! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Motivačná literatúra strana 218 z 226

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Mare Nostrum (-90%)


Těžištěm publikace Mare Nostrum Za tajemství Středozemního moře jsou reportáže z deseti zemí středomořského a černomořského geografického prostoru: Malty, Tuniska, Francie, Řecka, Turecka, Chorvatska, Slovinska, Ukrajiny, Kypru a Izraele. Vznikly v letech 2008-2011 v rámci projektu Mare Nostrum navazujícího na vydání publikace Thalassa Evropou v kapce vody (NV 2007). Stejně jako v Thalasse, také v publikaci Mare Nostrum doplňují reportáže ze Středomoří a Černomoří i kapitoly z Česka. Kromě t oho zde najdete témata spojená i se Slovenskem, Polskem a Německem. Kniha Mare Nostrum je určena všem, kteří se zajímají o přírodu, mořskou i sladkovodní faunu, cestování, historii, potápění, podvodní archeologii či fotografování pod vodou.
Vypredané
1,22 € 12,20 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Ako dosiahnuť to, čo chcete (-90%)


Je to večná dilema. Ako presvedčiť iných, aby chceli to isté, čo vy? Nuž áno. Svet je jeden obrovský rokovací stôl a či sa vám to páči, alebo nie, vy za ním sedíte tiež. Pri každom vašom kontakte s inými ľuďmi dochádza k vyjednávaniu. Nezáleží na tom, či je to vaša drahá polovička, šéf, bankový úradník, právnik alebo váš najlepší priateľ. Skutočnosť, ako pri týchto stretnutiach obstojíte, určí, či tým získate, alebo stratíte. My vám teraz ponúkame spôsob, vďaka ktorému dokážete pre seba z každého vyjednávania vyťažiť maximum.
Vypredané
1,19 € 11,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Objavte svoj vnútorný pokoj (-90%)


Pokoj a šťastie sú teraz na dosah, a to oveľa bližšie než si myslíte. Stačí ak urobíte jednoduchý, ale podstatný krok k prítomnosti, nájsť veci, na ktoré sa treba sústrediť, efektivitu a jasnosť vo všetkom, čo robíte. Mindfulness jednoducho a ľahko prevedie čitateľov návodmi, tipmi a trikmi ako nájsť pokoj práve teraz bez väčšej námahy. Žiadne odborné výrazy, žiadne náboženstvá, žiadne otázky new age, len prostý návod ako byť šťastný. Oli Doyle je známy tým, že mindfulness učí priamo, bez vaty. Jeho stránka www.peacethroughmindfulness.com.au ponúka praktický návod ako pomôcť čitateľom rýchlo prehĺbiť ich schopnosti. Pre všetkých, kto hľadajú jednoduchého a praktického radcu ako žiť všímavo, je táto kniha nutnosťou.
Vypredané
0,89 € 8,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Promrhané dny (-90%)


Máte občas chuť někoho poslat do... ? A bojíte se to udělat? Máte pocit, že ostatním vychází vše lépe? Jiní lidé jsou šťastnější než vy a mají v životě více? Chcete něco změnit a nemůžete se k činům dokopat? Chcete být úspěšní? Tato kniha vás nebude litovat, nebude vám říkat, že vše bude dobré a nakonec se vše vyřeší. Naopak vám ukáže skutečnost. V mnoha ohledech totiž škodíme sami sobě. Ale pomůže vám! Ukáže vám totiž kroky, kterými opravdu budete moci změnit svůj život a posunout ho k lepšímu. Bez zbytečných řečí, ale popravdě a otevřeně. Autor bestsellerů, Tomáš Kosačík, v ní popisuje jak pomůže během několika kroků naprosto převrátit váš život. Jak nemá smysl některé věci vůbec řešit, nemáme si brát názory jiných k tělu, být občas sobci, jak získat naději, nový cíl a splnit si sny. V této knize najdete myšlenky, které vám můžou pomoci ke změně: - Nežij život nápojového automatu - Když ucítíš foukat vítr... - Limity jsou jen v naší hlavě - Energetičtí upíři ve vašem životě - Vztahy, které tvoří náš život - Život jako jízda na horské dráze - 6 kroků k vyššímu sebevědomí A další desítky kapitol nejen o Vás. "Napsal jsem tu nejosobnější a nejvíce otevřenou knihu, ve svém životě, kterou bych chtěl sám číst", říká autor knihy. Tomáš Kosačík neboli Břicháč Tom patří s prodejem přes 300 tisíc výtisků k nejoblíbenějším českým autorům. Jeho knihy pomohly už tisícům lidí změnit život k lepšímu.
Vypredané
1,64 € 16,40 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Umenie vystupovať (-90%)


Zvládli ste nejakú vyčerpávajúcu situáciu (pracovný pohovor, vystúpenie na verejnosti či náročný rozhovor), no okamžite ste si zaželali, aby ste sa s ňou mohli popasovať ešte raz a lepšie? Vo chvíľach, keď by sme mali byť úprimní a rozhodní, sa neraz správame falošne a bezmocne. K najväčším životným prekážkam často pristupujeme so strachom, prekonávame ich s úzkosťou a neskôr svoje konanie ľutujeme. Ak získame prístup k osobnej moci, prestaneme sa trápiť tým, aký dojem robíme na iných, a namiesto toho upravíme dojem, aký už istý čas robíme na seba. Autorka nás naučí, že pomocou jednoduchých metód sa môžeme oslobodiť od strachu, podarí sa nám podať najvyšší možný výkon, nadviazať kontakt s ostatnými a obdariť ich mocou, vďaka ktorej dosiahnu rovnaký úspech. Kniha Umenie vystupovať je napísaná na vysokej odbornej úrovni, zato však s vášňou a prístupne. Obsahuje množstvo príbehov ľudí, ktorí sa naučili dosahovať úspech v stresujúcich situáciách, ktoré im kedysi naháňali strach. Čitateľ sa naučí pristupovať k najväčším výzvam so sebavedomím, nie so strachom, a spomínať na ne s pocitom uspokojenia, nie s ľútosťou.
Vypredané
1,39 € 13,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Umenie ticha (TED) (-90%)


Prečítajte si nečakané vyznanie uznávaného novinára a cestovateľa o tom, že ticho môže byť jedinečným dobrodružstvom. Pico Iyer prežil svoj život cestovaním po celom svete - od Veľkonočných ostrovov cez Etiópiu, Kubu až po Kátmandú - a písaním o svojich cestách. V tejto knihe sa paradoxne venuje svojej radosti z pokoja a ticha, na ktorú ho upozornil svetoznámy pesničkár Leonard Cohen. "V určitom bode všetky horizontálne cesty celého sveta prestanú dávať zmysel a vy už nebudete túžiť ísť hlbšie, zažívať výzvy a nečakané okamihy, pretože pohyb je najdôležitejší v pokoji. V dobe rýchlosti som si uvedomil, že nič nemôže byť lepšie než spomaliť. V dobre ruchu nemôže byť nič drahšie ako pozornosť. A v dobe neustáleho pohybu nie je nič naliehavejšie než potreba sedieť v tichu." Ponorte sa do ticha a nájdite nový vzťah k svetu tak, že sa od neho odstrihnete.
Vypredané
1,09 € 10,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Proroctvo bohatého otca (-90%)


Ako tvrdí autor tejto knihy, najväčší krach trhu s cennými papiermi v dejinách ľudstva môžeme očakávať už onedlho! Milióny ľudí sú dnes závislí od svojich penzií a iných príjmov v dôchodku. V súčasnosti si musia ľudia sami plánovať, ako naložia so svojimi financiami, aby mali v dôchodku z čoho žiť. Zamestnaný človek sa musí naučiť, ako investovať na trhu cenných papierov a zveriť mu do rúk svoju finančnú budúcnosť. Bohatý otec Roberta Kiyosakiho poukázal na obrovské trhliny v zákone o dôchodkovom zabezpečení a predpovedal jeho znepokojivé dôsledky už pred vyše tridsiatimi rokmi. Podielové fondy sú podfinancované alebo prázdne, a podľa proroctva bohatého otca práve penzijné plány a ľudia, ktorí si pravidelne odkladajú peniaze na svoje účty v penzijných fondoch, spôsobia najväčší burzový krach v dejinách ľudstva. V tejto knihe sa dočítate o páde najväčších spoločností, o tom, ako ľudia, ktorí sa spoliehali na svoje dôchodkové plány, prišli takmer o všetky svoje úspory, o ďalších spoločnostiach, ktoré sa rútia dole, ale aj o tom, že to najhoršie má ešte len prísť! Je najvyšší čas začať sa finančne vzdelávať, pretože proroctvo bohatého otca sa začína napĺňať. „Táto kniha je o nových možnostiach, o tom, ako si zvoliť nový smer a vybrať si novú finančnú budúcnosť,“ hovorí autor Robert Kiyosaki, ktorý svojimi knihami oslovil už desiatky miliónov ľudí v mnohých krajinách sveta a zmenil ich spôsob uvažovania o peniazoch. Svojím pohľadom na peniaze a investovanie, ktorý často stojí v protiklade s konvenčnými názormi, získal povesť priameho, až drzého, zato odvážneho človeka. Na celom svete je považovaný za vášnivého obhajcu a zástancu finančného vzdelávania.
Vypredané
1,09 € 10,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Prvý dojem (TED) (-90%)


Zábavný a hravý pohľad na význam prvého dojmu - v umení i živote - prináša uznávaný autor knižných obálok Chip Kidd. Prvé dojmy sú najdôležitejšie. Určujú, či niečo vynikne, nakoľko nás to zaujme, či si to kúpime i to, ako sa cítime. Autor sa v tejto knihe venuje prvým dojmom v rôznych oblastiach. Kidd nám predstavuje svoj názor na každodenné dizajny, odhaľuje tie dobré, zlé, absurdné i geniálne tak, ako to môže spraviť len niekto s trénovaným kritickým okom. Či už ide o štýl vašich ranných novín, o bankomat; o knihy, ktoré si prezeráte; o smartfóny, s ktorými sa hráte; alebo o obal čokoládových tyčiniek, ktorými sa večer odmeňujete. Kidd odhaľuje tajomstvá v pozadí každého jedného dizajnérskeho rozhodnutia so zdravou dávkou humoru a profesionality. Kniha Prvý dojem je vyznaním lásky dizajnu, odhalením neviditeľnej krásy a zrady v jednoduchých rozhodnutiach - takých, ktoré si nikto z nás neuvedomuje. S každým novým faktom autor dokazuje, nakoľko je prvý dojem dôležitý pri našom vnímaní sveta.
Vypredané
1,09 € 10,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Premena + CD (-90%)


Mením seba - mením svet (+Bonus CD Premena - kompilácia k jednotlivým kapitolám. Dlhoočakávaný knižný debut predstaviteľa slovenského uvedomelého hip-hopu, ktorý prešiel vo svojom živote výraznou sebapremenou. Podnetom k napísaniu tejto knihy bola častá otázka okolia: „Suve, čo sa stalo, že si sa zmenil?“ Kniha je rozdelená do troch ucelených a zároveň prepojených častí: chronologickú, tématickú a transcendentálnu. Postupným čítaním cez dejovú gradáciu čitateľ povzdvihuje svoje vnímanie a uvedomenie spolu s vývojom samotnej knihy. Titul je rozdelený na tri rôzne úrovne vedomia. Uplynulo 100 rokov od vydania literárneho diela Franza Kafku Premena. Suve prichádza so svojím debutom s rovnomenným názvom, avšak s odlišným obsahom a záverom, že Premena stála pokračuje, deje sa celú večnosť a je jediná nemenná vec, ktorá existuje... Kniha obsahuje hudobné CD, ktoré dotvára jednotlivé kapitoly knihy.
Vypredané
1,59 € 15,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Tak se přání stávají skutečností (-90%)


Mezinárodně uznávaná spirituální učitelka Laura Day vás prostřednictvím této knihy naučí, jak být úspěšný v každé oblasti svého života. Její rady vám krok za krokem pomohou rozvinout schopnosti, které mají úžasnou moc a dovedou změnit váš život. Autorka, která tyto nástroje uvádí v život, sama zažila, že dokážou přinést úspěch, zdraví a bohatství a skutečně vytvořit v životě člověka zázračnou proměnu. Vaše sny se stanou skutečností. Laura Day ví, že je to opravdu možné a prozradí vám, jak na to.
Vypredané
1,37 € 13,70 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Síla myšlenky (-90%)


Významný duchovný učiteľ, pôvodom z Bulharska, žijúci vo Francúzsku (1900-1986), v tomto spise učí, že človek má moc sám si formovať nielen prítomnosť, ale aj budúcnosť. Aivanhov veril, že zmyslom ľudského života je približovať sa stavu Božstva a neustále sa duchovne aj mravne zdokonaľovať.
Vypredané
0,84 € 8,40 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Sila srdca (-90%)


Žijete v súlade so svojím predurčením? Nasledujete svoje sny a napĺňate zmysel vlastného života? Touto nádhernou, duchovne ladenou knižkou vás budú sprevádzať osemnásti najväčší svetoví duchovní myslitelia, spisovatelia a vedci. V takejto nebývalej zostave vám odhalia, ako objavíte a naplníte svoj najvyšší potenciál. Autora tejto knihy Baptistu de Papeho ešte ako mladého právnika ochromovala úzkosť, až kým nemal mimoriadny zážitok, ktorý ho povolal skúmať neuveriteľnú silu srdca a ako nás môže doviesť k životu, ktorý nám bol súdený od narodenia. De Pape sa ako hľadajúci vydal na odyseu po celom svete, počas ktorej sa zhováral s osemnástimi ikonickými postavami vrátane osobností, ako je Maya Angelouová, Deepak Chopra, Paulo Coelho, Jane Goodallová, Eckhart Tolle a Gary Zukav. Títo ideoví vodcovia svojimi osobnými príbehmi a prenikavými postrehmi spoluvytvárali s de Papem tohto inšpirujúceho sprievodcu o tom, ako získať prístup k nevyčerpateľnej láske a múdrosti srdca – a rozvinúť vlastnú autentickú silu. Srdce nie je iba telesný orgán. Je mu vlastná inteligencia, ktorá ďaleko presahuje inteligenciu mysle. Na týchto stránkach sa dozviete, ako využívať múdrosť srdca na transformáciu svojich názorov o peniazoch a úspechu, zdraví a šťastí, vzťahoch a spoločnosti. Cvičenia všímavosti a rozjímania vám pomôžu aktivovať osobitné schopnosti srdca vrátane intuície, zámeru, vďačnosti, odpustenia a milujúcej láskavosti. Tieto nezabudnuteľné poučenia od najväčších svetových učiteľov vás budú inšpirovať pri objavovaní vlastných skrytých talentov, počúvaní vnútorného hlasu, nachádzaní zmyslu vo všetkom, čo sa deje, a napĺňaní najvyššieho zmyslu života.
Vypredané
1,39 € 13,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Sila v nás (-90%)


Jim Doty vyrastal v chudobnej rodine. Otec bol alkoholik a matka trpela depresiami. Dnes je riaditeľom prestížneho Centra pre vzdelávanie a výskum súcitu a altruizmu (CCARE) na Stanfordovej univerzite. Medzi zakladateľov centra patrí aj dalajláma. Keď mal Jim dvanásť rokov a jeho život bol v slepej uličke, vošiel do obchodu s kúzelníckymi potrebami, kde stretol Ruth, staršiu pani, ktorá ho naučila sériu cvičení na zmiernenie utrpenia a pretavenie túžob na skutočnosť. Požiadala ho, aby mal otvorené srdce a naučil túto techniku ďalších ľudí. Práve Ruth mu po prvý raz ukázala jedinečný vzťah medzi mozgom a srdcom. Vďaka Ruthiným cvičeniam autor dosiahol neuveriteľné výsledky. Získal moc a bohatstvo, ktoré si ako dvanásťročný nevedel predstaviť. Zanedbal však Ruthinu najdôležitejšiu lekciu a neotvoril srdce. Malo to preňho zničujúce následky, ale až vtedy si uvedomil, čo sa ho Ruth usilovala naučiť. Táto knižka je memoárom, popularizačno-vedeckou publikáciou, motivačnou literatúrou aj praktickou príručkou. Ukazuje, ako môžeme od základu zmeniť svoj život, ak najprv zmeníme svoje myslenie a srdcia.
Vypredané
1,29 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Cesta k vnitřní síle (-90%)


To všechno můžete mít. Cokoli si usmyslíte, můžete také USKUTEČNIT. Tu neuvěřitelnou, netušenou a nesmírně mocnou sílu schopnou doslova měnit svět má totiž každý z nás ve své vlastní hlavě. Nevěříte? Jmenuje se MYŠLENKA. Stačí ji jenom začít používat. Jak ale na to a jak to vlastně funguje? To vám srozumitelně vyloží a krok za krokem vás povede autorka téhle neobyčejné knížky, založené na nejnovějších poznatcích o kvantové fyzice a lidské mysli. Přesvědčovat vás nemusí. Přesvědčíte se sami. Všechny návody a techniky si snadno vyzkoušíte v praxi. "Jsme takoví, jaké jsou naše myšlenky," prohlašuje Barbara Berger. "Co si do života přivoláme, to máme." Kdo nevěří, ať to zkusí. Je to přece jen na nás…
Vypredané
1,15 € 11,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Lepšie žiť, menej mínať (-90%)


Cesta k lepšiemu životu Mali ste už niekedy pocit, že život a financie sa vám vymkli spod kontroly? Chceli by ste sa pozbierať, ale neviete, ako dať dokopy kúsky svojho neusporiadaného života? Možno vôbec dosiahnuť v živote rovnováhu? Odpoveď znie jednoznačne: áno. Ruth Soukopová vie veľmi dobre, ako ťažko sa žije, keď má človek chaos v živote a vo financiách. Ponúka vám vlastné skúsenosti, biblické pravdy a praktické návody, ktoré vás môžu motivovať, aby ste urobili zmeny smerujúce k dosiahnutiu osobných cieľov, spokojného domova a správne nastaveného rodinného rozpočtu. Aby ste viedli život, po akom ste vždy túžili - spokojný! Pomôže vám s priam krutou úprimnosťou a múdrosťou niekoho, kto to všetko prežil na vlastnej koži. o Prekonajte ničivý pocit, že vám vždy niečo chýba, a naučte sa byť spokojní. oPrestaňte sa naháňať, spravte pár drobných úprav v dennom režime a budete mať oveľa viac času. o Nebuďte už obeťou peňazí. Nastavte si správne rozpočet a niekoľkými zmenami v nakupovacích návykoch znížite o polovicu výdavky na stravu. o Vneste poriadok do svojho rozhádzaného života a predostrite šikovný rozvrh upratovania pre celú rodinu. o Vytvorte si plán, ako dať iným najavo, že ste so svojím životom spokojní, a naplní vás dlhotrvajúca radosť.
Vypredané
1,19 € 11,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kryon 13 - Rekalibrace lidstva (-90%)


Třináctka se v numerologii často vysvětluje jako přerod, obrození, nový směr vývoje. Rekalibrace zase naznačuje nové nastavení, přeladění… no prostě naprostou revoluci. Připravte se, čekají na vás zásadní změny pohledu i existence. V této knize se dozvíte o těch nejzásadnějších změnách, kterými musíme projít, abychom mohli překročit stará omezení a stát se novým člověkem s lépe fungující DNA. Budeme moci žít déle, zdravěji a hlavně lépe. Je možné, že už touto rekalibrací osobně procházíte a divíte se, co se to s vámi, vaším životem a také tělem děje – gratulujeme, přecházíte na další úroveň. A v této knize se dočtete, co vás ještě čeká, než se zcela „přenastavíte“ a budete si moci lépe užít všech výhod, které z ní vyplývají… Obsah 1.Úvod – Lee Carroll 2.Rekalibrace lidské bytosti 3.Rekalibrace vědění 4.Zkušenost s channelingem 5.Rekalibrace vesmíru 6.Rekalibrace temnoty a světla 7.Rekalibrace „měli bychom“ 8.Rekalibrace svobodné volby 9.Rekalibrace Gaii 10.Rekalibrace sebe – část první 11.Rekalibrace sebe – část druhá 12.Rekalibrace sebe – část třetí 13.Rekalibrace krystalické mřížky 14.Těžko uchopitelná Akáša 15.Tři větry 16.Závěrečné myšlenky
Vypredané
1,65 € 16,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Buďte štastní i v těžkých dobách (-90%)


Spokojení lidé jsou vnímavější a pozornější, jsou lepšími partnery, přáteli i zaměstnanci. Utrápení lidé se zajímají jen o sebe a ostatním berou energii. Štěstí netkví v tom, co nám osud nadělí, ale v našem postoji k sobě samému a k životním událoste m. Prvním krokem k vyrovnané existenci je přijmout to, co máme, nečekat a nesnít o tom, že budeme šťastní teprve až se něco stane. Andrew Matthews dokazuje, že člověk může dosáhnout štěstí za všech okolností, v každém okamžiku, už předtím, než se m u podaří zhubnout, než najde ideálního partnera nebo získá vysněné zaměstnání.
Vypredané
1,17 € 11,70 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Vesmírne pravidlá (-90%)


"Učíme sa fyzikálne, matematické, chemické, prírodné, a neviem ešte aké, zákonitosti. No tie najdôležitejšie – vesmírne, pre oblasť planéty Zem, ktorých znalosť by nás oslobodila od utrpenia, nás neučia." Pavel „Hirax“ Baričák Návod na použitie knihy: Milý čitateľ, návod na použitie tejto láskyplnej knižočky je jednoduchý: precíť svoj stav mysle a tela, náhodne otvor a čítaj. Čo sa ti dostane do očí duše, to si tichučko vlož do srdca a počas dňa si to nenásilne pripomínaj. Nepochybuj o tom, že ak semienko obsahujúce neobyčajnú liečivú moc budeš polievať, chytí sa a prinesie ti obrovskú úrodu. V podobe pokoja, zdravia a vnútornej spokojnosti. Rovnako tak môžeš vyfarbiť mandaly pod afirmáciami na tvoj obraz. Tým sa táto kniha stane skutočne „tvojou“. "Nikdy nemôžeme vykonať zlé rozhodnutie." "Na svete môžeme zmeniť len jedného človeka. Seba." "Neustálym rozmýšľaním o nedostatku prinášame do sveta chudobu." "Ak sme podnikli všetku možnú nápravu a viac sa už nedá spraviť, je čas si odpustiť." "Odnaučme sa nebrať veci osobne. Je to len program." "Nikdy nie je neskoro na cestu späť k šťastiu."
Vypredané
0,77 € 7,70 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Algoritmus štěstí (-90%)


Když podnikateli Mo Gawdatovi při běžné operaci zemřel syn, začal si úspěšný inženýr klást zásadní otázky. Od neuspokojivého pozlátka peněz přes rodinnou tragédii se propracoval až k hluboké vnitřní vyrovnanosti a rozhodl se napsat o své pozoruhodné cestě knihu. Čtivým a střízlivým způsobem pomocí rovnic a příměrů ze světa počítačové elektroniky ukazuje, jak způsob myšlení ovlivňuje naše jednání. Buď se naprogramujeme na neštěstí, nebo na štěstí, je to na nás – a na změnu není nikdy pozdě. Po letech strávených u IBM a Microsoftu pracuje Mo GAWDAT od roku 2007 pro firmu Google, kde se zabývá inovativními technologiemi a obchodem. Kromě své profese a šíření duchovních poznatků se s vášní věnuje renovaci starých aut a kreslení portrétů.
Vypredané
0,14 € 1,40 €

dostupné aj ako:


Motivačná literatúra prináša široký výber kníh a textov, ktoré slúžia ako zdroj inšpirácie a motivácie. Táto literatúra vám pomôže objaviť nové perspektívy, rozvíjať pozitívny životný postoj a dosahovať osobný rast a úspech.

Prečítajte si motivačné knihy a získajte návody, tipy a stratégie na dosiahnutie vašich cieľov, prekonanie prekážok a naplnenie vášho potenciálu. Motivačné knihy vám pomôžu rozvíjať sebaúctu, pozitívne myslenie, sebapoznanie a dosiahnuť životnú rovnováhu.

Vyberte si z najlepších diel svetoznámych autorov a nechajte sa inšpirovať ich príbehmi úspechu a motivujúcimi myšlienkami. 

K najznámejším autorom motivačnej literatúry patria Brené Brown, Dale Carnegie, Simon Sinek, či Mark Manson.

.