Najnovšie - Knihy - Mäso, Ryby strana 3 z 7
Steaky
Hal, mindenestül
Zvěřina
Halimádók konyhája 2.
Divočák – recepty z kančího masa
Mleté maso
BOSH! Meat
Vadászok szakácskönyve
Csupa csirke
Kuchařka z rybářské chaty
A hentesmesterség nagykönyve
Ryby na talíři
Vadételek
Disznóölés - disznótoros
A tökéletes steak
Lacná kniha Jídla z masa (-90%)
dostupné aj ako:
Halételek horgászoknak
Talianska kuchyňa - Mäso
Lacná kniha Talianska kuchyňa - Mäso (-90%)
dostupné aj ako:
Kategória literatúry mäso, ryby ponúka bohatý výber kníh a publikácií zameraných na recepty, techniky prípravy a inšpiráciu týkajúcu sa jedál z mäsa a rýb. Tieto knihy vám umožnia objaviť rozmanitosť a vynikajúci chuťový zážitok, ktorý tieto živočíšne produkty prinášajú.
V literatúre o mäse a rybách nájdete recepty na rôzne druhy mäsa - od hovädzieho, bravčového a kuracieho mäsa, po exotické druhy a špeciality z rôznych kuchýň sveta. Rovnako tak nájdete aj recepty na rôzne druhy rýb a morských plodov, od sladkovodných druhov po obľúbené morské ryby.
Okrem receptov vám knihy o mase a rybách poskytnú aj tipy na výber kvalitného mäsa a čerstvých rýb, techniky správnej prípravy, marinovania a grilovania. Získate informácie o dochutení, používaní byliniek a korenín, aby ste mohli dosiahnuť vynikajúci výsledok.
S knihami o mäse a rybách budete mať zdroj inšpirácie pre vaše kulinárske dobrodružstvá. Môžete experimentovať s rôznymi druhmi mäsa a rýb, objavovať nové chutové kombinácie a zdokonaliť sa v technikách prípravy.