! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


O veľrybom chvoste, mindrákoch a kráse


Škŕkanie v bruchu, krátke nohy, zle odstrihnutá ofina, spotené „mušličky“ pod pazuchami – tieto a množstvo ďalších večných ženských tém a dilem rieši obľúbená autorka a televízna „šoubizáčka“Lucia Kollárová v pokračovaní svojej úspešnej knihy o komplexoch menejcennosti. Tá si v zime 2007 našla na Slovensku tisícky nadšených čitateliek, ktoré nemohli uveriť tomu, ako im zrazu niekto úprimne a bez obalu hovorí zo srdca. Tentokrát nazvala autorka svoju knižnú zbierku úvah o kráse záhadne: „O veľrybom chvoste, mindrákoch a kráse“ a ak sa vám zdalo, že už v „jedničke“ bola odvážna, tak si počkajte na TOTO. Zdá sa, že Lucii Kollárovej nezáleží na tom, kto si o nej čo myslí. Vie, že nikdy nebola a nebude krásnou a bezchybnou princeznou, tak sa na tom aspoň z duše zabáva a chce, aby sa jej čitateľky bavili s ňou. Klobúk dole pred jej úprimnosťou a zmyslom pre sebairóniu. Predslov ku knihe napísal populárny Igor Adamec.
Vypredané
7,22 € 7,60 €

dostupné aj ako:

Žena nie je tovar


Ženy boli často v histórii predmetom výmenného obchodu medzi mužmi. A hoci nastala doba, ktorá rovnosť žien a mužov považuje za legislatívne samozrejmú, ešte stále možno ženy predávať — legálne (v reklame) i nelegálne (na nútenú prostitúciu). Táto publikácia, ktorá nadväzuje na Ružový a modrý svet rodových stereotypov, prináša pestrý textový i obrazový materiál o tom, ako sa žena stáva tovarom, ale aj o tom, ako sa tomu — najmä v pedagogickej praxi — dá predchádzať.
Vypredané
7,89 € 8,30 €

Lacná kniha Tajemství ženské sexuality (-70%)


Kniha předního českého sexuologa MUDr. Zlatko Pastora objasňuje principy vztahu žen k sexu a pomůže jak ženám, tak mužům najít cestu k odhalení těch nejtajemnějších zákoutí sexuality. Bez předsudků, pověr, otevřeně, přímo na tělo, ale přitom seriozně a nebulvárně. Tak by se dala také ve zkratce charakterizovat tato kniha. Najdete v ní například zajímavosti o anatomii ženského těla, odhalíte tajemství ženské sexuální strategie a dozvíte se, zda se nejčastější mýty kolem orgasmu zakládají na pravdě. Autor nezapomíná ani na problémy v sexuálním životě, jako je sexuální averze, porucha sexuálního vzrušení či hypersexualita. Dotýká se také otázky sexuálních úchylek jako homosexualita, transsexualismus nebo sadomasochismus. Kniha reflektuje trendy moderní společnosti, a tak se věnuje i tématům jako kybersex, sex po telefonu apod.
Vypredané
4,11 € 13,70 €

dostupné aj ako:

Glóbus 10cm satelitný


Vypredané
9,50 € 10,00 €

Táto kategória je určená pre všetkých, ktorí sa zaujímajú o vzťahy medzi mužmi a ženami, psychológiu pohlaví a sociálne aspekty mužskosti a ženskosti. Nájdete tu knihy, ktoré vám poskytujú pohľady, výskumy a diskusie na tieto témy, a pomáhajú rozvíjať vzťahy medzi mužmi a ženami.

Kategória "O mužoch a ženách" sa zameriava na poskytovanie informácií, diskusií a rôznych pohľadov na vzťah medzi mužmi a ženami a súvisiace témy. Nájdete tu knihy, ktoré sa zaoberajú genderovou rovnosťou, genderovými štúdiami, psychológiou pohlavia, sexuálnou identitou, sociálnymi úlohami mužov a žien a ich vplyvom na rodinný a spoločenský kontext.

Narazíte na knihy, ktoré sa zaoberajú témami ako mužská a ženská psychológia, vzájomné porozumenie, komunikácia v partnerských vzťahoch, rovnoprávnosť pohlaví, rodové stereotypy, rovnováha práce a rodiny, rodičovstvo a mnoho ďalších dôležitých aspektov súvisiacich s mužmi a ženami.

Knihy o mužoch a ženách vám ponúkajú rôznorodé perspektívy, odborné pohľady a inšpiráciu, aby ste mohli hlbšie porozumieť mužskej a ženskej povahe a vytvárať vzťahy založené na úcte a porozumení.