! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Dobrodružstvo, napätie, western strana 281 z 285

Lacná kniha Zabudnutá africká kliatba (-90%)


Ďalšia kniha zo série Záhada pre Adrianu. Adriana prichádza na vidiek, do malebného domu, nazvaného Ružové zákutie. Nad domom však visí dávna kliatba a je len otázkou času, kedy sa stane niečo zlé. Adriana sa rozhodne pomôcť a púšťa sa do pátrania...
Vypredané
0,53 € 5,28 €

dostupné aj ako:

Robinson Crusoe


Robinson Crusoe
Vypredané
9,49 € 9,99 €

V Sudáne


Slávny a udatný Kara ben Nemsí s priateľom Ibn Nílom má pred sebou dlhú cestu a nebezpečnú cestu. Pri putovaní močaristým povodím Bieleho Nílu neopatrnosťou chvastúňa Selima padnú do rúk tym, ktorých prenasledujú - lovcov otrokov. Ale podarí sa im vy slobodiť sa a skoncovat s nimi. Zápas a boj za slobodu ich zavedú do Kurdistanu, kde ich zasa pred krvnou pomstou zachráni prejav kresťanskej lásky k blížnemu. Vracajú sa do Sudánu, kde ešte stále vyčíňajú lovci ľudí a viacero náboženských fanatikov sa vyhlasuje za mahdího. Kara ben Nemsí splní svoje poslanie a vracia sa do rodného Nemecka.
Vypredané
14,63 € 15,40 €

Artemis Fowl - Arktický incident 2. diel


Pokračovanie úspešnej knižky Artemis Fowl o nezvyčajnom trinásťročnom chlapcovi, ktorý sa svojou genialitou postará svojmu okoliu o množstvo problémov...
Vypredané
6,28 € 6,61 €

dostupné aj ako:

Trosečníci z Vlaštovky


K jezeru na anglickém venkově přijíždí opět po roce strávit báječné letní prázdniny čtveřice dětí - Vlaštovky. Společnost jim mají dělat dvě místní dívky - Amazonky. Ale zezačátku se nic nedaří podle plánu. Amazonky nemohou tábořit na Ostrově Divokých Koček, protože na návštěvu přijela prateta a tak místo dobrodružných pirátských výprav musí být nastrojené ve svátečních šatech. A aby toho nebylo málo, Vlaštovky nešťastně ztroskotají a přijdou tak o svou loď. Ale žádná nesnáz nemůže porazit děti s fantazií a odhodláním. A tak se z Vlaštovek stávají trosečníci a všechny přeci jenom čekají prázdniny plné zážitků a dobrodružství.
Vypredané
8,60 € 9,05 €

Lacná kniha Svěřte případ Kallovi


Třináctiletý Kalle, který by byl rád detektivem, prožívá spolu se svými kamarády prádninová dobrodružství v malém švédském městečku. Kromě pomyslného zápasení mezi dvěma partami kamarádů se ve městečku nic neděje. Vše se změní, když se Eva-Lotta stane svědkem vraždy dědy Grena. Aby byl vrah dopaden, musí do případu samozřejmě zasáhnou Kalle Blomkvist.
Vypredané
0,36 € 7,23 €

dostupné aj ako:

My Side of the Mountain


Sam Gribley is terribly unhappy living in New York City with his family, so he runs away to the Catskill Mountains to live in the woods—all by himself. With only a penknife, a ball of cord, forty dollars, and some flint and steel, he intends to survive on his own. Sam learns about courage, danger, and independence during his year in the wilderness, a year that changes his life forever.
Vypredané
13,25 € 13,95 €

Kruté safari


Dramatický príbeh chlapca z Kamenistej doliny. ktorý sa podujme chrániť mladého medveďa. ktorému zastrelili matku. a zažije pritom nečakané‚ dobrodružstvo . Kniha je citlivou obhajobou ekologického prístupu k životu. Je určená dospievajúcej mládeži.
Vypredané
1,58 € 1,66 €

Lacná kniha Kruté safari


Dramatický príbeh chlapca z Kamenistej doliny. ktorý sa podujme chrániť mladého medveďa. ktorému zastrelili matku. a zažije pritom nečakané‚ dobrodružstvo . Kniha je citlivou obhajobou ekologického prístupu k životu. Je určená dospievajúcej mládeži.
Vypredané
0,08 € 1,66 €

dostupné aj ako:

Strýček Bosko


Kouzelný strýček Bosko vede dětského i dospělého čtenáře na výpravu do krajiny osvobozené obraznosti, kde se odehrává, co by jinde připadalo neuvěřitelné.
Vypredané
4,91 € 5,17 €

Tarzanovy povídky z džungle


Zde se znovu spojí se svými přáteli divokými zvířaty, u kterých nachází víc laskavosti a přátelství, než mezi lidmi.
Vypredané
2,55 € 2,68 €

Lacná kniha Tarzanovy povídky z džungle (-70%)


Zde se znovu spojí se svými přáteli divokými zvířaty, u kterých nachází víc laskavosti a přátelství, než mezi lidmi.
Vypredané
0,80 € 2,68 €

Ja a moja príšera - Legenda z hlbín


Počuli ste už o lochnesskej príšere, legende z hlbín škótskeho jazera? Hoci ju videlo iba málo ľudí, vie sa, že je to obrovský tvor, prezývaný aj vodný kôň. Asi však neviete, že sa môže vyliahnuť aj vo vani a jeho obľúbenou maškrtou sú sardinky v konzerve a čokoládové koláčiky. Netuší to ani osemročná Kirstie, keď na pobreží nájde čudné vajce obrovských rozmerov a zoberie si ho domov... Prinášame vám pôvodnú literárnu podobu románu, ktorý inšpiroval tvorcov spoločnosti Warner Brothers na nakrútenie rovnomenného filmu.
Vypredané
5,64 € 5,94 €

Strach nad Bobří řekou - sebrané spisy / svazek 9


Strach nad Bobří řekou je vlastně téměř nezkresleným zpracováním příhod Jestřábova oddílu v období II. světové války. Objevuje se tu málo známá další třináctka nových Bobříků.
Vypredané
7,99 € 8,41 €

Lacná kniha Strach nad Bobří řekou - sebrané spisy / svazek 9


Strach nad Bobří řekou je vlastně téměř nezkresleným zpracováním příhod Jestřábova oddílu v období II. světové války. Objevuje se tu málo známá další třináctka nových Bobříků.
Vypredané
0,42 € 8,41 €

dostupné aj ako:

Tajomstvo pokladu mníchov


Jeden z pátračov, Peter, si vyhliadne opustený sklad starej fabriky a chce natočiť kriminálny film pre školský filmový projekt. No v tej chvíli ešte netuší, že zažije také vzrušujúce chvíle, akým sa nevyrovná ani najnapínavejší film. Jeho kamera totiž nechtiac zachytí dvoch čudných mužov, ktorí sa nejakým nezrozumiteľným jazykom hádajú o drevenú skrinku, označenú číselným kódom a lístkom so záhadnými znakmi. Peter skrinku uchytí a dá sa na útek. Podarí sa mu dostať sa do ich Hlavného stanu, no o chvíľu sa ozve telefón a neznámy hlas ho pod hrozbou smrti žiada, aby mu skrinku odovzdal na vopred určenom mieste. Lenže Peter skrinku pri úteku odhodil do kontajnera ... . Pátrači sa vrhajú do hľadania, zažívajú nepredvídané dobrodružstvá a napokon sa dozvedia, aké tajomstvo skrinka skrýva.
Vypredané
5,04 € 5,31 €

Čtyři a půl kamaráda a tajemství sedmé okurky


Další dobrodružství Kallovy detektivní kanceláře, v němž její členové bojují za záchranu zahrádkářské kolonie.
Vypredané
6,00 € 6,32 €

Tajomstvo kaňonu duchov


Keď Traja pátrači prisľúbia odovzdať výkupné, náhle sa ocitnú na bludnej a stresujúcej ceste cez divoký západ. Aký zákerný plán sleduje vydierač, keď ich štve z jedného miesta na druhé? Prečo ich láka do hlbokého a nebezpečného kaňonu?
Vypredané
4,89 € 5,15 €

Vianočné príbehy


Štrnástich poviedok – počnúc prvou s civilným názvom Lyžovačka, cez Štedrý večer a končiac Modlitbou – popretkávaných vierou, láskou aj závisťou, hlbokým porozumením i neporozumením až ľahostajnosťou, nepochybne donúti každého po ich prečítaní sa aspoň na chvíľu zastaviť a zamyslieť sa nad hodnotami ľudského života. Ako napísal básnik Pavol Stanislav Pius „Ružena Smatanová vo svojich poviedkach zobrazuje život pravdivo a spravodlivo... pritom si zachováva charakteristickú vieru. Vieru konania dobra človeka pre človeka, optimizmus a jemnosť ženského humoru“. Mimochodom, Ministerstvo školstva SR schválilo túto knižku ako doplnkovú literatúru na vyučovanie literárnej výchovy a etickej výchovy pre žiakov stredných škôl a 2. stupňa základných škôl.
Vypredané
9,42 € 9,92 €

V kategórii Dobrodružstvo, Napätie, Western nájdete knihy plné vzrušujúcich príbehov, dobrodružstva a adrenalínu. Tieto knihy vás zavedú do sveta nekonečných dobrodružstiev, nebezpečných situácií a fascinujúcich prostredí.

Knihy v kategórii dobrodružstvo a napätie ponúkajú príbehy plné akcie, dobrodružstva a napätia. Budete sledovať hrdinov, ktorí čelia rôznym výzvam a nebezpečenstvám. Od tajomných ostrovov a stratených pokladov až po nebezpečné expedície a súboje so zlom.

Sledujte špiónov, detektívov a hrdinov, ktorí riešia záhadné vraždy, odkrývajú tajomstvá a čelia nebezpečným zločineckým organizáciám. Všetko je postavené na hrane a vy budete neustále hádať, čo sa stane ďalej. Budete v napätí až do poslednej stránky.

Milovníci westernov budú nadšení našou ponukou kníh v kategórii Western. Prejdite sa po nehostinnom Divokom Západe a zažite dobrodružstvá s dobyvateľmi, pištolníkmi a lovcami odmien. Tieto knihy vám prinesú autentickú atmosféru Divokého Západu, konflikty medzi dobrými a zlými a príbehy o hľadaní spravodlivosti a dobrodružstva. 

Nechajte sa strhnúť príbehmi od Astrid Lindgrenovej, Jeffa Kinneyho, Jorna Liera Horsta, Enid Blyton, či Cressidy Cowell.