! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Otázky a odpovede pre chlapcov


Dospievanie je dosť zložité a súvisí s ním veľa otázok týkajúcich sa vlastného tela, lásky a sexuality. Mnohým veciam v tomto veku ešte nerozumieme, ale hanbíme sa na ne z rozličných dôvodov spýtať. Často ani rodičia nevedia, ako treba na niektoré zvedavé otázky správne odpovedať. Táto kniha prináša otvorené a vyčerpávajúce odpovede na všetky otázky, ktoré sú počas dospievania dôležité. Zároveň kladie etický dôraz na témy, ako sú napríklad hodnota vzťahu, potraty alebo pornografia.
Vypredané
7,59 € 7,99 €

Lacná kniha Intimníček (-50%)


Povídková kniha seznamuje náctileté se základními pojmy z pohlavního a sexuálního života a objasňuje jevy spojené s obdobím puberty.
Vypredané
3,74 € 7,47 €

dostupné aj ako:

Az első szerelem...


Az első szerelem csodálatos......és rengeteg kérdést hoz magával: Milyen lehet a csók, mi a szerelmi előjáték (petting), mit jelent lefeküdni valakivel? Kötelező-e a fogamzásgátlás? Hogyan védekezzünk az AIDS ellen? Mit tegyünk, ha a szerelem erőszakba csap át? Mikor van itt az ideje az első alkalomnak? Terhes vagyok - mit tegyek? Szakítottunk - hogyan tovább?Ha mindent tudsz a szexualitásról és a fogamzásgátlásról, a fiúk és a lányok testi-lelki felépítéséről, ha tisztában vagy érzéseiddel, és felkészültél arra, mi mindent hozhat magával egy kapcsolat, akkor az első szerelem felejthetetlen, szép korszaka lesz az életednek.Könyvünk nemcsak hasznos ismeretekkel és tanácsokkal lát el, hanem mint egy megértő barát, végigkísér az első szerelem rögös, de gyönyörű útján.
Vypredané
9,50 € 10,00 €

dostupné aj ako:

Prostě kluci!


Do 15 let nepřístupno! Kluci jsou jiní než holky – je to tak? Proč jsou většinou tak neromantičtí, podle čeho holky poznají, že je kluk zamilovaný, a o čem si kluci mezi sebou vlastně povídají? Tenhle rádce nazvaný Prostě kluci! se zabývá všemi otázkami a předsudky, které holky o klucích mají. Dočteš se tu o všem, co souvisí se seznamováním, přátelstvím, láskou a sexem a snad to trochu pomůže k vzájemnému pochopení opačného pohlaví. Prostě kniha, kterou každá holka musí mít!
Vypredané
8,54 € 8,99 €

V kategórii knihy o dospievaní nájdete široký výber kníh, ktoré osvetľujú cestu z detstva do dospelosti. Sú to knihy, ktoré sa zaoberajú dôležitými témami, s ktorými sa tínedžeri stretávajú a ktoré im pomáhajú pochopiť a vyrovnať sa s náročnými situáciami.

Kategória kníh o dospievaní je plná autentických príbehov, ktoré sa dotýkajú dôležitých tém, ako sú identita, priateľstvo, láska, sebavedomie, rodina, vzťahy a osobný rast. Tieto knihy sa zaoberajú problémami a výzvami, s ktorými sa tínedžeri stretávajú, a ponúkajú im perspektívu, pochopenie a inšpiráciu.

Tieto knihy majú moc otvárať diskusie, povzbudzovať empatiu a pomáhať čitateľom pochopiť vlastné pocity a skúsenosti.