! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Najnovšie - Knihy - Stolovanie, rady do kuchyne strana 2 z 2

Partiszervezés mesterfokon


Bridget Jones jól ismert étkezési szakíró, aki eddig már 50-nél is több kötete írt. Számos színvonalas szakácsmagazin állandó szerzője, más fontos kiadványokban pedig szaktanácsadóként szerepelt. A szerző úgy véli, hogy az egyszerű, de ihletett ételek, valamint sok szervezés a természetes és sikeres összejövetelek titka. A Partiszervezés mesterfokon hasznos útmutató a vendéglátáshoz, segítségével az összejöveteleink remekül sikerülhetnek.
Vypredané
16,63 € 17,50 €

Kategória literatúry stolovanie, rady do kuchyne vám prináša knihy a publikácie plné užitočných rád, tipov a inšpirácie pre perfektné pohostenie a dokonalú atmosféru pri stole.

Naše knihy o stolovaní a radách do kuchyne vás prevedú svetom hostiteľstva a naučia vás, ako správne pripraviť stôl, vybrať správne jedlá a nápoje, a vytvoriť pohodlnú a príjemnú atmosféru pre vašich hostí. Získate praktické rady na aranžovanie stola, výber servírovacieho riadu, kombináciu farieb a dekorácie, aby váš stôl vynikal eleganciou a štýlom.

Okrem toho vám naše knihy poskytnú rady a tipy do kuchyne, ktoré vám pomôžu zdokonaliť vaše kulinárske schopnosti. Naučíte sa správne techniky prípravy jedál, šikovné triky, a získate nápady na jednoduché a rýchle recepty, ktoré ohromia vašich hostí.