! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Polievky strana 3 z 3

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Ľahké polievky (6)


Obsah: Polievka z hydinových drobkov Klobásová polievka Karfiolová polievka Hrášková polievka Zeleninová polievka s krupicovými haluškami Kyslá zemiaková polievka Paradajkovo-fazuľková polievka Vínová polievka Kôprová polievka s haluškami Vajcová polievka Paradajková polievka Krémová zelerová polievka Krémová brokolicová polievka Cesnaková krémová polievka
Vypredané
1,43 € 1,50 €

Lacná kniha Babičkine polievky, omáčky, prívarky (-70%)


Polievku vie uvariť aj menej skúsená gazdinka. Uvariť však také polievky, aké varili naše babičky, vie dnes už málokto. Naše babičky vedeli navariť lacno a zároveň veľmi chutne. Inšpirujte sa ich receptami. V tejto knihe nájdete polievky jednoduché, každodenné, ale aj náročnejšie. Mäsové, zeleninové, rybacie, strukovinové, hubové... Vývary, husté, krémové... Jednoducho, každému podľa jeho chuti. A že je tých chutí naozaj neúrekom, uvidíte sami. Naučíte sa aj, ako si pripraviť poctivé domáce rezance, fliačky, halušky či knedličky. Od polievok nie je ďaleko k omáčkam či prívarkom, takže aj milovníci týchto jedál si určite vyberú z množstva receptov. A keďže je dobrá rada nad zlato, pridali sme opäť veľa rád a užitočných tipov.
Vypredané
3,57 € 11,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Síla léčivých polévek (-70%)


Jsou výživné, dají se zařadit do jídelníčku při redukci váhy, rychle je připravíte, jsou levné a přirozeně léčí. Kniha má svou duši, ze které se linou vůně a dobré recepty na 80 léčivých polévek, které do vás doslova vlijí životní sílu. Jsou to životabudiče a tekuté elixíry z rostlin, bylin, zeleniny, masa a ryb, ale i další, v nichž vás autorka provede svou léčivou domácností. Poodhalí při tom i taje zapomenutých návodů pro očistu domova, které kdysi bývaly v rodinách běžné. Prováděly je ženy, když chránily své domovy, a léčily jídlem, dobrým slovem, radou nebo bylinou.
Vypredané
5,76 € 19,20 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Očistné polievky (-70%)


Zistite, ako môžu polievky zlepšiť vaše zdravie Stačí mixér – a obyčajné suroviny, ktoré používate každý deň, sa zmenia na jedlo plné živín. Zlepšite si zdravie niektorou z 10 očistných kúr, ktoré vám pomôžu znovu nadobudnúť energiu, schudnúť a ešte oveľa viac. V knihe nájdete viac ako 80 receptov na sezónne polievky vrátane studených polievok, vývarov a silných polievok. Nakúpte si zásoby do kuchyne a naučte sa pripravovať a skladovať jednoduché polievky, ktoré vás zasýtia a zlepšia vám zdravie.
Vypredané
4,17 € 13,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Hřejivé polévky pro tělo i duši (-70%)


V této knize najdete chutné recepty na mnoho různých druhů polévek, od čirých vývarů po ty husté, plné masa, brambor a zeleniny. Pokud se potřebujete zahřát a zasytit něčím opravdu chutným, je polévka tím pravým jídlem.
Vypredané
2,81 € 9,35 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Polévková mánie (-50%)


Už naše babičky říkávaly, že polévka je grunt. A nejlepší ze všeho je domácí. Jenže co s tím, když nemáme čas? A po pravdě řečeno, klasické polévky – bramboračka, hrachovka, gulášovka – už nás tak trochu nudí. Chtělo by to něco nového, originálního, dobrého a přitom zdravého. A právě tohle vás v této knize čeká. Spousta receptů, málo kalorií. Exotické chutě z celého světa. Místo smetany a másla jsou tu výživné oleje z ořechů či semínek, aniž by to ve výsledku nějak ubralo na lahodnosti. A co všechno v knize naleznete? *Polévky pro vegetariány, vegany i pro ty, kteří dodržují speciální dietu *Polévky krémové i chlazené, bujóny a consommé *Patnáctiminutové polévky pro dny, kdy opravdu nestíháte *Polévky ze superpotravin pro superzdravou vzpruhu *Nízkokalorické přílohy a snídaňové misky Ať už potřebujete něco na zahřátí, pro pozvednutí nálady, k zasycení či ke zdravému mlsání, tady si určitě vyberete.
Vypredané
3,11 € 6,21 €

dostupné aj ako:


Kategória polievky prináša bohatú zbierku kníh a publikácií venovaných tomuto jedlu. Tieto knihy poskytujú široký výber receptov a inšpirácie pre prípravu všetkých druhov polievok, od tradičných po netradičné a exotické polievky.

V literatúre o polievkach nájdete recepty na vývarové polievky, krémové polievky, studené polievky a mnoho ďalších. Knihy často obsahujú pokyny krok za krokom, aby bolo ľahké dosiahnuť vynikajúci výsledok.

Okrem receptov poskytujú knihy o polievkach aj informácie o rôznych základných ingredienciách, technikách prípravy, kombináciách chutí a tipy na dochutenie polievky. Nájdete tu aj rady na ozdobenie, servírovanie a skladovanie polievok.

Literatúra o polievkach často zachytáva aj kultúrnu a historickú hodnotu jednotlivých polievok. Môžete sa dozvedieť o pôvode a tradíciách polievok z rôznych krajín a regiónov.

S knihami o polievkach môžete rozšíriť svoj kulinársky repertoár a získať nápady na jedlá pre rôzne príležitosti. Od jednoduchých a rýchlych receptov pre bežné dni po sofistikované polievky pre osobitné udalosti.