! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Sladká kuchyňa strana 36 z 36

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Cukroví na vánoce


Nejen cukroví na Vánoce, ale také pomůcky, polotovary, velikonoční cukroví a pečivo i dobroty pro ostatní dny vám nabízí právě tento sešit receptů.
Vypredané
0,26 € 5,16 €

dostupné aj ako:

Torta és karamell


Lengyel József még cukrásztanoncként készítette el élete első esküvői tortáját. Az azóta eltelt bő két évtizedben rengeteg minden változott körülötte: az ország egyik legnépszerűbb cukrászává vált, több tízezren követik az interneten, az általa alapított Torta és Karamell pedig már fogalommá vált. Ám a lényeg változatlan: szeretet és személyesség. Ennyi a titok, hiszen filozófiája szerint a cukrászmesterség nem boszorkányság, nem kellenek hozzá nagy dolgok, csupán tehetség, szorgalom és alázat. Ebből a gyönyörű kötetből megtudhatjuk, hogyan vált a rosszul sikerült süteményeit kezdetben édesanyja elől a szekrénybe rejtő kisfiúból Magyarország egyik legkeresettebb esküvőitorta-készítője, mi hajtja az átdolgozott estéken és hétvégéken át, és a kulisszák mögé is bepillanthatunk: hogyan születik meg egy mulandóságában tökéletes tortaköltemény, mennyi munka és stressz rejlik az egész vendégsereget lenyűgöző alkotás mögött. Ráadásként megható, mulatságos és néha rémisztő esküvői történeteket olvashatunk, továbbá Lengyel József kedvenc receptjeit is megosztja velünk. Az ízletes végeredményről pedig a mindenkori cukrász gondoskodik. Ahogy a mester mondja, a dolog egyszerű: "Az ember belesüti a szeretetét a finomságokba, amitől varázslatosak lesznek."
U dodávateľa
19,92 € 20,97 €

Helenčino pečení Bezlepkové recepty


Libujete si také v překvapeních? Nic není nemožné. Z mouky, karobového, kypřicího nebo pudinkového prášku - samozřejmě bez lepku - se dají vykouzlit neuvěřitelně chutné kousky vánočního cukroví, nadýchané koláče a buchty i osvěžující moučníky jako sen. Mnohé z bezlepkových receptů vymyslela sama autorka knížky. Závan vůní z její kuchyně i tentokrát lákal ke stolu každého, kdo procházel kolem jejího domu. Krátké zastavení nikdo z pozvaných neodmítnul. "Bezlepkové sladkosti nejsou sice pro většinu našich domácností ještě zrovna typické, ale cukrářek, které takto pečou, rapidně přibývá. Zkusila jsem to také. Chce to jen odhodlání, čas a přesvědčení o tom, že i bezlepkové pečení je zajímavé a hlavně si všichni náramně pochutnají. Příprava je jednoduchá a výsledek… prostě skvělý. Objevila jsem báječný svět bezlepkových surovin a opravdu mohu vánoční rohlíčky, linecké hvězdičky, sádlové karobky, pařížské rohlíčky, pekánky s badyánem nebo řez Mauritius vřele doporučit," říká Helena Vybíralová.
U dodávateľa
8,63 € 9,08 €

I'll Bake!


There are moments in life when only cake will do. In I’ll Bake!, classically pastry-trained chef Liberty Mendez shares the joy that baking, entertaining and feeding her friends brings her, with more than 85 fail-safe recipes that are at once impressive and effortless. These are delicious baking recipes that fit into a busy lifestyle. Whether you’re pulling together a quick snack or comforting pudding with whatever is left in the fridge, creating a cake that you can take to your friend’s birthday or cooking an impressive dinner-party dish, I’ll Bake! has the perfect dish for every occasion. Not only can all of the recipes be made in five steps or less, there’s an at-a-glance guide to which recipes are vegan, dairy-free and gluten-free, plus time-saving tips and easy alternatives to help suit an assortment of dietary needs. Every chapter is even accompanied by a Spotify soundtrack that Mendez compiled to set the mood and bring the joy to baking. Whatever you choose to make, Mendez will equip you with the confidence and enthusiasm to take pleasure in saying, ‘I’ll bake!’
Vypredané
27,08 € 28,50 €

Kuchárske knihy v kategórii sladká kuchyňas sa venujú receptom, technikám a histórii prípravy dezertov, koláčov, zákuskov a ďalších sladkých jedál. Tieto knihy sú určené pre kuchárov, pekárov, cukrárov, nadšencov pečenia a všetkých, ktorí majú záujem o vytváranie lahodných sladkostí.

V knihách zameraných na sladkú kuchyňu nájdete rôzne typy receptov a postupov, ktoré vám umožnia pripraviť rôzne dezerty. Od jednoduchých a rýchlych receptov pre začiatočníkov až po zložitejšie a zdobené koláče pre skúsených cukrárov. Tieto knihy často obsahujú nápady na originálne kombinácie prísad, techniky zdobenia a tipy na skladovanie a servírovanie sladkých jedál.

V literatúre o sladkej kuchyni sa tiež často nachádzajú informácie o histórii jednotlivých receptov a tradíciách spojených s rôznymi dezertmi z rôznych krajín. Okrem toho sa môžete dozvedieť o rôznych surovinách používaných v sladkej kuchyni a ich vplyve na chuť a textúru jedál.