! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Encyklopédie pre deti a mládež strana 279 z 285

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Kirigami Pozdravy (-90%)


Dôkazom toho je aj kniha plná originálnych výtvorov, urobených prekladaním a strihaním papiera(technika kirigami), ktorú držíte v ruke. Nájdete v nej návody na vytvorenie pekných pozdravov. Koncert pre papier, nožničky, šikovné ruky a fantáziu sa začína!
Vypredané
1,03 € 10,28 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Veľká detská encyklopédia (-90%)


Takmer 500 strán plných dobrodružstiev a nových poznatkov pre deti od sedem do dvanásť rokov. Doteraz nepublikované farebné fotografie a ilustrácie zo života rastlín, zvierat a ľudí. Najvýznamnejšie vedecké objavy. Veľká čítanka sveta. Rozširuje sl ovnú zásobu a umožňuje zdokonaľovať sa v čítaní. Nový vzrušujúci prístup k učeniu sa pomocou obrázkou a slov.
Vypredané
1,66 € 16,56 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Príbeh života (-90%)


Sledovať vývoj života na Zemi počas uplynulých miliónov rokov - od nepatrných jednobunkových organizmov v prekambrických moriach cez obrovské dinosaury až po cicavce a Homo sapiens - je fascinujúci zážitok. Kniha je prehliadkou toho, ako vedci dokážu z objavených fosílií a stôp zrekonštruovať podobu vyhynutých živočíchov. Jan Sovák, autor textu aj ilustrácií, sa preslávil rekonštrukciami stoviek druhov prehistorických foriem života, ktoré tvorí pod vedením paleontológov z celého sveta. Považuje sa za jedného z najlepších maliarov, ktorí sa venujú tematike praveku. Ilustroval vyše 300 kníh vydaných v 15 jazykoch, bol ilustrátorom Crichtonovho románu Jurský park, podľa ktorého bol nakrútený úspešný film. S Donom Lessemom, vedeckým poradcom tohto filmu, potom spoločne vydali niekoľko kníh. Ponorte sa do príbehu života a nechajte sa unášať dramatickosťou jeho evolučných premien.
Vypredané
2,00 € 19,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Cesta do dějin s lovci pokladů (-90%)


V této výpravné poutavé publikaci se nachází řada příběhů, přibližujících některé fantastické objevy v historii archeologie či zkoumání mořských hlubin. Jsou plné dobrodružství, neobvyklých kleteb, náhod a snů, které se stávají skutečností, ať už jde o případ Tutanchamonova zlatého pokladu nebo desetitisícové terakotové armády Š'-chuang-tiho. Svědectví o tom, jakou nesmírnou a ničivou moc může mít moře, přinášejí dále příběhy o zatopených osadách či vracích nejrůznějších plavidel, které už leží na mořském dně celá staletí, často dokonale zakonzervované a ukrývající nesmírné poklady.
Vypredané
1,39 € 13,86 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Vypravca (-90%)


Leporelo v tvare postavičky železničného výpravcu, kde sa dieťa oboznámi s pracovným odevom a nástrojmi výpravcu, ako aj s prácou v tomto povolaní..
Vypredané
0,33 € 3,29 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kadernicka (-90%)


Leporelko v tvare siluety postavy kaderníčky. Deti sa v ňom oboznámia s pracovným oblečením a pracovnými nástrojmi lkaderníčky, pričom sami ukážu a pomenujú správne predmety. Spoznajú aj prácu v kaderníckom salóne..
Vypredané
0,33 € 3,29 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Cesta okolo sveta (-90%)


Okolo sveta je unikátna obrazová encyklopédia so 75 plnofarebnými mapami, ktoré ukazujú, kde na svete sú najvyššie budovy, najdlhšie rieky, najnebezpečnejšie zemetrasenia alebo kde nájdete zvieratá, ktoré svetielkujú. Témy sú rozdelené do šiestich kapitol: Geografia, Príroda, Ľudia, História, Umenie a zábava, Veda a technológie. Ak potrebujete vedieť, kde sa najlepšie potápa za vrakmi alebo kde žije najviac miliardárov, táto kniha je práve pre vás. Vyberte sa na jedinečný výlet po svete a objavte, kde sa čo deje.
Vypredané
1,50 € 14,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Hry a úlohy pre šikovných chlapcov (-90%)


Máte doma malého školáka či predškoláka? Podporte jeho fantáziu, sústredenie a výtvarné cítenie. V tejto knihe nájdu šikovní chlapci veľa zábavných úloh a vyfarbovaním, dokresľovaním a príkladmi, ktoré im pomôžu pripraviť sa na vstup do školy a úspešne zvládnuť školskú výučbu.
Vypredané
0,30 € 2,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Omyly známé a neznámé (-90%)


Je pravda, že voda vře při 100°C, že peníze jsou z papíru, že orgasmus není pro ženy až tak důležitý? Je pravda, že vlci vyjí na měsíc, že obě poloviny žížaly přežijí a že stoletá válka trvala sto let? Tato velmi zajímavá kniha je jakýmsi opravníkem obecně rozšířených omylů, fám a legend. Budete překvapeni kolik věcí, o kterých jste skálopevně přesvědčeni je ve skutečnosti úplně jinak a navíc se při četbě dozvíte mnoho nového.
Vypredané
0,60 € 5,98 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha 500 érdekesség a dinoszauruszokról (-90%)


Tudtad, hogy a Brachiosaurus szíve nagyon erős volt? Vagy hogy a Tyrannosaurus Rex lábnyoma olyan, mint egy gigantikus gyíké? Ilyen és sok más, ehhez hasonló kérdésre kapsz választ ebből a könyvből. Ötszáz érdekesség, számtalan izgalmas tény a dinoszauruszok világából.
Vypredané
1,43 € 14,25 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha 100 největších fuj! na světe (-90%)


Odpuzující potrava, svedící kousnutí, odporný zápach ci plaziví tvorové... Nad tím vším casto ohrnujeme nos, nebo pred tím s hruzou couváme. Ale ne nadarmo se ríká, že musíme neprítele poznat, abychom jej mohli premoci - at už tím neprítelem je cosi odporného, nebo náš vlastní strach.
Vypredané
1,00 € 9,96 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Knížka poslední záchrany (-90%)


Tato knížka by měla posloužit stejně jako známá „kápézetka“(KPZ) - kouzelná krabička obsahující předměty, které mohou pomoci v nesnázích. V nebezpečí je totiž dobré využít všech svých znalostí k záchraně, a čím víc jich máme, tím lépe. Ovšem i v běžném životě existuje spousta věcí, se kterými si nevíme rady – také na ně má knižní „kápézetka“ recept. Takže kromě kapitol o orientaci v přírodě, přípravě na cesty, chování v krizových situacích, základech přežití a první pomoci tu najdete i rady, jak se vypořádat s domácími „katastrofami“ či jak se správně chovat ve společnosti.
Vypredané
0,99 € 9,86 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Detská mapa Prehistorický svet (-90%)


Deti môžu zistiť, ako vyzerali kontinenty pred tisícmi rokov, a ako sa vyvíjal život na Zemi.
Vypredané
1,00 € 9,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Vyprahlé pouště (-90%)


Zamávejte nudným hodinám zeměpisu na rozloučenou a vypravte se prozkoumat nejvyprahlejší místa naší planety. A pokud se neradi myjete, zaručujeme vám, že tady se s vodou jen tak nepotkáte. Zato se například dozvíte, jak může jediná písečná duna na pohybu pohřbít celé vesnice, co dělat, když se ocitnete o samotě s chřestýšem, nebo který statečný cestovatel se vydal přes poušť kvůli opěvovanému městu Timbuktu. Prahnete-li ještě po dalších úžasných faktech, přečtěte si také o pouštích, kde sněží, jak si uděláte chutný pudink z velbloudího mléka nebo proč se můžete šťávou z kaktusů otrávit. Tak co, opustila vás odvaha, nebo pud sebezáchovy? Tak či onak, nezapomínejte na jedno: zeměpis nikdy nebyl tak děsivý!
Vypredané
0,59 € 5,87 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Záchrana planety Bliss (-90%)


Najde mimozemšťan Plib na Zemi pomoc pro svoji planetu Bliss, které hrozí zkáza? Vydejte se s ním planetě na pomoc! Jedině bezchybné splnění nelehkých úkolů, které na vás čekají, ji může zachránit. Pomozte zničit obávaného lorda Glaxxe, život planety Bliss je ve vašich rukou!
Vypredané
0,59 € 5,87 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Stephen Hawking (Génius) (-90%)


Jmenuji se Stephen Hawking a navzdory mé chorobě jsem se stal jedním z nejvýznamnějších vědců nedávné doby. Studoval jsem černé díry i vznik vesmíru a přicházel jsem s originálními teoriemi. Seznamte se s mou vědeckou prací o vesmíru a fyzice a objevte, že i věda může být skutečně fascinující.
Vypredané
0,94 € 9,35 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha A felfedezők nagykönyve (-90%)


Vessünk egy pillantást a világtérképre, és keressük meg a földgömb két félteke közt húzódó vízszintes vonalat! Figyeljük meg a kontinensek alakját, az óceánok nagyságát, az országok közötti óriási távolságokat, képzeljük el a kulturális sokszínűséget! E könyvet forgatva bámulatos helyekre látogathatunk a felfedezők társaságában, akiknek merész tetteiről ezelőtt még csak álmodni sem mert az emberiség: törékeny repülőben a levegőbe emelkedni, vagy éppen lemerülni a legmélyebb óceánok mélyére... Képzeletben idézzük fel a csodás, igaz, ám olykor hihetetlennek tűnő történeteket! Kövessük nyomon ezeknek az elismerésre méltó újítóknak az emberfeletti vívmányait, tudjunk meg többet titokzatos országokról, amelyekről azt hittük, hogy csak a mesében léteznek... pedig valóságosak! Mary Kingsley, Ibn Battúta, James Cook, Vörös Erik, Francis Drake, Jacques Cousteau, Kolumbusz Kristóf, Amelia Earhart, Alexander Humboldt, Jacques Cartier, Dian Fossey és Marco Polo személyesen fogják elmesélni lenyűgöző felfedezéseik és vívmányaik történetét. Nekivágsz felfedezni velük a világot? Oszd meg barátaiddal a LINE matricákat! Fedezd fel a kiterjesztett valóságban rejlő képeket! Töltsd le A felfedezők nagykönyvéhez tartozó Kiterjesztett-valóság alkalmazást!
Vypredané
0,85 € 8,45 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Prvá kniha o maľovaní (-90%)


V tejto knihe nájdeš niekoľko návodov, ako si vyrobiť fantastické veci. Dozvieš sa niečo o farbách a ich miešaní. Vyrob si originálne tričko, pestrofarebného šarkana aj darčekové tašky, nauč sa robiť koláže alebo mramorovaný papier, sprav si obrázky, rámčeky či pozdravy s vlastnými vzormi.
Vypredané
0,80 € 7,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Evropská unie pro děti (-90%)


Knížka je zdrojem informací o Evropské unii. Prostřednictvím pohlednic a suvenýrů vás Honzík provede členskými, kandidátskými a čekatelskými zeměmi Evropské unie. Seznámíte se s hymnou a vlajkou EU, také se společnou evropskou měnou eurem. Vkní žce objevíte spoustu zajímavostí, které oceníte při prázdninových cestách srodiči po Evropě.
Vypredané
0,61 € 6,06 €

dostupné aj ako:


V knižnej kategórii encyklopédií pre deti a mládež nájdete nekonečné množstvo poznatkov a objavovania, ktoré posilnia zvedavosť detí a podnietia ich záujem o svet okolo nich.

Naša zbierka encyklopédií pre deti a mládež je plná farebných stránok a fascinujúcich faktov, ktoré príťažlivým spôsobom oživujú vzdelávanie. Tieto knihy sú navrhnuté tak, aby oslovili rôzne vekové skupiny a prispeli k rozvoju poznatkov, schopností a záujmov detí.

S pomocou týchto encyklopédií  deti objavia nové svety, odkryjú tajomstvá prírody, spoznajú históriu, objavia rôzne kultúry a zoznámia sa so životom našej planéty. S bohatými ilustráciami, zaujímavými faktami a jednoduchým jazykom sa knihy stávajú živým sprievodcom do sveta vedomostí.

Nájdete tu encyklopédie zamerané na rôzne témy vrátane prírody, vesmíru, zvierat, histórie, technológií, vedy a mnoho ďalších. Všetky knihy sú prispôsobené veku a záujmom detí, aby boli čitateľsky prístupné a zábavné.

Nájdete tu encyklopédie o prírode, histórii, ľudskom tele, geografii a svete, vede a technike, aj o vesmíre.