! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Nové obrázky pre najmenších


Obrázky pre najmenších vychádzajú v novom vydaní. Krásna a užitočná kniha pre deti v predškolskom veku v príjemnej mäkčenej väzbe. Zoznamuje ich so základnými vecami a javmi okolo nás, ako sú oblečenie, bývanie, hračky, potraviny, rastliny, zvieratá, stroje. Deti si hravým spôsobom rozšíria slovnú zásobu a pri tom si pozrú názorné ilustrácie, naozajstné obrázky pre najmenších.
Vypredané
8,48 € 8,93 €

Nové obrázky zvierat


Obrázky zvierat vychádzajú v novom vydaní a s novými, krajšími ilustráciami. Jedna z najobľúbenejších knižiek série Obrázky určená deťom v predškolskom a mladšom školskom veku. Pomáha deťom spoznávať živú prírodu v blízkom okolí i na celom svete. Súčasne nenásilne učí rešpektovať ju a chrániť. Je vhodná rovnako do rodiny aj do školy. Vychádza aj v češtine.
Vypredané
8,48 € 8,93 €

Obrázky rekordov zvierat


V obľúbenej sérii Obrázky už vyšlo 16 knižiek v príjemnej penovej väzbe. Táto kniha je nezvyčajná svojím obsahom: predstavuje zvieratá, ktoré sú výnimočné buď svojou veľkosťou, alebo tým, čo dokážu urobiť, aby prežili. Nájdeme tu ryby, plazy, veľké i malé cicavce, vtáky aj rozličný hmyz a ich rekordné výkony. Vychádza aj v češtine.
Vypredané
8,48 € 8,93 €

České královny


Kniha šikovného malého formátu vynikajícím způsobem doplňuje úspěšnou publikaci Panovníci českých zemí a představuje čtenářům ženy, které v průběhu dějin usedaly na český trůn. České královny pocházely téměř z celé Evropy, ze všech významných panovnických rodů. Do země uprostřed Čech přicházely s hlavním úkolem - dát manželovi a celé zemi dědice. I když se s tímto úkolem vyrovnávaly rozdílným způsobem, značná část z nich sehrála významnou úlohu v dějinách českého státu.
Vypredané
7,73 € 8,14 €

dostupné aj ako:

Staré povesti slovenské


Na území medzi Tatrami a Dunajom sa vystriedali osídlenia mnohých kmeňov, kultúr a zvykov, ktoré tu zanechali vzácne dedičstvo v podobe kroník, legiend a povestí. Tie sa stali zdrojom a inšpiráciou pre vznik tejto pozoruhodnej knihy. Verne a veľmi živo nám priblíži pradávne boje Rimanov s germánskymi kmeňmi okolo Limes Romanus, príchod prvých Slovanov do karpatskej kotliny, slávnu Veľkú Moravu a jej panovníka Svätopluka, pohnuté osudy vierozvestcov Konštantína Filozofa a Metoda, ako aj ďalších historických postáv až po počiatok formovania uhorského štátu.
Vypredané
12,26 € 12,91 €

Zábavné pokusy všeho druhu II.


Poznáváme elektřinu, Co pluje a co se potápí, Hrajeme si s magnety, Zvuky - to jsou názvy hlavních kapitol knihy plné vzrušujících pokusů, které umožňují dětem od sedmi let poznat základní fyzikální zákony vzrušující cestou vlastního experimentování. Každý pokus je přehledně a srozumitelně popsán a doplněn barevnými ilustracemi i nápaditými fotografiemi.
Vypredané
12,27 € 12,92 €

Príroda plná prekvapení


Táto nádherne ilustrovaná kniha ponúka stručné, zaujímavé a väčšinou prekvapujúce odpovede na rovnako zaujímavé a nezvyčajné otázky zo sveta prírody: Prečo mravce žijú spolu? Prečo si bobry stavajú domy? Ako šimpanzy,,debatujú? Prečo chameleóny menia farbu? Čo je to epityf? Prečo sú dažďové pralesy dôležité? atď. Za každou kapitolou nájdete kvíz, v ktorom si môžete precvičiť čerstvo nadobudnuté vedomosti. Slovníček prináša vysvetlenie menej známych výrazov.
Vypredané
14,16 € 14,91 €

Ozdobná přání


Více než 50 originálních návrhů pro každou příležitost o Neobvyklá vlastnoručně vyrobená vánoční přání, oznámení o narození dítěte, pozvánky na večírky nebo oslavu životního jubilea, kartičky o změně adresy o Práce s rozmanitým materiálem - od papíru a hedvábného papíru až po hedvábí, zdobeno flitry, měděnými drátky, korálky, stuhami, bavlnkami, obtisky o Popis základních technik, rýhování, vytváření okrajů ručního papíru, výroba střapců a dírek, připevňování ozdobných cvočků o K tomu navíc originální obálky, rámečky, stojánky a krabičky k uchování karet.
Vypredané
8,88 € 9,35 €

Doplňkománie


Praktický průvodce i rádce ve světě módních doplňků. Provede vás různými styly a ukáže, jaké triky využít, abyste vždy a všude vypadala dobře a také jak vybrat ty pravé doplňky. V knížce naleznete informace, rady, tipy a doporučení týkající se šperků, kabelek, obuvi, punčoch, prádla, hodinek, pásků, šátků, brýlí, deštníků i některých zdánlivých maličkostí a nechybí ani část věnovaná účesům a líčení.
Vypredané
7,56 € 7,96 €

Hry s čtverečkovaným papírem a tužkou


Pro děti ve věku od 10 let, mládež i dospělé. Soubor her, k nimž je potřeba jen papír a tužka. (Někdy stačí jen papír bez čtverečků.) Ve většině případů jde o hry pro dva hráče, některé jsou určeny pro 2, 4 nebo více hráčů. Některé jsou tradiční (bitvy, šibenice), ale stálo za to je zařadit, protože od nich jsou odvozeny další zajímavé varianty. Pravidla her bývají jednoduchá a lehce zapamatovatelná, ale strategie k dosažení vítězství nebývají snadné. Mladší děti se hrami jen baví a příliš je nepromýšlejí. Starší a dospělí mohou objevovat různé možné taktiky. Proto také druhá část knihy přináší úvahy, strategie a možnosti řešení her. Kdo chce jen hrát, nemusí se jimi zabývat. I samotnou hrou si hráči bystří mozek. Hlavním cílem knížky je sice zábava, hra, ale výsledkem her je poučení, protože se tu hraje s jazykem, matematikou, logikou, prostorovou představivostí... Přehled her na konci knihy dává i informace o počtu hráčů, potřebných pomůckách a hodnocení hry.
Vypredané
8,70 € 9,16 €

Žraloky a iní obyvatelia morských hlbín - Okná do


Niet azda hrôzostrašnejšieho pohľadu, ako je plutva hladného veľkého bieleho žraloka, ktorou rozráža hladinu mora. Žralok však nie je jediným postrachom morských hlbín. Svetové oceány sú plné rôznych `príšer` a niektoré z nich sú oveľa strašnejšie ako žralok. V tejto knihe sa zoznámite s mnohými obyvateľmi morských hlbín - veľkými i menšími, nebezpečnými i ohyzdnými.
Vypredané
5,11 € 5,38 €

Obrázky z dějin zeměpisných objevů


Výchova nad 10 let
Vypredané
10,22 € 10,76 €
  • 5 /5

Lola a Lelo - Vydarená rybačka


Veselé príbehy malej Loly a jej psíka Lela z pera skúsenej psychologičky a pedagogičky vám pomôžu pochopiť ťažkosti výchovy a ubezpečí vás, že vaše deti sú tie najúžasnejšie zo všetkých. (205X225, str.76, TV,FB, r.vyd.2004)
Vypredané
5,49 € 5,78 €

Už nikdy na mizině!


Máte na začátku každého měsíce průvan v peněžence? Je slovo „spoření“ pro vás cizí? Neustále se vedete s rodiči spory o výši kapesného? Podle vás máte kapesné malé a podle rodičů dostačující? Myslíte si, že se dá zbohatnout jen sázením nebo kupováním losů? Tak se raději začtěte do této knížky! Poradíme vám spoustu tipů a triků, jak vyjít s kapesným, aniž byste se museli výrazně omezovat, nechodit do kina nebo si nekupovali vytoužená CD.
Vypredané
6,44 € 6,78 €

dostupné aj ako:

Velká obrazová encyklopedie zeměpisu


Tato zeměpisná encyklopedie pomáhá mladým čtenářům objevit svět a jeho obyvatele. Výstižný popis každého státu začíná určením jeho polohy na glóbu. S povrchem a krajinou se děti seznámí na reliéfních mapách. Základní fakta o jednotlivých státech jsou shrnuta v rámečcích - počet obyvatel, rozloha, hlavní město, měna….atd.
Vypredané
17,81 € 18,75 €

dostupné aj ako:

1001 otázek a odpovědí


Velká ilustrovaná encyklopedie. 1001 Otázek a odpovědí: -Jak se vytváří umělý déšť? -Jak je možné, že z oblohy prší žáby a ryby? -Co jsou pyroklasty? -Kdo jsou domorodci? -Jak víme, čím jsou tvořeny hvězdy? -Co je biodiverzita? Všechny tyto ot ázky - a stovky dalších - jsou zodpovězeny v této fascinující knize. Kniha je rozdělena na tři části: počasí a podnebí, svět kolem nás a vesmír. Tyto části jsou dále děleny podle jednotlivých témat. Bohatě ilustrovaná kniha, která obsahuje stovky fo tografií, speciálních ilustrací, diagramů a tabulek. Najdete zde také slovníčky s odbornými termíny a rejstřík s více než 1500 odkazy. 1001 Otázek a odpovědí je perfektní pomůcka pro tvorbu školních projektů. Klade neodbytné otázky a předkládá čten áři tisíce neobvyklých skutečností o našem vesmíru. 1001 Otázek a odpovědí je fascinující příručkou pro celou rodinu.
Vypredané
17,81 € 18,75 €

Veľká kniha živočíchov


Bohato ilustrované dielo, ktoré v ucelenej forme podáva obraz fauny v strednej Európe. Sú tu základné informácie o živočíchoch, o zoológii...
Vypredané
18,19 € 19,15 €

Ilustrované dějiny v datech


Bohatě ilustrovaná encyklopedie usnadňuje porozumění historii. Základem je časová osa, která paralelně představuje události ve všech světadílech a uvádí je do vzájemných souvislostí. Dnes už totiž není základem dějepisu znalost dat a jmen, ale spíše porozumění jednotlivým epochám a principu dějin. Kniha je tak vhodným doplňkem k výuce dějepisu na základní škole.
Vypredané
14,22 € 14,97 €

Kamaráti športu


Táto nádherná encyklopédia je priam nabitá informáciami o najrôznejších druhoch športu. Predstavuje ich vyše 100 - skupinové i individuálne, športy v horách, v telocvični, na mori či v bazéne, na skalách i na trávnikoch... Poskytuje nielen informácie, kde športovať, v akom veku začať, aký výstroj používať, ale aj inšpiráciu prostredníctvom najúžasnejších výkonov svetových šampiónov. Okrem toho stovky autentických fotografií z vrcholových športových podujatí doplnené vtipnými ilustráciami, bohatý register a užitočný adresár športových škôl, klubov atď.
Vypredané
15,74 € 16,57 €

V knižnej kategórii encyklopédií pre deti a mládež nájdete nekonečné množstvo poznatkov a objavovania, ktoré posilnia zvedavosť detí a podnietia ich záujem o svet okolo nich.

Naša zbierka encyklopédií pre deti a mládež je plná farebných stránok a fascinujúcich faktov, ktoré príťažlivým spôsobom oživujú vzdelávanie. Tieto knihy sú navrhnuté tak, aby oslovili rôzne vekové skupiny a prispeli k rozvoju poznatkov, schopností a záujmov detí.

S pomocou týchto encyklopédií  deti objavia nové svety, odkryjú tajomstvá prírody, spoznajú históriu, objavia rôzne kultúry a zoznámia sa so životom našej planéty. S bohatými ilustráciami, zaujímavými faktami a jednoduchým jazykom sa knihy stávajú živým sprievodcom do sveta vedomostí.

Nájdete tu encyklopédie zamerané na rôzne témy vrátane prírody, vesmíru, zvierat, histórie, technológií, vedy a mnoho ďalších. Všetky knihy sú prispôsobené veku a záujmom detí, aby boli čitateľsky prístupné a zábavné.

Nájdete tu encyklopédie o prírode, histórii, ľudskom tele, geografii a svete, vede a technike, aj o vesmíre.