! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Stolovanie, rady do kuchyne strana 2 z 2

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Balans na tanieri (-90%)


100-stranová publikácia plná nápaditých zdravých receptov a zaujímavého čítania. * Dopriať si koláčiky a nemať pri tom výčitky svedomia? So zdravými koláčikmi upečenými podľa našich receptov žiadny problém! A pritom chutia vynikajúco! * Dozviete sa o u nás neznámych a pri tom veľmi výživných a chutných ajurvédskych potravinách, môžete si pripraviť ajurvédske menu. * K tomu bezlepkové koláčiky, inšpirácie na jedlá s bylinkami, recepty na chutné nátierky, sladké aj slané jedlá s tekvicou. * Naučíte sa pripraviť si domáci jogurt, ktorý je oveľa výživnejší ako ten kupovaný. K tomu, samozrejme, patria aj recepty s jeho využitím. * Môžete vyskúšať jedlá z vybraných ingrediencií, ktoré vám zaručia dobrú náladu. S dobrou chuťou bude váš deň hneď krajší. Vyskúšajte!
Vypredané
0,50 € 5,00 €

dostupné aj ako:


Kategória literatúry stolovanie, rady do kuchyne vám prináša knihy a publikácie plné užitočných rád, tipov a inšpirácie pre perfektné pohostenie a dokonalú atmosféru pri stole.

Naše knihy o stolovaní a radách do kuchyne vás prevedú svetom hostiteľstva a naučia vás, ako správne pripraviť stôl, vybrať správne jedlá a nápoje, a vytvoriť pohodlnú a príjemnú atmosféru pre vašich hostí. Získate praktické rady na aranžovanie stola, výber servírovacieho riadu, kombináciu farieb a dekorácie, aby váš stôl vynikal eleganciou a štýlom.

Okrem toho vám naše knihy poskytnú rady a tipy do kuchyne, ktoré vám pomôžu zdokonaliť vaše kulinárske schopnosti. Naučíte sa správne techniky prípravy jedál, šikovné triky, a získate nápady na jednoduché a rýchle recepty, ktoré ohromia vašich hostí.