! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


  • 5 /5

Spolu to zvládneme - Dospievanie


Sprievodca pubertou pomôže rodičom a tínedžerom bezpečne zvládnuť nástrahy tohto komplikovaného životného obdobia. Kniha pokrýva všetky témy súvisiace s dospievaním - hľadanie vlastnej identity, telesné zmeny, fyzické aj duševné zdravie, emócie a výkyvy nálad, koníčky, školský život, sociálne médiá a bezpečnosť na internete, vzťahy s rodinnými príslušníkmi i rovesníkmi, alkohol, drogy či sex a sexualita. Vďaka citlivo napísanému textu a prehľadnému grafickému spracovaniu s množstvom ilustrácií sa čitateľ v knihe ľahko zorientuje a rýchlo v nej nájde potrebné informácie.
Vypredané
14,20 € 14,95 €
  • 5 /5

Dievčatá, nebojte sa puberty


Vlasy by si si mohla umývať aj trikrát denne, na tvári sa ti robia vyrážky a rodina ťa doháňa do šialenstva... Čo sa to, dofrasa, deje? Úprimne – nastal čas postaviť sa pravde zoči-voči dať si kopu vecí vysvetliť. Dospievanie je ako jazda na divokej horskej dráhe, ale môže byť pokojnejšia, keď vieš, čo máš čakať. Poradíme ti so všetkým, čo potrebuješ vedieť: s výberom podprsenky počínajúc a objasnením, čo sa to s tvojím telom deje, končiac.
Vypredané
8,54 € 8,99 €
  • 5 /5

Chlapci, nebojte sa puberty


Všade po tele ti rastú chlpy, na tvoju tvár zaútočilo akné a baby zrazu nie sú také otravné, ako bývali... Čo sa to, dofrasa, deje? Úprimne – nastal čas postaviť sa pravde zoči-voči a kopu vecí si dať vysvetliť. Dospievanie je ako jazda na divokej horskej dráhe, ale môžeš byť pokojnejší, keď budeš vedieť, čo máš čakať. Poradíme ti so všetkým, čo potrebuješ vedieť: radami, ako sa holiť, počínajúc a vzťahmi medzi chlapcami a dievčatami končiac...
Vypredané
7,59 € 7,99 €

Lacná kniha Dievčatá, nebojte sa puberty (-70%)


Vlasy by si si mohla umývať aj trikrát denne, na tvári sa ti robia vyrážky a rodina ťa doháňa do šialenstva... Čo sa to, dofrasa, deje? Úprimne – nastal čas postaviť sa pravde zoči-voči dať si kopu vecí vysvetliť. Dospievanie je ako jazda na divokej horskej dráhe, ale môže byť pokojnejšia, keď vieš, čo máš čakať. Poradíme ti so všetkým, čo potrebuješ vedieť: s výberom podprsenky počínajúc a objasnením, čo sa to s tvojím telom deje, končiac.
Vypredané
2,70 € 8,99 €

dostupné aj ako:

Holky, neděste se puberty


Vlasy by sis mohla mýt třikrát denně, na obličeji se ti dělají pupínky a rodina tě dohání k šílenství… Co se to, sakra, děje? Upřímně – nastal čas postavit se pravdě čelem a řadu věcí si nechat vysvětlit. Puberta je jako jízda na divoké horské dráze, ale může být o dost klidnější, když víš, co máš čekat. Poradíme ti se vším, co potřebuješ vědět: výběrem podprsenky počínaje a objasněním, co se to s tvým tělem děje, konče…
Vypredané
6,64 € 6,99 €

Dievčatá/Chlapci: Ako to funguje?


Prichádzaš do obdobia, ktorým je puberta? Na prvý pohľad to vyzerá lákavo, lebo už takmer patríš medzi dospelákov... napriek tomu sem-tam strácaš pôdu pod nohami. Našťastie je tu naša vtipne ilustrovaná kniha s jednou časťou venovanou dievčatám a druhou zas chlapcom. Zahŕňa odpovede na všemožné otázky o tom, čo sa odohráva na tvojom tele aj v jeho vnútri, v tvojom srdci aj v tvojej hlave, ako aj rady, ako sa vyrovnať s problémami, ktoré sa môžu zmeniť na hotové galeje. Knihu si čítaj, ako sa ti chce: stranu za stranou, alebo si vyber tému podľa nálady či podľa toho, čo ťa zaujíma. Neobíď ani časť určenú druhému pohlaviu, ktorá tú tvoju dopĺňa. Vitaj v puberte!
Vypredané
9,41 € 9,90 €
  • 3 /5

Tohle není jen kniha o sexu


… protože sex není jenom o sexu a protože chceš být připravený, až to přijde! Tohle není jen kniha o sexu. Tohle je necenzurovaný ilustrovaný průvodce po věcech ryze intimních. Dozvíš se všechno o sexualitě, přístupu k vlastnímu tělu i tělu toho druhého – otevřeně a bez vytáček. Tahle kniha plná informací, odborných názorů i postřehů vrstevníků a kvízů je pro všechny, kteří se chystají sexuálně žít, i pro ty, co už sexuálně žijou. Tahle kniha tě dostane. Bál ses na něco zeptat? Tak teď už se na nic nebudeš muset ptát. Uspokojení 100% garantováno!
Vypredané
12,45 € 13,11 €

Co se od kamarádek nedozvíš


O všem, co chci, aby věděla moje dcera Právě o tom je novinka lékařky Jany Martincové, která se více než 20 let věnuje zdravotnickému vzdělávání veřejnosti a popularizaci medicíny.Dnešní náctiletí jsou na četbu mnohem náročnější, dá velkou práci je zaujmout, dodává. To se jí však podařilo bravurně. Knížka rozhodně nepůsobí dojmem odborné publikace, naopak jde o velmi čtivý příběh a rozhovor 3 kamarádek (Lilith, Lucy a Šárky) s matkou jedné z nich – lékařkou, za kterou se holky chodí radit. A to nejen o zdraví. Povídková lékařka Eva díky svým přátelům a známým dívky uvede i do tajů líčení, vaření i zábavného cvičení.Vyprávění nechybí humor, vkus, ženský šarm a hlavně kvalitní informace důležité pro náctiletou dívku. Kniha vznikla na základě dotazů náctiletých slečen adresovaných poradně webu Babyonline.cz a na jejím vzniku a tvorbě se podílely samy dospívající dívky.Co se od kamarádek nedozvíš je volným pokračováním dřívější publikace Jak děti přicházejí na svět (pro 2-10leté děti), tentokrát pro náctileté dívky, ve kterém malá Lili dospívá v půvabnou Lilith a společnost jí namísto bratra dělají dvě stejně okouzlující kamarádky. I když i bratr Chytroočko se hned v úvodu knížky mihne, tentokrát pod civilním jménem Tom.Kniha obsahuje přes 200 originálních fotografií a kolem 150 obrázků a schémat.Jedinečná je skvěle padnoucí grafika pro 11 – 18leté dívky.Unikátně je v knize zpracovaná sexuologická a gynekologická část včetně obrázků: ? změny těla v dospívání, probuzení hormonů ? menstruační cyklus, hygienické pomůcky, plodné dny, pohlavní orgány ? výběr partnera, pohlavní styk, orgasmus (první sex, panenská blána, masturbace, porno) ? jak neotěhotnět a neonemocnět, antikoncepce, manipulace s kondomem, bezpečný sex ? těhotenský test, ukončení těhotenství ? gynekologická vyšetření a prohlídky, samovyšetření prsou ? nejdůležitější aspekty péče o tělo a zuby ? kniha pokračuje tématy výživa a moje první vaření, pohyb a cvičení, líčení a účesy, psychika a vztahyMěla by být v každé dívčí knihovničce!Aby všechny dcery měly do života potřebné know-how, o kterém se jejich matkám v období dospívání mohlo jenom zdát.
Vypredané
19,38 € 20,40 €

Fiú vagyok


Fiúnak lenni nehéz. Hogy lehetsz egyszerre menő és vonzó, miközben az arcod tiszta pattanás és még ott is szőrök nőnek rajtad, ahol sose gondoltad volna? Egyáltalán: mi a fene történik veled? A többiek is ugyanilyen hülyén érzik magukat? Ez a könyv őszintén és egyenesen ír a kamaszkorról: a randizástól a pornón és a hétköznapi szexen keresztül a normális kapcsolatokig és a korrekt szakításig mindenről van szó. Ráadásul az is kiderül, hogy a lányok tök normális lények, akikkel egyszerűen csak ugyanúgy jó fejnek kell lenni, mint a fiúkkal. Kérdezz, beszélj róla, legyél bátor! Akkor minden működni fog! - ebben segít a fiúknak James Dawson.
Vypredané
10,15 € 10,68 €

Stres - nepriateľ násťročných


Základná príručka pre všetkých násťročných a dospelých, ktorým na nich záleží. Nová, prelomová a poučná kniha so širokým záberom, ktorá ponúka obsiahly pohľad na stres, s ktorým prichádzajú tínedžeri denno-denne do kontaktu, a zároveň je návodom, ako proti stresu bojovať a vziať svoje zdravie pevne do vlastných rúk. Nicola Morgan je uznávaná odborníčka na dospievanie a s tým spojené zmeny, ktorými prechádzajú všetci násťroční. Svoju najnovšiu knihu napísala v prvom rade pre tínedžerov, ale je vhodná aj pre dospelých, ktorí ich chcú lepšie pochopiť. Nebojí sa opisovať všetky vonkajšie stresové faktory, s ktorými prichádza dospievajúci človek do kontaktu: pocity hnevu, smútku (aj depresie), strach zo zlyhania, vyrovnávanie sa so zmenou tela, nenávisť voči vlastnému telu, problémy s hmotnosťou, poruchy stravovania, sebapoškodzovanie, tlak na vynikajúci prospech v škole, nespavosť, meniace sa vzťahy s rodinou a priateľmi, prvé lásky a prvý sex, šikana a kyberšikana, či problémy súvisiace s internetom. Autorka sa dokonca nevyhýba ani témam ako iné choroby (napr. dyslexia alebo OCD), ktoré môžu ovplyvniť dospievanie. V knihe ponúka nielen chápavý, praktický a pozitívny pohľad na všetky spomínané problémy, ale vysvetľuje, čo sa deje v našom tele v stresových situáciách z biologického hľadiska a pomáha čitateľom proti stresu bojovať a zvíťaziť nad jeho negatívnymi prejavmi.
Vypredané
9,45 € 9,95 €

Všichni letí na koštěti


Čarodějnice s kočkou letí na koštěti. Vtom zafouká vítr a sebere jí klobouk, potom mašli... A jak to všechno dopadlo, se dozvíte v tomto veršovaném příběhu.
Vypredané
4,42 € 4,65 €

Otázky a odpovede pre dievčatá 2. vydanie


Otvorené odpovede na všetky otázky, na ktoré sa nechcem spýtať nahlas. Ako sa mám vyznať vo svojich pocitoch? Mala by som svojim rodičom hovoriť všetko? Musím sa hanbiť za svoje telo? Ako pôsobím na chlapcov? Ako zistím, či to so mnou myslí vážne? Čo môže odo mňa požadovať môj priateľ? Ktorá antikoncepcia je pre mňa najvhodnejšia? Čo zažíva žena pri sexe? Čo mám robiť, keď otehotniem? Čo je v sexe a vo vzťahoch v poriadku, a čo nie? Nehanbi sa pýtať a hľadaj odpovede!
Vypredané
5,95 € 7,99 €

Bumm a gatyában


A kamaszkor a változások ideje. Ez a könyv segítségedre lesz abban, hogy megértsd, mi történik a testeddel, és miért. Szó esik benne többek között a merevedésről, a nedves álmokról, arról, hogy nem a méret a lényeg, és hogy mire érdemes figyelni az első szexuális együttlétek alkalmával. A kötetben a leggyakrabban előforduló szexuális úton terjedő fertőzésekről is találsz információt, hogy tudd, mikor kell orvoshoz fordulnod. Ne ijedj meg, nem az a cél, hogy megtanulj egy rakás latin kifejezést, hanem az, hogy megértsd, mit is jelent együtt élni egy huncut, virsli formájú húsdarabbal a lábad között.
Vypredané
5,05 € 5,32 €

Super kniha pre super baby


Konečne je tu super kniha pre super baby ako si ty! Nájdeš v nej všetko, čo potrebuješ: rady, tipy a mnoho nápadov počnúc módou cez starostlivosť o telo až po ručné práce a šport. Nezabúda ani na originálne recepty či rady do záhrady! Táto jednoduchá a praktická knižka sa stane tvojou vernou spoločníčkou kamkoľvek sa vyberieš a pomôže ti zvládnuť všetky situácie s ľahkosťou a originalitou!
Vypredané
7,55 € 7,95 €

Jak přežít, když si nevěřím


Tato kniha je určena všem dětem, kterým se někdy spolužáci posmívali nebo se k nim nechovali fér, a také dětem, které někdy mají pocit, že se jim nemůže nic povést. Skutečné příklady ze života jim ukážou, jak se mohou zastat samy sebe a postavit se těm, kdo je šikanují nebo se jim vysmívají, či svým starším sourozencům, kteří je někdy považují za mrňata. Kniha jim nabízí rady, jak si mohou vybudovat přátelské vztahy s vrstevníky a jak neztratit hlavu ve chvíli, kdy mají pocit, že se jim nic nedaří. Kniha osloví nejen děti, ale také jejich rodiče a vychovatele.
Vypredané
9,60 € 10,10 €
  • 5 /5

My Little Ponny Tajný denník


Chcela by si si aj ty písať tajný denník, ale nevieš, ako začať? Táto knižka ti pomôže tvoje prvé literárne kroky zvládnuť. Nájdeš tu nielen veľa rád a zaujímavých myšlienok a citátov, ktorými sa môžeš inšpirovať, ale predovšetkým budeš mať priestor na vlastnú tvorbu. Môžeš kresliť, vkladať obrázky, písať si poznámky, vtipné výroky či aforizmy.
Vypredané
11,40 € 12,00 €

Kamarátniček pre najkamošky


Vyplňte tento kamarátniček spolu so svojou najlepšou kamoškou. Odpovedzte na otázky, aby ste zistili, či sa navzájom dobre poznáte. Nalepte sem fotografie, ktoré zachytávajú vaše spoločné zážitky. Nájdete tu nápady, ako spoločne stráviť voľné chvíle - pyžamová párty, spoločenské hry, recept na nejakú maškrtu, niečo na lúštenie a, samozrejme, test, ktorý vám odhalí skutočnú silu vášho priateľstva.
Vypredané
2,85 € 3,00 €

V kategórii knihy o dospievaní nájdete široký výber kníh, ktoré osvetľujú cestu z detstva do dospelosti. Sú to knihy, ktoré sa zaoberajú dôležitými témami, s ktorými sa tínedžeri stretávajú a ktoré im pomáhajú pochopiť a vyrovnať sa s náročnými situáciami.

Kategória kníh o dospievaní je plná autentických príbehov, ktoré sa dotýkajú dôležitých tém, ako sú identita, priateľstvo, láska, sebavedomie, rodina, vzťahy a osobný rast. Tieto knihy sa zaoberajú problémami a výzvami, s ktorými sa tínedžeri stretávajú, a ponúkajú im perspektívu, pochopenie a inšpiráciu.

Tieto knihy majú moc otvárať diskusie, povzbudzovať empatiu a pomáhať čitateľom pochopiť vlastné pocity a skúsenosti.