Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Encyklopédie pre deti a mládež strana 278 z 287

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Gorily, opice, ľudoopy (-90%)


V rukách držíte skvelého informačného sprievodcu životom veľkých ľudoopov, opíc a ostatných primátov. Úžasné farebné fotografie goríl, orangutanov, makakov, paviánov, lemurov a mnohých ďalších druhov primátov poskytujú jedinečný pohľad na niektoré najinteligentnejšie živočíchy planéty. Dozviete sa, prečo sú gorily horské v ohrození, ako sa dorozumievajú šimpanzy, prečo lemur kata máva chvostom a ešte oveľa viac...
Vypredané
0,29 € 2,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Moja prvá knižka o psoch (-90%)


Moja prvá knižka o psoch je krásne čítanie pre všetkých milovníkov psov – tak pre tých, ktorí psa už majú, ako aj pre tých, ktorí zatiaľ iba snívajú, že ho raz budú mať. V knižke si prečítate, ako si ľudia zdomácnili vlka a ako sa z divého zvieraťa stal domácim spoločníkom. Dozviete sa, v čom sú psy celkom výnimočné, ako sa správajú šteňatá, ako sa psy cvičia, naučíte sa rozpoznať reč ich tela a spoznáte najrozšírenejšie plemená psov – od najmenších až po najväčšie. Knižka vás zároveň upozorní, že vlastniť psa znamená aj veľkú zodpovednosť za jeho vývoj a život, poskytne vám návod, ako s ním zaobchádzať a ako sa oňho starať. Predstaví vám aj veľmi múdru sučku Zaru, psa-pomocníka, ktorý vie otvárať dvere, donášať listy a všestranne pomáhať svojej chorej panej. Ilustrácie: Lena Furbergová Fotografie: Lotta Gyllenstenová
Vypredané
0,32 € 3,20 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Minecraft Ročenka 2018 (-90%)


V tejto ročenke nájdete z každého rožka troška. Spustili sme niekoľko dôležitých aktualizácií, ktoré hru rozšírili, pridali sme grafický balíček, zľahčili sme spôsob hry, akým hráči môžu spolu hrať, vytvorili sme nové spôsoby na skúmanie úžasných veci, zapracovali sme na Minecon-e, ktorý môže navštevovať čoraz viac ľudí, a nezaháľali sme ani v oblasti charity. V knihe nájdete úžasné stavby od členov našej komunity, ako aj rozhovor s autorom prvého oficiálneho románu z minecraftovského prostredia. Je toho naozaj veľa!
Vypredané
0,50 € 5,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Az ember (-90%)


Co se stalo s kloubem, pokud si ho vymkneme? Mohli bychom zapomenout dýchat? Proč je naše krev červená? Tato knížka dává názorné a výstižné odpovědi na většinu otázek, které si kladou mladí čtenáři v souvislosti s lidským tělem. Skvěle zkombinované textové a obrazové informace na stránkách utvářených tak, aby byly opticky přehledné - to všechno ulehčuje přístup, umožňuje rychlé a cílené vyhledávání informací a pomáhá prohlubovat již existující znalosti. Stavba a fungování orgánů těla počínaje srdcem až po kůži, smysly, nervy a mozek, péče o zdraví a pokroky medicíny - v této knížce najdou děti a mladiství všechna tato témata srozumitelně vysvětlena v krátkých otázkách a jasných odpovědích.
Vypredané
1,17 € 11,70 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Veľká obrazová encyklopédia zemepisu (-90%)


Táto publikácia s viac ako 1500 farebnými ilustráciami a fotografiami, podrobnými mapami a aktuálnymi faktami by nemala chýbať v žiadnej doomácnosti. Odborný text je idelánym doplnkom školskej výučby, aj potešením z objavovania nového. Vedomosti o n ašej planéte deťom umožňujú zaradiť svetové udalosti do správneho kontextu, vychovávajú ich k záujmu o životné prostredie a spôsob života rôznych národov. V knihe nájdete prehľadne zoradený súpis všetkých štátov sveta podľa svetadielov s ich mapami a vlajkami, pri každom štáte súhrnnú tabuľku s údajmi o rozlohe, počte obyvateľov, mene, vývoze, štátnom zriadení, jazykoch a náboženstve a množstvo iných podstatných informácií.
Vypredané
2,99 € 29,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Moja planéta (-90%)


Objav neuveriteľný a vzrušujúci svet! Množstvo poučných a zároveň zábavných skladačiek. Krásne ilustrácie. Vzrušujúce informácie. Celá kopa skladačiek Zaujímavé informácie o svete, kde žiješ. Od 5 rokov. Z francúzskeho originálu Ma planete, L’incroyable Encyclopédie Larousse preložila Alica Wursterová.
Vypredané
1,29 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Všetko čo potrebuješ vedieť o ľudskom tele (-90%)


Vynikajúca jednozväzková encyklopédia pre deti, plná úžasných informácií, faktov, otázok a tvorivých nápadov.
Vypredané
1,39 € 13,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Moja kniha o zvieratkách (-90%)


Slovenská príroda oplýva krásou a jej ozdobou sú aj voľne žijúce živočíchy. Na všetkých je niečo pekné a zaujímavé. Autor knihy ich pozná veľmi dôverne, rád o nich rozpráva a píše vtipné básničky. Deťom odhalí prekvapujúce skutočnosti zo života našich dravcov, vtákov, rýb aj hmyzu a vysvetlí im, ako správne pochopiť správanie zvieratiek, aby sme s nimi mohli žiť v harmónii a tešiť sa z ich prítomnosti.
Vypredané
1,09 € 10,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Strom života (-90%)


Fascinující celobarevné putování s anglickým přírodovědcem Charlesem Darwinem (1809-1882), jeho životem, lodí Beagle kolem světa a dobou, kdy mu nikdo nechtěl věřit, jak vznikl člověk. Autor při psaní knihy vycházel z Darwinových deníků, zápisníků, korespondence, z jeho autobiografie i z prvního vydání díla O vzniku druhů.
Vypredané
1,36 € 13,60 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Cesty veľkých objaviteľov (-90%)


Odhaľ cesty veľkých objaviteľov a spoznaj tých najväčších dobrodruhov a ich nebezpečné výpravy do najvzdialenejších kútov našej Zeme. Vikingovia, Marco Polo, Vasco da Gama, Magaljenš, Kolumbus a niekoľko ďalších nám otvorili dvere k nepoznanému. Nové svety s nekonečným bohatstvom však boli neraz vykúpené veľkou odvahou, vytrvalosťou, utrpením a obrovským šťastím. Ak máš odvahu, nasleduj ich výpravy podľa ilustrovaných máp a zaži, aké to bolo plaviť sa mesiace oceánmi, predierať sa pralesmi a džungľou či nekonečnými púšťami plnými rôznych nástrah... Pre deti od 7 r. 14 úžasných máp s obrázkami...
Vypredané
0,89 € 8,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Dinosaury - Encyklopédia (-90%)


Populárna encyklopádia o dinosauroch - na každej stránke sa ocitnete v tajomnom svete prehistorických obrov a zvláštnych rastlín.
Vypredané
1,49 € 14,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Výstavné stavovce (-90%)


Ako som sa tu objavil/-a a čo tu vlastne robím? V knihe, ktorú práve držíte v rukách, však na tieto otázky odpovede nenájdete… Ale nebojte sa, dozviete sa v nej čosi máličko podobné.
Vypredané
1,60 € 15,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Ludmila, Václav a Boleslav (-90%)


Netradičně pojatá, bohatě ilustrovaná naučná kniha o nejstarší české historii. Příběh, který předkládá obraz drsného světa 10. století ve Střední Evropě. Nechybí v něm stěžejní události počátků české historie: konflikt mezi Drahomírou a Ludmilou, Václavem a Boleslavem. Pro děti jsou zde historické skutečnosti zpřístupněny emotivním přístupem, výraznou ilustrací a postavou mnicha Kristiána, který příběh vypráví.
Vypredané
1,50 € 14,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Zábavný průvodce sluneční soustavou (-90%)


Nyní už se nemusíte bát vycestovat za hranice možností, protože tato kniha vám bude na cestách výborných společníkem. Zábavný průvodce sluneční soustavou plný barevných ilustrací a faktických vědeckých poznatků je nezbytným vybavením každého zvídavého vesmírného dobrodruha. Skvěle vás připraví na cestu do vesmíru, poradí, jak se kam dostat a co můžete ve vybrané destinaci podniknout. Je plný fascinujících faktů o vesmíru, hlavně o planetách naší sluneční soustavy a jejich měsících.
Vypredané
1,45 € 14,49 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Strom (-90%)


Vydaj sa do tajomného sveta, ktorý sa skrýva v koreňoch, pod kôrou kmeňa či v korune stromu. Spoznáš zvieratá a rastliny, ktoré na stromoch alebo v ich blízkosti žijú. Jednotlivé strany knihy môžeš navyše rozložiť a poskladať do veľkého obrázka. Košatý strom tak za okamih vyrastie priamo pred tebou. Potom už len stačí vybrať sa do prírody a objavovať!
Vypredané
1,45 € 14,49 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Encyklopedie Dinosauři 4D (-90%)


Objavte s nami stratený svet dinosaurov. Zistíte ako žili a odhalíte zaujímavé fakty o týchto úžasných tvoroch. Pomocou našej aplikácie zažijete dobrodružnú cestu časom, preskúmate ich svet a ovládnete tieto mocné zvieratá. Aplikácia Vám umožní stretnúť sa s nimi tvárou v tvár, uchopiť dinosaura do ruky, odfotiť sa s nim a natáčať videa. Knihy sú v dnešnom detskom svete moderných technológií a mobilných aplikácií potlačované do úzadia. Ale ani mobilné technológie nezabúdajú na tých najmenších a výsledkom je ich spojenie. Spojenie knihy a technológie. Detské aplikácie, ktoré obsahujú kombináciu zábavy a vzdelávania, sú jedným z najaktívnejšie sa rozvíjajúcich projektov, ktorý otvára úplne nový svet vzdelávania a zahŕňa všetky typy pamäti. Dieťa vníma učenie formu hry, zároveň rozvíja tvorivosť.
Vypredané
1,40 € 13,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Čo sa skrýva pod zemou (-90%)


Keď chodíte po cestách a po uliciach, stále naokolo vidieť a počuť plno vecí. No zastavíte sa niekedy a pozriete sa aj dole? Napadlo vám, čo sa nachádza a deje hlboko v zemi pod vašimi nohami? Vydajte sa s nami na cestu jednotlivými vrstvami Zeme až k jadru planéty. Naskytnú sa vám úžasné pohľady!
Vypredané
1,30 € 12,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Veľká encyklopédia s 3D obrázkami – Ľudské telo (-90%)


Nazrite s nami pod povrch dokonale fungujúceho stroja – ľudského tela. Dozviete sa, ako fungujú všetky dôležité orgány, preskúmate žily a tepny, ktorými v tele koluje krv, navštívite zákutia ľudského mozgu, odhalíte tajomstvá piatich zmyslov a mnoho ďalšieho. Zážitok z knihy umocnia špeciálne upravené obrázky a 3D okuliare, ktoré vás prenesú priamo do vnútra ľudského tela.
Vypredané
1,20 € 11,99 €

dostupné aj ako:


V knižnej kategórii encyklopédií pre deti a mládež nájdete nekonečné množstvo poznatkov a objavovania, ktoré posilnia zvedavosť detí a podnietia ich záujem o svet okolo nich.

Naša zbierka encyklopédií pre deti a mládež je plná farebných stránok a fascinujúcich faktov, ktoré príťažlivým spôsobom oživujú vzdelávanie. Tieto knihy sú navrhnuté tak, aby oslovili rôzne vekové skupiny a prispeli k rozvoju poznatkov, schopností a záujmov detí.

S pomocou týchto encyklopédií  deti objavia nové svety, odkryjú tajomstvá prírody, spoznajú históriu, objavia rôzne kultúry a zoznámia sa so životom našej planéty. S bohatými ilustráciami, zaujímavými faktami a jednoduchým jazykom sa knihy stávajú živým sprievodcom do sveta vedomostí.

Nájdete tu encyklopédie zamerané na rôzne témy vrátane prírody, vesmíru, zvierat, histórie, technológií, vedy a mnoho ďalších. Všetky knihy sú prispôsobené veku a záujmom detí, aby boli čitateľsky prístupné a zábavné.

Nájdete tu encyklopédie o prírode, histórii, ľudskom tele, geografii a svete, vede a technike, aj o vesmíre.