Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Szamurájok


1615-öt írunk, és Japán katonáskodó társadalmi osztálya, a szamurájság fénykorát éli. Képzettek ők mindenfajta harcmodorban, a vívástól a nyilazáson át a karatéig és cselgáncsig. Ők hivatottak megvédeni a császárt minden elvetemült kül- vagy belföldi barbár támadás ellen. Ezért hát kard ki kard, ifjú szamuráj! Ebből a könyvből megtudhatod, miként válhatsz méltóvá a dicső szamuráj névre mind háborúban, mind békében.
Vypredané
12,79 € 13,46 €

Emma - Tajomstvo mojej línie (set kniha + DVD)


Druhé vydanie úspešného diára rozšíreného o DVD ,v ktorom Emma Tekelyová prezrádza vlastné triky a tipy, ako dosiahnuť vytúženú postavu a nemučiť sa pri tom. Sú až prekvapivo jednoduché a zábavné. V knižke, ktorá je aj trendovým diárom do kabelky, sa dozviete aj to, z čoho priberáte, a kedy chudnete ani o tom neviete. DVD : (70 min) obsahuje 6 týždňový fitness program vhodný aj pre začiatočníkov.
Vypredané
12,26 € 12,90 €

Křížovky do kuchyně Houbařské recepty


Jedna křížovka denně pomůže udržet mozek ve formě, procvičí paměť a posílí logické myšlení. A pokud vám při tom vyhládne, po vyluštění tajenky můžete vyzkoušet některý ze skvělých a především jednoduchých receptů.
Vypredané
4,42 € 4,65 €

Lacná kniha Křížovky do kuchyně Houbařské recepty (-70%)


Jedna křížovka denně pomůže udržet mozek ve formě, procvičí paměť a posílí logické myšlení. A pokud vám při tom vyhládne, po vyluštění tajenky můžete vyzkoušet některý ze skvělých a především jednoduchých receptů.
Vypredané
1,40 € 4,65 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Korálky, perle, rokajly (-50%)


Chtěli jste si někdy vyrobit vlastní šperk? Kniha je kompletní ilustrovaný průvodce základy výroby šperků, určený začátečníkům. Podrobné postupy práce doplněné fotografiemi, cennými radami a rychlými odkazy jsou inspirací pro vlastní tvorbu bižuterie. Autorky vás seznámí s veškerým nářadím a materiály a ukážou vám, jak s nimi pracovat. Třicet projektů je seřazeno podle konkrétních druhů bižuterních dílů, takže s každým vyrobeným šperkem se vaše dovednosti posunou o kousek dál.
Vypredané
8,44 € 16,87 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Korálky, perle, rokajly (-90%)


Chtěli jste si někdy vyrobit vlastní šperk? Kniha je kompletní ilustrovaný průvodce základy výroby šperků, určený začátečníkům. Podrobné postupy práce doplněné fotografiemi, cennými radami a rychlými odkazy jsou inspirací pro vlastní tvorbu bižuterie. Autorky vás seznámí s veškerým nářadím a materiály a ukážou vám, jak s nimi pracovat. Třicet projektů je seřazeno podle konkrétních druhů bižuterních dílů, takže s každým vyrobeným šperkem se vaše dovednosti posunou o kousek dál.
Vypredané
1,69 € 16,87 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Szedjük rá Houdinit!


Alex Stone sorsa megpecsételődött, amikor ötéves korában apja bűvészkészlettel lepte meg. A megszállottak és zsenik titokzatos világa magával ragadta. Minden vágya az volt, hogy bekerüljön a mesterbűvészek elit körébe. Végigjárta New York évszázados bűvészklubjainak hátsó termeit, a legmodernebb pszichológiai laboratóriumokat, a csillogó Las Vegas-i kaszinókat és megismerte a világ legkiválóbb hamiskártyását. Tudományos precizitással és remek humorral megírt könyve azonban több a trükkökről, fellépésekről és fanatikusokról szóló mesénél. A pszichológia, az idegtudomány, a fizika, a történelem, de még a bűnözés kevésbé ismert területeit is a csalás és az illúzió lencséjén keresztül vizsgálva egy sor elképesztő felismerésre jut az agy működéséről.
Vypredané
0,75 € 15,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha A kutyám - egyedül otthon


A kiadvány tartalmából: -Egyedül stressz nélkül -Helyzetelemzés Elválási félelem Mit csinál a kutyánk, ha egyedül marad? -Mi a teendő? Az emberi tényező Az elválási félelemben szenvedő kutyák tanítása -Más lehetőségek Ha a kutyát otthon kell hagynunk
Vypredané
0,58 € 11,52 €

dostupné aj ako:

Aston Martin


"With understatement, high-class individuality, and conservative reliability, the Aston Martin takes its place among the ranks of the most exclusive sports cars. Only an illustrated book of the highest quality can do justice to the charm and elegance of this exclusive British car, making this volume an absolute must-have for every Aston Martin fan. Aston Martin is a feast for the eyes in the truest sense of the word. Lavishly illustrated with more than 400 color photographs, which were shot especially for this book, it covers the entire history of this automobile - a history full of passion. With 312 pages and an abundance of information, the exciting text consolidates the total picture. "
Vypredané
28,49 € 29,99 €

Mercedes slipcase


In the galaxy of automobile makers, the star in Stuttgart shines brightly. Arising from the accumulation of technology, design, and sports, a firm was created in 1886 whose economic force has made it a player of international significance. The concise and compelling texts shed light on manifold aspects of Mercedes history, from engineering to the economic-political power exerted by this world-wide concern. Throughout the book, naturally, one thing stands out: the vehicle itself. Rainer W. Schlegelmilch's photographs veritably pay homage to the embodiment of the German dream car. The revised edition presents the long series of models in chronological order.
Vypredané
28,49 € 29,99 €

Šach pro pokročilé


Učebnice je volným pokračováním knihy Šach pro každého a je podobně vhodná pro všechny věkové kategorie i pro výuku na školách. Po základech vysvětlených v 1. díle se zabývá již pokročilejšími tématy od zahájení přes vlastní strategii střední hry až po teorii koncovek. Čtenář se naučí nenápadným způsobem hře "rozumět" a po určité době a nezbytném opakování probíraných témat tak získá základy pro úspěšnou šachovou hru. Každá kapitola je doplněna zkušebními testy na kterých si každý může poutavou formou ověřit získané vědomosti.
Vypredané
15,63 € 16,45 €

Kisfiú


Csendes álmot, jó éjt, Majd néz rád az ég, Álom szárnyán ha szállsz, Fönn az égben is jársz. Szüleim ebben a szép, színes albumban őrzik számomra legelső emlékeimet azokra az időkre, amikor kíváncsi leszek arra, hogyan kaptam a nevemet, milyen idő volt, amikor megszülettem, mit szólt apa, amikor először meglátott, hogyan fejlődtem, mik voltak az első szavaim, milyen volt az első rajzom vagy kiket hívtam meg az első szülinapi zsúromra.
Vypredané
16,82 € 17,71 €

Virágorigami - liliomok


"A "Virágorigami" könyvünk nagy sikerére való tekintettel most egy újabb kötetet jelentetünk meg, amelyben bemutatjuk a liliomvirág hajtogatásának technikáját, valamint ötleteket adunk a kész virágok felhasználására. Mindenkit, aki szereti a papírhajtogatást, elvarázsol a virágorigami. Először a virágokat hajtogatjuk meg, majd azután kezdődik az igazán kreatív munka: a virággömbök összeállítása. A virágok önmagukban is nagyon mutatósak, de kiegészítőként - ajándékcsomagra, asztali dísznek, függődísznek stb. - is kiválók. A legkülönlegesebb modellek a könyvben a gömb alakú virágok, amelyek felfüggesztve szép díszítőelemek szobába, ablakba. A virágorigami nagyszerű tevékenység, mert a lehetőségek tárháza végtelen. A könyvet ajánljuk iskoláknak is, mert az alapanyag könnyen beszerezhető (a virágok készülhetnek akár színes újságpapírból, csomagolópapírból is), a hajtogatás fejleszti a gyerekek kézügyességét, és a végeredmény kedves ajándék lehet jeles ünnepekre." (a Kiadó) A tartalomból: -Anyagok és eszközök -Alaphajtogatás - 1 db liliomvirág -A liliomgömb összeállítása -Liliomvirágból csillaggömb -Virágok, gömbök -Tavaszcsalogató -Pöttyös mosolygós -Napvirág -Tavaszi virágálom -Kisvirágok -Fekete-fehérben -Esővarázsló -Nyári hangulatban -Rózsaszín virágkarnevál -Hófehér -Húsvéti harangvirág -Keleti varázs -Harangvirágok -Fénylő virágok
Vypredané
4,37 € 4,60 €

Tyúktartás


Ma már sok családban felteszik a kérdést, miért is ne tarthatnánk tyúkokat mi magunk? Lenne mindig tojásunk, és a frissen vágott baromfiból készült rántott csirkének nincs párja! A szerzőpáros is ilyen gondolatok után jutott odáig, hogy csirketartásba fogtak, és megírták tapasztalataikat, buktatóikat és sikereiket ebben a könyvben. Akinek van elég helye egy baromfiudvar elkerítéséhez és szereti az állatokat, az hozzá is foghat. Ahhoz azonban, hogy egy szép, egészséges, jól gyarapodó állományunk legyen, némi szakismeretre van szükség. Ez a könyv elegendő tudnivalót ad ahhoz, hogy megtanuljuk, hogyan fogjunk hozzá a tyúktartáshoz. A szerzők egy kis tyúktörténelemmel kezdik a könyvet, majd megismertetnek a tyúk háziasításával, a fajtaválasztékkal, a tyúk testfelépítésével, viselkedésével. Megtudhatjuk, hogy hogyan működik a tyúkfalka, milyen szerepeket vívnak ki maguknak, mikor kezdenek tojást tojni, s miként viselkedik egy jó kotlós. Igazi öröm, ha magunk keltethetjük a kiscsibéket, s minden nap figyelhetjük a kotlós viselkedését, gondoskodását a csibéiről. Akkor lesz szép baromfiudvarunk, ha a tyúkok igényeit ki tudjuk elégíteni, van kényelmes, ülőrúddal, tojófészkekkel ellátott istállójuk, kifutójuk, homokfürdőre alkalmas területük, és elegendő, vitaminokban gazdag takarmányuk, friss ivóvizük és kellemes kapirgálóhelyük, de észrevesszük azt is, ha valamelyikkel baj van. A könnyed stílusú, de szakmailag megalapozott szöveg, a világos ábrák, a jó hangulatú színes képek késztetnek arra, hogy hozzáfogjunk a tyúkól megtervezéséhez, és el kezdjünk azon gondolkozni, hogy milyen fajtájú csibéket szerezzünk be. Tanulhat a könyvből az is, akinek valaha voltak tyúkjai, s most újra van kedve hozzá, de bátorítani tudjuk azokat is a tyúktartásra, akik eddig csak konyhakész csirkét vásároltak.
Vypredané
14,25 € 15,00 €

Papírtündérek és -virágok


"A "Tündérek és virágok papírzsinórból és -szalagból" című könyv sikere után újabb ötleteket gyűjtöttünk össze, hogy bemutassuk az ebben az anyagban rejlő lehetőségeket. A kötetben találunk virágokat, tündéreket, ujjbábokat, manókat, tavaszi, őszi díszeket. Adventi készülődéshez is ajánljuk a kötetet. Gyerekekkel együtt is dolgozhatunk, ugyanis kicsiknek és nagyoknak is megvalósítható ötleteket is találunk benne. A közös barkácsolás mindig nagy öröm, a kész dísz pedig kedves emlék vagy szép ajándék lehet! Óvodáknak és iskoláknak is ajánljuk a kötetet, mert a papírmunka fejleszti a kézügyességet és a fantáziát." (a Kiadó) A tartalomból: -Anyagok, eszközök és kellékek -Alapvető tudnivalók -Virágok, tündérek papírból -Tulipáncsokor -Színes virágok -Angolrózsa -Ifjú pár -Erdei manók -Gömbdíszek -Pillangótündérek -Mesefigurás ujjbábok -Levendula- és mályvatündér -Csipkebogyócsokor -Őszi csokor -Karácsonyi forgó -Betlehem -Mackók -Virágos szalvétagyűrűk
Vypredané
4,37 € 4,60 €

Křížovky s velkými písmeny


Křížovky s velkými písmeny ocení při luštění nejen senioři. 256 stránek zábavy.
Vypredané
4,28 € 4,50 €

Lacná kniha Příběhy fotbalového Albionu (-70%)


Kniha Příběhy fotbalového Albionu, jejíž autorem je Martin Vymyslický, mapuje dějiny ligového fotbalu v Anglii. Příběh začíná 17. dubna 1888, kdy byla oficiálně založena Football league, a končí ročníkem 2011-2012. V knize se čtenář dozví spoustu informací z fotbalového zákulisí.
Vypredané
3,51 € 11,70 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Sebeobrana pro každého (-90%)


Sebeobrana pro každého je stručnou příručkou sebeobrany. Chceme umožnit zájemcům rychle a pokud možno nejjednodušším způsobem ovládnout základní prvky sebeobrany. Zejména chceme pomoci těm, kteří se snaží získat o sebeobraně základní vědomosti a dovednosti, ale nemají možnost navštěvovat kurzy.
Vypredané
0,47 € 4,65 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Táskák nemezelt gyapjúpulóverekből


Táskát sokféle anyagból varrhatunk. A hűvösebb hónapokra például remek alapanyag lehet a gyapjú. Egy megunt vagy összement gyapjúpulóver új életre kelhet a kezeink között. Mossuk ki nagy hőmérsékleten, ezáltal összezsugorodik, a hurkolt kelme szálai egymáshoz tapadnak, nemezelődnek, így kedvünkre szabhatjuk, a széle nem fog foszlani. Az egészen apró, levágott darabkákat is felhasználhatjuk díszítésre vagy kiegészítők készítéséhez. A tartalomból: -Anyagok és eszközök -Alapvető technikák -Nemezelt táskák -Norvégia - válltáska -Káró - válltáska -Buborék - válltáska -Tearózsa - alkalmi kézitáska -Csipke - kézitáska -Hajnalka - neszesszer -Pasztell - válltáska -Disco - válltáska -Bújócska - válltáska -Menta - válltáska -Kacskaringó - válltáska -Mustár - válltáska
Vypredané
0,23 € 4,60 €

dostupné aj ako:


Pýtate sa, čo s voľným časom? Potom Vás táto kategória určite inšpiruje. Skúsili ste už fotografovať, prípadne sa chcete naučiť fotografie upravovať digitálne? Pre tých, ktorí milujú autá je tu skvelý výber auto-moto titulov a pravidiel cestnej premávky. Hlavu si môžete precvičiť nad krížovkami, alebo vo voľnom čase pestovať záhony v záhradke. Všetky užitočné rady z chovateľstva, stavby, rybolovu, ručných prác či remesiel nájdete práve tu.