! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Varíme pre dojčatá


Zásady správnej výživy dojčiat - všetko o dojčení i o výžive pomocou dojčenskej fľaše. Prikrmovať - áno či nie? Prvá a mnoho ďalších dojčenských kašičiek. Viac než 100 zdravých a chutných jedál a nápojov pre najmenších. Polievky, zeleninové aj mäsové pokrmy, mliečna i ovocná strava, s návodom na prípravu a podrobným opisom. Vyriešte problémy s kŕmením vášho dieťatka. Predchádzajte alergiám, neznášanlivosti a všetkému, čo ohrozuje dieťa. Podmienky zdravého rastu a vývoja telesnej hmotnosti.
Vypredané
3,75 € 3,95 €

Vaříme pro kojence


Dokud své miminko kojíte nebo krmíte kojeneckou stravou z láhve, jeho výživa je jednoduchá, ale kdy má dostat svůj první pokrm lžící? Z jakých surovin mu připravíte chutnou a všestranně vyváženou stravu? Jakým potížím budete při krmení čelit? Jak zabráníte vzniku alergií? Na tyto a mnoho dalších otázek najdete odpovědi v knize VAŘÍME PRO KOJENCE.
Vypredané
2,63 € 2,77 €

Zmyselné masáže


Vnímajte partnera celým telom. Uvoľnite jeho zmysly erotickou masážou. Nájdete vnútornú rovnováhu a zlepšia sa vaše partnerské vzťahy.
Vypredané
5,64 € 5,94 €

Mars a Venuša na pracovisku


John Gray nám vo svojej najnovšej knihe Mars a Venuša na pracovisku ukazuje, že pochopením rozdielov medzi mužmi a ženami na pracovisku môžeme lepšie reagovať...
Vypredané
8,48 € 8,93 €

Když se rodiče rozvádějí


Knížka Když se rodiče rozvádějí autora Maurice Bergra a Isabelle Gravillon pomáhá rodičům, aby i přes rozchod a starosti s novou situací zůstali dětem oporou a vyhnuli se chybám a omylům při jednání s nimi. V situaci, kdy rozchod či rozvod rodičů je neodvratný, se svět dítěte hroutí. Dítě je v zajetí protikladných citů, nechápe, co se děje. Rodiče, kteří jsou v krizi, si často nevědí rady, co dělat, jak si poradit s různými příznaky jeho obtíží, které s e situací třeba zdánlivě nesouvisí. Autoři vysvětlují pocity, myšlení a reakce dětí a výklad doplňují konkrétními příklady z poradenské praxe. Poskytují rodičům podněty a rady, jak se zachovat, jak co nejlépe zorganizovat soužití dětí s rodiči po roz chodu, aby nepřerušili pouto dětí s jedním nebo druhým rodičem a umožnili dětem co možná nenarušený rozvoj. Východiskem k napsání knihy byly výzkumy vedené po 23 let a analýzy tří stovek situací, v nichž se ocitly děti při rozchodu rodičů. Knížka pom áhá rodičům, aby i přes rozchod a starosti s novou situací zůstali dětem oporou a vyhnuli se chybám a omylům při jednání s nimi. Prof. Maurice Berger je dětský psycholog a psychiatr, působil jako profesor psychologie na univerzitě v Lyonu, vede oddělení dětské psychiatrie na klinice v Saint-Étienne, je autorem desítky knižních titulů, rádcovských pro rodiče i odborných z oblas ti dětské psychologie a terapie. Isabelle Gravillon je žurnalistka, spoluautorka a autorka knih s psychologickou tematikou, poskytujících rady rodičům při výchově dětí. V nakladatelství Portál vyšla její kniha Spánek malých dětí (2008).
Vypredané
12,28 € 12,93 €

Čo by mali muži podľa žien vedieť


Z tejto provokatívnej, šťavanto napísanej knižky sa muži dozvedia všetky tajomstvá, aj prečo neraz komunikácia vo vzťahu viazne. Všetci chceme niekedy mať uspokojivé, harmonické vzťahy, no niekedy sa nám nedarí s partnerom sa pozhovárať, či mu vysvetliť, čo od neho očakávame. Preto táto kniha pomôže aj ženám uvedomiť si svoju úlohu vo vzťahu, i ako vzťah správne formovať. Prvá časť plasticky vykresľuje, čo by mali muži vedieť o nás ženách - o našich tajomstvách, ale aj mýtoch, ktoré neraz nespravodlivo ženy sprevádzajú.Vdruhej časti sa muži potešia informáciám o láske, intimite a komunikácii so ženami.Tretia časť objasňuje, čo by mali muži (podľa žien) vedieť o sexe.
Vypredané
11,00 € 11,58 €

Žiť svoj sen


Obľúbená speváčka radí čo robiť, aby boli ženy príťažlivé, šťastné a vyrovnané (podtitul) Populárna speváčka dojímavo opisuje svoj životný príbeh, ktorý nebol vždy ožiarený svetlami reflektorov...
Vypredané
7,22 € 7,60 €

Hrajme sa s najmenšími


Viete, že mozog kojenca je dvakrát aktívnejší ako mozog študenta vysokej školy? A že vstrebáva a triedi nové informácie rýchlejšie ako mozog dospelého človeka? Takéto informácie nájdete v knihe Hrajme sa s najmenšími.
Vypredané
6,28 € 6,61 €

Babanapló


Örökítsük meg a baba első életévének emlékezetes pillanatait, szóban és fotókon egyaránt. A borítón lévő kerek kivágásba illesszük a baba fotóját. A színes matricakészletből választhatunk odaillőt az egyes hónapoknak szánt lapokra. Így a baba fejlődésének mérföldköveit vidám képecskék is szemléltetik.
Vypredané
11,88 € 12,50 €

Prečo muži nepočúvajú a ženy sa nevyznajú v mapách


Allan a Barbara Peasovci zhromaždili najnovšie poznatky z výskumu mozgu, evolučnej biológie, psychológie a sociológie a zhrnuli ich do vtipnej, miestami šokujúcej, ale aj poučnej knihy, v ktorej sa pokúšajú vysvetliť dôvod existencie napätia a rozporov medzi príslušníkmi oboch pohlaví a hľadajú spôsob, ako sa s nimi vyrovnať.
Vypredané
7,86 € 8,27 €

Proč ženy muže (ne)chápou


Autor nabízí hluboké porozumění mužsko-ženským vztahům a originální řešení zádrhelů v jejich vzájemné komunikaci. Píše o mužích a ženách svým osobitým, otevřeným a často až drsně upřímným stylem, který zná už více než milion čtenářek a čtenářu jeho 50 knih, brožur a časopiseckých sérií a který znají i diváci jeho tří vzdělávacích TV seriálu. Kromě dobrodružství poznání přináší text i nejeden romantický zážitek ve vložených povídkách Návrat do Zrcadlové země a Opět na Západě. Kniha je v dnešní záplavě knih sázkou na jistotu. Pokud hledáte odpověď na otázku, jak uspět v mužsko-ženské komunikaci, najdete ji právě vtéto publikaci.
Vypredané
7,51 € 7,90 €

Vaříme pro děti


V knize VAŘÍME PRO DĚTI najdete mnoho receptů pro děti - od batolat až po předškoláky. Naleznete zde také jídla pro alergiky a stravování dětí v době nemoci.
Vypredané
2,55 € 2,68 €

Lacná kniha Zmyselné masáže (-70%)


Vnímajte partnera celým telom. Uvoľnite jeho zmysly erotickou masážou. Nájdete vnútornú rovnováhu a zlepšia sa vaše partnerské vzťahy.
Vypredané
1,78 € 5,94 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Žiť svoj sen (-90%)


Obľúbená speváčka radí čo robiť, aby boli ženy príťažlivé, šťastné a vyrovnané (podtitul) Populárna speváčka dojímavo opisuje svoj životný príbeh, ktorý nebol vždy ožiarený svetlami reflektorov...
Vypredané
0,76 € 7,60 €

dostupné aj ako:

Why Men Love Bitches


Do you feel like you are too nice? Sherry Argov's Why Men Love Bitches delivers a unique perspective as to why men are attracted to a strong woman who stands up for herself. With saucy detail on every page, this no-nonsense guide reveals why a strong woman is much more desirable than a "yes woman" who routinely sacrifices herself. The author provides compelling answers to the tough questions women often ask:* Why are men so romantic in the beginning and why do they change? * Why do men take nice girls for granted? * Why does a man respect a woman when she stands up for herself? Full of advice, hilarious real-life relationship scenarios, "she says/he thinks" tables, and the author's unique "Attraction Principles," Why Men Love Bitches gives you bottom-line answers. It helps you know who you are, stand your ground, and relate to men on a whole new level. Once you've discovered the feisty attitude men find so magnetic, you'll not only increase the romantic chemistry-you'll gain your man's love and respect with far less effort.
Vypredané
15,15 € 15,95 €

Senzační sex


Opravdový a upřímný sex je zážitek, který vás zcela pohltí. Znamená milovat, uvolnit se, dávat a přijímat úplně a bezezbytku, odevzdat se milování duší i tělem. Kniha SENZAČNÍ SEX nabízí pojednání o způsobech, jimiž lze ve všech směrech zvyšovat erotickou vnímavost. Dočtete se v ní, jak se dorozumívat se svým partnerem či partnerkou, jak s nimi prožívat nové zkušenosti a jak dosahovat nových výšin erotického vnímání a prožitků.
Vypredané
3,08 € 3,24 €

Vagina monology


Vagina Monology, tato dojemná a rozpustilá exkurze do poslední neprobádané oblasti, do poslední zakázané zóny je oslavou ženské sexuality ve vší své složitosti a tajemnosti. Byla uvítána jako bible pro novou generaci žen. Tato kniha a stejnojmenná divadelní hra, inspirovaly dynamické hnutí - Den-V - jehož cílem je skoncovat s násilím proti ženám. Toto vtipné a neuctivé, soucitné a moudré dílo, oceněné cenou Obie, vyjadřuje ty nejhlubší ženské fantazie a obavy a zaručuje, že se po jejím přečtení nikdo nebude dívat na ženské tělo ani na sex stejně jako předtím.
Vypredané
7,22 € 7,60 €

Najlepšie erotické techniky


Jasným a nekomplikovaným jazykom sa v knihe vysvetľuje, čo je masturbácia, orgazmus, alebo sa opisujú sexuálne polohy. Ilustračné fotografie sú vybrané účelne, aby vhodne dopĺňali text. Kniha poskytne aj povzbudivé odpovede na otázky dotýkajúce sa zdravia a erotických ťažkostí aj tým, ktorí sa zaujímajú o sex a milovanie, ale nenašli ešte tú správnu osobu, s ktorou by svoje otázky mohli prebrať.
Vypredané
5,64 € 5,94 €

Kámasútra


Kámasútra - Sprievodca svetom milostných rozkoší. Zaujímavosti a ilustrácie milovania a milostného života starých Indov.
Vypredané
5,64 € 5,94 €

Naučme sa nielen milovať knihy, ale aj byť skvelým rodičom a obetavým partnerom. Staňte sa mamou, ktorá má čas a varí najlepšie, ako sa dá. Ukážeme vám 5 jazykov lásky a predstavíme psychológiu milujúcich rodičov. Deti a rodičia, rodičia a deti sú spojený navždy. Ako sa k tomu postaviť, či triky lenivej mamy nájdete práve tu. 

Táto kategória je určená pre všetkých, ktorí sa zaujímajú o budovanie zdravých vzťahov, partnerského spolužitia a rodičovstva. Nájdete tu knihy, ktoré vám ponúkajú rady, odborné názory a inšpiráciu na ceste k vyváženému a naplnenému rodinnému životu.

Kategória "Partnerstvo a rodičovstvo" sa zameriava na poskytovanie informácií, návodov a podpory pre všetkých, ktorí chcú budovať zdravé a šťastné partnerské vzťahy a aktívne sa podieľať na rodičovstve. Nájdete tu knihy, ktoré vám poskytnú rady na zlepšenie komunikácie, budovanie intímneho vzťahu, riešenie konfliktov a rozvíjanie spoločných hodnôt.

Narazíte tu na knihy, ktoré sa zaoberajú témami ako rodičovské schopnosti, vývoj dieťaťa, výchova, zvládanie stresu, podpora v partnerskom vzťahu, plánovanie rodiny, rovnosť v partnerskom spolužití a mnoho ďalších dôležitých aspektov rodičovstva a partnerstva.

Nájdete tu knihy o partnerstve a sexe ale aj o rodičovstve a výchove.