! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Knihy - Denník dieťatka strana 9 z 9

Denník nášho dieťatka


Krásne ilustrovaný sprievodca prvým rokom vášho dieťatka. Denník vám poskytuje dostatok priestoru na zapísanie všetkých dôležitých údajov o vašom synčekovi či dcérke - o mieste narodenia, váhe, dĺžke, farbe vlasov aj očí, o krstinách, o obľúbenom jedle, prvých slovách, Vianociach či prázdninách. Nájdete v ňom aj miesto na lekárske záznamy, charakteristiku znamení zverokruhu či veľký rodokmeň, ktorý si môžete doplniť údajmi o vašej rodine, a ešte oveľa viac. Do denníka si môžete založiť najkrajšie fotografie vášho dieťatka s úsmevnými momentkami, ktoré sprevádzali jeho prvé krôčiky.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Babanapló


Örökítsük meg a baba első életévének emlékezetes pillanatait, szóban és fotókon egyaránt. A borítón lévő kerek kivágásba illesszük a baba fotóját. A színes matricakészletből választhatunk odaillőt az egyes hónapoknak szánt lapokra. Így a baba fejlődésének mérföldköveit vidám képecskék is szemléltetik.
Vypredané
11,88 € 12,50 €

Táto kategória je určená pre rodičov, ktorí si želajú zaznamenávať dôležité momenty a udalosti zo života svojho dieťaťa. Nájdete tu knihy, ktoré slúžia ako denník alebo záznamník, v ktorom môžete zaznamenávať dôležité míľniky, postrehy a spomienky na rast a vývoj svojho dieťaťa.

Kategória "Denník dieťaťa" je plná kníh, ktoré sú navrhnuté tak, aby vám pomohli dokumentovať a zaznamenávať dôležité momenty a udalosti vo vzťahu k vašim deťom. Nájdete tu knihy, ktoré vám poskytujú priestor na zapisovanie informácií o narodení dieťaťa, jeho prvých slovách a krokoch, zdravotných údajoch, vývoji jeho osobnosti a mnoho ďalších postrehov, ktoré chcete zachytiť a uchovať na dlhé roky.

Ponúkame rôzne dizajny a štýly denníkov, z ktorých si môžete vybrať podľa svojich preferencií. Denník dieťaťa vám umožní sledovať vývoj vašich detí, zachytiť dôležité okamihy a vytvoriť neoceniteľné spomienky