! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Partnerstvo a rodičovstvo strana 195 z 226

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Znáte mě vůbec?


Máme čas sa niekedy zastaviť? Hovoríme so svojimi deťmi, alebo sa radšej zaoberáme vlastnými problémami? Rozumieme svojim deťom? A rozumieme sami sebe? Vieme, čo chceme vo výchove dosiahnuť?
Vypredané
6,94 € 7,30 €

Výchova dievčat


Získajte pohľad odborníka na: -rôzne stupne vývinu vašej dcéry prvých 19 rokov -to, ako si s ňou vytvoriť vzťah v jednotlivých obdobiach -to, čo je normálne správanie, čo nie je a kedy a ako zasiahnuť -to, ako riešiť sebadeštrukčné správanie (poruchy príjmu potravy, sebapoškodzovanie, experimentovanie s alkoholom či drogami) ... a oveľa viac
Vypredané
6,94 € 7,30 €

Esküvői naplóm


Esküvői Napló-Emlékkönyv - Avagy, így szerveztem az esküvőmet! :) Napló és egyben emlékkönyv az esküvőszervezés izgalmakkal, várakozásokkal, szervezői bravúrokkal teli évéről. Ha már túl lesztek a Meseszép esküvőn és előveszitek a szervezési naplót, nagyokat fogtok kacagni a szervezés alatt történteken! :) Ami akkor, tragikus, feszült, idegesítő volt, most mosolyt fog csalni az arcotokra.
Vypredané
4,82 € 5,07 €

Erotické představy žen


Kniha citlivým a jemným způsobem odhaluje nejhlubší tajemství žen, mužům nabízí inspiraci, ženám pak uklidňující poznání, že nejsou ve svých tužbách osamělé. Publikace známé české sexuoložky směřuje ke zrovnoprávnění ženské a mužské sexuality. Úvodní, teo
Vypredané
6,17 € 6,49 €

Jak rozchodit rozchody


Kde že jsou ty časy, kdy rozvod byl naprosto nepřípustnou záležitostí! Vývoj šel dál a nastal čas, kdy rozvod či rozluka již možná byla. Téma rozvodu však přesto zůstávalo někde na okraji společenství jako nepřijatelné či jako dehonestující tradiční řád rodiny. Na rozvedené se hledělo jako na ty, kteří něco nezvládli. Neprošli zkouškou schopnosti žít v páru, neudrželi rodinu. Nebudeme se obšírněji zaobírat tím, co způsobilo dramatický nárůst rozvodovosti, zda nastupující rovnoprávnost žen, která umožnila vyvázat se z funkční či v horším případě nefunkční vztahové prázdnoty, nebo ze vztahů, které nebyly slučitelné na žádné úrovni a mnohdy šlo doslova o zdraví či o život. Vývoj opět pokročil a dnes manželská instituce znamená pramálo. Nepovedlo se? Nevadí. Vždyť dnes je skoro každý jednou či dvakrát rozvedený. Není důvod se snažit překonávat se, tolerovat, růst prostřednictvím druhého. Je snadnější najít někoho, kdo odpovídá vývojové fázi dotyčného, ze které se nehodlá pohnout, a jede se dál, většinou k dalšímu rozvodu či rozchodu. Jak velmi trefně poznamenala jedna žena: „Člověk se dvakrát, třikrát rozvede, a je po životě.“ A tak zatímco v roce 1990 se konalo 90 953 svateb a 31 376 rozvodů, v roce 2010 se konalo 46 700 svateb a 30 800 rozvodů. Získali jsme tak smutné prvenství ve světě. Na druhou stranu, ještě mnohokrát v této knize budeme hovořit o osvobození se ze svazku, který byl nevyhovující a strastiplný pro jednoho či oba partnery. Jako astroložku mě samozřejmě zajímalo, co způsobilo tak velký nárůst rozvodovosti v roce 2010 a dále. Jedním z hlavních ukazatelů se zdá být přechod planety Uran ze znamení Ryb do znamení Berana. To se odehrálo 29. května 2010. Uran je principem osvobození, rebelství a revoluce. Energie začala mocně rozrušovat to, co se stalo rigidním, bezobsažným a svou stagnací zoufalým.
Vypredané
6,17 € 6,49 €

Vaříme hyperaktivnímu dítěti


Již desítky let přibývá dětí, které způsobují svým nápadný chováním potíže jak rodičům, tak pedagogům ve školách. Celobarevná publikace je proto určena všem rodičům příliš aktivních a živých dětí. Ukáže vám rozumnou cestu, jak hyperaktivní dítě uklidnit, jak ho zbavit neúnosného napětí ... stačí mimo jiné zvolit to správné jídlo a vhodně upravit jídelníček. Autorky poskytují praktické rady a odpovědi na rozhodující otázky: Jak rozpoznám, že moje dítě je hyperaktivní, nebo hypoaktivní? Jak jednat s aktivním dítětem? Jaká výživa je pro dítě optimální? Kniha obsahuje 100 atraktivních receptů, které jistě zachutnají celé rodině. Doufáme, že v knize najdete mnoho inspirace a že vám pomůže více pochopit tuto nemoc mnoha jmen.
Vypredané
4,05 € 4,26 €

Otázky a odpovědi o porodu


Přední český odborník přináší všem budoucím maminkám nejnovější informace o porodu. Srozumitelně a přehledně poodkrývá roušku tajemství a oblíbenou formou otázek a odpovědí řeší základní dotazy. Pomáhá získat teoretické informace, které budou moci maminky i tatínkové s pomocí personálu porodnice prakticky aplikovat při porodu a následném pobytu na oddělení šestinedělí. Osvětluje průběhu porodu, včetně rozčlenění na jednotlivé porodní doby, a vyzdvihuje mimo jiné důležitost výběru porodnice, přítomnosti partnera apod. Kniha vychází z velmi úspěšného prvního vydání, je zcela aktualizována a doplněna o nové velmi zajímavé poznatky.
Vypredané
4,05 € 4,26 €

Manželská poradna


Navzdory bezmála již čtyřicetileté historii, je pro mnohé z nás prostředí manželských poraden stále ještě obestřeno spoustou mýtů, nejasností a záhad. Čím méně o nich víme, tím více je prostoru pro případné fantazie. Možná i proto se autoři této publikace rozhodli alespoň trochu poodhalit roušku nad tím, co se ve skutečnosti za poradenskými dveřmi odehrává, s jakými příběhy se v nich setkáváme a jaké jsou možnosti zcela základních intervencí. Pro větší názornost zvolili formu autentických poradenských dialogů mezi klientem a jeho poradcem (terapeutem). Každý příběh poté shrnují do pomyslného desatera inspirací jak pro jeho aktéry, tak snad i pro podobně „postižené“ čtenáře.
Vypredané
4,05 € 4,26 €

Hry a pohádkové snění


Nejen děti, ale i my dospělí máme své sny a představy. Některé jsou reálné a jiné jsou skryté, zůstanou v nás nadále uzavřeny. Nejkrásnější představy a sny však mají děti. Pojďte s námi do kouzelného světa snů a fantazie a zkuste některé dětské sny zrealizovat. Pomožme proměnit dětské snění hravou formou v tvořivé úkoly a s využitím fantazie vymyslet i snové pohádky. Můžete si tak s dětmi hrát a zároveň rozšiřovat jejich slovní zásobu, komunikační schopnosti, fantazii, představivost a další tvůrčí schopnosti.
Vypredané
4,05 € 4,26 €

Naše dieťatko


Denníček, ktorý môžu viesť rodičia svojmu dieťaťu odo dňa narodenia až do chvíle, keď si už veľké udalosti vie zapísať samo.
Vypredané
6,56 € 6,90 €

To je můj syn


Čím jsou chlapci tak zvláštní? Svou láskou k broukům, špíně, psům, baseballu, výbuchům, hlasitým projevům, bagrům a buldozerům? Nebo tím, že si nemyjí ruce, nevyhledávají polibky, nechutná jim zelenina a nechtějí si dát utřít nos a vyčistit uši? Pro maminky mohou všechny tyto a další rysy, jimiž se chlapci vyznačují, představovat matoucí směs protikladů. Autor nabízí mužský vhled a upřímnou radu, porozumění a podporu každé matce, která tápe, pokud jde o výchovu synů. Využívá poznatků z rozsáhlého výzkumu i humorných osobních zkušeností, zabývá se složitými problémy, jako je komunikace, kázeň, sexualita a úcta.
Vypredané
6,56 € 6,90 €

Starostlivosť o dieťa


Prebaľovanie . kúpanie . kŕmenie . ošetrovanie Detská koža je veľmi jemná a vyžaduje špeciálnu starostlivosť. Viete, ktoré kozmetické produkty sú pre dieťa nevyhnutné a bez ktorých sa naopak dosť dobre zaobídete? Dokážete sa správne rozhodnúť pre konkrétny typ plienok? Na čo treba dbať, keď je dieťa ohrozené alergiou alebo ňou už dokonca trpí? Na všetky tieto otázky vám táto kniha dokáže odpovedať. Okrem toho obsahuje celý rad ďalších tipov, ako sa starať o dieťatko zo zdravotnej aj psychickej stránky.
Vypredané
6,56 € 6,90 €

Bábätko v modrom


Na čítanie deťom
Vypredané
6,56 € 6,90 €

Bábätko v ružovom


Výnimočné chvíle, jedinečné a neopakovateľné okamihy... Bábätko v ružovom...: stránky, na ktorých môžete deň po dni zvečniť tie najkrajšie a najdôležitejšie momenty prvých dvanástich mesiacov života vašej milovanej dcérky.
Vypredané
6,56 € 6,90 €
  • 4,5 /5

Mama zápisník


Nie je nič krajšie na svete ako narodenie dieťatka. Prvé mesiace života sú tie najkúzelnejšie, ale zároveň náročné pre rodičov ako aj bábätko, ktoré nadväzuje prvé vzťahy a učí sa základným potrebám. Preto je zmyslom nášho zápisníčka zjednodušiť toto obdobie, aby mali maminky prehľad o režime svojho bábätka, či je všetko v poriadku a na nič nezabudli. Pozbierali sme všetky svoje vedomosti o materstve, zo svojho okolia ako aj profesionálov a spojili sme ich do tohto zápisníčka. Je malý, aby sa zmestil do kabelky, či prebaľovacej tašky a má krásny design z dielne Diany Stern. Má praktickú špirálovú väzbu, vďaka ktorej ostane otvorený, keď ho položíte na stôl. Nájdete v ňom priestor na evidovanie: – zdravotných záznamov, lekárskych vyšetrení, veľkých momentov a príkrmov – 24hodinový denník na zaznamenávanie si kojenia, prebaľovania, spánku, a rôznych aktivít na niekoľko mesiacov
Vypredané
6,56 € 6,90 €

Na svet prišlo naše Bábätko chlapček


Na svet prišlo bábätko, stelesnenie mamičkinej a oteckovej lásky. Jeho príchod sprevádzali slzy, smiech, šťastie a život celej rodiny sa navždy zmenil. Píšte svojmu bäbatkudenníček o tom, ako ste vyberali jeho meno, aké boli jeho prvé dni a noci, kto sú jeho príbuzní, ako papá a spinká, kedy ste zapálili jeho prvú a druhú sviečočku na torte a ďalšie spoločné zážitky, ktoré vám priniesli veľa prekvapenia a radosti. Denníček je v modrom a ružovom prevedení a má priestor aj na rodinné fotografie.
Vypredané
6,56 € 6,90 €

Materinské dúšky šťastia


Ponorte sa s nami do šťastného, občas náročného, niekedy chaotického, častokrát inšpirujúceho, ale vždy požehnaného života Danielle Beanovej, šťastnej manželky Dana Beana a matky šiestich malých detí. Táto zbierka esejí nás zavedie k nim do obývacej izby, ale aj medzi regále s potravinami v miestnom obchodnom dome, do záhrady ich rodinného domu, navštívime oddelenie detskej literatúry mestskej knižnice, privoniame k autorkinmu kulinárskemu umeniu, nazrieme do šiestich detských postieľok, spoznáme búrlivú radosť i slzavé údolie tejto obetavej, milujúcej a dôverujúcej manželky a matky. Sama nás pozýva k sebe na návštevu. Tak teda vstúpme…
Vypredané
5,02 € 5,28 €

Abeceda sexu a erotiky


Ľudská sexualita je vo svete živočíšnych druhov výnimočná. Ženské prsia majú väčšie rozmery, než si vyžadujú mliečne žľazy, bradavky sú erotogénne. nápadne sfarbené. Ani jeden z týchto znakov nikde inde v živočíšnej ríši nenájdeme. I taký nevinný úvod do hier lásky, akým je bozk, nemá v prírode obdobu. Dodnes sa vedú spory aj o biologickej funkcii hymenu, čiže panenskej blany. Dôvod je prostý – ani jeden živočíšny druh ju nemá. Edgar Morin pokladá ľudskú sexualitu za výnimočnú a pripisuje jej dokonca mimoriadny evolučný význam. Na otázku: „Čo nám prinieslo poľudštenie?“ odpovedá: „Najmä nepretržitú sexuálnu príťažlivosť muža i ženy. Primáty majú asexuálne obdobia a obdobia párenia, keď sa samica stáva príťažlivou, ľudstvo sa však vyznačuje permanentnou sexuálnou príťažlivosťou.“ A to je tá najpodstatnejšia zmena, ktorá ho odlišuje od zvierat. Človek oddelil sex od rozmnožovania. Erotiku živočíšna ríša nepozná. Čo všetko sa pod týmto pojmom skrýva, prezradí táto publikácia.
Vypredané
5,02 € 5,28 €

Jak neotrávit děti rozvodem


Rozvádíte se? Očerňuje vás bývalý partner před dětmi? Snaží se obrátit je proti vám? Pokud se vám nepodaří situaci zvládnout, můžete ztratit náklonnost svých dětí. Tato brožurka je výtahem nejdůležitějších pasáží z knihy Rozvodové jedy Dr. Warshaka
Vypredané
3,09 € 3,25 €

Naučme sa nielen milovať knihy, ale aj byť skvelým rodičom a obetavým partnerom. Staňte sa mamou, ktorá má čas a varí najlepšie, ako sa dá. Ukážeme vám 5 jazykov lásky a predstavíme psychológiu milujúcich rodičov. Deti a rodičia, rodičia a deti sú spojený navždy. Ako sa k tomu postaviť, či triky lenivej mamy nájdete práve tu. 

Táto kategória je určená pre všetkých, ktorí sa zaujímajú o budovanie zdravých vzťahov, partnerského spolužitia a rodičovstva. Nájdete tu knihy, ktoré vám ponúkajú rady, odborné názory a inšpiráciu na ceste k vyváženému a naplnenému rodinnému životu.

Kategória "Partnerstvo a rodičovstvo" sa zameriava na poskytovanie informácií, návodov a podpory pre všetkých, ktorí chcú budovať zdravé a šťastné partnerské vzťahy a aktívne sa podieľať na rodičovstve. Nájdete tu knihy, ktoré vám poskytnú rady na zlepšenie komunikácie, budovanie intímneho vzťahu, riešenie konfliktov a rozvíjanie spoločných hodnôt.

Narazíte tu na knihy, ktoré sa zaoberajú témami ako rodičovské schopnosti, vývoj dieťaťa, výchova, zvládanie stresu, podpora v partnerskom vzťahu, plánovanie rodiny, rovnosť v partnerskom spolužití a mnoho ďalších dôležitých aspektov rodičovstva a partnerstva.

Nájdete tu knihy o partnerstve a sexe ale aj o rodičovstve a výchove.