! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Rodičovstvo a výchova strana 110 z 113

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Moje prvé kroky - Chlapček (nové vydanie) (-90%)


Roztomilá knižka-pamätník poskytuje rodičom možnosť uchovať pre svoje deti ich spomienky na prvé hodiny a dni ich života. Milé fotografie Elle Mendenhall spestrujú mnohé stránky, no knižka ponúka aj prázdne strany, kde rodičia môžu nalepiť obrázky vlastného dieťaťa.
Vypredané
1,70 € 16,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Dokonalé dieťa podľa hviezd (-90%)


Jednoduchý návod, ako si každý môže vypracovať horoskop pre dieťa: * Ako dieťa vníma svojich rodičov * Aký umelecký talent či športové nadanie má vaše dieťa * Aký spôsob učenia je pre dieťa najvhodnejší
Vypredané
0,33 € 3,29 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha 30 rad na 30 dnů, jak zachránit rodinu (-90%)


Jste-li rodičem, znáte ten pocit, že problémy, které jsou před vámi, jsou nepřekonatelné. Snažíte se vychovat děti tak, aby byly přemýšlivé, ohleduplné a nevinné, ale populární kultura je štve proti vám. Občas se vám zdá, že škola není institucí, která děti vyučuje, ale spíše tržištěm, které jim prodává vulgární jazyk, neurvalé chování nebo – což je mnohem horší – drogy a pohlavně přenosné choroby. Sami žijete celé dny hekticky a ve stresu a bojíte se, že své děti zanedbáváte. A občas si říkáte, že se nemáte kam obrátit o pomoc. Rebecca Hagelinová, matka tří dětí, fejetonistka, spisovatelka a specialistka na problematiku rodiny, kultury a médií, nabízí pomoc rodičům, kteří nehledají jen povzbuzení, ale praktický plán s realistickými cíli, konkrétními postupy a zřetelnými výsledky. Výchova dítěte by měla být radost, nikoli nerovná bitva, která ve vás vyvolá pocit zmaru a dožene vás k slzám. Tato kniha je ověřeným průvodcem pro rodiče, který vám pomůže obstát ve vašem nejdůležitějším úkolu – vychovat šťastné, odpovědné a vyrovnané děti.
Vypredané
1,41 € 14,05 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Těhotenství - Spirituální průvodce (-90%)


Manželé a gynekologové-porodníci Shawn A. Tassone a Kathryn M. Landherrová nabízejí čtenářkám duchovního průvodce těhotenstvím, který citlivým a velmi vřelým přístupem spojuje lékařský a duchovní pohled. Čtenářkám otevírají různé pohledy na těhotenství, v přílohách tento přístup obohacují spolupracovnice autorů příspěvky na duchovní témata. Čtenářky se seznámí s tím, co se děje v jednotlivých měsících a fázích těhotenství, získají řadu doporučení, která jim pomohou toto hrdinské období co nejlépe zvládat. Mohou se inspirovat různými cvičeními, deníkem, jógou a také řadou příběhů a zkušeností dalších žen. Kniha je vynikajícím průvodcem a pomocníkem na hrdinské cestě vnímavých budoucích maminek, které chtějí jedno z nejdůležitějších období svého života prožít co nejbohatším způsobem.
Vypredané
0,42 € 4,18 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Zázračné potraviny pre deti (-90%)


Pre rast a vývin dieťaťa je nevyhnutná vyvážená strava. Prehľadný ilustrovaný sprievodca zázračnými potravinami môže rodičom pomôcť výrazne ovplyvniť zdravie ich detí. Ponúka základne informácie o všetkom, čo potrebujú vedieť o strave, ktorú pre svoje dieťa pripravujú. Dozvedia sa, čo každá z potravín obsahuje, prečo je zázračná a ako z nej využiť to najlepšie a čo najviac. Spoznajú tipy a triky, ako doviesť dieťa ku konzumácii stravy, ktorá je zdravá a pre ne prospešná. Naučia sa nové a osvedčené recepty na prípravu chutných pokrmov.
Vypredané
1,00 € 9,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Deník nastávající maminky (-90%)


Těhotenství je bezpochyby jedním z emocionálně nejbohatších období života ženy. Současně je však dobou, kdy každá nastávající maminka víc než kdy jindy ocení pomoc a podporu. A takovým malým pomocníkem se může stát i naše knížka. Množství užitečných informací je doplněno zábavnými ilustracemi, ale nechybějí ani tabulky údajů, podrobný popis vývoje plodu v děloze, dobré rady ohledně výživy, kondice a samotného porodu. Dozvíte se také, kdy a proti čemu očkovat a najdete zde i místo na vlepení prvního ultrazvukového snímku očekávaného potomka Důležitou část tvoří těhotenský kalendář - devět měsíců den po dni -, do něhož si můžete zapisovat poznámky i postřehy, takže se knížka stane vaším skutečným a jedinečným soukromým deníkem.
Vypredané
0,94 € 9,35 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha K porodu bez obav (-90%)


Příchod nového človíčka na svět je bezpochyby nádherný okamžik. Někdy však těhotenství a blížící se porod – jakkoli jsou pro život ženy přirozené – mohou v nastávající mamince vyvolat nejistotu a obavy. Dokážu vše, co se ode mě očekává? Zvládnu porodní bolesti? Budu vědět, co mám dělat? Autorka, zkušená porodní asistentka, vás může podobných obav zbavit. Společně projdete fyzickými a psychickými změnami provázejícími vaše těhotenství. Prozradí, co vás čeká v těhotenské poradně a co se skrývá za pojmy a zkratkami v těhotenské průkazce. Doporučí vhodné cviky a jejich sestavy, které vám období očekávání i porod sám pomohou usnadnit. Osvojíte si účinné relaxační a dechové techniky. Projdete si jednotlivými porodními dobami a autorka vám vyloží svůj názor na výhody i nevýhody jednotlivých způsobů porodů. Pomůže vám také připravit se na další změny – v období šestinedělí. Tato kniha vám zkrátka poradí, co můžete sama udělat pro to, aby příchod vašeho děťátka na svět byl co nejsnadnější. Po jejím přečtení se porodu přestanete bát. Začnete se těšit…
Vypredané
0,71 € 7,05 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Hry s rečou (-90%)


Navštevujete so svojim dieťaťom logopedickú poradňu? Máte pocit, že by vaše dieťa mohlo rozprávať lepšie? Vy mu síce v rodine rozumiete, ale jeho dorozumievanie sa s ostatnými je problematickejšie? Trápi Vás, ako sa dohovorí s kamarátmi a ako zvládne dorozumievanie sa v škole? Teraz, keď majú komunikačné zručnosti stále väčší vplyv na uplatnenie sa človeka v spoločnosti a na trhu práce, mali by sme deťom poskytnúť čo najväčšiu podporu aj z tohto hľadiska. Ponúka sa Vám príležitosť získať kvalitného pomocníka v tejto knižke. Ten, kto sa chce so svojím dieťaťom hrať, stráviť pekné chvíľky zábavného učenia, nájde v knihe fundované rady, ako s dieťaťom pracovať. Autorka uplatnila odborné zásady, umožňujúce upevnenie správnej výslovnosti a rozvíjanie vyjadrovacích schopností dieťaťa. V knižke ďalej nájdete súbor hier, krátke poviedky a básničky, všetko je doplnené ilustráciami, ktoré dieťa určite zaujmú. Publikácia teda obsahuje všetko dôležité pre rozvoj reči ako základ pre správne používanie materinského jazyka a aj cudzích jazykov. Začínajúci čitateľ si môže obrázkové texty neskôr čítať a tak si súčasne upevňovať výslovnosť a precvičovanie čítanie. Vhodne zvolené slová, vtipné príbehy, milé ilustrácie priťahujú záujem detí. Jednoduché slová na začiatku dieťa ľahko zvládne, čo mu umožní postupne upevňovať správnu výslovnosť vo vetách a následne aj v bežnej reči. Je však nutné zdôrazniť, že táto publikácia nenahrádza logopedickú starostlivosť, je určená ako doplnok na domáce precvičovanie. Presvedčte sa, že táto zaujímavá a motivujúca knižka pomôže predísť možnej nechuti dieťaťa voči pravidelným cvičeniam správnej výslovnosti. Publikácia Hry s rečou sa zameriava na precvičovane výslovnosti hlások, ktoré spôsobujú deťom najväčšie problémy: C, S, Z, Dz, Č, Š, Dž, L, R Knižka obsahuje: prípravné cvičenia (na precvičovanie schopností, ktoré vo veľkej miere ovplyvňujú osvojovanie si správnej výslovnosti) konkrétne hlásky (podrobne rozpísaný postup vyvodenia hlásky, návod na sluchové rozlišovanie hlások, cvičenia na upevňovanie výslovnosti jednotlivých hlások) súbor hier a obrázkov k precvičovaniu hlások (môžu pomôcť k obohateniu slovnej zásoby, precvičovaniu pamäti, rozvíjaniu fonematického sluchu, uľahčeniu počiatočného čítania) krátke poviedky a básničky zo zvýšenou frekvenciou danej hlásky (pre upevňovanie preberaných hlások a k napodobneniu modulačných faktorov reči: rytmu, tempa, dynamiky)
Vypredané
0,64 € 6,35 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Typické dievča


Tento denník si počas prvých troch rokov života svojej dcéry písala mama, ktorej záležalo, aby jej dcéra dostala v živote pestrejšie možnosti, než len byť „dobrým a pekným dievčatkom“. Marianne Grabrucker podrobne zapisovala príhody a situácie, ktoré zažívala s Hankou, ako aj reakcie svoje, Hankine a bližšieho i širšieho okolia. Jej denník sa stal významným zdrojom poznania o rodovo špecifickej výchove detí pre laickú i odbornú verejnosť.
Vypredané
0,40 € 7,97 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Baby Massage and Yoga


Bond With Your Baby Through Massage and Yoga is designed to introduce parents of young children to the many physical and emotional benefits - for them and their child - of touch in the forms of gentle massage and yoga exercises. It will offer practical an
Vypredané
0,80 € 15,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Neschopná matka


Od nemožnej k atraktívnej Zmestím sa ešte niekedy do svojich nohavíc? Ako to, že tá mamička na ihrisku vyzerá tak príťažlivo len niekoľko týždňov po pôrode? Kde zoberiem čas na behanie po parku, keď sa starám o bábätko? Bábätko môže dramaticky zmeniť váš život (a vaše telo). Stravovanie a cvičenie je zrejme to posledné, na čo myslíte, keď sa staráte o malý batôžtek šťastia. Zmocňuje sa vás nespokojnosť, pochybnosti o vlastných schopnostiach, pocit bezmocnosti a ťažko hľadáte motiváciu. Stačia však malé krôčiky na to, aby ste vhodným stravovaním a účinným cvičením opäť získali svoje stratené krivky a rýchlo, bezpečne a úspešne sa zbavili tehotenských kilogramov. Optimistický a nenásilný prístup Kate Cookovej povzbudzuje čerstvé mamičky, aby vzali veci do vlastných rúk a zbytočne sa netrestali za občasné prehrešky. Šikovné tipy a riešenia, rady týkajúce sa stravovania a skutočné príbehy mamičiek spolu s praktickými cvičeniami Lucy Wyndhamovej-Readovej dajú nemožným mamičkám v krátkom čase švih.
Vypredané
0,70 € 13,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Jednoduchost v rodičovství


Dnešní zrychlená doba a přehlcená společnost vedou tichou válku proti dětství. Děti jsou obklopeny nadbytkem věcí, mají příliš velké možnosti výběru a velmi málo volného času. V důsledku toho jsou často úzkostlivé, mají problémy s kamarády a se školou, u některých jsou dokonce diagnostikovány poruchy chování. Kim John Payne, mezinárodně uznávaný rodinný konzultant, pomáhá rodičům a hlavně jejich dětem znovu nalézt prostor a svobodu, které jsou klíčové pro rozvoj dětské osobnosti. Tato kniha přináší nejen inspiraci, ale i praktické nápady a konkrétní kroky k pozitivní změně."
Vypredané
0,70 € 14,01 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Mamma mia!


Představte si, že jdete na běžnou lékařskou kontrolu a dozvíte se, že čekáte trojčata… Přesně to se v prosinci 2004 stalo Jackie Cluneové. To těhotenství bylo skutečně „náhodné“ - nebylo výsledkem umělého oplodnění a její první dcera neměla v té době ješt
Vypredané
0,11 € 2,26 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Tvůj Fotodeníček od těhotenství do 3 let (růžová)


Tvůj fotodeníček od těhotenství do tří let je mnohem víc než obyčejný deníček miminka. S pomocí českých maminek jsme jej promysleli do posledního detailu tak, aby poskytl spoustu inspirace a nabízel dostatek prostoru všem, kdo mají chuť tvořit. Kniha rodičům usnadní zaznamenávání prvních tří let života jejich děťátka, a to včetně příprav na jeho narození. Poskytuje návod, které informace zaznamenat, zároveň poskytuje dostatek prostoru pro vlastní záznamy, vzkazy miminku a díky kroužkové vazbě i možnost vlepování fotografií – kniha je tak i fotoalbem nejkrásnějších fotek miminka z důležitých okamžiků jeho života. První úsměv, první slůvko, první kamarádi, rodinné výlety a oslavy… Ty nejcennější vzpomínky stojí za uchování. Díky této knize, vytvořené z lásky a krásných okamžiků, se k nim rodiče i jejich maličké budou moci vracet po celý život.
Vypredané
1,17 € 23,45 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Čakáme druhé dieťa


Počať druhé dieťa a vynosiť ho nemusí byť ľahšie ako pri prvom tehotenstve. V každom štádiu tohto procesu - či už ide o počatie, tehotenstvo, prvú pôrodnú dobu, alebo samotný pôrod - budete mať inú skúsenosť. Počatie zdravého dieťaťa, prekonanie isté ho nepohodlia súvisiaceho s tehotenstvom a úspešný vaginálny pôrod, ale aj ľahkosť, s akou ste schopná dbať o svoje zdravie i o zdravie nenarodeného bábätka, zatiaľ čo sa staráte o svoje staršie dieťa, a potom zvládať rodinu s dvomi deťmi, sú len nie ktoré z výziev, ktorým budete čeliť ako tehotná po druhý raz. Tehotenské príručky sú v zásade určené matkám prvorodičkám, pričom informácie o ďalších tehotenstvách sú v nich len zbežné. Predkladaná kniha vypĺňa túto medzeru na knižnom trhu. Dve teho tenstvá nikdy nie sú rovnaké - dokonca ani v prípade tej istej matky. V tejto knihe sa dozviete, prečo je to tak. Nájdete v nej aj najnovšie medicínske rady a odporúčania týkajúce sa dôležitých testov a procedúr pred narodením dieťatka. Poskytne vá m vysvetlenie rozličných rizikových faktorov v súvislosti s opakovanými cisárskymi pôrodmi, ale aj skutočnosť, ktoré umožnia vaginálny pôrod po predchádzajúcom cisárskom pôrode. Dá vám dobré rady, ako chrániť seba i nenarodené dieťa, kým sa staráte o svoje staršie dieťa, a to aj vtedy, keď je choré. Dočítate sa, ako si vybudovať jedinečný vzťah s bábätkom, keď je ešte v brušku. Poskytne vám rozmanité stratégie, ako si poradiť so súrodeneckou rivalitou a zabezpečiť rodinnú harmóniu. Nájdete v nej vyčerpávajúce informácie o technikách v súvislosti so sekundárnou neplodnosťou a s asistovanou reprodukciou, ktoré sa ukázali úspešné pri neskorších pokusoch o otehotnenie.
Vypredané
0,60 € 11,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Ako prichádzajú na svet bábätká


Aj vás sa už niekedy na to opýtalo vaše dieťa? Odteraz sa nemusíte trápiť s vymýšľaním rozprávok o bocianoch, či včielke a kvete... Táto kniha to deťom vysvetlí za vás. Vďaka názorným, no zároveň citlivým ilustráciám dieťa ľahko pochopí zrod nového života a všetko, čo k tomu patrí.
Vypredané
0,28 € 5,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Jméno jako osud


Kateřina, Andrea, Petr, Jan? Nevíte jaké jméno zvolit pro své dítě? Nejste spokojeni s tím, jež vám rodiče vybrali? Může jméno předurčit váš osud? Odpovědi na tyto otázky vám dává autorka této knihy. Vysvětluje, jak jména ovlivňují náš život a předu rčují budoucnost, jak pomáhají odhalit osobnost, její charakter, slabiny i silné stránky. Nejde jen o hříčku s písmeny a čísly, ale o vědomé zacházení s energií, která dává možnost pracovat na sobě samém. Dozvíte se mnohé o vlastní povaze, ale i o po vaze lidí, kteří vám vstupují do života. Každé jméno má svoji historii, v knize objevíte též zajímavosti o původu svého jména a o jeho význačných nositelích. U více než dvou stovek jmen z českého kalendáře je srozumitelně a jedinečně popsáno propojen í numerologie, astrologie a nauky o jménech nemonenologie.
Vypredané
0,63 € 12,69 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Domov je místo, odkud tě nevyhodí...ani když vyrosteš


Autorka, lékařka a pěstounka, známá na internetových diskuzích pod jménem MACEŠKA, připravila ke druhému vydání pokračování životů svých přijatých i biologických dětí. S neuvěřitelnou pokorou a laskavostí se rozhodla spolu s dětmi zveřejnit jejich osudy až do dospělosti, protože jejím přesvědčením je, že děti patří domů. Kniha vypráví o Dospívání dětí – o období, které bývá nejtěžší kapitolou celého rodičovství. Jak proběhla puberta, jak děti dnes žijí, jak se odvíjejí jejich osudy? Tím, že autorka popisuje 15 let běhu života své rodiny, od přijetí prvních dětí, po jejich dospělost, poskytuje cenný a nezkreslený pohled na problematiku dětí žijící v dětských domovech a náhradních rodinách. Autorka svými texty ovlivnila i celou řadu jiných osudů – těch, kteří o náhradním rodičovství přemýšleli, ale i těch, kterých se téma adopce, pěstounská péče, hostitelská péče jakkoli dotýká.
Vypredané
0,45 € 9,05 €

dostupné aj ako:


Táto kategória je určená pre všetkých rodičov, starých rodičov a ľudí, ktorí majú záujem o témy týkajúce sa výchovy detí a rodičovstva. Nájdete tu knihy, ktoré vám poskytnú užitočné rady, návody a inšpiráciu, aby ste mohli lepšie porozumieť svojim deťom, ich potrebám a rozvíjali vzťahy s nimi.

Kategória "Rodičovstvo a výchova" zahŕňa knihy, ktoré sa zaoberajú rôznymi aspektmi rodičovstva, starostlivosti o deti a výchovy. Nájdete tu knihy o tehotenstve, novorodencoch, batoľatách, predškolákoch, školákoch a ďalších vekových skupinách detí. Tieto knihy vám poskytnú rady pre každodenný život s deťmi, problémy, s ktorými sa môžete stretávať, a spôsoby, ako lepšie porozumieť potrebám a emóciám vašich detí.

Pri prehľadávaní tejto kategórie narazíte na knihy, ktoré vám ponúkajú návody na komunikáciu s deťmi, riešenie konfliktov, podporu ich rozvoja, vzdelávania a kreativity. Tieto knihy vám môžu pomôcť získať nové perspektívy a metódy výchovy, aby ste mohli byť lepšími rodičmi a podporovať zdravý a šťastný vývoj vašich detí.