! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Dobrodružstvo, napätie, western strana 279 z 286

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Balla Adrienn 3. - A hacker (-90%)


Vége az őszi szünetnek, és Bennett titokzatos internetes barátja még mindig nem jelentkezik. A lány végül Adriennhez és Kareszhez fordul segítségért. Hamarosan kiderül, hogy határozott elképzelései vannak arról, mit is kell Adriennek tennie, kezdve azzal, hogy belép a fizikaszakkörbe... Természetesen megérkezik a következő pendrive is. Adrienn úgy dönt, továbbadja Márknak abban a reményben, hogy többet nem is hall felőle, de mindez hiú ábránd: a srácnak szüksége van a segítségére, és ezzel kezdetét veszi a közös nyomozás. Mindeközben Adrienn egyre közelebb kerül Zsidai Dórához, aki talán be tudja bizonyítani, hogy az édesapja ártatlan. Talán. És ha valóban ártatlan
Vypredané
1,07 € 10,68 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Viharfelhők (-90%)


Folytatódnak A Sötétség Rendjében megismert Luca, Freize, Isolde és Ishraq kalandjai Itália útjain. A Rend megbízásából tovább kutatják a közelgő világvége jeleit, Isolde pedig atyai öröksége visszaszerzésére törekszik. A parancs ezúttal Dalmáciába szólítja őket. Az apró Piccolo faluban, ahol hajóra szállnának, hatalmas gyerekseregbe ütköznek, melynek vezetője magasztos céllal a Szentföldre, Jeruzsálembe készül. Valóságos látnok vagy próféta ő, aki látja a világvégét, és csodát jövendöl. Luca és Freize a Rend nagymesterének engedélyével csatlakozik a zarándoklathoz, nyomukban Isolde és a kétkedő Ishraq. Kételyük maradéka is eloszlik, amikor a megjósolt csoda a szemük láttára valóra válik. A mezítlábas gyerekhad és a falu népe ujjong és imádkozik. Ám a látóhatáron fenyegető veszély jelenik meg, és rémisztő sebességgel közelít a part felé. A világvége jele volna? Netán a Sátán műve? Lucára és társaira vár a feladat, hogy megtalálják a rejtély magyarázatát. Philippa Gregory nagy sikerű ifjúsági sorozatában a középkori Itália útjait vándor szerzetesek, földesurak, keresztes lovagok, földművesek, apácák, mór rabszolgák és banditák járják. A fiatalabb olvasókat célzó fordulatos történetből nem hiányzik a nyomozás izgalma, a középkor borzongató kalandja és persze a szívdobogtató szerelmi bonyodalom sem.
Vypredané
1,07 € 10,68 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha A jövőm - Existence-trilógia 3. (-90%)


Dank vajon magába tudja bolondítani a lányt...újra? Amikor Pagan Moore bebizonyította, hogy méltó a Halál szerelmére, esélyt kaptak arra, hogy együtt maradjanak, ha teljesítenek egy próbatételt. Azonban azt senki sem ígérte meg Danknek, hogy a lány továbbra is akarni fogja őt... Amikor egy lélek megteremtetik, annak a párja is megszületik. Ezek a lelkek pedig minden életükben egymásra találnak. Beteljesítik egymás sorsát. Eljött hát az idő, hogy a lány eldöntse, mire vágyik jobban: együtt lenni szerelmével, a Halállal az örökkévalóságig, vagy a halandó Jay mellett maradni, akit neki teremtettek. Dank sosem gondolta, hogy aggódnia kellene a választás miatt. Tudta, hova húz a lány szíve. Azonban rá kellett jönnie, hogy semmi sem biztos, miután a lánynak törölték az emlékeiből minden csókjukat, érintésüket, minden közösen eltöltött pillanatukat. Így hát újra el kell nyernie Pagan szerelmét, és bebizonyítania a lány lelkének, hogy pontosan o az, akihez tartozik. Mindezzel nem is lenne gond, ha Jay és a sors nem állítana akadályokat az útjába. "Lenyűgöző ez a könyv. Nem is lehetett volna izgalmasabb befejezést írni Pagannek és Danknek. Abbi Glines ismét zseniálisat alkotott." Amazon "Impulzív és lüktető. Ez a sötét és izgalmas világ magába szippantja az olvasókat. Az egyetlen éltető erő ebben a nyomasztó, sötét közegben a szerelem." Goodreads
Vypredané
1,07 € 10,68 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha A hűséges (filmes borító) (-90%)


Darabjaira hullott a csoportokra épülő társadalom, amelyben Tris Prior hitt korábban: erőszakos cselekmények és hatalmi harcok vezettek a széteséséhez, a túlélők veszteségek és árulások sebeit hordozzák. Tris és Tobias elindul, hogy feltérképezze a város határain túli világot. Az új világ azonban félelmetesebbnek bizonyul, mint amelyet maguk mögött hagytak. Trisnek ismét meg kell vívnia a maga csatáját, hogy megérthesse a bonyolult emberi természetet és önmagát: döntéseket kell hoznia a bátorság, a hűség, az áldozatkészség és a szeretet próbatételei során.
Vypredané
1,07 € 10,68 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Szent tehén (-90%)


Bikavári Riska, a tehén, boldogan éli eseménytelen életét egy farmon, kérődzik, lustálkodik, és barátnőjével, Bimbóval cseverészik. Azon az estén azonban, amikor a barátnők egy kis flört reményében kiszöknek a bikákhoz, Riska világnézete alapjaiban rendül meg. A gazda házának ablakán bekukucskálva meglátja a villódzó fényű Dobozistent, amelyből megismeri a húsfarmok szörnyű titkát, és rádöbben saját jövőjének reménytelenségére. Egyetlen lehetőségnek a szökést tartja. Ráadásul útitársai is akadnak: Shalom, a Tórát lapozgató izgága disznó, és Turbék, a röpképtelen, de az okotelefont csőrével kezelni képes pulyka. E bizatt csapat lopott útlevelekkel, hevenyészett álruhában elindul a legközelebbi reptér felé, és ezzel kezdetét veszi groteszt, világ körüli kalandjuk. David Duchovny elragadó figuráinak nevetésre ingerlő története egymás kölcsönös megértésének és elfogadásána szükségességére irányítja a figyelmet. David Duchovny amerikai színész, producer, forgatókönyvíró és rendező, aki az X-akták Mulder ügynökeként vált világhírűvé, és mint az X-akták, mind a Kaliforgia című sorozatban nyújtott alakításával Golden Globe-díjat nyert. Az 1960-ban született, ukrán-lengyen zsidó származású Duchovny a Princeton, majd a Yale egyetemen, angol irodalomból diplomázott; eslő könyve a Szent tehén.
Vypredané
1,07 € 10,68 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Everless - A varázslónő és az alkimista - Everless 1. (-90%)


Sempera királyságában idővel fizetnek, amelyet kivonnak a vérből, vashoz kötnek és meg is esznek azok, akik tovább akarnak élni. A tehetős arisztokraták, például a dúsgazdag Gerling-család, halálra adóztatják a szegényeket, hogy évszázadokkal megtoldhassák saját életüket. Senki sem gyűlöli jobban a Gerlingeket, mint Jules Ember, aki tíz éve az apjával együtt a szolgálatukban állt, amíg egy végzetes baleset arra nem kényszerítette őket, hogy éjnek évadján meneküljenek el a fényes kastélyból. Amikor Jules rájön, hogy az apja haldoklik, tudja, hogy vissza kell térnie Everlessbe, időt kell szereznie az apjának, mielőtt örökre elveszítené. Ám a visszatérés Everlessbe több veszéllyel - és kísértéssel jár - mint Jules várta. Hamarosan beletéved a sötét titkok mocsarába, és nem tud választani két testvér között, akikről azt hitte, hogy sohasem fogja viszontlátni őket. Döntéseivel megváltoztathatja a sorsot - sőt, magának az időnek a sorsát.
Vypredané
0,97 € 9,67 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha A Vétkes (-90%)


A skarlát betű és A beavatott izgalmas és gondolatébresztő ötvözete a bestsellerszerző, Cecelia Ahern lélegzetelállító regényében. Celestine North minden szempontból tökéletes életet él. Példás testvér és gyermek, osztálytársai és tanárai kedvelik, és a barátja is lenyűgöző pasi. Egy nap azonban váratlan helyzetben találja magát, és ösztönösen dönt. Szabályt szeg, ez pedig hatással lehet egész életére. Akár börtönbe is kerülhet. Kiközösíthetik, megbélyegezhetik, billogot süthetnek rá. Lehet, hogy Vétkessé nyilvánítják. Az ismert sikerszerző, Cecelia Ahern fiatal felnőtteknek írt első regényének társadalmában csak az engedelmeseknek van helye, a lázadást csírájában elfojtják. Egy fiatal lány, aki kiáll magáért, mindent elveszíthet. A Vétkes és folytatása, a Perfect hamarosan a mozivásznon is látható lesz, filmes jogaikat nemrégiben megvásárolta a Warner Bros.
Vypredané
1,25 € 12,46 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Mumuslabirintus (-90%)


A hatéves Matilda egy rejtélyes föld alatti világban nekivág, hogy megkeresse barátját, Mörrt. Mindeközben odahaza Hanna és Artúr azon törik a fejüket, hogyan léphetnének kapcsolatba Matildával. Nem is sejtik, hogy csintalan húgocskájuk micsoda veszélyekkel néz szembe, és hamarosan a mumusvilág félelmetes uralkodójával is szembetalálja magát. A számtalan nyelvre lefordított finn meseregény második részében még több a kaland, és még több a mumus is!
Vypredané
1,25 € 12,46 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Milo szerint a világ (-90%)


A kilencéves Milo Moonnak retinitis pigmentosája van: a szeme egyre romlik, idővel meg is fog vakulni. Egyelőre még egy kulcslyuknyi résen át elég jól látja a világot, olyannyira, hogy sokkal több mindent vesz észre, mint mások. Amikor Milo imádott Nagyiját idősek otthonába kell adni, a kisfiú hamar rájön, hogy sötét dolgok történnek a Nefelejcs nevű intézményben. A felnőttek eleinte nem hisznek neki - az illegálisan Angliába menekült, fiatal szír szakács, Tripi kivételével. Másik lelki támasza Hamlet, a házimalac. Milo belevág, hogy leleplezze az otthont igazgató Thornhill nővért... A kiskamasz Milo önként vállalt küldetése éppen egy nehéz időszakra esik: apja új családot alapít, kilép Milo életéből; anyja depressziós lesz; az iskolában kudarcok és megaláztatások érik, így a gondok egyre fojtogatóbbá válnak. Lassacskán azonban - ahogy Milo kezdi elveszteni a szeme világát - feldereng a fény az alagút mélyén. Ez a finom megfigyelésekkel és letisztult életbölcsességekkel teli történet megérinti az olvasó szívét: az okos és szeretetre méltó Milo különleges szemén át kissé más fényben látni sok mindent, a szokásos családi perpatvaroktól kezdve az intézményesült csalásokig.
Vypredané
1,43 € 14,25 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Krysburger (-90%)


V ďalšej zo svojich úspešných kníh známy britský spisovateľ David Walliams ponúka príbeh dievčatka a jeho domáceho maznáčika Geberita. Malá Zoe nemá veľmi šťastný život. Jej nevlastná mama Sheila je taká lenivá, že sa jej Zoe musí ešte aj špárať v nose. V škole jej robí zo života peklo bitkárka Gwenda Grobyanová. Každučký deň jej pľuvne z okna rovno na hlavu. A vrcholom všetkého je, že podliak menom Burt má šialené plány s jej domácim zvieratkom, krysím mláďatkom. Aké? To neprezradíme. Ale možno vám napovie názov tejto knižky...
Vypredané
1,30 € 12,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Ovoňaj fialky odspodu (Ruby Redfortová 3) (-90%)


Tretia supertajná akcia Ruby Redfortovej, tajnej agentky, lúštiteľky kódov a trinásťročnej supernadanej baby, na ktorej nie je obyčajné absolútne nič. Tentoraz ju akcia pre agentúru Spektrum zavedie do divočiny a otestuje jej schopnosť prežiť. Po Twinforde sa túlajú nebezpečné tigre a vyzerá to tak, že niekto schválne vypustil na slobodu niekoľko veľmi nebezpečných a naozaj ohrozených druhov zvierat. Bude to teda poriadna zverina... a Ruby sa dokonca stratí v divočine. Otázka znie, či sa z tohto vylíže aj tentoraz. Stavíme sa?
Vypredané
1,20 € 11,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Cesta Vikingů (-90%)


Školní výlet do městského muzea, kterého se účastní i spolužáci a přátelé Tom a Líza, je přerušen nezvyklými událostmi. Oba přátelé se náhle ocitnou v osmém století. Dostanou se mezi divoké Vikingy, kteří chtějí získat nejcennější poklad světa. Líza a Tom na cestě za pokladem luští nejrůznější záhady a řeší hádanky a hlavolamy, jejichž správné vyřešení je může přiblížit vždy o krok blíže k pokladu. A pouze chytrost a důvtip jim umožní vrátit se nakonec do současnosti. Čtenáři mohou oba přátele na jejich cestě provázet. Nejde přitom jen o četbu dobrodružné knihy, protože správné vyřešení každého z čtyřiašedesáti záhad či hlavolamů poskytne čtenáři klíč k následující části příběhu a dalším úkolům a dobrodružstvím. A kdyby bylo nejhůře, jsou na konci knihy pro všechny případy uvedena správná řešení.
Vypredané
0,92 € 9,16 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Hrozba z vesmíru (-90%)


Sam a Líza díky svému strýčkovi Davovi, který pracuje ve výzkumném ústavu pro zkoumání mimozemských civilizací, dorazí za jeho doprovodu do tajné podzemní laboratoře, kde se dostanou na stopu záhadným bytostem. Tito obří brouci, zvaní Blatové, plánují zničení světa. Jejich předkové, záhadné bytosti podobné švábům, kokrouči, jim před dávnými věky zanechali plán na zničení zeměkoule. Sam s Lízou krok za krokem pronikají do tajemných šifer vetřelců a záchrana světa nakonec závisí jen na nich. Kniha je plná zajímavých rébusů a hádanek, správná řešení jsou na konci. Kniha je psána pro děti od 7 do 11 let.
Vypredané
0,92 € 9,16 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Alma és az elveszett álmok városa (-90%)


Lampbridge de Flotta a csodák városa. A magasba nyúló, furcsa üvegépületek felett léghajók úsznak, esténként pedig a gázlámpák pazar színei festik meg az utcákat határoló fogadók, üzletsorok és céhek épületeit. A mérnöki tervezés műve mind, mert ezen a tájon ők az urak. Pedig a mechanikus csodák mögött a köznapi munkákat végző mágusok azok, akik valójában Lampbridge gépezetét mozgásban tartják. Egy napon Juna, az ifjú órásinas váratlanul elbóbiskol, ezért lekési az inasvizsgáját. Városszerte egyre többen alszanak el a legkülönösebb helyzetekben, a legváratlanabb időpontokban. Lassan nyilvánvalóbbá válik, hogy a furcsa események mögött valami rejtély lapul. Történetünk mégsem itt kezdődik, hanem egy másik világban, ahol Alma, a tíz éves diáklány, szüleivel és testvéreivel Tokióba költözik, majd bérelt házuk padlásán egy különös órát talál. Vajon mi köti össze a két világot, ki suttog Alma iskolájában egy közönségesnek tűnő szekrényéből, és messze innen, miért forgatják fel Lampbridge de Flottát a város bűnbandái, a titokzatos Utazót keresve? Sikerülhet-e, a külön világban született kisfiúnak és kislánynak együtt végére járnia a rendkívüli eseményeknek? Minderre és számos más rejtélyre választ kaphat, ha elolvassa ezt a könyvet, amelyet egyaránt ajánlunk a gyerekeknek és a mesekedvelő felnőtteknek.
Vypredané
0,89 € 8,86 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Hármas könyv (-90%)


Devecsery László a József Attila-díjas író, költő új gyermekkönyve már a címével, a címében meglepetést sejtet... A Hármas könyv ugyanis valóban hármas, hiszen három könyvet rejt magában az egyetlen kötet. Falatka kalandjait, Marcipán apó meséit és a Versmesélőt. Hogy kicsoda Falatka? Gyakran a szerző vállán, illetve az íróasztalán üldögél. Egy kicsit kotnyeles, s ennek köszönhető, hogy számtalan kaland részese lesz. Marcipán apónak a neve is árulkodó, cukrász bizony. Cukrász, aki a marcipán szerelmese, ezért azt gondolja, remek ötlet, ha mindent marcipánból készít. A könyvből kiderül, szerencsés-e ez valójában.... A Versmesélő néhány prózai gondolat segítségével válik egységgé, hogy a versek és a mesék valóban egymásba karoljanak. Ezzel folytatódik, illetve zárul a varázslat. Kellemes, tartalmas olvasást!
Vypredané
0,97 € 9,65 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Csaknem fiúmentes nyár (-90%)


Hogyan éli túl az ember a forró nyarat, ha a barátja nagyon messze van? 1.jégkockát nyalogat 2.sokat lóg a legjobb barátnőivel 3.elmegy úszni 4.szerez magának egy menő állást 5.kerüli a jóképű fiúkat 6.nem lesz szerelmes! Az első négy pont nem is okoz problémát Borinak. De mi a helyzet az ötödikkel és a hatodikkal?
Vypredané
0,97 € 9,65 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Holdvíz (-90%)


Zolit, a milliomos egyetemista ficsúrt, aki eddig burokban nevelkedett, sokkolja a hír: "örökölt" egy 17 éves lánytestvért apja, a néhai KGB-tiszt után. A két tinédzser kapcsolatát nagyban befolyásolja, hogy külön nőttek fel, nem is tudva egymásról. A báty tanácstalan, hogyan viszonyuljon a hányatott sorsú, öntörvényű kis vadóchoz, aki egyből felforgatja az ő nyugodt életét. És ha ez nem lenne elég, olyan érzelmek kezdenek fellángolni benne, amelyek őt is meglepik. Amikor a lány minden addiginál nagyobb zűrbe keveredik és eltűnik Brazíliában, a fiú kénytelen otthagyni mindent és Noémi után eredni, majd a Polícia korruptságát látva maga kutatja fel a húgát. Vajon képes felnőni a feladathoz, és egyedül megmenteni őt? Túlélik a testvérek könyörtelen megpróbáltatásaikat távol az otthonuktól, vagy elbuknak az alvilággal, a természeti erőkkel, illetve az önmagukkal vívott harcban, hogy beteljesedjék a családi karma?
Vypredané
1,06 € 10,64 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Varázslatos szerelem (Véletlen sorozat 3. rész) (-90%)


Légy óvatos azzal, mit is kívánsz! Lehet, hogy minden valóra válik... Most, hogy Erin megtudta az igazságot a lányokról, akik kiközösítették, és a fiúról, akit szeret, úgy érzi, az érettségi előtti idő egyre gyorsabban fogy. Amíg egykor még a nyári szünet előtti napokat számolták vissza, most már ténylegesen az utolsó napjaikat töltik Blackwellben. Szülei, Sam és Julianne attól félnek, hogy most, hogy végre megtalálták Erint, mégis el kell engedniük őt, a feszültség pedig csak egyre nő azóta, hogy Erin rájött, ki is ő valójában. Weston egyre rosszabbul érzi magát, ahogyan telnek a nyári napok, hiszen a lány, akit gyerekkora óta szeret, más főiskolára megy, mint ő. A legnagyobb félelme, hogy ez azt jelenti, elválnak útjaik. Miközben próbálja a legjobbat kihozni a maradék időből, és elérni, hogy minden maradandó emlékük legyen, folyamatosan kétségek között őrlődik. Rájön, hogy a remény olyan, mint a folyós homok: minél jobban szenved ő, annál gyorsabban süllyed Erin.
Vypredané
0,89 € 8,93 €

dostupné aj ako:


V kategórii Dobrodružstvo, Napätie, Western nájdete knihy plné vzrušujúcich príbehov, dobrodružstva a adrenalínu. Tieto knihy vás zavedú do sveta nekonečných dobrodružstiev, nebezpečných situácií a fascinujúcich prostredí.

Knihy v kategórii dobrodružstvo a napätie ponúkajú príbehy plné akcie, dobrodružstva a napätia. Budete sledovať hrdinov, ktorí čelia rôznym výzvam a nebezpečenstvám. Od tajomných ostrovov a stratených pokladov až po nebezpečné expedície a súboje so zlom.

Sledujte špiónov, detektívov a hrdinov, ktorí riešia záhadné vraždy, odkrývajú tajomstvá a čelia nebezpečným zločineckým organizáciám. Všetko je postavené na hrane a vy budete neustále hádať, čo sa stane ďalej. Budete v napätí až do poslednej stránky.

Milovníci westernov budú nadšení našou ponukou kníh v kategórii Western. Prejdite sa po nehostinnom Divokom Západe a zažite dobrodružstvá s dobyvateľmi, pištolníkmi a lovcami odmien. Tieto knihy vám prinesú autentickú atmosféru Divokého Západu, konflikty medzi dobrými a zlými a príbehy o hľadaní spravodlivosti a dobrodružstva. 

Nechajte sa strhnúť príbehmi od Astrid Lindgrenovej, Jeffa Kinneyho, Jorna Liera Horsta, Enid Blyton, či Cressidy Cowell.