! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Najnovšie - Knihy - Konzervovanie, mrazenie strana 3 z 3

Zavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptů


Ucelený soubor receptů na domácí zavařování a nakládání ovoce, zeleniny, hub, masa a hotových pokrmů. Jsou to jak léty prověřené recepty našich babiček, tak i recepty moderní, které získávají stále větší oblibu. Co může být lepší než domácí zavařenina, kde můžeme ovlivnit kvalitu použitých surovin, zužitkovat sezónní potraviny a přebytky ze zahrádek. Příručka obsahuje i podrobné postupy včetně mnoha rad a vychytávek pro domácí konzervování
Vypredané
15,63 € 16,45 €

Főzz be és süss!


Nem kell ahhoz nagymamának lenned, hogy lekvárt tegyél el télire. Nem kell hozzá több tonna termés, több hét sza­badság és kémiai Nobel-díj sem. Ha sze­reztél szép, friss gyümölcsöt, indulhat a móka, készülhetnek a lekvárok, hogy aztán amikor vége a nyárnak, legyen mi­vel feldobni a süteményeidet, függőségbe taszítani a családod és a barátaidat. Márk Szonja, az Édesem cukrásza - a BOOOK Kiadó gondozásában tavaly meg­jelent népszerű Édesem süteményei szer­zője - legújabb könyvében bebizonyítja ne­ked, hogy a lekvárt nemcsak kenyérre kenheted, hanem izgalmas tortákat, pitéket, kekszeket is süthetsz vele, gyorsan, egyszerűen és változatosan. A kötetben 10 különböző gyümölcsből készült lekvár- és ezekhez kapcso­lódó 30 süteményrecept várja, hogy előbb befőzd, aztán megsüsd őket!
Vypredané
13,54 € 14,25 €

Otthoni tartósítás erjesztéssel - természetesen!


A fermentáció napjaink egyik újrafelfedezése, amelynek segítségével a savanyú káposzta, a ketchup, a sajt és a sonka otthon is elkészíthető, és házilag megoldható a sörfőzés és a kenyérsütés is. Az élelmiszerek fermentálása (azaz erjesztése) ősrégi módszer, és ezáltal sokféle étel előállítása és tartósítása lehetővé vált. A fermentált ételek egészségesek, könnyen emészthetők, de elsősorban páratlanul finomak! A könyv több mint 250 receptet tartalmaz az alábbi témákban: - tartósítás sóban és tejsavas erjesztés - tejtermékek, sajtok, szalámik és szójaételek készítése - különleges kenyerek, péksütemények - ecet és bor készítése házilag
Vypredané
9,50 € 10,00 €

Do Preserve


How do you capture the intense flavour of freshly picked seasonal produce to enjoy all year round? Combining their experience as cooks, caterers, foragers and farmers, three friends bring you the essential guide to preserving. With techniques and recipes handed-down through the generations and deliciously inventive recipes from their own kitchens, you ll soon learn: -Basic principles and methods of preserving -Equipment and ingredients you need to get started -Best preserving agents to use: sugar, vinegar, alcohol, oil and salt -Over 80 stunning recipes from Green Tomato Chutney to Strawberry Gin Fizz. Let the slow art of preserving become your new favourite pastime and delight in having nature s most vibrant flavours and colours in your kitchen.
Vypredané
12,30 € 12,95 €

Fermentáljunk!


Káposzta, só, víz... és idő. Csupán ennyi kell ahhoz, hogy elkészítsük az egyik legegészségesebb élelmiszert, a savanyú káposztát. A fermentálás, az élelmiszerek tartósításának hagyományos módszere, nem csupán meghosszabbítja a hozzávalók élettartamát, és fokozza a bennük lévő természetes ízeket, hanem megvan az a jelentős előnye is, hogy egyben emészthetőbbé teszi őket. Így a fermentek nagyon hatékonyan járulhatnak hozzá ahhoz, hogy az emésztőrendszerünk egyensúlyban legyen, mi pedig jobb egészségi állapotban. Nagyon sok más érv is szól a fermentált ételek mellett: megfizethetők, egyszerű őket elkészíteni, új és különleges ízeket, aromákat, állagokat ismerhetünk meg általuk, ráadásul a fermentálás az ételkészítés csodásan kreatív módja. Érthető, hogy villámsebesen terjed a fermentálási láz. A fermentáció jótékony hatását a savanyú káposztán túl még nagyon sok mindenben megtalálni. Ez a részletes, praktikus könyv azt is megmutatja, miként tudunk fermentálással különféle savanyúságot, kimcsit, lekvárt kefirt, kombucsát, italt, magsajtot és kovászos kenyeret készíteni. Inspiráló és informatív útmutató, tele egyszerű és sikerre vezető tanáccsal, és gyönyörű fényképekkel.
Vypredané
18,38 € 19,35 €

Formás szakácskönyvek: Lekvárok és zselék


A kötet 30 receptje új oldaláról mutatja be régi ismerősünket, a lekvárt. Ha a hagyományos receptek mellett néhány különleges, de nem beszerezhetetlen hozzávalóból készült zselével is el szeretné kápráztatni a családját és a barátait, akkor ez a könyv éppen önnek való!
Vypredané
6,75 € 7,11 €

V kategórii literatúry konzervovanie, mrazenie nájdete široký výber kníh a publikácií, ktoré vás naučia metódy uchovávania potravín, aby ste si mohli vychutnávať ich čerstvosť a výživu po dlhú dobu.

Naše knihy o konzervovaní a mrazení prinášajú recepty, postupy a techniky pre zachovanie čerstvosti a chuti potravín. Naučíte sa konzervovať ovocie, zeleninu, džemy a ďalšie potraviny, aby ste mali prístup k nim aj mimo sezónu. Získate informácie o správnom balení, skladovaní a označovaní potravín pre ich dlhodobú uchovateľnosť.

Okrem toho vám naše knihy poskytnú rady a tipy na správne mrazenie potravín, aby ste si mohli vychutnať ich čerstvosť aj mimo ich sezóny.