklésál - Szerpentin - Bogyómintás csősál - Indigó - Virágmintás váll- és nyakmelegítő - Konfetti - Színes pöttyös nyakmelegítő - Hókirálynő - Nagyimintás stóla kétféle fonalból - Holdfény - V alakú csipkestóla - Virágos rét - Virágmintás stóla színátmenetes fonalból - Kikelet - Levélmintás csipkekendő - Zúzmara - Csipkés váll- és nyakmelegítő - Mintarajzok
Vypredané
8,46 € 8,91 €

Növények a lakásban


Összefoglaló ismeretek és gyakorlati útmutató a szobanövények gondozásához. A növényápolás és nevelés legfontosabb tudnivalói. Szobanövények ábécésorrendbe szedett, színes képes katalógusa élettani igényeik bemutatásával. Tanácsok a tápanyag utánpótlásához, az öntözéshez, a szaporításhoz és a növényvédelemhez Ötletek és javaslatok a szobanövények harmonikus elrendezéséhez.
Vypredané
13,22 € 13,92 €

Puskás és az Aranycsapat diadalma


Lóránt Gyula, Buzánszky Jenő, Hidegkúti Nándor, Kocsis Sándor, Zakariás József, Czibor Zoltán, Bozsik József, Budai II László, Lantos Mihály, Puskás Ferenc, Grosics Gyula. Hatvan év rengeteg idő. Az aranycsapat diadala a gyepen mindenkié, ahogy a vereséget is kicsit mindenki a sajátjának éli meg. Van-e ennek a kornak napjaink labdarúgói és a sport szerelmesei számára még valódi üzenete? Tudunk-e még mi, a túlélő kevesek, bármi relevánsat mondani egy másik kor sportolóinak és rajongóinak?
Vypredané
6,75 € 7,10 €

Otthonos bábok - Bábos otthonok


"A bábjáték a jelenlét művészete. Az alkotás ezer szálon kapcsolódik megálmodójához, annak környezetéhez. Először el kell képzelni, azután megvalósítani, és miközben dolgozunk, rengeteget tanulunk az anyagok természetéről, önmagunkról és egymásról. Akinek van belső képzelőereje, az és csak az lesz majd később képes önálló gondolatokra és önálló döntésekre, és neki lesz majd képessége mindezek megvalósítására. Megkerülhetetlen feladat tehát gyermekeink képzelőerejének, önismeretének és önbecsülésének fejlesztése, a játék, az alkotás öröme által. Babos Eszter könyve közös játékra és alkotásra hívja az olvasót. Közös alkotásra buzdítja a szülőket, pedagógusokat úgy, hogy segítséget, vezetőt ad a kezükbe. Kiváló ötletek tárháza a mesék választásához, a bábok elkészítéséhez" (Dr. Józsa Éva)
Vypredané
12,72 € 13,39 €

Ma van az a holnap


"Kitotyogtam hát a híd szélére, majd óvatosan hátrafordultam. Ilyenkor szokták azt írni, hogy megcsodálták a távoli hegyek felhőbe vesző ormait, vagy a mélyben kanyargó folyó halovány csillogását, esetleg más ilyen baromságokat. Ha valaki ilyen magasról leugrani készül, az mindent lát, csak nem a szépséget. Én például azt, hogy ez az egész kurva magas, és hogy mekkora barom is vagyok. Ennyi. Kiaraszoltam addig amíg a sarkam vége már a semmi fölött lógott, és éreztem amint a hátamon végigördülő izzadtságcseppek kicsiny patakocskáiba belekap a magasban szabadon kószáló szél."
Vypredané
2,85 € 3,00 €

Lacná kniha Ma van az a holnap (-90%)


"Kitotyogtam hát a híd szélére, majd óvatosan hátrafordultam. Ilyenkor szokták azt írni, hogy megcsodálták a távoli hegyek felhőbe vesző ormait, vagy a mélyben kanyargó folyó halovány csillogását, esetleg más ilyen baromságokat. Ha valaki ilyen magasról leugrani készül, az mindent lát, csak nem a szépséget. Én például azt, hogy ez az egész kurva magas, és hogy mekkora barom is vagyok. Ennyi. Kiaraszoltam addig amíg a sarkam vége már a semmi fölött lógott, és éreztem amint a hátamon végigördülő izzadtságcseppek kicsiny patakocskáiba belekap a magasban szabadon kószáló szél."
Vypredané
0,30 € 3,00 €

dostupné aj ako:

Gyorsan, finomat kedvenceinknek


A készen kapható állateledeleknek gyakran csekély a valódi tápértékük, sok bennük az adalékanyag és a hizlaló gabonaféle. Kétségtelen, hogy a folyton éhes házi kedvencek imádják az ízfokozókkal megbolondított konzerveket és tápokat, de ha a gazdinak fontos az egészségük, ínycsiklandó és tápláló házi koszttal is megörvendeztetheti őket. Ehhez nyújt hasznos segítséget ez a kutya-macska szakácskönyv, amelyből megtanulhatjuk, hogyan alakítsuk kedvenceink étrendjét úgy, hogy egészségesebbek és kezelhetőbbek legyenek. Barbara Taylor-Laino: Gyorsan, finomat kedvenceinknek - 75 teljes értékű, ízletes fogás és jutalomfalat kutyáknak, macskáknak minden korban könyv ára: 3183 Ft.
Vypredané
4,75 € 5,00 €

Šití tašek, kabelek a doplňků


Návody od české autorky na šití překrásných a praktických tašek, kabelek a doplňků. Představte si ten pocit, když se vás někdo zeptá, odkud máte tu novou báječnou kabelku, a vy bez mrknutí oka odpovíte: „To je moje práce.“ No nebylo by to naprosto úžasné?! S knihou od zkušené tvůrkyně tašek a taštiček Taťany Žejdlové, která již řadu let sklízí úspěchy na Fler.cz, si můžete jednoduše svůj malý sen splnit. Nejprve si vyzkoušíme jednoduchý, leč nápaditý, obal na mobil či na brýle, pak zkusíme první tašku nebo baťůžek a ani se nenadějeme a šijeme svoji první propracovanou kabelku. Kniha je samozřejmě vhodná jak pro začátečníky, tak pokročilé kreativce. Všichni si v ní najdou to své – návody pečlivě rozepsané krok po kroku či důmyslnou radu nebo nějakou novou „vychytávku“. K originalitě vám chybí už jen krůček!
Vypredané
13,35 € 14,05 €

Magyar motívumok kifestőkönyve


A füzetben 32 motívum színes képe és azok vonalrajzos, kiszínezetlen párja található. A kifestő végén mindegyik motívumról rövid leírás szerepel. A kifestőkönyvet összeállította: Horváth Ágnes.
Vypredané
5,05 € 5,32 €

Pýtate sa, čo s voľným časom? Potom Vás táto kategória určite inšpiruje. Skúsili ste už fotografovať, prípadne sa chcete naučiť fotografie upravovať digitálne? Pre tých, ktorí milujú autá je tu skvelý výber auto-moto titulov a pravidiel cestnej premávky. Hlavu si môžete precvičiť nad krížovkami, alebo vo voľnom čase pestovať záhony v záhradke. Všetky užitočné rady z chovateľstva, stavby, rybolovu, ručných prác či remesiel nájdete práve tu.