! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Knihy - Denník dieťatka strana 6 z 9

  • 5 /5

Pamiatka na môj krst - modrá (3. vydanie)


Pamiatka na môj krst dáva možnosť zapamätať si najdôležitejšie okamihy v živote dieťatka. Denník zachytáva narodenie, prijatie krstu, prvé Vianoce a mnohé ďalšie milé spomienky. Knižka je pekným darčekom, ktorý vždy pripomenie výnimočný deň, keď sa človek stal Božím dieťaťom. Kniha je dostupná v dvoch variantoch modrá a ružová
Vypredané
5,23 € 5,50 €

Tvoj príbeh


Staňte sa autorkou najdôležitejšej knihy - Príbehu Vášho dieťatka. Vytvorte tak pre neho ten najkrajší darček jednu krásnu, ucelenú spomienku na jeho detstvo. Do knihy môžete zaznamenať všetko od tehotenstva a živote bábätka až do 6.roku života. Lebo povedzme si úprimne, všetky spomienky časom nahrádzajú nové, nemáme šancu si zapamätať všetko. Kniha necháva vyniknúť to najpodstatnejšie Vaše nádherné spomienky a fotky. Nenájdete v nej žiadne zbytočné neosobné ilustrácie plyšových medvedíkov či katalógových fotiek cudzích detí. Jedinečná je aj vďaka krúžkovej väzbe, do ktorej môžete pripájať aj vlastné listy, fotky alebo obrázky. Nie ste teda limitované počtom strán. Samozrejmosťou je priestor na odtlačky ručičiek a nožičiek, zubná karta, rodinný kruh, všetky výnimočné poprvé papanie, strihanie, Vianoce atď. Čerešničkou na záver je prvý slovníček a priestor na najpodarenejšie výroky Vášho dieťatka. Ak hľadáte darček pre tehotnú sestru či kamarátku; na krst alebo k narodeniu dieťatka, určite neváhajte, úspech je 100%. Vďaka minimalistickému prevedeniu je vhodná rovnako pre dievčatko aj pre chlapčeka.
Vypredané
23,66 € 24,90 €

Disney - Az első éveim


Örökítsd meg, és kövesd nyomon e szívet melengető babakönyv segítségével kisbabád első éveinek összes fontos pillanatát a születés előtti időszaktól a tipegőkorig. Az elbűvölő illusztrációkkal teli oldalakon örökre megőrizheted a legkedvesebb pillanatokat!
Vypredané
10,70 € 11,26 €

Disney - Můj první deníček


Tato půvabná knížka vám pomůže zachytit všechny krásné okamžiky spojené s vaším děťátkem. V deníčku uchováte vzpomínky, zážitky, důležité chvíle i fotky od prvního dne, kdy jste zjistili, že přijde na svět, až do jeho třech let. Knížku doplňují roztomilé obrázky oblíbených postaviček ze známých filmů Walta Disneye.
Vypredané
13,77 € 14,49 €
  • 4,2 /5

Disney - Môj prvý denníček


V tejto nádhernej knihe si môžete uchovať všetky spomienky, dôležité okamihy, fotografie a krásne zážitky spojené s prvými rokmi života vášho dieťaťka. Knihu dopĺńajú roztomilé obrázky obľúbených postavičiek z filmov Walta Disneyho.
Vypredané
13,77 € 14,49 €

Babanapló 2.-fejlődés, élmények,fotók és emlékek


A Babanapló egy hat éven át készülő, egyedi, megismételhetetlen ajándék, emlékkönyv annak a gyermeknek, akinek első lépéseit, cseperedését és mindennapjait megörökítik benne a szülők. Különleges fotóalbum, amely csupán néhány, de annál fontosabb papírképnek biztosít méltó helyet és védelmet az elkallódástól - kiegészítve a szülők kézírásos feljegyzéseivel a fejlődés mérföldköveiről és a megőrzésre érdemes pillanatokról. Hogy melyek is ezek ? A válogatásban segítenek a Babanapló kérdései és apró ötletei. Mindezt friss, inspiráló grafikai arculat teszi egyszerre elegánssá, rendezetté és szeretetteljessé - vagyis olyasmivé, ami méltóképpen megőrzi az élet első néhány évének amúgy teljesen feledésbe merülő részleteit. "
Vypredané
16,82 € 17,71 €

Lacná kniha A pelustól az iskoláig - emlékkönyv (rózsaszín) (-90%)


Ebben a különleges naplókönyvben végigkísérheti gyermeke fejlődését csecsemőkortól egészen 7 éves koráig. Megőrizheti emlékeit benne: az első fürdetést, az első fog megjelenését, a keresztelőt, a születésnapok megünneplését, az óvodai élményeket és az iskolakezdést. Megörökítheti a legszebb és egyben a legfontosabb eseményeket, melyek gyermek és szülő számára egyaránt fontosak.
Vypredané
0,97 € 9,65 €

dostupné aj ako:

Baby's First Year Journal : A Keepsake of Milestone Moments


They grow up so quickly! Keep a journal of the first twelve months for you to look back on and to show your little one when they're older. This book helps you to record and store all those special memories of your baby's first precious year, with ideas and spaces for things like milestones and what the world was like during the first year of their life. The front title section can be pulled off to turn it into a lovely journal type book with the adorable elephants on the cover. Inside you can jot down different baby's names - it's always fun to know if you might have been called something else! You can fill in your family tree and tell your baby how you felt when they arrived. When they're older your child can learn what the world was during their first year, so don't forget to write down who is currently the president, your favourite contemporary music artist, and the prices of stamps and milk. There's plenty of space to let them know all the details of their first year that were special and memorable. You can include what your baby learns, their new experiences and favourite toy! There will be lots of firsts for baby, and you will want to recall them all, like the first time they smiled, learned to kiss or call you mama or papa. There are pockets for photographs so you can capture their first steps and remember them forever. The bestselling baby and kids' cookbook author Annabel Karmel provides information on your baby's development and helpful advice to encourage new achievements. She has included five recipes to inspire delicious, healthy food for various stages, and for that special milestone - a birthday cake! A Keepsake Journal Of Milestone Moments A lovely book to give as a baby gift, that will become a wonderful memento that families and loved ones can look back on, and spend time together sharing your baby's first year. Inside this baby journal you can fill in and use: - Month-by-month sections to record new achievements. - Five delicious recipes for baby food. - Pockets for keepsakes and photographs.
Vypredané
18,04 € 18,99 €

7 let našeho děťátka


Tento deník s krásnými obrázky renomované ilustrátorky dětských knih Báry Buchalové bude provázet vaše děťátko od dne narození do jeho 7 let. Do deníku můžete zaznamenat přelomové okamžiky - první samostatné krůčky, první slůvka či den, kdy se vyklubal první zoubek. Drobné radosti, velké výzvy. Kam jste jeli na výlet, jaké kamarády jste poznali, které písničky se naučili... Váhové i růstové přírůstky, očkování, ale i úplně běžné každodenní zážitky. Je to příležitost, jak nezapomenout na dětství vašeho dítěte. Dnem narození vašeho děťátka vše začíná a tento den ožije i deník 7 let našeho děťátka. A po letech, až bude popsaný, jej můžete svému dítěti věnovat - jako zpětný pohled do jeho dětství. Deník ale také může být prvním dárkem, který dáte své kamarádce, dceři nebo snaše k narození miminka. Jak tento deník používat? Každý den má 7 řádků a 7 malých okének. Každý řádek je určen pro jeden rok, jehož letopočet si předepíšete do okénka. Až 31.prosince dojdete na konec deníku, vraťte se na začátek a 1. ledna začněte na dalším řádku.
Vypredané
15,67 € 16,49 €

Lacná kniha Poklady nášho dieťatka (-70%)


Uchovajte si tie najkrajšie zážitky a predmety z detstva vášho dieťatka! Vďaka tomuto boxu si aj o niekoľko desiatok rokov vezmete do rúk jeho prvé topánočky a zaspomínate si na prvé krôčiky, vdýchnete vôňu maličkého oblečenia, zasnívate sa nad fotografiami... Práve sem môžete schovať najobľúbenejšiu hračku, posledný cumlík, najmenšie dupačky či zimnú čiapočku... Uložíte sem aj fotografie a videá na USB disk v tvare cumlíka, zaznamenáte prelomové okamihy do denníka, vyrobíte si odliatok maličkej nožičky alebo ručičky vášho bábätka. A čo všetko už teraz v boxe nájdete? - Set na výrobu odliatku nožičky a ručičky - Zamatové vrecúško na uschovanie odliatku - USB disk 16 GB na uloženie rodinných fotografií a videí - Denníček nášho dieťatka – na zapisovanie zážitkov, nalepovanie fotografií, s vrecúškom na pramienok vlasov - Škatuľka na drobnosti - Škatuľka na zúbky
Vypredané
29,97 € 99,90 €

dostupné aj ako:

Narodil sa nám drobček


Narodil sa nám drobček je univerzálny pamätníček vhodný pre dievčatko aj chlapčeka. Zachytáva všetky drobčekove radosti, pokroky a objavy od príchodu z pôrodnice až po prvé školské dni. Kniha je skvelou voľbou, ako vám i vášmu drobčekovi pripomenúť jedinečné a najkrajšie spomienky z detstva aj po desaťročiach. Zachytáva tie najdôležitejšie momenty od výberu mena, cez prvé dni a mesiace, až po prvé dni v škôlke a škole. Je tu priestor pre drobčekovu vlastnú ilustráciu, najlepšie výroky, no nezabudli sme ani na starých rodičov. V každej kapitole sme pripravili aj miesto na vaše fotografie, ktoré si môžete do knihy jednoducho nalepiť a urobiť tak zachytený moment nezabudnuteľným. Aby sme vám ušetrili čo najviac starostí s hľadaním fotoslužby, ku knihe sme pribalili darčekový poukaz na bezplatnú tlač všetkých fotografií, ktoré do knihy nalepujete (26 ks, 10x15 cm). Podmienky a spôsob uplatnenia poukazu nájdete priamo na poukaze alebo na www.FotoZone.sk
Vypredané
11,78 € 12,40 €

Pamiatka na môj krst - ružová 2. vydanie


Pamiatka na môj krst dáva možnosť zapamätať si najdôležitejšie okamihy v živote dieťatka. Denník zachytáva narodenie, prijatie krstu, prvé Vianoce a mnohé ďalšie milé spomienky. Knižka je pekným darčekom, ktorý vždy pripomenie výnimočný deň, keď sa človek stal Božím dieťaťom. Kniha je dostupná v dvoch variantoch ružová a modrá
Vypredané
4,56 € 4,80 €

Pamiatka na môj krst - modrá 2. vydanie


Pamiatka na môj krst dáva možnosť zapamätať si najdôležitejšie okamihy v živote dieťatka. Denník zachytáva narodenie, prijatie krstu, prvé Vianoce a mnohé ďalšie milé spomienky. Knižka je pekným darčekom, ktorý vždy pripomenie výnimočný deň, keď sa človek stal Božím dieťaťom. Kniha je dostupná v dvoch variantoch modrá a ružová.
Vypredané
4,56 € 4,80 €

How to Grow a Baby Journal


It may not feel like it now, but those 40-odd weeks of being pregnant and the early months with your precious newborn will go past so quickly. With this keepsake journal from bestselling author and midwife Clemmie Hooper, you can capture the highs, lows and everything in-between so you'll never forget a moment. Whether it's recording where and when you first found out, how you and your partner felt seeing your baby at the first hospital scan, what happened the first night you spent with your newborn or noting down the many amazing firsts with your new baby, this beautifully illustrated journal will give you the space you need to record all the special memories. With Clemmie's reassuring advice and prompts to help you delve into your feelings and experiences, let this be your most treasured souvenir to look back on in years to come.
Vypredané
18,95 € 19,95 €

dostupné aj ako:

A világ legszebb babája - Babaalbum


A világ legszebb babája A babám első évéről szóló fényképalbum és emlékkönyv, családi napló melléklettel. A nap, amikor megszületett, a hazatérés..., fejlődés hónapról hónapra..., az első fogak...,az első szavak...,az első lépések...,az első karácsony...
Vypredané
18,35 € 19,32 €
  • 5 /5

Kukucs, itt vagyok! - Babanapló fiú


Visszahozhatatlanok és megismételhetetlenek a gyermekkor napjai, hetei, hónapjai. A Babanapló ideális ajándék gyermeket váró szülőknek és a nagyszülőknek is, akik évek múlva is felidézhetik gyermekük, unokájuk életének fontos pillanatait. A játékos illusztrációknak, a rajzoknak és a fotóknak köszönhetően a babanaplóból olyan műalkotás válhat, amelyet a szülők, nagyszülők még évekkel később is szívesen fognak forgatni.
Vypredané
9,19 € 9,67 €
  • 5 /5

Kukucs, itt vagyok! - Babanapló lány


"Amikor meghallottam, hogy én most már igazán anyuka vagyok, és kislányom van, örültem, hogy végre megszületett és egészséges, és amikor fölsírt, tudtam, hogy csak ő lehet a mi gyerekünk, senki más." - JANIKOVSZKY ÉVA Visszahozhatatlanok és megismételhetetlenek a gyermekkor napjai, hetei, hónapjai. A Babanapló ideális ajándék gyermeket váró szülőknek és a nagyszülőknek is, akik évek múlva is felidézhetik gyermekük, unokájuk életének fontos pillanatait. A játékos illusztrációknak, a rajzoknak és a fotóknak köszönhetően a babanaplóból olyan műalkotás válhat, amelyet a szülők, nagyszülők még évekkel később is szívesen fognak forgatni.
Vypredané
10,17 € 10,71 €

Denník nášho dieťatka


Blahoželáme vám k nákupu tohto Denníka! Vo vnútri nájdete milý a moderný dizajn, dostatok miesta na zápisy, nalepovanie fotografi í, tehotenského preukazu aj pozitívneho tehotenského testu, navyše vrecúško na pramienok vláskov. Do okienka vpredu na obálke môžete umiestniť fotografi u vášho bábätka, na stužku vlepenú do chrbta si môžete priviazať „flešku“ s rodinnými videozáznamami a zbierkou fotografi í. Vďaka tejto výbave Denníka môžete všetky krásne okamihy zo života svojho dieťatka uchovať na jednom mieste.
Vypredané
9,49 € 9,99 €

Album prvňáčka


Uchovejte si vzpomínky a sledujte krok za krokem vývoj, důležité momenty i úspěchy vašeho prvňáčka. Vlepujte fotografie a zapisujte do alba zajímavé postřehy od prvního dne ve škole. Zaznamenáte tak všechny důležité momenty i pokroky, které s malým školákem během 1. třídy společně prožijete.
Vypredané
8,73 € 9,19 €

Táto kategória je určená pre rodičov, ktorí si želajú zaznamenávať dôležité momenty a udalosti zo života svojho dieťaťa. Nájdete tu knihy, ktoré slúžia ako denník alebo záznamník, v ktorom môžete zaznamenávať dôležité míľniky, postrehy a spomienky na rast a vývoj svojho dieťaťa.

Kategória "Denník dieťaťa" je plná kníh, ktoré sú navrhnuté tak, aby vám pomohli dokumentovať a zaznamenávať dôležité momenty a udalosti vo vzťahu k vašim deťom. Nájdete tu knihy, ktoré vám poskytujú priestor na zapisovanie informácií o narodení dieťaťa, jeho prvých slovách a krokoch, zdravotných údajoch, vývoji jeho osobnosti a mnoho ďalších postrehov, ktoré chcete zachytiť a uchovať na dlhé roky.

Ponúkame rôzne dizajny a štýly denníkov, z ktorých si môžete vybrať podľa svojich preferencií. Denník dieťaťa vám umožní sledovať vývoj vašich detí, zachytiť dôležité okamihy a vytvoriť neoceniteľné spomienky