! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Partnerstvo a rodičovstvo strana 198 z 227

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Ako pokaziť dieťa desiatimi ťahmi


V tejto knihe sa autor skutočne originálnym, ľahkým a nenúteným štýlom obracia na rodičov a na vzdory súčasnému primátu kariéry a konzumizmu vracia výchove jej nenahraditeľné miesto. V prvej časti čitateľa zaujmú naruby obrátené zásady, ako si zle vychovať dieťa, ktorými autor veľmi trefne a pravdivo odhaľuje výchovné chyby. Druhá časť sa zasa zaoberá konkrétnymi radami pre dobrú výchovu.
Vypredané
5,23 € 5,50 €

Muži netúžia iba po sexe


Mohlo by sa zdať, že mužom stačí k šťastiu naozaj málo: teplá večera, čisté ponožky, drahé auto, pekná žena... No oni chcú viac. Stále sa usmievajte, nechcite od nich nič okamžite, neponosujte sa a občas buďte ticho... To je len zopár vecí, po ktorých muži naozaj túžia. No netešte sa, teplá večera a čisté ponožky stále zostávajú na popredných priečkach.
Vypredané
5,23 € 5,50 €

Ženy netúžia iba po topánkach


Porozumieť ženám nie je vždy jednoduché. Najmä preto, že často ony samy netušia, čo vlastne chcú. Preto ani nečakajte, že vám to prezradia. Vtip je v tom, že na to musíte prísť sami. Aby ste to mali jednoduchšie, prezradíme vám jedno základné pravidlo na použitie ženy: Ak žena mlčí, je zle. Vždy. Aj vtedy, keď tvrdí, že je všetko v poriadku...
Vypredané
5,23 € 5,50 €

Pamiatka na môj krst - ružová (3. vydanie)


Pamiatka na môj krst dáva možnosť zapamätať si najdôležitejšie okamihy v živote dieťatka. Denník zachytáva narodenie, prijatie krstu, prvé Vianoce a mnohé ďalšie milé spomienky. Knižka je pekným darčekom, ktorý vždy pripomenie výnimočný deň, keď sa človek stal Božím dieťaťom. Kniha je dostupná v dvoch variantoch modrá a ružová
Vypredané
5,23 € 5,50 €
  • 5 /5

Pamiatka na môj krst - modrá (3. vydanie)


Pamiatka na môj krst dáva možnosť zapamätať si najdôležitejšie okamihy v živote dieťatka. Denník zachytáva narodenie, prijatie krstu, prvé Vianoce a mnohé ďalšie milé spomienky. Knižka je pekným darčekom, ktorý vždy pripomenie výnimočný deň, keď sa človek stal Božím dieťaťom. Kniha je dostupná v dvoch variantoch modrá a ružová
Vypredané
5,23 € 5,50 €

Milostné hry milostné kúzla


Cítim sa skvele - knižná séria pre modernú ženu. Aktuálne témy, rady, tipy a recepty pre krásu, dobrú kondíciu, peknú postavu a psychickú pohodu. Súčasné trendy a klasické postupy. Inšpirácie pre všetkých, cenovo dostupné. Vyskúšajte a zamyslite sa!
Vypredané
1,55 € 1,63 €

Kniha testov - Prečo muži nepočúvajú a ženy sa nev


Veľký partnerský test k úspešnému bestselleru „Prečo muži nepočúvajú a ženy sa nevyznajú v mapách“! Základný problém je, že ženy a muži sú odlišní. Napriek tomu sa zakaždým vydáme na dobrodružnú cestu zvanú partnerstvo. Mnoho vzťahov sa rozpadne preto, lebo muži nechápu, že žena nikdy nebude ako muž a ženy od svojich manželov očakávajú, že budú reagovať rovnako ako ony. Máte odvahu pozrieť sa na svoj vzťah pod lupou? Táto zábavná kniha testov vám neobyčajným spôsobom otvorí oči a umožní vám pochopiť svoju povahu, ako aj povahu vášho partnera a rozdiely medzi nimi. Pomôže vám tak prežiť plnohodnotný a harmonický život vo dvojici
Vypredané
1,55 € 1,63 €

Láska na prvý pohľad


LÁSKA na prvý pohľad približuje novú priekopnícku teóriu, ktorej závery podporujú ohromujúce štúdie slávnych osobností...
Vypredané
4,07 € 4,28 €

Emocionálny svet detí predškolského veku


Hlbší pohľad do emocionality tohto obdobia i jeho emocionálnych problémov a súbor hrových aktivít rozvíjajúcich konkrétne emocionálne spôsobilosti .
Vypredané
4,07 € 4,28 €

Džentlmenom za 7 dní


Ste niekam pozvaní a obávate sa, aby ste si neurobili hanbu? Potrebujete sa rýchlo naučiť elegantne vystupovať? Máme pre vás pripravený rýchlokurz dokonalého správania, nabitý množstvom cenných informácií o džentlmenskom správaní vrátane rád: ako slušne močiť, čo robiť, keď si prdnete vo výťahu, v prípade faux pas pri stretnutiach a zvítaniach, ako sa hrá kriket, ako písať P. S. & P. S. S., ako spoznáte, že ste si vypili priveľa, ako oslovovať členov kráľovskej rodiny, o pravidlách spálne.
Vypredané
4,07 € 4,28 €

Dokonalým milencom za 7 dní


V rozhodujúcej chvíli strácate reč a cítite sa bezradne?Ak už vám ruky a ústa zväzuje v prítomnosti ženy tréma, máme pre vás návod, ako z toho elegantne vykľučkovať. Inšpirujte sa jednoduchými a účinnými radami, ako sa stať perfektným milencom za menej ako sedem dní. Kapitoly vás povedú od ohodnotenia vašich schopností byť perfektným milencom cez umenie zvádzania a predohry až po moment, v ktorom sa dostanete do správnej polohy.
Vypredané
4,07 € 4,28 €

Načúvaj dieťaťu


Kniha slovenskej psychologičky o pozorovaní prejavov správania dieťaťa.
Vypredané
4,07 € 4,28 €

Co nemá manžel nikdy dělat


Dnes již klasická kniha rad, čeho se mají muži v manželství vystříhat. Rady týkající se všeobecných zvyků, osobních vztahů, žárlivosti, financí, domácnosti, zábavy a svátků, zdraví, oblečení, zálib, stravy i dětí.
Vypredané
3,49 € 3,67 €

Pod střechami Paříže


Pod střechami Paříže - extrémní, neslýchané a nevídané dílo, způsob, s jakým se autor vyrovnává s tématem sexu a erotiky, překračuje veškeré konvence. Perverze, zhmotnělé sny, nevyslovitelné představy, neuvěřitelné se stává skutečností...
Vypredané
3,49 € 3,67 €

Co nemá manželka nikdy dělat


Knížka provádí čtenáře vším, čeho se mají vdané ženy vystříhat. Poskytuje rady týkající se: všeobecných zvyků, osobních vztahů, žárlivosti, financí, domácnosti, zábavy a svátků, zdraví, oblečení, zálib, stravy i péče o děti.
Vypredané
3,49 € 3,67 €

44 hier na podporu hry s bábkou pre deti predškolského veku - 2.vydanie


Teoretické spracovanie problematiky hry s bábkou sa orientuje na vývinový profil dieťaťa raného a predškolského veku. 44 hier je rozdelených do skupín tak, aby bolo možné prostredníctvom nich deťom vysvetliť ako funguje a pohybuje sa ľudské telo, a zároveň sa tak deti naučia ako pohybovať s animovaným predmetom, alebo s jednoduchou bábkou. Zmeny v tejto publikácii nastali v prvej skupine hier zameraných na zrkadlenie a v teoretickom prepracovaní témy hra s bábkou. Ide o druhé prepracované vydanie publikácie, ktorá vyšla v roku 2016.
Vypredané
4,28 € 4,50 €

Nejlepší hry venku pro malé i velké


Kniha přináší téměř dvě stovky známých i méně známých her a soutěží pro děti, mládež a dospělé, které jsou určeny k hraní pod širým nebem. Jsou zde jak hry určené do lesa, na hřiště, do bazénů a rybníků, na mořské pláže, tak hry cyklistické, táborové nebo i nejmodernější hry s GPS navigací. V neobyčejně různorodé paletě her si vybere každá věková skupina, od předškolních dětí po dospělé. Kniha je zdrojem inspirace všem, kteří si chtějí hrát nebo připravit dobrou zábavu pro druhé.
Vypredané
4,28 € 4,50 €

Kamasutra


Mistrovské milostné techniky a dobrodružství s erotickými polohami, podrobný popis poloh inspirovaný Kámasútrou, barevné fotografie jednotzlivých fází milostných poloh a zajímavosti a ilustrace z milostného života starých Indů. Toto vše a ještě něco navíc vás čeká právě v tomto vydání knihy o prastarém umění milování.
Vypredané
4,28 € 4,50 €

Orgazmuspontok


"Szex United. Ez a mi kedvenc csapatunk neve. Ennek a hatalmas szurkolótábornak vagyunk mi a tagjai, ha kell, minden nap és minden éjjel ennek a rajongásnak a jegyében élünk és cselekszünk. Bármikor készen állunk a kalandra, tabuk és gátlások nélkül." Szepesi Nikolett első regényében a főhős veszi át az önéletrajzi kötetben megismert úszónő szerepét. Pikánsabbnál pikánsabb élethelyzetekbe kerül: Swinger klubba látogat, orosz milliárdost kényeztet, újságírót aláz meg, ismeretlen fiúkkal és lányokkal bújik össze. Vicces és drámai jelenetek főszereplője lesz, miközben találkozik a pesti éjszaka nélkülözhetetlen kellékeivel - pénz, kábítószer, bűnözés. Az "Orgazmuspontok" a heteken át a toplistákat vezető "Én, a szexmániás" című könyv hangulatát idézi, a szerző hasonló stílusban, ismét megbotránkoztató nyelvezettel ír a nyári szexhadjáratról.
Vypredané
4,28 € 4,50 €

Naučme sa nielen milovať knihy, ale aj byť skvelým rodičom a obetavým partnerom. Staňte sa mamou, ktorá má čas a varí najlepšie, ako sa dá. Ukážeme vám 5 jazykov lásky a predstavíme psychológiu milujúcich rodičov. Deti a rodičia, rodičia a deti sú spojený navždy. Ako sa k tomu postaviť, či triky lenivej mamy nájdete práve tu. 

Táto kategória je určená pre všetkých, ktorí sa zaujímajú o budovanie zdravých vzťahov, partnerského spolužitia a rodičovstva. Nájdete tu knihy, ktoré vám ponúkajú rady, odborné názory a inšpiráciu na ceste k vyváženému a naplnenému rodinnému životu.

Kategória "Partnerstvo a rodičovstvo" sa zameriava na poskytovanie informácií, návodov a podpory pre všetkých, ktorí chcú budovať zdravé a šťastné partnerské vzťahy a aktívne sa podieľať na rodičovstve. Nájdete tu knihy, ktoré vám poskytnú rady na zlepšenie komunikácie, budovanie intímneho vzťahu, riešenie konfliktov a rozvíjanie spoločných hodnôt.

Narazíte tu na knihy, ktoré sa zaoberajú témami ako rodičovské schopnosti, vývoj dieťaťa, výchova, zvládanie stresu, podpora v partnerskom vzťahu, plánovanie rodiny, rovnosť v partnerskom spolužití a mnoho ďalších dôležitých aspektov rodičovstva a partnerstva.

Nájdete tu knihy o partnerstve a sexe ale aj o rodičovstve a výchove.