Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Lacná kniha Prazdninová kniha nápadov Slovart (-90%)


Či už deti trávia prázdniny doma, na dovolenke pri mori alebo v horách, s touto knihou sa určite nebudú nudiť. Ponúka nápady na hry a aktivity, ktoré môžu hrať doma, cestou na dovolenku či na dovolenke. Cestovanie a prázdniny sú vďaka nej jednou veľkou hrou.
Vypredané
0,99 € 9,92 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha To je dobrý chaos! (-90%)


Je v chémii poriadok? Alebo je to poriadny chaos? Preskúmajte zázračný svet prvkov a zistite, ako spraviť psa, čo má klinec spoločné s krvou, vďaka čomu funguje televízia, prečo je krv pavúkov a chobotníc modrá alebo prečo sa balón nafúkaný héliom vznáša. Štúdium prvkov objasnilo záhady vesmíru a viedlo k množstvu jedinečných príbehov. Encyklopédia premieňa bežné otázky z oblasti chémie na zázraky, zábavu a objavy.
Vypredané
0,99 € 9,92 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Čím som ja ja (-90%)


Táto kniha, určená mladším čitateľom, je o všetkých veciach, vďaka ktorým je každý človek jedinečný, začínajúc tvarom jeho ušníc a zafarbením hlasu až po veci, ktoré jednému naháňajú strach, iného však rozveselia. Gény, osobnosť a nadanie, ktoré má každý z nás jedinečné, sú kúskami príbehu o nás. Kniha obsahuje testy, pomocou ktorých sa čitateľ dozvie o sebe ešte viac. Táto kniha chce zábavným spôsobom pomôcť hľadať odpoveď na otázku, prečo som ja vlastne ja.
Vypredané
0,99 € 9,92 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Moja, Tatu a tiplíci (-90%)


Napínavé i humorné příběhy slavné gorilky Moji a jejího mladšího brášky Tatua. Texty autora projektu Odhalení Miroslava Bobka a scénáristky Terezy Šefrnové volně navazují na jejich předchozí úspěšnou knížku Moja a páv. Doplněno mnoha celostránkovými fotografiemi a obsáhlým doslovem pro zvídavé děti i dospělé. Výtěžek z prodeje je určen na podporu ochrany goril nížinných ve střední Africe.
Vypredané
1,04 € 10,42 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kreslíme zvieratká okolo nás (-90%)


Aj ty si myslíš, že nevieš kresliť? To nič, nikto predsa učený z neba nespadol! Chceš sa to naučiť? Tak do toho! Nič to nie je. Stačí len otvoriť túto knihu, troška trpezlivosti a o chvíľu už budeš kresliť mačiatka, ovečky a iné zvieratká. Že nie? Stavme
Vypredané
0,56 € 5,61 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Peníze za všechny prachy (-90%)


I peníze mají svůj příběh! Přední finanční expert Alvin Hall popisuje dětským čtenářům srozumitelným a hravým způsobem roli, kterou peníze hrají v našem životě. Děti se dozví, odkud peníze pocházejí a k čemu jsou, prozkoumají trhy a přijdou na to, jak zajistit, aby peníze pro ně pracovaly způsobem, jakým si přejí. Kniha jim odpoví také na otázku, jestli peníze utratit, uschovat, nebo naopak uložit, co je to nabídka a poptávka, vysvětlí jim základní ekonomické pojmy, jako je volný trh či globální ekonomika, a představí finančníky minulosti i miliardáře dneška… Čtenáři si spolu s knihou jistě řeknou, že objevování zákonitostí oběhu peněz nebylo nikdy tak zajímavé a zábavné!
Vypredané
1,07 € 10,71 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Detská encyklopédia do vrecka (-90%)


Takmer 500 strán zaujímavostí o Zemi, vyše 3000 obrázkov, informácie o bohatstve ľudského poznania, viac ako 200 encyklopedických hesiel.
Vypredané
1,29 € 12,91 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Deťom o Osvienčime (-90%)


Francúzska historička Annette Wieviorka pracuje v Národnom centre vedeckého výskumu. Skúma dejiny šoa, obdobie druhej svetovej vojny a dejiny židov v 20. storočí. Vo svojej knihe Deťom o Osvienčime sa formou odpovedí na otázky svojej trinásťročnej dcéry pokúša osvetliť „najtemnejšiu udalosť v dejinách 20.storočia“ — Osvienčim.
Vypredané
0,29 € 2,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kniha plná zábavných cvičení so zvieratkami (-90%)


V tejto knihe nájdete množstvo aktivít pre deti v predškolskom veku. Pomocou úloh si precvičia koordináciu ruky, logiku, zručnosť, priestorové vnímanie, matematiku, rébusy, cvičenia v plnofarebnom obrazovom formáte.
Vypredané
0,56 € 5,60 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Honba za pokladem + CD ROM (-90%)


Pat a Sandra se tentokrát seznamují s dávnou civilizací Mayů. Poznejte spolu s nimi rituály, zvyky i historii tohoto národa opředeného tajemstvím. Kniha je doplněna oblíbenou výukovou PC hrou.
Vypredané
0,66 € 6,60 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Zábavná fyzika (-90%)


Na zaujímavej Pereľmanovej publikácii o fyzike vyrástlo niekoľko generácií čitateľov v Rusku, kde vyšla vo viac ako dvadsiatich vydaniach. Obľúbená kniha plná fyzikálnych zákonov, s ktorými sa stretávame v bežnom živote, určite presvedčí aj slovenských čitateľov o tom, že i fyzika môže byť zábavná.
Vypredané
0,89 € 8,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Co Vás skřítci naučí? (-90%)


Edukativní sešit + plakát A3, učení hrou - spojení omalovánky s s poznáváním barev, objektů, základních písmen, prostoru, logické hry (bludiště, doplňovačky, .....) a procvičení psaní základních prvků (čárky, oblouky ...)
Vypredané
0,60 € 6,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Stateční bojovníci+ CD (-90%)


Sandra a Pat se seznamují s bojovými technikami, ale i morálními zásadami samurajů a mnichů tajemného Shaolinu. A při cestě za poznáním kung-fu, juda, jiu-jitsu, aikida a dalších se seznamují i s historií dávných říší Asie.
Vypredané
0,66 € 6,60 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Hádám, hádáš, hádáme (-90%)


Kniha veršovaných hádanek pro děti ve věku 7-11 let je doprovázena vtipnými barevnými ilustracemi.
Vypredané
0,88 € 8,79 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Maminčino bříško. (-90%)


Pavlík a Štěpánka se od rodičů dozvědí velkou novinu: maminka je těhotná a bude mít miminko. Štěpánka je ještě malá, ale šestiletý Pavel má hodně otázek. Potřebuje třeba vědět, odkud se děti berou. Tato knížečka to objasňuje srozumitelně a názorně. Připravuje děti na příchod nového sourozence.
Vypredané
0,87 € 8,69 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kirigami Pozdravy (-90%)


Dôkazom toho je aj kniha plná originálnych výtvorov, urobených prekladaním a strihaním papiera(technika kirigami), ktorú držíte v ruke. Nájdete v nej návody na vytvorenie pekných pozdravov. Koncert pre papier, nožničky, šikovné ruky a fantáziu sa začína!
Vypredané
1,03 € 10,28 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Na stopě zločinu (-90%)


Detektivní komiks pro chytré kluky a holky. Podle obrázků a výpovědí obětí, svědků a podezřelých odhal pachatele zločinů, k nimž došlo v na parníku Tiranic, v pyramidě, u hasičů nebo třeba v divadle. Každá záhada má své řešení na konci knihy. pro děti od 7 let, ale zábava pro celou rodinu.
Vypredané
0,94 € 9,35 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Lodě (-90%)


Připravit, zamířit, pal! Tvým úkolem v zábavné magnetické hře je lokalizovat nepřátelské válečné lodě a zneškodnit je. Tato knížka obsahuje spoustu zajímavých informací o historických a moderních válečných lodích a současně je magnetickou hrou – obsahuje vše, co ty a tví kamarádi potřebujete k pořádání vzrušujících bitev na moři. Souprava obsahuje: 16stránkovou knihu, magnetické hrací desky pro dva hráče.
Vypredané
0,47 € 4,65 €

dostupné aj ako:


V knižnej kategórii encyklopédií pre deti a mládež nájdete nekonečné množstvo poznatkov a objavovania, ktoré posilnia zvedavosť detí a podnietia ich záujem o svet okolo nich.

Naša zbierka encyklopédií pre deti a mládež je plná farebných stránok a fascinujúcich faktov, ktoré príťažlivým spôsobom oživujú vzdelávanie. Tieto knihy sú navrhnuté tak, aby oslovili rôzne vekové skupiny a prispeli k rozvoju poznatkov, schopností a záujmov detí.

S pomocou týchto encyklopédií  deti objavia nové svety, odkryjú tajomstvá prírody, spoznajú históriu, objavia rôzne kultúry a zoznámia sa so životom našej planéty. S bohatými ilustráciami, zaujímavými faktami a jednoduchým jazykom sa knihy stávajú živým sprievodcom do sveta vedomostí.

Nájdete tu encyklopédie zamerané na rôzne témy vrátane prírody, vesmíru, zvierat, histórie, technológií, vedy a mnoho ďalších. Všetky knihy sú prispôsobené veku a záujmom detí, aby boli čitateľsky prístupné a zábavné.

Nájdete tu encyklopédie o prírode, histórii, ľudskom tele, geografii a svete, vede a technike, aj o vesmíre.