! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Duchovný rozvoj strana 43 z 44

  • 5 /5

Síla myšlenky


Významný duchovný učiteľ, pôvodom z Bulharska, žijúci vo Francúzsku (1900-1986), v tomto spise učí, že človek má moc sám si formovať nielen prítomnosť, ale aj budúcnosť. Aivanhov veril, že zmyslom ľudského života je približovať sa stavu Božstva a neustále sa duchovne aj mravne zdokonaľovať.
Vypredané
7,98 € 8,40 €

Dotkni sa ma


Nová skautská publikácia o duchovnom programe v skautingu Tvorbe programu a osobnému rozvoju sa venuje viacero príručiek, problematiku duchovného rozvoja však rozoberajú len okrajovo. Publikácia Dotkni sa ma toto vákuum veľmi dobre vypĺňa. Známy skautský kňaz Andrej Legutky v nej čitateľovi predostiera zamyslenia o skautskom zákone a jeho uplatňovaní v situáciách každodenného života. Mnohokrát čerpá zo svojich zážitkov, ktoré podáva skvelým, jemu vlastným humorom. Na zamyslenia výborne nadväzujú programové aktivity z pera Martiny Boratkovej. Tvorcovia duchovných aktivít, skúsení i nováčikovia, určite ocenia desiatku neošúchaných námetov aj metodické pokyny, ako ich pripraviť, ako tú-ktorú aktivitu viesť, kam ju smerovať, o čom s deťmi diskutovať a ako ju ukončiť. Druhú časť knihy tvorí skautská krížová cesta. Jej štrnásť zamyslení sa dotýka priamo aktuálnych problémov, ktoré prináša súčasný životný štýl, známy väčšine mladých ľudí. Cesta nájde uplatnenie nielen v zboroch, ktoré túto pobožnosť zvyknú organizovať každoročne, ale aj v tých, ktoré o niečom podobnom zatiaľ iba uvažujú. Kniha patrí do rúk predovšetkým vodcom a radcom, ktorí hľadajú spôsob, ako prostredníctvom skautského programu rozvíjať i duchovný rozmer človeka. Všeobecne platné etické princípy a schopnosť autorov citlivo vnímať, hlboko vidieť a zrozumiteľne podať myšlienky z bežného života - to sú kvality tejto knihy, ktorá bude blízka aj v oddieloch s členmi bez vyznania.
Vypredané
4,75 € 5,00 €

Nemocné ego, nejrozšířenější choroba


Nositelem štěstí, radosti, úspěchu i uznání a úcty je harmonické soužití s okolním světem bez negativních emocí.
Vypredané
6,91 € 7,27 €

Lacná kniha Nemocné ego, nejrozšířenější choroba (-50%)


Nositelem štěstí, radosti, úspěchu i uznání a úcty je harmonické soužití s okolním světem bez negativních emocí.
Vypredané
3,64 € 7,27 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Síla myšlenky (-90%)


Významný duchovný učiteľ, pôvodom z Bulharska, žijúci vo Francúzsku (1900-1986), v tomto spise učí, že človek má moc sám si formovať nielen prítomnosť, ale aj budúcnosť. Aivanhov veril, že zmyslom ľudského života je približovať sa stavu Božstva a neustále sa duchovne aj mravne zdokonaľovať.
Vypredané
0,84 € 8,40 €

dostupné aj ako:

Ask and It is Given


Esther and Jerry Hicks' first book presenting the teachings of the non-physical entity Abraham has drawn an extraordinary collection of endorsements from people keen to draw attention to the message that Abraham has to convey. Endorsements have been received from Neale Donald Walsch, John Gray, Wayne Dyer, Louise L. Hay, Jack Canfield and Christine Northrup. This book explains how our relationships, health issues, finances, career concerns are influenced by the Universal laws that govern our time/space reality and describes powerful processes that will help people manifest their desires and live the fulfilling life you deserve.
Vypredané
15,68 € 16,50 €

Čchi-kung čung-jüan - Lékařský aspekt čchi - kungu


Čchi-kung je staré čínske umenie ozdravenia a autoregulácie metódou energeticko-informačnej výmeny s okolitým svetom a vesmírom. Táto kniha sa zaoberá liečivými aspektami tohto systému. Pojednáva o liečení s pomocou telesného dýchania, regulácii orgánových funkcií, stravovaní i sexe. Učí, ako správne cvičiť, a prináša rozhovory s tými, ktorým čchi-kung výrazne pomohol.
Vypredané
9,12 € 9,60 €

Tulákem pro Krista


Skoro polovinu života strávila Corrie ten Boom cestováním po celé zeměkouli, spala v tisíci různých postelí, všechny své věci měla jen po kufrech, a to všechno proto, aby naplnila své poslání: říci lidem po celém světě, že Ježíš Kristus je živý. Svými zkušenostmi z koncentračního tábora, kde zahynuli všichni ostatní členové její rodiny, byla předurčena, aby nesla zvěst o odpuštění. O odpuštění, k němuž člověk sám nemá sílu.
Vypredané
7,99 € 8,41 €

Strom poznání dobrého a zlého


Významný duchovný učiteľ a filozof, pôvodom z Bulharska, pôsobiaci vo Francúzsku, žijúci v r. 1900-1986. V tejto knihe sa snaží zodpovedať otázku zla vo vesmíre. Táto odpoveď sa skrýva nie vo vysvetleniach, ale v metódach prístupu. Zlo je vonkajšou aj vnútornou realitou. Zlo je zbytočné premáhať - treba ho ovládať a premeniť.
Vypredané
5,51 € 5,80 €

Lacná kniha Strom poznání dobrého a zlého (-70%)


Významný duchovný učiteľ a filozof, pôvodom z Bulharska, pôsobiaci vo Francúzsku, žijúci v r. 1900-1986. V tejto knihe sa snaží zodpovedať otázku zla vo vesmíre. Táto odpoveď sa skrýva nie vo vysvetleniach, ale v metódach prístupu. Zlo je vonkajšou aj vnútornou realitou. Zlo je zbytočné premáhať - treba ho ovládať a premeniť.
Vypredané
1,74 € 5,80 €

dostupné aj ako:

The Mastery Of Love


In The Mastery of Love, don Miguel Ruiz illuminates the fear-based beliefs and assumptions that undermine love and lead to suffering and drama in our relationships. Using insightful stories to bring his message to life, Ruiz shows us how to heal our emotional wounds, recover the freedom and joy that are our birthright, and restore the spirit of playfulness that is vital to loving relationships. The Mastery of Love includes: - Why "domestication" and the "image of perfection" lead to self-rejection - The war of control that slowly destroys most relationships - Why we hunt for love in others, and how to capture the love inside us - How to finally accept and forgive ourselves and others"Happiness can only come from inside of you and is the result of your love. When you are aware that no one else can make you happy, and that happiness is the result of your love, this becomes the greatest mastery of the Toltec: the Mastery of Love." -- don Miguel Ruiz
Vypredané
17,09 € 17,99 €

The Four Agreements


Identifies four self-limiting beliefs that impede one's experience of freedom, true happiness, and love.
Vypredané
12,76 € 13,43 €

Iluze


Táto kniha bude pre každého znamenať niečo iné: zábavný príbeh o zázrakoch na mihotavom plátne tohto sveta... znepokojujúca kniha o skutočnosti a zdaní skutočného... zvláštny pohľad na to, ako by mnohí z nás mohli žiť a ako niektorí z nás žijú. Je to kniha o mystickom dobrodružstve dvoch letcov. Pre vás môže byť užitočným podnetom a možno aj zmení váš život.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Štyri dohody


V Štyroch dohodách odhaľuje don Miguel Ruiz zdroj obmedzujúcich názorov, ktoré nás pripravujú o radosť a vedú k zbytočnému utrpeniu. Štyti dohody, založené na starej toltéckej múdrosti, ponúkajú silný kód chovania, ktorý dokáže rýchle promeniť náš život na nové prežívanie slobody, skutočného šťastia a lásky.
Vypredané
8,84 € 9,31 €

Spoznaj svoj cieľ


Populárna česká autorka rozpráva o tom, ako si každý z nás sám utvára svoju realitu, ako vznikajú rôzne problémy, čo sa skrýva za chorobami, ako dosiahnuť to, po čom túžime, a naopak sa vyhnúť tomu, čo nechceme... Ako aj v iných svojich knihách, stavia na rôznych príkladoch a príbehoch zo života, zo svoje praxe duchovnej poradkyne. Prevezmite zodpovednosť za svoj život a uvidíte, že bude oveľa lepší aj zábavnejší! Úryvok: Neraz zvykneme počúvať: „na to som už stará/ý“, „to už nie je pre mňa“, alebo prípadne „na mne už nezáleží“… Niektorí ľudia odmietajú všetky zmeny k lepšiemu vo svojom živote tak dôsledne, že sa úplne znehybnia. Poniektorí sa stanú chodiacimi mŕtvolami, bez zmyslu a možnosti čokoľvek dosiahnuť. Každá prežitá sekunda v našom živote má vplyv na to, akým spôsobom a kedy zomrieme. U starých ľudí, ktorí sa už nemôžu dostatočne hýbať, a to z akéhokoľvek dôvodu, sa to isté deje aj v ich mozgu. Čo sa odohráva v našom mozgu, zhmotní sa v našom tele. Skrátka a dobre, nemôžu sa vo svojom živote pohnúť. Už neveria, že môžu niečo zmeniť, chýba im motivácia a chuť čokoľvek s tým urobiť. Nestane sa to však zo dňa na deň, ale postupne počas života tým, že nič neriešime, až máme pocit, že to skutočne nejde, a vzdáme to. Všetko, čo vo svojom živote stratíme, môžeme väčšinou nejako obnoviť. Iba jediné nie, a to je čas, ktorý nenávratne strácame tým, že nerobíme to, čo chceme, prípadne nerobíme nič, čo by nám umožnilo ďalej sa vyvíjať.
Vypredané
8,17 € 8,60 €

Bízz magadban!


Szórakoztató motivációs kézikönyv, amely könnyed humorral és vicces karikatúrákkal illusztrálva ötvözi a pszichológia és a gazdaságtan tanításait a nagy bölcselők gondolataival. A Bízz magadban! című könyv 15 éves kortól 99 éves korig nyújt hasznos tanácsokat, a legszélesebb olvasóközönségnek. Azoknak, akik konfliktushelyzetben vannak, és kiutat keresnek belőle. Azoknak, akik boldogabban, elégedettebben, sikeresebben szeretnének élni. És azoknak is, akik egyszerűen csak egy könnyed, szórakoztató olvasmányra vágynak.
Vypredané
10,93 € 11,50 €

Mnich, který prodal své Ferrari


Duchovní příběh o naplnění snů a směřování k životním cílům Mnich, který prodal svoje Ferrari je příběh o prominentním právníkovi Julianu Mantlovi. Hektický životní styl jej přivedl na pokraj smrti, když v přeplněné soudní síni utrpěl infarkt. Jeh o fyzický kolaps je následován krizí duchovní, která jej donutí vážně se zamyslet nad neutěšeným stavem svého života a vydat se hledat odpovědi na nejdůležitější otázky lidského bytí. Vydává se na cestu do oblasti obydlené lidmi, kteří vyznávají pras tarou východní kulturu. Tam se mu podaří objevit nesmírně účinný systém využití možností vlastního vědomí, těla i ducha, a naučí se prožívat život se zaujetím, smysluplně a v pokoji. Příběh plný inspirace spojuje duchovní moudrost východu se zásadami dosažení úspěchu, které učí západ, a krok za krokem nás provází na cestě k životu vyrovnanému, plnému radosti a hojnosti.
Vypredané
9,78 € 10,29 €

200 inspirujících příběhů


Mnoho let přicházeli lidé za Edgarem Caycem, aby jim poradil. Duchovní pravdy obsažené v jeho výkladech mnohým nejenom pomohly s jejich konkrétními potížemi, ale rovněž je inspirovaly k tomu, aby se na svět začali dívat novýma očima a aby přehodnotili dosavadní způsob svého uvažování.
Vypredané
8,44 € 8,88 €

Léčivé myšlenky pro ustarená srdce


Trápí tě starosti? Čas od času přicházejí do života každého z nás. Je tu však důvod k naději – tato knížečka nabízí několik jednoduchých kroků, které mohou zmírnit bolest a přinést uzdravení a pokoj do tvého života. Chce tě inspirovat a ukázat cestu k lepším dnům.
Vypredané
2,19 € 2,30 €

Kategória "Duchovný rozvoj" zahŕňa knihy a zdroje, ktoré sa zaoberajú hlbšími aspektmi ľudskej existencie a rozvoja. Tieto materiály sa zameriavajú na posilňovanie duchovného povedomia, hľadanie zmyslu života a rozvoj osobného vzťahu k duchovným hodnotám. 

Kategória duchovného rozvoja je zameraná na objavovanie hlbších aspektov ľudskej bytosti a hľadanie zmyslu života. Tu nájdete knihy a zdroje, ktoré vás inšpirujú k hlbšiemu sebapoznaniu, duchovnej pohode a rastu. Táto kategória obsahuje diela týkajúce sa rôznych náboženstiev, duchovných tradícií, meditácie, filozofie a duchovného vývoja. Tu nájdete podnety na zvýšenie svojho duchovného povedomia a hľadanie harmónie vo vnútri seba.