Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Odborná a náučná literatúra - ostatné strana 182 z 182

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Autá vidieť,poznať a vedieť


Kniha je doslova portrétom najpopulárnejšieho dopravného prostriedku našich čias. Ponúka fotografie vozidiel najvýznačnejších svetových značiek, na schematických znázorneniach približuje spôsob konštrukcie moderného automobilu a fungovanie jeho jednotlivých častí. Súčasťou diela je prirodzene aj prehľad histórie automobilu a zdokonaľovania jeho konštrukcie.
Vypredané
4,07 € 4,28 €

Harmonie


Vypredané
3,90 € 4,10 €

Lacná kniha Növények a szobában és az erkélyen (-90%)


Rastliny sú oživením bytu a pomáhajú udržovať zdravé prostredie v interiéroch. nie sú len neživým dekoračným prvkom,ale vždy tak trochu nevýpočitateľnými živými organizmami,ktoré vyžadujú starostlivosť a lásku. V rozsiahlom lexikóne s 200 portrétmi j ednotlivých rastlín si ich milovník môže vybrať optimálne rastliny pre individuálne podmienky svojho bytu či domu a zoznámiť sa s ich vlastnosťami a potrebami.Nádherné farebné fotografie všetkých rastlín majú už na prvý pohľad svoje osobité čaro.
Vypredané
1,49 € 14,90 €

dostupné aj ako:


V kategórii odborná a náučná literatúra nájdete najrôznejšie knihy zamerané na odborné témy a poskytujúce hlbší pohľad do konkrétnych oblastí. Táto literatúra je určená pre študentov, odborníkov a všetkých záujemcov o nové poznatky z daných tém.

V tejto kategórii nájdete knihy z oblasti medicíny, práva, ekonomiky, psychológie, vedy, techniky a ďalších disciplín. Tieto knihy sú plné odborných informácií, ktoré slúžia na posilnenie odborných vedomostí a praktických zručností v danom odbore.

Čítaním odbornej a náučnej literatúry môžete rozšíriť svoje vedomosti, získať nové perspektívy a objaviť najnovšie poznatky v rôznych oblastiach. Bez ohľadu na to, či ste študent, profesionál alebo zvedavý jednotlivec, táto kategória ponúka knihy, ktoré vám pomôžu hlbšie porozumieť svetu okolo vás.