! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Dobrodružstvo, napätie, western strana 217 z 285

Skutočný kamarát


"Oliver je úplne obyčajný chlapec a predsa je výnimočný. Vo svojej fantázii sníva o tom, že sa stane superhrdinom. V škole je neraz svedkom šikanovania mladších spolužiakov a je rozhodnutý s tým niečo urobiť. Podarí sa Oliverovi pomôcť svojim kamarátom? Bude na to potrebovať super schopnosti, alebo mu bude stačiť jeho odvaha a chytrosť, aby sa zachoval ako skutočný kamarát? "
Vypredané
6,56 € 6,90 €

Irány a Vadnyugat! - Képregény


Utah, Amerikai Egyesült Államok, 1869. Az USA keleti és a nyugati partját összekötő vasútvonal munkálatainak befejezése különös akadályokba ütközik. Vajon most is Cicaróne és a kalózmacskák mancsa van a dologban? A furcsa ruhába bújt, seriffhelyettesként fellépő Geronimo Stiltonnak és barátainak ismét helyre kell igazítaniuk a történelmet. Ezúttal hatalmas robbanások és vad üldözések közepette igyekeznek elérni céljukat. Geronimo Stilton Egér-sziget legolvasottabb napilapjának, a Rágcsáló Híreknek a főszerkesztője. Szabad idejében imád vidám és szórakoztató történeteket mesélni a barátainak. Ezekben a kalandokban Geronimónak legnagyobb ellenségeivel, a kalózmacskákkal kell szembeszállnia, akik ide-oda utazgatnak az időben, hogy megváltoztassák a történelem menetét...
Vypredané
5,42 € 5,71 €

Domů ze slunečných stepí


Další válečný příběh pro děti od autora knih Ostrov v ptačí ulici a Běž, chlapče, běž DOBRODRUŽNÝ ŽIVOTNÍ PŘÍBĚH VIDĚNÝ POHLEDEM MALÉHO CHLAPCE Odvážný a statečný je pětiletý Eljuša, který musí opustit milovanou hračku a spolu s ní i život, jaký dosud znal. Začíná druhá světová válka a jeho rodina na poslední chvíli prchá před německou armádou. Eljuša se spolu s maminkou, dvěma staršími sestrami a malým bratříčkem vydává na pozoruhodnou cestu do Kazachstánu, kde v tamních slunečných stepích na ně čeká nový život. Z Eljuši se postupně stává velký kluk, najde si přátele mezi muslimskými dětmi v malé kazašské vesnici a naučí se postarat o novou domácnost a o svou rodinu. Jeho podnikavá maminka využívá všech svých talentů k tomu, aby děti uživila, za výslužku vyhrává na balalajku na rodinných oslavách v širokém okolí a věhlas a vážnost si získá díky podivuhodné schopnosti číst budoucnost z tarotových karet. Na konci války se děti s maminkou znovu vydávají na cestu, tentokrát míří do nové domoviny – budoucího Státu Izrael. Spisovatele Uri Orleva, nositele Ceny Hanse Christiana Andersena z roku 1966, si čeští čtenáři oblíbili již knihami Ostrov v Ptačí ulici a Běž, chlapče, běž (Práh, 2013, 2014). Vedle toho dalších více než třicet Orlevových titulů bylo přeloženo do čtyřiceti jazyků po celém světě.
Vypredané
14,73 € 15,51 €

dostupné aj ako:

La Belle Sauvage - A Por könyve 1.


A tizenegy éves Malcolm Polstead és daimónja, Asta a szüleivel él az Oxford környéki Pisztráng Fogadóban. A Temze folyó túloldalán – amelyen Malcolm gyakran hajózik imádott kenuján, a La Belle Sauvage-on – áll a Goodstow Apátság, az apácák otthona. Malcolm megtudja, hogy az apátságban féltve őriznek egy leány csecsemőt, Lyra Belaquát, akit többen is el akarnak rabolni… Közben a sűrű esőzések miatt az emberek soha nem tapasztalt árvíz közeledtéről beszélnek… „Mindig szerettem volna elmesélni, hogy Lyra hogyan került a Jordan Kollégiumba. Miközben ezen gondolkoztam, megjelent előttem egy hosszú történet, amely Lyra csecsemőkorában kezdődik és felnőttkorában végződik. Ebben a kötetben Lyra még kisbaba, a következőben pedig húsz éves. A harmadik és egyben utolsó résszel kapcsolatban lakat van a számon…”
Vypredané
13,54 € 14,25 €

dostupné aj ako:

Příručka mladého hledače


Dědeček odešel před dvaceti lety na nákup a už se nikdy nevrátil. Jeho třináctiletý vnuk Julek se jednoho dne rozhodne ho najít. Cesta míří nejprve do Egypta, kde ho posvátný skarabeus zavede do nitra pyramidy. Další dobrodružství v paralelním čase, do nějž proletí skrze bezedný kufr ve Ztrátách a nálezech, už prožívá ve společnosti kamarádů Aliny a Helmuta. Ve zdánlivě bezvýchodných, bláznivých situacích jim pomáhá tajemná Příručka mladého hledače, jejíž původ není jistý, ale která je umí podivuhodně podpořit a vést i ve chvílích naprosté bezradnosti. Knížku o dospívání, hledání kamarádů, první lásky i sebe sama velmi působivě ilustrovala přední česká umělkyně Eva Koťátková.
Vypredané
14,69 € 15,46 €

A titokzatos kés


Lyra immáron tudja, mi van az északi fényen túl, s abban a másik világban, ahova jutott, nem csak egy kihalt, furcsa várost talál, hanem egy fiút is. Willnek is megvannak a maga titkai, ő is menekül valahonnan, ám hogy léteznek másik világok, még csupán a kezdet számukra. Ahogy sorsuk összefonódik és történetük bonyolódik, lassan felsejlik, hogy olyasmi felé tartanak ők és a többi, szeretett vagy gyűlölt szereplő, mely minden világot meg fog rengetni - s ebben a titokzatos késnek is nagy szerepe lesz... Az Északi fény trilógia Nagy-Britannia egyik legsikeresebb és legnagyobb hatású ifjúsági sorozata, mely izgalmas kalandokon, elképesztő szereplőkön és tájakon keresztül mesél olyan alapvető kérdésekről, melyek minden embert érintenek.
Vypredané
11,84 € 12,46 €

dostupné aj ako:

Az arany iránytű


Philip Pullman klasszikussá vált, számtalan díjjal elismert ifjúsági trilógiájának első részében megismerjük Lyrát, a rendkívüli kislányt, és az ő Oxfordját, ami nagyon hasonlít a miénkhez, de nagyon más is – például mindenkinek van egy állat alakú daimónja, mely lelke egy darabkája, egyben örök társa. Lyra kíváncsi, merész és imádja a kalandokat, és bármikor kész megtréfálni otthona, a Jordan-kollégium tudósait. Ám élete igazi nagy kalandja csak akkor kezdődik, amikor valami különösről hall, valamiről, amiről a tudósok is csak suttogva mernek beszélni, és amihez valahogy köze van az északi fénynek és egy semmihez sem hasonlító iránytűnek...
Vypredané
11,84 € 12,46 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Baltazárove knihy (-70%)


Jedenásťročný Alan sa ocitne v zložitej situácii. Vysloví želanie, ktoré mu navždy zmení život. Ocitne sa v minulosti, získa nových kamarátov a odhalí tajomstvo starého kníhkupectva. Alanovi sa potvrdí stará známa pravda, že nič nie je nemožné, ba priam všetko je možné... Daj si pozor na želania, lebo zo snov sa často stane skutočnosť!
Vypredané
1,80 € 6,00 €

dostupné aj ako:

Lufi és Szamóca


"Amikor az anyukám elkiáltja magát az udvaron, hogy Lufikááám, akkor csak azért sem szoktam előkerülni. Már ezerszer elmondtam neki, hogy ne hívjon Lufinak, mert réges-régóta nem illik rám ez a név. Olyan vékony vagyok, hogy kiesek minden nadrágomból." Sokan nem szeretik a becenevüket. Így vannak ezzel Balázs Ágnes legújabb regényének hősei is: Lufi és Szamóca. Hogyan lesz a gúnynévből becenév? Idomítható-e Kamilla, az aranyhörcsög? Mi a legesleggyönyörűbb ajándék, amit a szüleitől kaphat az ember karácsonyra? Az üdítően vidám történetből mindez kiderül.
Vypredané
6,78 € 7,14 €

Christmasaurus - Dínót kérek karácsonyra


Felejts el gyorsan mindent, amit eddig az Északi-sarkról tanultál, és ismerkedj meg: - egy Trundli Vili nevű fiúval - az apjával, Trundli Gyurival - a Mikulással (igen! az igazi Mikulással!) - egy Csücsöri nevű manóval - Undok Brendával, a legutálatosabb lánnyal az iskolában (vagy talán az egész világon) - egy Vadász nevű otromba alakkal és a kutyájával, Vicsorral - és egy igazán különleges dinoszaurusszal... A Christmasaurus varázslatos mese arról, hogy amit nagyon szeretnénk, az nem mindig az, amire igazán vágyunk. Tom Fletcher 1985-ben született, Londonban. Népszerű énekes, író, YouTube-sztár, vlogger és nem mellesleg két fiú édesapja. Egyik kedvenc filmje a Vissza a jövőbe - ezért együttesét Marty McFlyról nevezte el. A zenekar szövegeit nagyrészt Tom írja, és már első lemezükkel bekerültek a Guinness-rekordok Könyvébe mint a legfiatalabb, zenei toplistákat vezető zenekar a Beatles után. Első regénye, a Christmasaurus 2017 karácsonyán színdarabként is debütál Londonban, de már rajzfilmsorozat is készül belőle. "Ott állt előtte egy igazi, hús-vér, lélegző dinoszaurusz! Testét fényes, jeges pikkelyek borították, hatalmas szeme kéken csillogott; ez a dínó úgy nézett ki, mint egy téliesített oroszlán. De tetőtől talpig belegabalyodott a szalagba, a csomagolópapírba, a girlandba és az izzósorba. Kifejezetten hasonlított egy karácsonyfára. Vili közelebb lépett hozzá, és meglátott a dínó hátán egy ajándékkártyát: Vilinek a Mikulástól"
Vypredané
10,73 € 11,29 €

Nové pohádky pro unavené rodiče


)Volné pokračování knížky Krátké pohádky pro unavené rodiče, která vyšla již před deseti lety. Za tu dobu se pochopitelně pár věcí změnilo: Sáře nejsou čtyři, ale čtrnáct, a Báře neméně kritických dvanáct. Tatínek je ale pořád známý herec a maminka stále lékárnice. Jak si možná vzpomínáte, dědeček Petr už zemřel, protože měl v břiše nádor jako ten tygr v pražské zoo. Co ale nevíte, je, že babička Vilma dostala Alzheimerovu nemoc, při které člověk často netrefí domů, schovává klíče do polévky nebo zapaluje záclony, aby lépe viděl na luštění křížovek. Tatínek je z podobných babiččiných příhod moc nešťastný. Když ale chtěl babičku odvézt do nemocnice pro staré lidi, maminka se nadechla a řekla, že je to zatím jediná babička Sáry a Báry, takže si ji musíme ještě minimálně sedm měsíců doma nechat. Tatínek uznal, že má maminka pravdu, ale potom mu začalo být divné, proč se přitom nadechla a hlavně proč řekla zatím…
Vypredané
8,88 € 9,35 €

Lacná kniha Oblivion - Ébredés (Nevermore 3.) (-90%)


Az életet a haláltól elválasztó határ homályos és bizonytalan. Ki mondhatja meg, hol végződik az egyik és hol kezdődik a másik? Az élet és a halál közötti vékony határ már rég elmosódott Isobel Lanley számára. A Varennal történt kis híján halálos összecsapást követően Isobel retteg visszatérni az álomvilágba, arra a kihalt, mégis életveszélyes helyre, ahol egymás ellen fordultak. Amikor azonban újra kísérteni kezdik, majd véres valósággá válnak a rémálmai, nem marad más választása. Varen sötét világa lassan utoléri őt és a való világot, hogy mindent felemésszen. Isobel számára csupa félelem a világ. Fél, hogy nem bírja ép ésszel, és attól is retteg, hogy Varen fog megőrülni. Különösen, hogy a fiút nem régen súlyos veszteség érte. Ráadásul Lilith is magának akarja Varent, és bármit megtenne, hogy végleg megszerezze őt. Bármit. Vajon végül minden jóra fordul Isobel életében? Világok csapnak össze és sorsok pecsételődnek meg a Nevermore-trilógia lélegzet-elállító fináléjában. Méltó lezárása a sorozatnak.
Vypredané
1,25 € 12,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Škola magických zvierat 3 - Zhasnuté! (-25%)


V tejto škole sa ukrýva tajomstvo. Na koho sa usmeje šťastie, nájde najlepšieho priateľa na celom svete. Magické zviera. Zviera, ktoré vie rozprávať. Ale len ak patrí tebe... Keď dostane Edo vtipného netopiera Eugéniu, všetky deti z triedy by boli najradšej na jeho mieste. Skoro všetky. Jedno dievča totiž vôbec netúži po magickom zvierati. Bude s tým slečna Cornfieldová súhlasiť? Dlhá Noc čítania je predo dvermi. Avšak na niektoré deti čaká v ten večer nebezpečné prekvapenie: ocitnú sa v strašidelnej „Pivnici hrôzy“, uväznené kdesi hlboko pod školou. Budú im vedieť magické zvieratá pomôcť? Dobrodružstvo sa začína!
Vypredané
11,99 € 15,99 €

dostupné aj ako:

Ki rabolta el Hammbekaplakot?


Elrabolták Hammbekaplakot, a Tenebrax család hőn szeretett őrző-védő húsevő növényét! Tenebrax Tragika - aki sajnálatomra azt hiszi, hogy a menyasszonyom - segítségemet kérte a nyomozáshoz. Egész Egér-szigetet átkutattuk, míg végül eljutottunk ahhoz a furcsa házhoz, ott a temető mögött... brrrrrrrr! Borzongató és mulatságos kaland volt!
Vypredané
5,08 € 5,35 €

A 39 emeletes lombtoronyház


Látogasd meg Andyt és Terryt a káprázatosan menő 39 emeletes lombtoronyházukban! Ugrálj a világ legnagyobb trambulinján, sütögess pillecukrot egy vulkán tetején, merülj alá a csokivízesésben, simogass dinóbébiket, állj ki egy bokszmeccsre az Ormányzóval, légy a táncparkett ördöge, repülj a sugármeghajtású forgószékkel, ülj fel a félelmetes hullámvasútra és találkozz Stupido professzorral, a világ leghíresebb fel-nem-találójával. Mire vársz még? Nyomás felfelé!
Vypredané
10,15 € 10,68 €

Ztracený deník profesora z Essexu


Deník přírodovědce, který v době páry a velkých cest ztroskotal na odlehlém ostrově a objevil tam řadu zvláštních zvířat, pobaví a zaujme nejen dětské čtenáře. Dvojveverka luční, citroňák cukrodárný nebo tufýž jednorohý – to je pouhý zlomek živočichů, za jejichž spatření by dnes každý ředitel zoo dal půl zahrady a pandu navrch... A k tomu stopa po tajemném obyvateli ostrova: zmizel, nebo tu dosud někde je? Pro přírodovědce od osmi let, ctitele dobrodružství a milovníky záhad, jichž je naše Země plná.
Vypredané
10,40 € 10,95 €

Költőnők klubja


Ebben a tanévben a Cinnfordban tanuló diákok új klubot alapítanak: a Költőnők Klubját. Az egyik összejövetel során Tea Angyalai rátalálnak egy naplóra, amit egy valaha itt tanuló egérlány vezetett. Vajon ki lehetett a napló titokzatos tulajdonosa? Az öt barátnő elhatározza, hogy utánajár a dolognak.
Vypredané
5,08 € 5,35 €

A jóság hatalma - Hatodik utazás a fantázia birodalmába


A Fantázia Birodalmát veszély fenyegeti... A legfőbb boszorkánykirálynő, Pondrónia meg akarja szerezni a nagyhatalmú drágakövet, az Éjkék Zafírt. Ha sikerrel jár, az egész birodalmat uralma alá hajthatja. Szörnyű tervét csak egyetlen módon akadályozhatjuk meg, amihez minden bátorságunkra, leleményességünkre és jóságunkra szükségünk lesz... Bajuszborzolóan izgalmas kaland vár ránk, erre szavamat adom!
Vypredané
13,78 € 14,51 €

Egy zizi naplója 2. - Barátságdoboz


A doboz tartalma: - egy saját külön bejáratú Barátságnapló, csak Neked - öribari matricák és barátságkártyák - egy könyv (Egy Zizi naplója 2. kötet) - barátságkarkötő készlet Amikor csak együtt vagyok a legjobb barátnőimmel, Chloe-val és Zoey-val, rengeteget mókázunk. Igazából csak egy dolog van, amit még a barátnőimmel való időtöltésnél is jobban szeretek: a naplóírás, amikor minden Ő-RÜLT-SÉ-GET leírok, ami velünk történik. Most viszont TE is megírhatsz mindent, ami a TE barátaiddal történik, ennek a szuper barátságdoboznak a segítségével. Szóval, ha van egy öribarid, vagy netán többen is vannak, akik nélkül elveszettnek éreznéd magad, ez a doboz a legnagyobb királyság, mert vele mindig emlékezhettek az összes közös mókára.
Vypredané
15,27 € 16,07 €

V kategórii Dobrodružstvo, Napätie, Western nájdete knihy plné vzrušujúcich príbehov, dobrodružstva a adrenalínu. Tieto knihy vás zavedú do sveta nekonečných dobrodružstiev, nebezpečných situácií a fascinujúcich prostredí.

Knihy v kategórii dobrodružstvo a napätie ponúkajú príbehy plné akcie, dobrodružstva a napätia. Budete sledovať hrdinov, ktorí čelia rôznym výzvam a nebezpečenstvám. Od tajomných ostrovov a stratených pokladov až po nebezpečné expedície a súboje so zlom.

Sledujte špiónov, detektívov a hrdinov, ktorí riešia záhadné vraždy, odkrývajú tajomstvá a čelia nebezpečným zločineckým organizáciám. Všetko je postavené na hrane a vy budete neustále hádať, čo sa stane ďalej. Budete v napätí až do poslednej stránky.

Milovníci westernov budú nadšení našou ponukou kníh v kategórii Western. Prejdite sa po nehostinnom Divokom Západe a zažite dobrodružstvá s dobyvateľmi, pištolníkmi a lovcami odmien. Tieto knihy vám prinesú autentickú atmosféru Divokého Západu, konflikty medzi dobrými a zlými a príbehy o hľadaní spravodlivosti a dobrodružstva. 

Nechajte sa strhnúť príbehmi od Astrid Lindgrenovej, Jeffa Kinneyho, Jorna Liera Horsta, Enid Blyton, či Cressidy Cowell.