! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Starostlivosť o dieťa, zdravie dieťaťa strana 39 z 39

Stratégie a metódy rozvoja


Kniha je analýzou postupov a metód, ako rozvíjať osobnosť, ako ju meniť, ako ju robiť lepšou a dokonalejšou.
Vypredané
4,72 € 4,97 €

Hogyan altassunk kisbabát?


Mindenki szeretne az egész családnak békés éjszakai alvást biztosítani, de azok a technikák, amik az egyik babánál működnek, nem biztos, hogy a másiknál is beválnak. A könyvben leírt átfogó tanácsok segítségével minden szülő egészséges alvásra szoktathatja a kisgyermekét, az éjjel és nappal között különbséget tenni sem tudó újszülöttektől az ágyban maradni nem akaró háromévesekig. A makacs alvási problémákat a könyv végén található, külön ezekkel foglalkozó fejezet segít megoldani. Judy Barratt alvásszakértő és két gyermek édesanyja gyakorlati tanácsok és az életből vett példák segítségével segít a szülőknek, hogy könnyedén maguk mögött tudhassák az álmatlan éjszakákat.
Vypredané
9,84 € 10,36 €

Táto kategória je určená pre rodičov a starých rodičov, ktorí sa zaujímajú o zdravie a starostlivosť o svoje deti. Nájdete tu knihy, ktoré vám poskytujú informácie, rady a nástroje na podporu zdravia a celkového blaha vašich detí.

Kategória "Starostlivosť o dieťa, zdravie dieťaťa" je plná kníh, ktoré sa zameriavajú na zdravý životný štýl, výživu, riešenie zdravotných problémov a rady týkajúce sa starostlivosti o deti. Nájdete tu knihy, ktoré sa zaoberajú správnou výživou, imunitou, fyzickým a duševným vývojom, zvládaním chorôb a úrazov, prevenciou a mnohými ďalšími aspektami týkajúcimi sa zdravia a starostlivosti o deti.

Pri prehľadávaní tejto kategórie narazíte na knihy, ktoré vám poskytnú rady o výžive a jedálničkoch pre deti, o starostlivosti o novorodenca, batoľatá a predškolákov, ako aj o riešení bežných zdravotných problémov a chorôb, s ktorými sa deti môžu stretávať. Tieto knihy vám môžu pomôcť pochopiť potreby vášho dieťaťa, poskytnúť mu zdravú výživu a starostlivosť a zabezpečiť jeho dobré fyzické a duševné zdravie.