! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Partnerstvo a rodičovstvo strana 225 z 225

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Prenatální komunikace


Mnohé ženy dnes prožívají své těhotenství mnohem intenzivněji a vědoměji, než bylo dříve obvyklé. V této době mohou vnímat nejen tělesný vývoj svého dítěte, ale již první náznaky jeho individuality a temperamentu. Knížka Prenatální komunikace pomáhá nastávajícím maminkám vnímat projevy jejich dítěte a porozumět jim. Vede je zároveň k pozornosti vůči tomu, na jaké signály naopak dítě reaguje a jak prožívá ty které okolnosti vnějšího světa. S dítětem je tedy možné navázat něžný a intenzivní vztah ještě dříve, než dojde k prvnímu skutečnému doteku.
Vypredané
6,20 € 6,53 €

Hogyan altassunk kisbabát?


Mindenki szeretne az egész családnak békés éjszakai alvást biztosítani, de azok a technikák, amik az egyik babánál működnek, nem biztos, hogy a másiknál is beválnak. A könyvben leírt átfogó tanácsok segítségével minden szülő egészséges alvásra szoktathatja a kisgyermekét, az éjjel és nappal között különbséget tenni sem tudó újszülöttektől az ágyban maradni nem akaró háromévesekig. A makacs alvási problémákat a könyv végén található, külön ezekkel foglalkozó fejezet segít megoldani. Judy Barratt alvásszakértő és két gyermek édesanyja gyakorlati tanácsok és az életből vett példák segítségével segít a szülőknek, hogy könnyedén maguk mögött tudhassák az álmatlan éjszakákat.
Vypredané
9,84 € 10,36 €

The Kids Will Be All Right : A guide to raising teens in a complex world


An essential guide to parenting today's teenagers. We live in an age of anxiety - for both parents and teenagers. The straightforward years of childhood can seem a breeze compared to what teens have thrown at them today. Parents worry about how to help their teenagers deal with sex, porn, gender identity, sexting, slut-shaming, social media, bullying, alcohol and drugs, and about their teenagers' high levels of anxiety. Teens worry about how to measure up in a world where their social currency is explicitly measured by likes and followers; they worry about their bodies and their looks, sex, cancel culture and their future. Life is genuinely different for today's teens and pre-teens than it was even a decade ago, yet New Zealand parents lack access to a comprehensive book with up-to-date, evidence-based and sensible advice on how to help their teens get through the physical, mental and social challenges of adolescence. The Kids Will Be All Right includes strategies to suggest to your teen to deal with common tricky situations, and covers friendships (and frenemies); bullying; technology use and screen time; drinking, vaping and risk-taking behaviour; self esteem and body image; personal and sexual health; sexual and gender identity; consent; safe relationships; and pornography. Written by parenting expert Robyn Fausett and with contributions from her daughter, Molly Fausett, The Kids Will Be All Right is an empathetic, insightful guide to navigating the teenage years. Broken into digestible parts, with numerous examples and anecdotes to help parents know what to do - and say - when, this is an essential guide for today's parents of adolescents.
Vypredané
22,75 € 23,95 €

Deset tipů pro rodinu


Přes dvacet let cestuji a naslouchám lidem, kteří mi vyprávějí o svých rodinách. Lidé po celém světě mi sdělují, co dodalo jejich rodinám sílu, ale i co je zničilo. Mnohokrát po svých přednáškách slýchám - „to jsem měl vědět dřív“. Někdo by sestavil zcela jiný seznam, ale já tu předkládám svých deset tipů pro život silné rodiny. Možná právě procházíte těžkým obdobím. Ne, nemyslím si, že existují snadná řešení veškerých rodinných potíží. Ale přesto doufám, že tu najdete něco, co pomůže – i kdyby to bylo jen to prosté zjištění, že ať prožíváte cokoliv, nejste v takové situaci sami. (z autorova úvodu)
Vypredané
5,31 € 5,59 €

Headscarves and Hymens: Why the Middle East Needs a Sexual Revolution


In November 2011, Mona Eltahawy came to worldwide attention when she was assaulted by police during the Egyptian Revolution. She responded by writing a groundbreaking piece in Foreign Policy entitled 'Why Do They Hate Us'; 'They' being Muslim men, 'Us' being women. It sparked huge controversy. In Headscarves and Hymens, Eltahawy takes her argument further. Drawing on her years as a campaigner and commentator on women's issues in the Middle East, she explains that since the Arab Spring began, women in the Arab world have had two revolutions to undertake: one fought with men against oppressive regimes, and another fought against an entire political and economic system that treats women as second-class citizens in countries from Yemen and Saudi Arabia to Egypt, Tunisia, and Libya. Eltahawy has travelled across the Middle East and North Africa, meeting with women and listening to their stories. Her book is a plea for outrage and action on their behalf, confronting the 'toxic mix of culture and religion that few seem willing or able to disentangle lest they blaspheme or offend.' A manifesto motivated by hope and fury in equal measure, Headscarves and Hymens is as illuminating as it is incendiary.
Vypredané
17,58 € 18,50 €

Jak mluvit s dětmi o sexu - rádce pro rodiče a učitele


Nevíte, kdy a jak dětem vysvětlit otázky, jak přišli na svět? Máte během jejich dospívání obavy z nechtěného těhotenstí nebo z infekce HIV? Odpovědi na tyto otázky, srozumitelné informace včetně podrobných ilustrací a konkrétní rady sexuologa MUDr. Ondřeje Trojana najdete v této publikaci. Kniha je rozčleněna podle věku dětí, od 3 do 18 let. Kapitoly jsou přitom koncipovány tak, aby i samostně poskytly potřebné informace. Každé delší období pak obsahuje shrnutí toho, co by se děti a dospívající měli dozvědět ve škole a může být inspirací pedagogům.
Vypredané
8,60 € 9,05 €

Milionové děti


Kniha Milionové děti poukazuje na důležitost obnovy tradičních lidských hodnot, které se v současnosti ze života dětí vytrácejí. Životy našich dětí ovládly nemoci, stud, strach, zranitelnost a závislosti. Jak si s tím poradit a pomoct našim dětem k úspěchu a radosti vám prozradí tato kniha.
Vypredané
11,12 € 11,70 €

Tajomstvá šťastných rodín


Návod, ako docieliť pohodovú domácnosť Čo robia šťastné rodiny správne a ako sa my ostatní môžeme poučiť, aby boli aj naše rodiny šťastnejšie? Vytvorte si krajšie rána, prehodnoťte spoločnú večeru, hádajte sa múdrejšie, zahrajte sa. Toto je iba niekoľko z prospešných riešení v tejto odvážnej príručke pre súčasné rodiny. Autor Bruce Feiler sa kedysi sám ocitol medzi mlynskými kameňmi. Starostlivosť o starnúcich rodičov aj o malé dvojčatá mu dávali poriadne zabrať. Prečítal množstvo publikácií na túto tému. Žiadna však nebola šitá na potreby dnešnej hektickej doby. A tak sa pozrel na problém z celkom novej perspektívy a zostavil plán pre moderné rodiny, pričom sa inšpiroval metódami, aké využívajú vo svojej praxi odborníci z oblasti vedy, obchodu, športu či armády. Výsledkom je zábavná a podnetná príručka pre súčasné rodiny s viac ako 200 užitočnými postupmi, ako docieliť pohodovú domácnosť. Tajomstvá šťastných rodín sú doslova povinným čítaním pre všetkých rodičov a prinášajú odpovede na otázky, ktoré si dnes kladie množstvo z nich: Ako zvládať toľko povinnosti? Ako naučiť deti, aby si osvojili správne hodnoty? Ako docieliť, aby naša rodina bola šťastnejšia? Z anglického originálu The Secret of Happy Families (William Morrow. An Imprint of HarperCollinsPublishers, 2013 USA) preložil Martin Štulrajter.
Vypredané
19,90 €

Naučme sa nielen milovať knihy, ale aj byť skvelým rodičom a obetavým partnerom. Staňte sa mamou, ktorá má čas a varí najlepšie, ako sa dá. Ukážeme vám 5 jazykov lásky a predstavíme psychológiu milujúcich rodičov. Deti a rodičia, rodičia a deti sú spojený navždy. Ako sa k tomu postaviť, či triky lenivej mamy nájdete práve tu. 

Táto kategória je určená pre všetkých, ktorí sa zaujímajú o budovanie zdravých vzťahov, partnerského spolužitia a rodičovstva. Nájdete tu knihy, ktoré vám ponúkajú rady, odborné názory a inšpiráciu na ceste k vyváženému a naplnenému rodinnému životu.

Kategória "Partnerstvo a rodičovstvo" sa zameriava na poskytovanie informácií, návodov a podpory pre všetkých, ktorí chcú budovať zdravé a šťastné partnerské vzťahy a aktívne sa podieľať na rodičovstve. Nájdete tu knihy, ktoré vám poskytnú rady na zlepšenie komunikácie, budovanie intímneho vzťahu, riešenie konfliktov a rozvíjanie spoločných hodnôt.

Narazíte tu na knihy, ktoré sa zaoberajú témami ako rodičovské schopnosti, vývoj dieťaťa, výchova, zvládanie stresu, podpora v partnerskom vzťahu, plánovanie rodiny, rovnosť v partnerskom spolužití a mnoho ďalších dôležitých aspektov rodičovstva a partnerstva.

Nájdete tu knihy o partnerstve a sexe ale aj o rodičovstve a výchove.