! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Ľudské telo strana 7 z 13

  • 5 /5

Rozkladací atlas ľudského tela


Všetko, čo chcú deti vedieť o ľudskom tele! Táto výnimočná kniha je plná informácií, zábavná a veľmi zrozumiteľná. Deťom sa bude páčiť táto kniha s obrovskými vyberateľnými mapami a šiestimi rozkladacími mapami s doplňujúcimi informáciami. Fantastický spôsob objavovania ľudského tela.
Vypredané
10,93 € 11,50 €

Úžasný detský atlas ľudského tela


Na čo slúži lebka? Kde sú články prstov? Ako pracujú svaly? A prečo máme pupok? Tento úžasný atlas plný faktov má všetko, čo by mohol mladý bádateľ chcieť vedieť o ľudskom tele. Objavuj ľudské telo pekne stránku po stránke!
Vypredané
7,13 € 7,50 €

Postav si ľudské telo


Spoznávanie tajomstiev ľudského tela nebolo ešte nikdy zábavnejšie! Postav si úžasný 3D model ľudskej kostry aj s vnútornými orgánmi pomocou tejto skvelej interaktívnej knihy. Zároveň sa dozvieš veľa zaujímavých informácií o tom, ako funguje ľudské telo. Prečo sa srdce sťahuje 70-krát za minútu? Ako fungujú svaly, vďaka ktorým môžeme behať, skákať aj vzpriamene stáť? Čo nás chráni pred choroboplodnými zárodkami a škodlivými slnečnými lúčmi? 76 cm vysoký model zložíš jednoducho, bez nožničiek a lepidla.
Vypredané
10,20 € 17,49 €

Az emberi test 1. - Természettudományi enciklopédia


A Természettudományi enciklopédia 16 kötetben tekinti át az anyagi világ és az élő természet fő területeit, valamint a tudomány és a technika legfontosabb eredményeit. Az egyes kötetek gazdag és szemléletes illusztrációanyag segítségével adnak átfogó képet a természeti világ sokféleségéről és az azt kutató ember ismereteiről.
Vypredané
5,52 € 5,81 €

Ľudské telo - Posvieť si na to


Vieš, čo sa ľuďom odohráva v tele pod kožou? Predstav si, že by stačilo posvietiť si na to baterkou a všetko by si uvidel ako na dlani! Tak presne toto je teraz možné vďaka tejto fantasticky zábavnej knižke, ktorá odhaľuje skryté tajomstvá ľudského tela. Skúmaj zblízka ľudské telo a objavuj, aké je úžasné! Pozri sa dôkladne na to, ako dýchame a ako jeme, ako nám svaly pomáhajú pohybovať sa a ako nám srdce pumpuje krv do celého tela! Objav skryté zázraky ľudského tela. Priprav si baterku a vydaj sa objavovať skrytý svet plný veľkých prekvapení. Ideálne čítanie pod perinu!
Vypredané
9,41 € 9,90 €

100 faktov, ktoré musíš vedieť - Ľudské telo


Viete, že zuby sú tvrdšie ako kosti? Že niektoré lieky môžu pomôcť vytvoriť superbaktérie? Že vlasy sú dosť silné na to, aby sa po nich vyšplhala armáda? Alebo, že v pokožke tváre žijú tisíce roztočov? Fúúúj... No dobre, toto ste možno vedieť nechceli, ale ďalších 96 faktov o ľudskom tele je jednoducho takých zaujímavých, že ich musíte poznať. VŠETKY! V tejto knižke, ktorú spracoval tím odborníkov, ale napísaná je ľahkým a vtipným jazykom, sa dozviete veľa prekvapivých informácií o fungovaní ľudského tela a o vedcoch, ktorí často museli riskovať vlastné zdravie, aby sa pravdy dopátrali. Povinné čítanie pre všetkých budúcich lekárov a lekárky. Biológia ešte nikdy nebola názornejšia a zábavnejšia!
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Az emberi test - Mi Micsoda Junior 1.


Hányat ver a szívünk? Csontból vannak-e a fogaink? Mire való a bőrünk? Csináld velünk! - Találd ki, fejtsd meg, kísérletezz! Tudtad? - Izgalmas adalékok, extra tudás Nahát! - Rekordok és megdöbbentő tények Megkérdeztük - Különleges interjúk
Vypredané
11,31 € 11,90 €

Co se skrývá v našem těle


Co se skrývá v našem těle
Vypredané
13,35 € 14,05 €

Ľudské telo - kniha s modelom


S pomocou tejto knižky sa deti naučia porozumiet ľudskému telu a tomu, ako funguje. Navyše si môžu zostavit priložený papierový model ľudskej kostry.
Vypredané
5,00 € 9,90 €

Miért van annyi meztelen ember a képeken?


Honnan merítenek ihletet a művészek? Át lehet-e adni érzéseket egy festményen keresztül? Miért olyan furcsa néhány műalkotás? Mit akarhatott kifejezni a művész az alkotásával? Tudtad, hogy a művészekben is rengeteg kérdés felmerül, amíg egy-egy alkotáson dolgoznak? A kérdések segítenek abban, hogy valami újat és mást hozzanak létre. Ebben a könyvben rengeteg kérdésre kaphatsz választ a művészetekről, bemutatjuk a különböző irányzatokat a barlangrajzokon keresztül a kubizmusig, a reneszánsztól a kortárs művészetig. Vidám, művészeti kedvcsináló album a 8-12 éves korosztály számára.
Vypredané
13,23 € 13,93 €

Az emberi test nagykönyve


Fedezd fel, hogyan épül fel a tested, hogyan működik, ismerkedj meg e fantasztikus élő gépezet minden egyes részével! A sejtektől, az idegrendszeren át egészen az elsősegélynyújtásig - Az emberi test nagykönyvét olvasva egyetlen kérdésed sem marad válasz nélkül!
Vypredané
12,55 € 13,21 €

Az emberi test


Hogyan épülnek fel az emberi test részei? Hogyan rendszerezhetők a szerveink? Mindezt megtudhatjuk ebből a könyvből, amely szemléletes, áttekinthető formában mutatja be a csontok, szervek, izmok, idegek felismerését, így hozzásegíti az olvasót a szervezet működésének mélyebb megismeréséhez.
Vypredané
12,23 € 12,87 €

Tudástár - Fedezzük fel az emberi testet


Ha a gyermek tele van kérdésekkel, és mindent tudni akar az ókor történelméről vagy éppen az emberi testről, akkor a Tudástár kötetei jelentik a megoldást. Ezek a kötetek minden kíváncsi gyermek kérdésére kimerítő választ adnak, és iskolai segédkönyvként is jól használhatók.
Vypredané
13,54 € 14,25 €

Kukucskálj bele! – Milyen a tested?


A csontokon a véren át az agyig számtalan érdekesség vár felfedezésre a testedben. Kukucskálj a fülek mögé, hogy megtudd, mindezek összekapcsolódásából hogyan születik egy olyan csodálatos ember, mint Te!
Vypredané
10,86 € 11,43 €

Poznej své smysly


V knize Poznej své smysly se seznámíte s funkcí a stavbou vašich pěti smyslů – zraku, hmatu, sluchu, čichu a chuti. A nejen svých, protože vás čeká také vzrušující exkurze do živočišné říše plná překvapivých zvláštností a zajímavostí. Připravte se například na živočichy se třemi nebo osmi očima! Výklad je podaný oblíbenou a čtivou formou všetečných otázek a odpovědí. A jak je pro edici „Hravá věda“ typické, je doprovázen hravými experimenty, při nichž své smysly vyzkoušíte a možná i ošálíte a které vám pomohou vše pochopit názorně a v souvislostech. Své mozkové závity procvičíte také při zábavném luštění. Vaším průvodcem bude myšák Otík, který pro vás má kromě úkolů připraveny i „kouzelné brýle“, jež vám samy ukážou hledanou informaci. O autorovi: Mgr. Radek Chajda (narozen 1973), pedagog a fyzik, je spolupracovníkem České televize při tvorbě vzdělávacích pořadů pro děti. Také navštěvuje základní a mateřské školy se svým programem názorných pokusů Hravá věda. Doposud mu vyšly například tyto publikace: Zábavné experimenty pro děti, Zkoumáme kapaliny, Hravá matematika, Mladý technik... Nejnovější knížka osvědčeného autora, který se dlouhodobě zaměřuje na nejmladší vědy­chtivé čtenáře, je tentokrát zaměřena na pět základních smyslů: zrak, sluch, čich, chuť a hmat. Knížka je plná zajímavých informací a hravým způsobem rozvíjí dovednosti a touhu k experimentům. Mladý čtenář se dozví nejen o svých základních smyslech, ale i o smyslech jiných živočichů a naučí se, jak jednoduchými pokusy rozvíjet a využívat nově získané znalosti. Knížka ho zavede do světa mořských hlubin, vysokých oblaků i světa světlušek a umožní mu porovnat vidění slepice s viděním sovy, barevnost chameleona s barevností chobotnic. Čtenář se ale dozví i o práci detektivů, naučí se daktyloskopii a konstruovat provázkový telefon, hrát na skleničky a zjistí, jaký je rozdíl v chuti mezi kedlubnou a bramborem a mnoho dalších věcí. RNDr. Vladimír Chlup katedra optiky Přírodovědecká fakulta UP v Olomouci
Vypredané
6,64 € 6,99 €

Objav a spoznaj záhady ľudského tela


Tvoje telo je úžasné. Je to živý stroj, ktorý sa dokáže hýbať, dýchať, jesť, rozprávať a premýšľať. Jediné ľudské telo obsahuje stovky kostí, miliardy baktérií a bilióny buniek. Pusti sa do objavovania! Vyber sa na okružnú cestu po ľudskom tele za novými informáciami. Na neuveriteľnej objavnej púti vyrieš úlohy a hádanky, prechádzaj cez bludiská a urob aj zopár pokusov. Pre čitateľov od 9 rokov
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Veľká encyklopédia s 3D obrázkami – Ľudské telo


Nazrite s nami pod povrch dokonale fungujúceho stroja – ľudského tela. Dozviete sa, ako fungujú všetky dôležité orgány, preskúmate žily a tepny, ktorými v tele koluje krv, navštívite zákutia ľudského mozgu, odhalíte tajomstvá piatich zmyslov a mnoho ďalšieho. Zážitok z knihy umocnia špeciálne upravené obrázky a 3D okuliare, ktoré vás prenesú priamo do vnútra ľudského tela.
Vypredané
11,39 € 11,99 €

Ako funguje kostra ?


Ktorá kosť v ľudskom tele je najdlhšia? Aké kosti zahŕňa oblasť predkolenia? Od hlavy až k päte, od lakťa až po členok... táto kniha vás pomocou viac ako 80 farebných ilustrácií a odborných popisov prevedie rôznymi časťami tela a komplexne vás zoznámi s tým, ako funguje ľudská kostra a aké kosti sa v našich telách nachádzajú. Nebojte sa však, že by texty bola až príliš „vedecké“ – naopak, kniha vyniká svojou zrozumiteľnou formou, prehľadnosťou a čitateľskou prístupnosťou. Všetko, čo vás kedy zaujímalo o ľudských kostiach, ich tvorbe a funkciách, nájdete práve tu!
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Lacná kniha Ako funguje kostra ? (-70%)


Ktorá kosť v ľudskom tele je najdlhšia? Aké kosti zahŕňa oblasť predkolenia? Od hlavy až k päte, od lakťa až po členok... táto kniha vás pomocou viac ako 80 farebných ilustrácií a odborných popisov prevedie rôznymi časťami tela a komplexne vás zoznámi s tým, ako funguje ľudská kostra a aké kosti sa v našich telách nachádzajú. Nebojte sa však, že by texty bola až príliš „vedecké“ – naopak, kniha vyniká svojou zrozumiteľnou formou, prehľadnosťou a čitateľskou prístupnosťou. Všetko, čo vás kedy zaujímalo o ľudských kostiach, ich tvorbe a funkciách, nájdete práve tu!
Vypredané
2,97 € 9,90 €

dostupné aj ako: