! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Dobrodružstvo, napätie, western strana 277 z 286

Tigrí tím - Prízrak útočí (2)


Strašidlá a príšery, traste sa, prichádza Tigrí tím! Jeho členovia sa aj tentoraz poriadne zapotia. V žrebčinci vyčíňa tajuplný prízrak. O čo mu ide a prečo je jeden kôň zrazu oholený? Ďalší nezvyčajný prípad pre Patrika, Beu, Luka a pre teba a tvoju superlupu. Ilustrovala: Naomi Fearnová
Vypredané
6,17 € 6,49 €

Verný kamarát


Nielen ľudia potrebujú priateľov, ale aj psy. Takým verným spoločníkom je aj inteligentný vodiaci pes – labrador. Má pomáhať malému dievčatku, no jej mama labradorovi nedôveruje. Situáciu pomáha riešiť Neil, výborný znalec psov z rodiny Parkerovcov, ktorá vlastní psí hotel a útulok a stará sa aj o opustené zvieratá.
Vypredané
4,56 € 4,80 €

Lacná kniha Verný kamarát (-50%)


Nielen ľudia potrebujú priateľov, ale aj psy. Takým verným spoločníkom je aj inteligentný vodiaci pes – labrador. Má pomáhať malému dievčatku, no jej mama labradorovi nedôveruje. Situáciu pomáha riešiť Neil, výborný znalec psov z rodiny Parkerovcov, ktorá vlastní psí hotel a útulok a stará sa aj o opustené zvieratá.
Vypredané
2,40 € 4,80 €

dostupné aj ako:

Tigrí tím - pobrežie kostier


Pridajte sa k detektívom z Tigrieho tímu! Nech vašej pozornosti neujde nič podozrivé! Bea, Patrik a Luk sa na Pobreží kostier dostanú na stopu novodobým lotrom, ktorí nie sú o nič menej krutí než starí piráti. Dobrodružstvo sa točí okolo tajomného majáka, pochmúrnych podzemných chodieb, pirátskeho hrobu a mapy pokladu. Nájdu poklad naši pátrači alebo sa ho zmocnia ich nebezpeční protivníci?
Vypredané
9,49 € 9,99 €

Tigrí tím - Záhadný pirátsky denník


Pridajte sa k detektívom z Tigrieho tímu! Nech vašej pozornosti neujde nič podozrivé! Bea, Patrik a Luk nájdu tajuplný pirátsky denník, na ktorého zažltnutých stránkach sa má skrývať odkaz, ako nájsť poklad pokladov. Toho sa však chcú za každú cenu zmocniť aj ďalší ľudia a členovia
Vypredané
9,49 € 9,99 €

Démonmester - A vérükben van...


Darren Shan, a nagy sikerű Vámpír Könyvek szerzője új sorozatában a Démonvilág borzalmait ecseteli nagy átéléssel. Az első kötet tizenhárom éves főhősének arra a kérdésre kell megtalálnia a választ: mi a jobb - farkasemberré válni, vagy szembeszállni a nagy hatalmú démonmesterrel. Figyelmeztetés: Nagyon ijesztőőő!!! A vérükben van... Amikor Grubbs Grady először áll szemtől szembe Vész herceggel és förtelmes csatlósaival, három dolgot tanul meg: - a világ gonosz, - a varázslat lehetséges, - démonok léteznek. Úgy gondolja, soha többé nem lesz részese ilyen iszonytató eseményeknek, mint ezen a koromsötét, halálszagú éjszakán. Nagyot téved...
Vypredané
8,48 € 8,93 €

dostupné aj ako:

Ako si vycvičiť draka - Filmový príbeh


Štikút má srdce Vikinga, ale nie je to hrdina, akého by si želal mať jeho otec. Napriek tomu sa aj on, ako každý správny Viking, učí bojovať s drakmi, ktoré im na ostrove kradnú jedlo. Napokon sa chlapec spriatelí s jedným obávaným bezzubým drakom a všetko je odrazu celkom inak.
Vypredané
7,13 € 7,51 €

Záhada internetového upíra - Traja pátrači 60


Rozzúrený knieža upírov sa prihnal k zasklenému priečeliu a celou silou doň vrazil! Vznikli trhliny, sklo praskalo, rinčalo a drnčalo! Jupiterovi, Petrovi a Bobovi behali po chrbte zimomriavky. To mohlo znamenať koniec. Knieža upírov vrážal znova a znova do sklenej steny. Trhliny sa zväčšovali a dieťa revalo v jednom kuse. Zo všetkých svetových strán sa zlietali ku kostolu kŕdle netopierov... Traja pátrači – Jupiter, Peter a Bob – dostali zaujímavú ponuku. Známy programátor Doe Dungeon ich požiadal, aby otestovali jeho novú 3D fantasy videohru, ktorá mala byť absolútnou „bombou“ a mala zarobiť milióny. Pátrači museli pri testovaní vyriešiť množstvo hádaniek, medzi ktorými náhodou odhalili prístupové heslo k účtom boháča, ktorý túto neuveriteľnú upírsku videohru financoval. Kto chcel koho okradnúť a prečo – to je už úloha pre troch pátračov.
Vypredané
5,08 € 5,35 €

Tolvaj a Kirrin villában! - Ötösfogat 2.


A vakmerő csapat- Julian, Dick, Anne, George és Timmy - feltétlenül ki akarja deríteni, hogy ki az, de bizonyíték híján semmi esélyük. Aztán találnak egy térképet és felfedeznek egy titkos rejtekhelyet, amitől egyszeriben minden világossá válik.
Vypredané
6,78 € 7,14 €

Knoflíková válka Román dvanáctého roku mého života


Příběh o nesmiřitelné válce Loverňáků a Velraňáků, dvou klukovských part ze sousedních vesnic, které se zarputile nenávidí a bojují proti sobě všemi možnými způsoby. V každé z bitev získává vítězná strana válečné trofeje - knoflíky, kšandy nebo pásky zajatých bojovníků. Pro zajatce je to velice ponižující záležitost - po velkém výprasku od nepřítele se domů vracejí otrhaní, doma je pak čeká další, tentokrát rodičovský, výprask.
Vypredané
10,76 € 11,33 €

Ballagó idő


"Közel jött hozzám a város, szinte rám telepedett erőszakos nagyságával, színével, szagával, kissé idegenes nyelvével is, de a szülőfalumat el nem nyomhatta, meg nem sérthette, még csak nem is homályosíthatta el sem akkor, sem később, és azóta sem soha. Tudom, hogy Gölle azóta megváltozott formájában, szokásaiban és bizonyára nyelvében is, de az a falum, amelyben én születtem, a nagy béke zsúpos házainak sora, az emberek szíve, a Kácsalja és a Cönde, a templom és a temető meg nem változhattak soha, mert emlékeim lelkében őrzöm őket, s ez a lélek örökkévaló." Fekete István önéletrajzi regényében gyermek- és ifjúkorát eleveníti fel láttató erővel, az egymásra toluló emlékek látszólag szeszélyes, de mindig a cél irányába igazodó rendjét követve. A Ballagó idő messze túlmutat a megélt eseményeken: bevezet az író különös hangulatokkal teli világába, beavat megérzéseibe, legbensőbb titkaiba – fénykép is a kötet mindazokról, akik emberségét formálták.
Vypredané
9,44 € 9,94 €

Ako sa stať pirátom


oľné pokračovanie knižky Ako si vycvičiť draka vám priblíži, ako sa malý vikinský chlapec Štikút Strašný Šťukovec III. stal pirátom. Jeho kmeň Chlpatých chuligánov sa podujal na ďalšie zo svojich krkolomných dobrodružstiev a vybral sa hľadať dávno stratený poklad prapredka Temnobrada Sivého. Schopnosťou nezosypať sa zoči-voči smrti, odporovať neustálemu hnevu námorníkov či vyviaznuť z otroctva Štikút opäť potvrdil, že napriek svojej ustráchanosti a neduživej postave je tým pravým nasledovníkom svojich najstatočnejších predkov. Knižka plná vtipu, napätia a živých kresbičiek poteší každého priaznivca detskej fantasy literatúry.
Vypredané
8,50 € 8,95 €

Ako si vycvičiť draka (tvrdá väzba)


Knižka je roztomilým. bláznivým a zároveň napínavým príbehom o synovi náčelníka vikingského kmeňa Chlpatých chuligánov Štikútovi. ktorého úlohou je uloviť čo možno najdivšieho spomedzi drakov. skrotiť ho a napokon aj prejsť skúškou kmeňa. Avšak namiesto hrôzostrašného zvera uloví toho najmenšieho a najobyčajnejšieho spomedzi všetkých drakov a navyše ešte bezzubého. Katastrofa... Tak sa začínajú prostopašne príbehy najnehrdinskejšieho hrdinu a jeho najobyčajnejšieho a zároveň najpriečnejšieho draka. Knižka plná zábavných ilustrácií. ktorá bude mať aj ďalšie pokračovanie. poteší nielen milovníkov fantasy. ale každého detského čitateľa s dušou dobrodruha....
Vypredané
8,50 € 8,95 €

Deník malého poseroutky 1


Když je vám tak jedenáct, může to být fakt opruz. A nikdo to neví líp než Greg Heffley, protože se najednou ocitl na víceletém gymplu, kde malí poseroutkové, jako je on, naráží každý den na chodbách do kluků, kteří jsou větší, silnější a holit by se mohli dvakrát denně. Deník malého poseroutky není jen tak obyčejný deníček. Greg tenhle sešit dostal od mámy. A to přesto, že deníky jsou přece jenom pro holky! Takže si nemyslete, že to bude nějaké „milý deníčku“ tohle a „milý deníčku“ támhleto. Navíc tohle vlastně není deník, to jsou ZÁPISKY. Greg si prostě zapisuje a čmárá obrázky ke všemu, co se kolem něj děje. Píše o svém otravném starším bráchovi, o potrhlém kamarádu Rowleym, o každodenním boji o přežití ve škole, o jednom fakt děsivém domě hrůzy, o kreslení komiksů pro školní časopis a taky o Sejru... Jeff Kinney, autor a ilustrátor v jedné osobě, vytvořil hrdinu, který sice vypadá trochu neobvykle, ale na druhou stranu je to vlastně úplně normální puberťák. Jako třeba ty :-)
Vypredané
8,54 € 8,99 €

Naša mama je bosorka 3. vydanie


Druhák Niko má meno podľa filmového hrdinu a rozpráva príbehy, ktoré sa odohrávajú v obyčajnej rodine v paneláku. Ale sú to príbehy neobyčajné! Veď ako sa môže naraz bez stopy uhasiť požiar v detskej izbe? A čo by ste si pomysleli, keby vaša mama prezradila: „Nikomu to nepovedzte – ja som bosorka!“. Veľké tajomstvo nedá Nikovi a malej Natálii pokoj, kým nenájdu múdru čarodejnícku knihu. S čarami nie sú žarty, preto sa možno budete báť, ale pritom sa ešte schuti zasmejete.
Vypredané
6,84 € 7,20 €

Úkryt netvora (nová séria Strašidelná škola)


Vitajte v strašidelnej škole, kde sa žiaci učia preliezať cez steny a hýbať predmetmi. Dvaja priatelia, duchovia, dostanú tajnú úlohu zistiť, kde sa ukrýva nebezpečný netvor. Čaká ich však veľké prekvapenie. Príbeh je umocnený množstvom vtipných čierno-bielych ilustrácií.
Vypredané
4,56 € 4,80 €

Tave-šala a další příběhy


Soubor povídek z Divokého západu, v nichž hlavní roli hrají Vinnetou a Old Shatterhand. První z nich je pro větší dramatický spád zkrácený text románu Mezi supy. Čtenáře zaujmou i další příběhy: Blizzard, Zpívající voda, Slepý výstřel, Synové Upsaroků, Old Cursing-Dry a anekdota Hořčicoví indiáni.
Vypredané
10,67 € 11,23 €

To najsladšie nakoniec


Jedenásťročná Flávia de Luce stratila mamu už v útlom detstve. Žije na anglickom vidieku s dvoma staršími sestrami a s otcom. Flávia je však zaujímavá osôbka – vyžíva sa v chemických pokusoch a vyzná sa aj v jedoch. Jedného dňa na záhone uhoriek v záhrade objaví mŕtvolu neznámeho muža, a keď jej otca zatknú, pustí sa do pátrania. Využije svoje vedomosti a kombinačné schopnosti a s nasadením života rieši prípad záhadnej vraždy. Podarí sa mladej detektívke prísť na koreň záhady a odhaliť nebezpečného vraha?
Vypredané
10,36 € 10,90 €

Lacná kniha To najsladšie nakoniec (-50%)


Jedenásťročná Flávia de Luce stratila mamu už v útlom detstve. Žije na anglickom vidieku s dvoma staršími sestrami a s otcom. Flávia je však zaujímavá osôbka – vyžíva sa v chemických pokusoch a vyzná sa aj v jedoch. Jedného dňa na záhone uhoriek v záhrade objaví mŕtvolu neznámeho muža, a keď jej otca zatknú, pustí sa do pátrania. Využije svoje vedomosti a kombinačné schopnosti a s nasadením života rieši prípad záhadnej vraždy. Podarí sa mladej detektívke prísť na koreň záhady a odhaliť nebezpečného vraha?
Vypredané
5,45 € 10,90 €

dostupné aj ako:


V kategórii Dobrodružstvo, Napätie, Western nájdete knihy plné vzrušujúcich príbehov, dobrodružstva a adrenalínu. Tieto knihy vás zavedú do sveta nekonečných dobrodružstiev, nebezpečných situácií a fascinujúcich prostredí.

Knihy v kategórii dobrodružstvo a napätie ponúkajú príbehy plné akcie, dobrodružstva a napätia. Budete sledovať hrdinov, ktorí čelia rôznym výzvam a nebezpečenstvám. Od tajomných ostrovov a stratených pokladov až po nebezpečné expedície a súboje so zlom.

Sledujte špiónov, detektívov a hrdinov, ktorí riešia záhadné vraždy, odkrývajú tajomstvá a čelia nebezpečným zločineckým organizáciám. Všetko je postavené na hrane a vy budete neustále hádať, čo sa stane ďalej. Budete v napätí až do poslednej stránky.

Milovníci westernov budú nadšení našou ponukou kníh v kategórii Western. Prejdite sa po nehostinnom Divokom Západe a zažite dobrodružstvá s dobyvateľmi, pištolníkmi a lovcami odmien. Tieto knihy vám prinesú autentickú atmosféru Divokého Západu, konflikty medzi dobrými a zlými a príbehy o hľadaní spravodlivosti a dobrodružstva. 

Nechajte sa strhnúť príbehmi od Astrid Lindgrenovej, Jeffa Kinneyho, Jorna Liera Horsta, Enid Blyton, či Cressidy Cowell.